Találatok a következő kifejezésre: Alig hogy lett a (83 db)

Tenyleg igaz hogy az alom. Net par szereploenek szinkronozva lett a hangja?

Legjobb válasz: Nagyon gáz az egész film, úgy ahogy van! Az amerikai Hajrá csajok 3. lett lekoppintva csak nagyon rossz utánzat lett! A fõszereplõ csaj színészi tehetsége pedig egyenlõ a nullával! Lehet lepontozni, ez a véleményem!

Nagyon gáz az egész film, úgy ahogy van! Az amerikai Hajrá csajok 3. lett lekoppintva csak nagyon rossz utánzat lett! A fõszereplõ csaj színészi tehetsége pedig egyenlõ a nullával! Lehet lepontozni, ez a véleményem!
Hát én az elsõ 5 percet láttam, véletlenül oda kapcsoltam és elég ordító volt a jelenség, hogy bizony újra lett szinkronizálva, én egy emberét vettem észre, de mondom, csak az elsõ 5 percet láttam. Könnyen észre lehet venni az ilyet... de am szerint k*rva gáz az ilyen film, nagyon el lehet rontani vele a dolgokat.
16:24-es válaszoló csatlakozom hozzád, nagyon gáz , hogy egyes "rendezõknek" nincs saját 5letük, ez a film tiniknek lett gyártva én is tini vagyok de ennyire szaar filmet még én sem láttam.:O
14/L elõzõ vagyok

Hogy eled meg ha no letedre a ferfi parod/ferjed utasit el ha szexet kezdemenyeznel vele? Folyt alul

Hogy nez az ki,h no letemre mindig nekem kell kezdemenyeznem es akkor is sok a visszautasitas. En heti 2vel is beernem, de orulhetek ha havi 4 van. Nem vagyok szex ehes, de ez nagyon keves ugy hogy mindketten 30 evesek vagyunk, mi lesz ha oregebbek leszunk? Mondtam mar neki, de csak annyi a valasz,h neki ennyi eleg es ha nekem nem eleg akkor keressek mast, mert hat hogy lehetek olyan onzo,h nekem csak a szex fontos. Van mas is ilyen helyzetbe? Ha igen irjatok!

Legjobb válasz: uhh...ez meglepõ. de miféle dolog az, hogy hagyd ott? az nem megoldás...

uhh...ez meglepõ. de miféle dolog az, hogy hagyd ott? az nem megoldás...
Nem. Az a megcsalás, amirõl a másik nem tud. Nyitott kapcsolatról, poliamoriárol ugye még nem hallottál? Ha neked semmi se jó, akkor meg ne itt panaszkodj. Viseld el.
A kérdező hozzászólása: 9-es valaszolonak: szoval az nem megcsalas? Bocs, de lehet, h regimodi vagyok, de nekem csak o kell. Meg almaimba se kanduroznek massal!
Nem kell megcsalni, megmondod neki, hogy õ kevés neked, hetente egyszer elmégy kandúrozni. Kész.
A kérdező hozzászólása: 2-es valaszolo: Ezt most mit akar jelenteni, bovebben kifejtened?
A kérdező hozzászólása: 5-os valaszolonak: Nem keresek szeretot. Megcsalas nem az en mufajom!
A kérdező hozzászólása: kedves 3-as valaszolo. 1. Nem hiztam meg. 2. Reggel 10-tol este 6-ig dolgozik az irodaban, nem dolgozza agyonra magat 3. Szerintem szeret, mert azt eszreveszi az ember Nem most alakult ki ez a helyzet mar a kapcsolatunk elejetol fogva igy volt. Amig nem laktunk egyutt felse tunt, sot meg tetszett, h nem a szexert van velem. De mar 2 es fel ev egyuttlakas utan kezd fajni a dolog. Neha ugy erzem, h a szex teren en vagyok a ferfi es o a no. Mert mindig en kezdemenyezek es nekem kell elviselni az elutasitasokat. Es ha megsertodok miatta, meg neki all feljebb. Szeretem es becsulom ot hisz minden masban 100%-ba mellettem all es a legjobb partner, csak ez az egy dolog ami nagyon rosszul esik. Sokszor almodozom arrol, h elcsabit es ..., de nem tortenik meg. Szeretnem nonek erezni magam az agyban is. :( Ja azt tudni kell, h parom csak 1 lannyal volt elottem azzal is csak egyszer. Lehet az a baj, h gatlasos, h nem tapasztalt? De aki ismeri nem hinne el, h gatlasos. Szerintettek mit tehetnek? Hogy lehet alacsony libidoja 30 evesen?
Kérdezõ, nem keresel szeretõt?:)
Lehet, hogy a sok stressz okozza, ami a munkában éri. Egyszerûen lecsökken a libidója (szexuális vágya). Pedig alapból minden férfinak sikerélményt jelent, ha eljuttat egy nõt a csúcsra, ezért nem elsõsorban az orgazmus miatt szexelnek, hanem azért, hogy a párjuknak örömet okozzanak és a "férfiasság érzetük" miatt. Viszont ha van valami probléma az életében, akkor elmehet a kedve tõle. Lehet, hogy a pihenés vagy valami vágyfokozó gyógyszer segítene rajta.
lehet h elhiztál? vagy csak sokat dolgozik hogy eltudjon tartani, és mint a legtöbb önzõ nõ erre nem is gondolsz? vagy csak nem szeret már.
szerintem ha takarék lángon fõzöd akkor lassabban fõ.. de te tudod.
Vidd el orvoshoz, vizsgálják ki. Tényleg vigyed, ne küldd, mert magától biztos nem megy. Elõtte beszéld is meg vele és szervezd meg az egészet. Ha nekem 30 évesen heti 1 alkalmat ajánlanának, én is furán néznék.

