Találatok a következő kifejezésre: Allergiás vagyok az első (3 db)

Tetoválnak holnap. Ez lesz az első. Színes lesz. Mi van ha allergiás vagyok rá? Semmiről nem tudok, hogy az lennék egyébként.

Legjobb válasz: Ezeket a festékeket folyamatosan vizsgálják, hiszen nagyon fontos, hogy nem lehet eltávolítani(rögtön), ha valami gond van vele. A tetoválóm mesélt egy esetet, hogy egy lány sok mindenre allergiás volt, de szeretett volna tetkót, és kipróbálták elõször kicsiben, nem lett semmi gond, azóta készíttetett egy nagyot is:).

Ezeket a festékeket folyamatosan vizsgálják, hiszen nagyon fontos, hogy nem lehet eltávolítani(rögtön), ha valami gond van vele. A tetoválóm mesélt egy esetet, hogy egy lány sok mindenre allergiás volt, de szeretett volna tetkót, és kipróbálták elõször kicsiben, nem lett semmi gond, azóta készíttetett egy nagyot is:) .
Kérdezd meg az orvosodat, hogy mit javasol.
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok. A doki nem fog javasolni semmit, mert a legtöbb szer nem szedhetõ terhesség és szoptatás alatt. Én egyenlõre tûröm, bár javasolták, hogy menjek el homeopatához mert a homeopátiás szerek szedhetõek terhesség alatt is. Lehet én is kipróbálom.
Azt javaslom, menj el homeopátiás patikába, és ott a gyógyszerész rengeteg minden fog tudni ajánlani! A golyócskától a spray-ig, nagyon sok minden van! Nekem a Lufeel spray vált be! Ez is homeos... Tényleg menj patikába, ne szenvedj, mert nagyon rossz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Keresek homeopátiás patikát.
Mindenkinek tudok segítséget ajánlani, aki ilyen gondokkal kûzd. Nekem allergiából fejlõdött asztmám van. Mióta iszom az FLPs Aloe Vera gélt, semmi bajom nincs. Egy hétre kórházba kerültem, ahova nem vittem be, ugyanúgy elõjött minden tünetem, majd meghalltam. Itton hétfõn elkezdtem megint inni, szerdán már semmi bajom nem volt. Ha nem velem történik, el sem hiszem, hogy így hat. A termék nálam beszerezhetõ, szivesen postázom is, sok más terhesen szedehetõ és babáknak adható szerrel együtt, melyek kezelésre is jók, de elsõdleges céljuk a meglõzés (én pl nem fogok lázcsillapítót és örcseppet adni a babámnak, hál a a természetes alapanyagu termékeknek.-)
Nekem kell úgy félni a gyógyszerektõl, mert Magyarországon csak 8 db. magzatkárosító gyógyszer van, a többi ártalmatlan.Szerintem nyugodtan szedjed a gyógyszereidet.Én is végig gyógyszert szedek a terhességem alatt.Nem szabad fölöslegesen semmivel sem szenvedni, mert az ugyanúgy ártalmas a babának!

Ha ismétlõ/emlékeztetõ oltást kap a baba, vagyis egyszer már találkozott ezzel az oltóanyaggal, lehetnek másodjára allergiás reakciók és/vagy mellékhatások, ha elsõre nem voltak?

Legjobb válasz: Épp ellenkezõleg, ha elsõre nem volt allergiás reakció, akkor sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy másodszorra sem lesz. Más mellékhatás persze elõfordulhat, de csak ugyanakkora eséllyel, mint az elsõ esetben.

Épp ellenkezõleg, ha elsõre nem volt allergiás reakció, akkor sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy másodszorra sem lesz. Más mellékhatás persze elõfordulhat, de csak ugyanakkora eséllyel, mint az elsõ esetben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!