Találatok a következő kifejezésre: Alkalmazható a kapszula (2 db)

Alkalmazható a szűztea kapszula fogamzásgátló tablettával együtt?

Régebben használtam sz?ztea kapszulát, és tapasztalatból tudom, hogy er?sen hashajtó hatású. . Azóta elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni. Alkalmazható a kett? együtt?Attól félek, hogy az állandó hasmenés mellett kiürül a szervezetemb?l a fogamzásgátló hatóanyaga. .

Legjobb válasz: Szerintem is rizikós. Mondjuk ez attól is függ, hogy mennyire hajt meg a szûztea és hogy a bevételtõl számítva mikor hat. Próbáld ki a szûzteát az egy hetes szünetben, akkor nem kockáztatsz! Figyeld meg mekkora adag, mennyi idõn belül, milyen hatással van rád és utána ennek tudatában határozd meg, hogy melyiket mikor veszed be. Én legalábbis így tennék.

Szerintem is rizikós. Mondjuk ez attól is függ, hogy mennyire hajt meg a szûztea és hogy a bevételtõl számítva mikor hat. Próbáld ki a szûzteát az egy hetes szünetben, akkor nem kockáztatsz! Figyeld meg mekkora adag, mennyi idõn belül, milyen hatással van rád és utána ennek tudatában határozd meg, hogy melyiket mikor veszed be. Én legalábbis így tennék.
én sokáig szettem szûzteát és fogamzásgátlót is együtt, nem vettem észre, hogy gond lenne. egy pár nap után amugy sem hajt, (legalább is engem) csak rendszerezi a wc-re járást.

Beauty Breast kapszula és krém + Bioclinica mellfeszesítő gél alkalmazható együtt a mellszépítés céljából?

Legjobb válasz: Itt konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy a krémeket hogyan alkalmazzam? Mert a Beauty Breast krémmel is napi 2-szer kell bekenni a melleket (reggel és este, valamint a Bioclinica géllel is ugyanígy! Hogy alkalmazzam a kettõt?

A kérdező hozzászólása: Itt konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy a krémeket hogyan alkalmazzam? Mert a Beauty Breast krémmel is napi 2-szer kell bekenni a melleket (reggel és este, valamint a Bioclinica géllel is ugyanígy! Hogy alkalmazzam a kettõt?
igen, de valódi eredményre ne számits egyiktõl sem :(
A kérdező hozzászólása: A Bioclinica helyett inkább a Perfect Woman mellnövelõ krémet rendelem majd meg. Errõl vannak tapasztalatok, esetleg valaki használta?? A Beauty Breast nálam HATÁSOS! Szedem a kapszulákat, krémezni a második hónapban fogok.
te egyébként milyen célból rendelted ezeket a krémeket? csak mellnagyobbítás miatt? és mik a tapasztalataid? azért érdekel, mert nekem nagy melleim vannak, csak feszesíteni szeretném õket :)
A kérdező hozzászólása: Már megbántam hogy szedtem õket, szerintem semmi értelme az egésznek, soha többet semmi ilyesmit nem fogok szedni, fõleg mostanában, hogy babát szeretnék.
hogyhogy? az elõzõ kommentedben még azt írtad hatásos..:O

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!