Holnap lesz egy hónapja, hogy szültem, a héten már alig volt sárgás folyásom is, reggelre meg újra bordó színű lett, és több is, meg egy picit fájdogál a hasam alja, mint mensikor szokott, csak most gyengébben. Ez már a mensim lenne? Amúgy szoptatok.

Legjobb válasz: szia! én úgy tudom, h ha hirtelen újra indul vérzés, akkor vissza kell azonnal menni a dokihoz, mert lehet gyulladás, vagy bennmaradt méhlepény.. de persze lehet h nincs gond, de én a helyedben ahogy lehet mennék

szia! én úgy tudom, h ha hirtelen újra indul vérzés, akkor vissza kell azonnal menni a dokihoz, mert lehet gyulladás, vagy bennmaradt méhlepény.. de persze lehet h nincs gond, de én a helyedben ahogy lehet mennék
Nem dolgoztál, mozogtál többet tegnap, mint amennyit szoktál? Nálam is volt ilyen, amikor már "nagyon erõsnek" éreztem magam és szinte egész nap tettem-vettem és nem pihentem eleget, kb a 4. héten:) Miután kicsit lepihentem, mert nagyon megijesztett, lassan elmúlt. Máig se jött még meg, 5 hónapos a kislányom és csak szopizik . Nem is hiányzik:)

Mi lett a lányokkal, hogy a 90%-uk ha egy pasi arcra jól néz ki, akkor azt társítja hozzá semmiféle ismertség nélkül is, hogy aranyos, kedves, rendes, megbízható. Ha meg átlagos külsejû, netán ronda, akkor rögtön suttyónak, züllött alaknak nézik?

Nem szabad. Elõbb meg kellene ismerni a másikat. Erre pedig a legtöbb lány már képtelen, még barátnak sem kell. Egyetemista (tudom, a felsõ iskola semmit sem jelent) lányoknál tapasztalom ezt fõleg, de lehet máshol is megy ez.

