Találatok a következő kifejezésre: Alkoholt melyik lehet fogyasztani És (2 db)

Alkoholt melyik napon lehet fogyasztani? És milyet?

Gondolom a száraz vörösbor és a házipálesz között difi van. Köszi

Legjobb válasz: Mint minden fogyókúránál az alkoholt kerülni kell, lehetõleg semennyit se fogyassz, mivel lényegében az alkohol is hízlal. Azaz, a szervezeted elõször az alkoholból használja fel az energiát, és ha ez elég neki, a többi ételt zsírban raktározza el, ezt pedig nem szeretenéd szerintem. De ha mégis akarsz néha inni egy kicsit, akkor max. szénhidrát napon igyál 1 dl-t, ám akkor aznap kevesebbet egyél az elõírtnál. (pl. 2 kisebb torta szelet helyett egyet).

Mint minden fogyókúránál az alkoholt kerülni kell, lehetõleg semennyit se fogyassz, mivel lényegében az alkohol is hízlal. Azaz, a szervezeted elõször az alkoholból használja fel az energiát, és ha ez elég neki, a többi ételt zsírban raktározza el, ezt pedig nem szeretenéd szerintem. De ha mégis akarsz néha inni egy kicsit, akkor max. szénhidrát napon igyál 1 dl-t, ám akkor aznap kevesebbet egyél az elõírtnál. (pl. 2 kisebb torta szelet helyett egyet).
Minden alkohol hízlal, én egyik napra sem javasolnám, hiszen a fogyókúránál éppen a súlyvesztés a lényeg.
Nekem.
Persze, hogy lehet. A pizza meg a sofõrnek jár, ha már piálnia nem szabad.
már miért ne lehetne?? különben hogy vinné haza a részegeket szegény srác, aki bevállalta, hogy vezet, és ezért nem iszik egész este?
Mi ez a Tündi szerint igen, Marci szerint nem?
tündinek nem sok esze van jól megkéne dugni... http://www.youtube.com/watch?v=6sbqBl-V06Y
a kocsiban nem lehet fogyasztani, sõt még egy sört sem szabad tartani az utastérben csak a csomagtartóban. az autón kívül viszont akár hullára is ihatják magukat
#6! te a damb és damber(dilibogyók)be láttad ezt h nem lehet, amikor a rendõr megissza a sörösüvegben lévõ testnedvet? az mondja h ebben az államban nem lehet nyitott alkohol, de én nem halottam h itt sem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!