Találatok a következő kifejezésre: Alkoholt melyik lehet fogyasztani (3 db)

Alkoholt melyik napon lehet fogyasztani? És milyet?

Gondolom a száraz vörösbor és a házipálesz között difi van. Köszi

Legjobb válasz: Mint minden fogyókúránál az alkoholt kerülni kell, lehetõleg semennyit se fogyassz, mivel lényegében az alkohol is hízlal. Azaz, a szervezeted elõször az alkoholból használja fel az energiát, és ha ez elég neki, a többi ételt zsírban raktározza el, ezt pedig nem szeretenéd szerintem. De ha mégis akarsz néha inni egy kicsit, akkor max. szénhidrát napon igyál 1 dl-t, ám akkor aznap kevesebbet egyél az elõírtnál. (pl. 2 kisebb torta szelet helyett egyet).

Mint minden fogyókúránál az alkoholt kerülni kell, lehetõleg semennyit se fogyassz, mivel lényegében az alkohol is hízlal. Azaz, a szervezeted elõször az alkoholból használja fel az energiát, és ha ez elég neki, a többi ételt zsírban raktározza el, ezt pedig nem szeretenéd szerintem. De ha mégis akarsz néha inni egy kicsit, akkor max. szénhidrát napon igyál 1 dl-t, ám akkor aznap kevesebbet egyél az elõírtnál. (pl. 2 kisebb torta szelet helyett egyet).
Minden alkohol hízlal, én egyik napra sem javasolnám, hiszen a fogyókúránál éppen a súlyvesztés a lényeg.

Alkoholt lehet fogyasztani a diéta ideje alatt? Ha igen melyik napon?

Legjobb válasz: A vodkában nincsen cukor. Ezenkívül a jó minõségû száraz bort, és pezsgõt nyugodtan ihatod, nem szabad annyira sterilnek lenni, hogy ezt is megvonod magadtól. Sõt a jó minõségû 60 % fölötti étcsoki is belefér egy normális diétába.

A vodkában nincsen cukor. Ezenkívül a jó minõségû száraz bort, és pezsgõt nyugodtan ihatod, nem szabad annyira sterilnek lenni, hogy ezt is megvonod magadtól. Sõt a jó minõségû 60 % fölötti étcsoki is belefér egy normális diétába.
Szénhidrát napon simán, de azért ne cukrozottat (szerintem egy pohár száraz fehérbor belefér fehérje napon is).
Száraz bor az ok, vagy a gin, ha szereted. Mondjuk a sok tonic már nem, úgyhogy vlm mással. Vagy Campari narancslével. Melyik napon??? Hát a hétbõl mondjuk az egyiken:-DD
Maga az alkohol cukorrá bomlik le. Ebbõl következik hogy kis mennyiség (sokat SOSEM szabad), olyan napon amikor szénhidrátot ehetnél, és csak ha a diéta nem zárja ki (eddig nem találtam olyan diétát ami nem zárta ki kifejezetten az alkoholt, de nem vagyok nagy fogyókúrás).
én nem vonom meg magamtól az alkoholt, mégis szépen fogyok:) száraz fehérbort és alkalomadtán rövideket iszom.
Nekem.
Persze, hogy lehet. A pizza meg a sofõrnek jár, ha már piálnia nem szabad.
már miért ne lehetne?? különben hogy vinné haza a részegeket szegény srác, aki bevállalta, hogy vezet, és ezért nem iszik egész este?
Mi ez a Tündi szerint igen, Marci szerint nem?
tündinek nem sok esze van jól megkéne dugni... http://www.youtube.com/watch?v=6sbqBl-V06Y
a kocsiban nem lehet fogyasztani, sõt még egy sört sem szabad tartani az utastérben csak a csomagtartóban. az autón kívül viszont akár hullára is ihatják magukat
#6! te a damb és damber(dilibogyók)be láttad ezt h nem lehet, amikor a rendõr megissza a sörösüvegben lévõ testnedvet? az mondja h ebben az államban nem lehet nyitott alkohol, de én nem halottam h itt sem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!