Legjobb válasz: mert minden lány egy felszínes dög

mert minden lány egy felszínes dög
átlagos arc... mindenki számára más az átlagos, nem érted meg? én olykor marhára elámulok, hogy a párom szerintem gyönyör nõket nevez átlagosnak vagy csúnyának. az elõzõ barátnõi meg az én szememben voltak átlagosak, esetleg átlag alattiak. ízlések és pofonok, fogadd el. legyen 80 kiló alatt... miért, ráállítod a mérlegre? :D elárulom neked, hogy én 83 vagyok, és az égvilágon senki nem mondaná meg rólam. ennek egyetlen oka van, az, hogy alapból elég izmos alkat vagyok (nem gyúrok, mindig ilyen voltam), és az izom jóval nehezebb, mint a zsír.
A lószart, kérdezõ. Átmentél védekezõbe, ami azt jelenti, hogy van igazság abban, amirõl kerepelek. Nem kell az "én az átlagosakkal is megelégszem" szöveg, mert Kinek Mi az úgynevezett "átlagos". Ne, ne legyél már ilyen álszent.
Gondolom a bazegolos szobatársaidnak akkora egójuk van, hogy alig férnek be az ajtón, a kisugárzásukat pedig még az ISS-rõl is tudják mérni. Nem azt mondom, hogy tapló parasztnak kell lenni, de értelmesen is lehet valaki sármos. Az pedig tény, hogy én is férfi létemre a külsõ alapján ítélek. Csak én annyira szélsõséges vagyok e-tekintetben, hogy a barátaimat is elsõ körben a külsõ alapján ítélem meg. Valamilyen csoda folytán észre veszem azt valakin, ha az illetõ megbízható és kedves/rendes. De azt is, ha egy flegma, buta fsz. Így megy ez. Szerintem ráadásul te kérdezõ, pont a buta p.csa kategória miatt írtad ki ezt a kérdést, akikkel te sem járnál túl jól..
Mi az hogy mi lett a lányokkal? Mikor voltak nem ilyenek? De ezt nem rosszindulatból mondom. A génjeikbe, az ösztöneikbe van kódolva az, ami miatt panaszkodsz. Mint ahogy neked is az, hogy felálljon a farkad arra a jó nõre, akár akarod, akár nem. Nem tudom mit kell ezen ennyit rugózni.
A kérdező hozzászólása: Nem védekezek, nekem a Béres Alexandra arcú lányok nagyon is bejönnek, iszonyatosan. Sõt az ilyen átlag lányokat, akik nem szépek is szívesen elfogadok párnak, ha a jellemük megfelelõ. [link] Ellenben a lányok csak ehhez hasonló vagy típusú pasit akarnak, azon az egyetemen, ahol én járok. [link] Lehet más egyetemen tökre másként van, el is hiszem, de itt sajnos csak a szépfiúk kellenek az összes lánynak.
Melyik egyetemrõl beszélünk?
Ez nem egyetem függõ. Mindig és mindenhol így mûködik. Ez ösztönös, ilyen az emberi természet. Aki nem néz ki jól az ráb*szott.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor jönnek azzal, hogy öltözz jobban, nyírass más hajat és sportolj. Akkor ugyanúgy jó pasi leszel. Nem ezt látom akkor sem.
ésakkor most azt várod, hogy majd a nõk megvilágosodnak és onnantól mindenki téged akar? hagyjuk már. feltettél egy kérdést. ezer választ kaptál rá. innentõl kezdve nincs helye vitának. vagy megszoksz, vagy megszöksz. én mindenesetre számomra csúnya pasikkal is láttam már barátnõt, úgyhogy szerintem nem reménytelen.
A kérdező hozzászólása: Nekem soha nem voltak nagy igényeim egy lány felé. Legyen átlagos arca, az sem baj ha picit átlag alatti de szép szemei vannak, felõlem lehet kissé molett is a lány, ha 80 kiló alatt van, legyen nálam alacsonyabb (én 176 cm), okos, lehessen vele sok mindenrõl beszélgetni, legyenek céljai. Ne beszéljen csúnyán, kedves legyen mindig, aranyos-bújós legyen. A legkevésbé sem a külsõre mentem, csak egy minimum legyen. De ha találkoztam is ilyen lánnyal, valahogy õk is csak az ilyen srácokat vették észre, burkoltan róluk beszéltek, kívánták ezeket a srácokat. Volt olyan is, hogy mikor a barátnõmmel (2 volt) ültünk a szobában, akkor a jóképû szobatársam elsütötte, hogy épp nincs senkije, jó lenne ha a barátnõm elmenne vele táncolni. A barátnõm meg sanda mosollyal mondta a jelenlétemben (pedig kis kedves lány volt), hogy majd ezt még megbeszéljük, de nem zárkózik el elõle. Majd szörnyethaltam ott helyben. Elhihetitek, hogy nem esik ez túl jól egy férfinak.
te jópofizol ronda lányokkal? gondolkodjunk már egy kicsit. van egy adott hely, ahol van sok lány. melyikhez még oda? nyilván ahhoz, amelyiket szépnek találod. ha egy lánynak szép az arca, te is arra asszociálsz, hogy érdemes megismerni, holott lehet, hogy egy lepratelep a lány lelke. ez majd az ismerkedés során kiderül. az emberek igyekeznek szép emberekkel körülvenni magukat, és ez nem csak a nõkre igaz, hanem a férfiakra is ugyanúgy. ahogy már ezt fentebb valaki leírta, ez egy tök természetes folyamat. az egyetlen dolog, ami változik, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ideálja. a volt barátom nem volt jóképû, én mégis annak láttam. mondjuk eleinte nem. a mostani párom viszont marha jóképû, minden csaj imádja. egy "szép" emberre kíváncsibb vagy, mint egy csúnyára. ha látok egy jóképû pasit, nem gondolom azt, hogy ez biztos milyen szuper személyiség. csak azt, hogy ez egy jóképû pasas, és esetleg szívesen megismerném. te gyakran ismerkedsz nagydarab, csúnya arcú lányokkal? szerintem nem. nyilván a csaj is, akirõl beszélsz, széparcú. tehát ugyanezt csinálod.
blablablablabla nem olvastam végig a kommenteket.. ha úgy tetszik - ez tudományosan is bizonyított dolog, hogy a szép külsõ - szép belsõt takar, a ronda meg rosszat. ezzel mindenki így van, mindenkinek vannak elõítéletei, nem kell ilyen 90%okkal dobálózni ami a lányokat illeti, a fiúk ugyanígy gondolkodnak... a mesékben is a ronda boszorka a gonosz, meg a rút mostoha az irigy, és az ártatlan kislányok a legszelidebbek.. ilyen az élet. ha rondábbnak gondolja valaki magát akkor ne mtud mit tenni mint megmutatja magát, hogy õ milyen kedves rendes. gáz, de a társadalom ezt várja el..
Pontosan.
A kérdező hozzászólása: Már vagy 50 szer elõfordult, hogy egyetemen, koliban vagyunk kb 6 fiú, átjön 4 különbözõ lány, de mid csak azzal az egy-kettõ pasival van elfoglalva, akik helyesek. Tökre mindegy, hogy 3 liter sört gurítanak le miközben beszélgetnek a csajokkal, akkor is ha megkérdezzük ezeket a lányokat, mind az összes azt mondja, hogy jajj, hogy neked milyen kedves, rendes, aranyos barátod van úgy, hgy 2 szót váltott vele, abból is a pasi minden második szava bazzeg volt. Nem tudod, van párja? Nekem meg akinek tetszik a csaj, csak sül a képemrõl a bõr.
Ez egy alapvetõ dolog, amit minden Ember csinál. Mindenki, kivétel nélkül. Te is, én is, az összes idekommentelõ álszent, aki az ellenkezõjét állítja. Egységesen véljük azt a szép emberekrõl, hogy okosak, kedvesek, rendesek, stb. Tök mindegy, hogy nõ, vagy férfi, ha vonzó, alapjából véve jó tulajdonságokat párosítunk hozzá - az más kérdés, hogy elsõ benyomás, vagy ismerkedés után korrigálunk. De ez bizonyított tény. Jó nagy f"szság, de ez van.
Ugyanazért, amiért a fiúk is csak a szép lányokkal barátkoznak. Szeretjük a szépet.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem olcsó kis szajha lányokról beszélek, igaz nem ttksok, mûszakisok, de a szakjaikon 4 egész körül vannak, tehát nem hulla buták. Mégis mintha ugyanúgy gombnyomásra mûködnének, mindegy ha ehhez pia, cigi, alpári szöveg társul, ha ez a pasi megnyomja a gombot és szóba áll a nõvel, akkor már legtöbbször biztos a dugás. Mondom ezt 5 év egyetemi tapasztalat után.
A kérdező hozzászólása: Ugye itt is van ehhez hasonló nagyon sok kérdés, és ahogy én láttam, a válaszok kb 70-80% mindig arról szól, hogy de bizony én nem ilyen vagyok, nem ítélek elsõre sosem. Meg az én barátom undorító, egyetlen lánynak sem tetszik, nekem sem, de megszerettem a jellemét. Vagy 500 ilyen választ olvastam már itt. Aztán meg az egyetemen 10 bõl 9 ilyen, hogy elsõre szimpi neki kinézetre az illetõ és már megy is a beszéd, járás stb.. Most akkor hogy van ez?
Vagy legyen végzettséged, amibõl egy jó melóval el tudod tartani a szíved hölgyét, ha viszont van zsetonod, nem számít ha tanulatlan vagy és ronda, ha meg jól nézel ki, nagyon nincsenek kritériumok. Igen, sajnos ennyire felszínesek a mai lányok, de azért a férfiak se panaszkodjanak!
Csatlakozom a kérdezõ kérdéséhez!--és kiegészítem azzal, hogy a lányoknak, egy psi ha 180-190cm az õszerintük jó pasi, ha meg 162cm, akkor az rossz pasi!
Az egyetemi végzettség nem egyenesen arányos az agykapacitással. Ahogy az iskolai jegyrendszer sem a tanulók valós IQ-ját mutatja. Másrészrõl pedig, ami az egyetemen és Itt történik, nem a valós élet. Zárt közösség mind az iskola, mind a Gyakori. Lehet, hogy azok a lányok könnyen beadják a derekukat, mert alacsonyak az igényik, ki vannak éhezve, tényleg tetszik nekik a fickó, vagy a pasas jól ért a nõkhöz. De ráhúzni Minden nõre, hogy egybõl hanyatt veti magát egy jó pasinak, pofátlanul ostoba hozzáállás. Az pedig, hogy te ugyanúgy Jó Nõket hajtasz, álszentség. A férfiaknak szabad tapadni a jó nõkre, de visszafele már nem érvényes?
...Te írod ki ezeket a kérdéseket? "Ez a rossz, csajoknál esélytelen kinézettel bíró pasiknak beadott szlogen mennyire jön be, "hogy öltözz jobban, gyúrj sokat, legyél nagyobb dumás, vágass más hajat, légy ápolt?" és "A lányok 95%-a miért ítélkezik elsõ látásra a 180-190cm-es pasikról, hogy jó pasi? Miért mondják a 162cm-es pasikra, meg hogy, rossz pasi?"? Ha igen, állj le.

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem, de negatív lett. A melleim fájnak, a hasam alja kicsit hasogat. Van rá esély, hogy terhes vagyok? Mikor tesztelhetek újra?

Legjobb válasz: az elsõ hozzászólótól kérdezném, hogy hol lehet ilyet kapni amit írsz? 3 patikában voltam, nincsen sehol, csak medilab. Utálom, nekem az is csalt..tudom hogy nem tartozik ide, és le leszek pontozva :( de valahol meg kellett kérdeznem :)

az elsõ hozzászólótól kérdezném, hogy hol lehet ilyet kapni amit írsz? 3 patikában voltam, nincsen sehol, csak medilab. Utálom, nekem az is csalt..tudom hogy nem tartozik ide, és le leszek pontozva :( de valahol meg kellett kérdeznem :)
(én vagyok az elsõ hozzászóló) Lányok ha ajánlhatok valamit, ha terhességi tesztet vesztek, akkor ha mód és lehetõség van rá, akkor CSAK Gravi-HCG nevû tesztet vegyétek meg, mert az sokkal de sokkal megbízhatóbb mint a többi (a Gabriel a legrosszabb és legsilányabb szerintem) ezt mások és saját tapasztalatból is mondom. Nem csinál olyat mint a többi teszt, hogy elmosódik, vagy halvány a csík, ott egyértelmû és majdnem 100%-os eredményt kapsz. Csak mint tanácsként, mondtam.
Nekem anno csak a várt mensi utáni 3.napon lett pozitív a tesztem...Akkor is csak nagyon halványan...Szóval pár nap múlva azért ha nem jön meg még egy tesztbe megéri beruházni :) 400 ft a gyógyszertárban. Persze lehet, hogy azóta már menstruálsz is, mióta írtad, én meg itt okoskodok:)
Tuti hogy nem vagy terhes, csak túlságosan aggódsz. Nekem van amikor 2-3-5 napot is késik, csak úgy. A mellfeszülés és az alhasi fájdalom egyértelmû jele a közelgõ menszesznek, nekem is mindig szokott fájni és hasogatni elõtte már 1 héttel kezdi. Ne aggódj, a teszt is azt mutatja hogy nem vagy terhes, és ezek a tesztek azért megbízhatók. Túbuzogsz egy kicsit :) meg fog jönni, a pénzed meg ne pocsékold tesztekre ha nem muszáj :)
a második vagyok, ja bocsi..úgy láttam elõször hogy tegnap írtad a kérdést...de már látom, hogy ma és nem valószínû hogy 20 perce elkezdtél volna mensizni..na bocsi:)
Hamarosan meg fog jönni, ezt érzi a tested ez ilyen egyszerû, nem kell minden tünetrõl beszámolni fõlleg hogy a teszted negatív.
Szerintem meg van még esély. Nekem 13.-án kellett volna megjönnie , aznap délután teszteltem is egy halvány pozitívat ( clearblue ). Aztán hétfõn 15.-én reggel elsõbõl negatívat ( gabriell. ). De továbbra sem jött meg így ma reggel teszteltem és egyértelmû pozitív lett!!! ( one minute test )
Szerintem is van esély fõleg hogy még nem jött meg. Szabályos a ciklusod? Pár nap múlva tesztelj újra vagy majd menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani. Ha szoktad olvasgatni ezt az oldat akkor biztos olvastad már hogy sokaknak volt elõször negatív tesztjük és volt baba! Szóval ne add fel. Szorítok!
Nekem sem mutatta ki a gabrielle a vérzés elmaradása utáni 3. napon, csak a clearblue a mensi késése utáni 4. napon. Próbálkozz holnap reggel, sok sikert kívánok!

Kötöttünk egy kölcsönadási szerzõdést. Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik. A szerzõdésen nincs dátum mikor lett írva csak hogy meddig kell visszafizetnem és egy tanú írta alá az is a felesége. Kell tartanom jogi következmény miatt?

Legjobb válasz: "Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik." Ha visszafizetted, akkor arról van egy banki kivonatod, amin látszik, hogy átutaltad neki, avagy egy papírod, amin aláírta, hogy kifizetted, mikor, mennyit. Ha ezek közül valamelyik megvan, nincs mitõl tartanod. Ha olyan marha voltál, hogy csak úgy odaadtad a kp-t, akkor magadra vess, ki kell fizetned újra. Ezúttal tedd okosabban.

"Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik." Ha visszafizetted, akkor arról van egy banki kivonatod, amin látszik, hogy átutaltad neki, avagy egy papírod, amin aláírta, hogy kifizetted, mikor, mennyit. Ha ezek közül valamelyik megvan, nincs mitõl tartanod. Ha olyan marha voltál, hogy csak úgy odaadtad a kp-t, akkor magadra vess, ki kell fizetned újra. Ezúttal tedd okosabban.
(Hogy lehet szerzõdést dátum nélkül és egy tanúval megírni? Nekem már az is kérdéses, hogy rendes keltezés nélkül érvényes-e.) A kérdés az, hogy te tudod-e bizonyítani, hogy kifizetted-e a tartozásodat (pl. banki átutalásokkal), és hogy mikorra. Ha igen, akkor nincs mitõl tartanod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igazolni tanúkkal tudom a visszafizetést de papírom nincs róla
Legközelebb ne csinálj ilyet. Akkor add vissza a pénzt, ha aláírja a papírt, hogy visszakapta. Vagy add fel postán a pénzt neki, vagy bankon, azokról automatikusan van nyom. A tanúk neccesek. Ha egy van, valószínûleg elveszted a pert. Ha több van, de hozzád köthetõk - család, vagy jó barát, akkor valószínûleg veszíteni fogsz...
A mai világban, aki így fizet vissza tartózást BALEK-nak nevezik, sajnálom de ez van!
A mai világban, aki ------fizet vissza tartózást BALEK-nak nevezik, sajnálom de ez van!

Csütörtök dél óta jóslófájásaim vannak. Van hogy 7 percenként, aztán 2 óráig semmi. Van hogy csak a keményedést érzem, van hogy fáj is a derekam, hasam alja. Volt így valaki? Mikor lett belőle baba?

36+1 vagyok ma. Tegnap voltam Nst-n azt mondták szép nagy biztos hogy rendben lesz vele minden, megszülethet, de azért nem lenne baj,ha bent maradna a 37-ig. A magneb6-ot leállították. Tapasztalatok? Vagy bármi segítség? Kicsit aggódom, és az az igazság félek is. Segítsetek ha tudtok!

Legjobb válasz: bármikor elõbújhat.lehet hogy holnap, lehet hogy majd csak a 40 héten ezt nem tudja senki megmondani

bármikor elõbújhat.lehet hogy holnap, lehet hogy majd csak a 40 héten ezt nem tudja senki megmondani
Én pont így voltam. Kereken 7 napon keresztül voltak jósló fájásaim minden éjjel. Este 10-tõl reggel 5-ig. Órát lehetett volna hozzá igazítani:) Általában 8 és 10 percenként jöttek, és napról napra erõsebbek voltak, így egyik nap be is mentem a kórházba, mert azt hittem már szülni fogok, de ismét becsapott:) . 4 napot feküdtem bent a kórházban, mivel már nem engedtek haza a 39. héten, és ez idõ alatt az éjszakai fájásokkal 3 ujjnyit tágultam. Viszont hirtelen megemelkedett vérnyomás miatt azonnal császároztak, így nem tudom mennyi ideig tartott volna még:) .
hol?
azért gondolatolvasó nem vagyok
ez a "(többi alul)" valahogy lemaradt...xD
most komolyan csak ennyi?
Igen több mint egy éve, és ebben az a pláne hogy a fiúk szavaival élve "jó nõ" vagyok s mégis ragaszkodok Hozzá a semmiért.Várom már hogy vége legyen, de tudom egyszer eljön az a nap is.Néha azért nehéz, elég mélyre tud zuhanni az ember nem?
Megutaltak az utobbi napok viselkedese miatt.
Mind a kétszer egy páros felét vitte ki...így dupla annyi szavazat és itt még Béci erõs ellenfél is volt.
a nagy fenét!!!!!! annak a cig ánynak a családja rárakott egy vagyont hogy biztos a kokszos menjen vissza
még valami!Majd az lesz mint tegnap, hogy a ron tás ci gány család egy halom pénzzel bebiztosítja magát a szavazáson, még így is sokkal többet fognak haza vinni.gondolj bele:kocsit, lakást meg mit tom én. pénzt pénzzel lehet keresni.És nézd meg a többi versenyzõt Oli, Alek, Szandi, Éva stb vajon mibõl szponzorálná magát? De a ci- gány Rácz familia megfogja csinálni a szerencséjét! csak bekerülni volt nekik nehéz. Benn pedig csak színézkedni kell hogy a háttérben maradjanak, aztán ha mégis párbaj, akkor jön a tegnapi...Oli sokkal népszerûbb annál a 31%nál
A kérdező hozzászólása: Akkor Kristóf ellen miért csak 54%al nyert???
Bunda volt, tuti. Hányok Bécitõl...na most aztán királykodhat kedvére...
mindenesetre érdekes hogy Oli aki csinálta a showt Kristófot alig verte, Béci ellen meg vesztett. Most akár szerették akár nem ez azért szerintem marhára nem reális. Nem akarok rasszistának tûnni, de nem kellett volna cigány tesópárt beengedni, mert most már muszáj valamelyikkel megnyeretni, mert ha nem akkor az rasszizmus lenne. ez van sajnos.

Ilyen mozaik szerû lett a monitorom alig látok valami mert összement teljesen. Valamit tudnátok ajánlani hogy visszamenjen az eredeti méredtébe?

Bocsi a h*lye fogalmazásért.:(

Legjobb válasz: Kezdetnek hagyd abba az LSD-t. Majd olvass bele ebbe: Mozaik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Mozaik És végül mondd el érthetõen, mi a gond a monitorral. ;)

Kezdetnek hagyd abba az LSD-t. Majd olvass bele ebbe: Mozaik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Mozaik És végül mondd el érthetõen, mi a gond a monitorral. ;)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100217/ScreenShot001_copy_www.ke.. Kb. így néz ki a monitorom a felbontásnál próbáltam beállitani de nem sikerült:(
Hát.. ez elég fura.. újraindítás nem segített? Milyen felbontást használsz? Milyen monitorod van? (LCD, vagy CRT?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!