Találatok a következő kifejezésre: Alacsony vagyok mindenképp (3 db)

Alacsony vagyok 160cm mindenképp leszáll a pocak?

Azt vettem észre, hogy mintha egy kicsit lentebb lenne, de nem olyan látványosan. Arra gondoltam olyan kicsi a lehet?sége, mert a hasam meg nagy, hogy lehet nem is megy lentebb??? 37 hetes vagyok, és már nagyon lesek minden jelet, mert nagyon várom már a kis picurt.

Legjobb válasz: Nem függ a magasságtól, hogy leszáll-e vagy sem, de nem mindenkinek száll le! Lehet, hogy nálad nem fog leszállni. De nyugi, már nemsokára látod a picidet :)

Nem függ a magasságtól, hogy leszáll-e vagy sem, de nem mindenkinek száll le! Lehet, hogy nálad nem fog leszállni. De nyugi, már nemsokára látod a picidet :)
Szia.Én 164cm vagyok, de nekem nem szállt le.Csak mikor már a vajúdóban voltam akkor, ott láttam hogy sokkal lejjebb ment.

Ha előttünk van egy kómás beteg, aki valószínű cukros, és nem tudunk cukrot mérni, honnan tudjuk, hogy magas, vagy alacsony a vércukorszintje? Úgy oktattak, hogy mindenképpen cukrot kell adni ilyenkor, és orvost hívni. Igaz ez? Mi ilyenkor a teendő?

Legjobb válasz: A hyperglikémia elég ritka, elsõsorban keresel rajta valamit, ami igazolja, hogy cukorbeteg, vagy hogy van-e nála inzulin injekció. Alacsony vércukornál a tünetek hirtelen, remegnek, izzadnak, idegesek, míg hyperglikémiánál forróságérzésük van a betegeknek, állandóan szomjasak, a vizeletük és a lehelletük szaga acetonos. De amúgy a mentõs operátornak megmondod, hogy bizonytalan vagy, hogy ez milyen cukros kóma segítenek, eszméletlen betegnek meg ugyan nem adhatsz semmit, mert félrenyel és meghal! Ha meg magánál van csak tájékoztat már a tüneteirõl.

A hyperglikémia elég ritka, elsõsorban keresel rajta valamit, ami igazolja, hogy cukorbeteg, vagy hogy van-e nála inzulin injekció. Alacsony vércukornál a tünetek hirtelen, remegnek, izzadnak, idegesek, míg hyperglikémiánál forróságérzésük van a betegeknek, állandóan szomjasak, a vizeletük és a lehelletük szaga acetonos. De amúgy a mentõs operátornak megmondod, hogy bizonytalan vagy, hogy ez milyen cukros kóma segítenek, eszméletlen betegnek meg ugyan nem adhatsz semmit, mert félrenyel és meghal! Ha meg magánál van csak tájékoztat már a tüneteirõl.
Egy comában lévõ betegnek kizárólag parenterálisan (a tápcsatorna megkerülésével) lehet bármit is beadni - tehát mentõ!!!!
a lehelletét kell megszagolni. ha acetonos akkor cukorbeteg. a hiper és hipoglikémiás embernek más-más tünetei vannak. itt egy link: http://www.agraroldal.hu/diabetes_cikk.html

Alacsony AFP miatt Genetikai Uh-ra küldtek, mindenképpen vesznek magzatvíz mintát? Vagy valaminek az eredmény függvénye?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. Ez egy olyan vizsgálat, amit a Te hozzá járulásod nélkül nem végeznek el.

Nem feltétlen. Ez egy olyan vizsgálat, amit a Te hozzá járulásod nélkül nem végeznek el.
Szia!Ha Bp i vagy ajánlom a Ceizel dokit ott csak elõszõr beszélgetés van viszont teljesen megnyugodhatsz és minden kérdésedre válaszolnak.Ha a közeledben van 4 d uh a 18 héten genetikai szürést csinálnak ami szintén csak uh és mindent elmondanak annélkül hogy szét idegesitenéd magad rajta hogy mi lesz!Mennyi az eredményed?Ceizel doki azt mondta hogy 0.6-2.5 ig normál tartomány!
A kérdező hozzászólása: 0.57 volt az eredményem.Nem elõbb lett levéve ez 100% Az ultrahang igazolta hogy jókor, a méretek alapján
Szia:) Nekem az Afp-n a down kór 1:204hez volt, ezért felajánlották a magzatvízvizsgálatot. Nem is gondolkodtam rajt, hiszen 1-2% a vetélés, de ma már ez rutinvizsgálat. Nagyon óvatosak voltak, és végig monitoron figyelik a babát. Ma már nem félnék tõle, inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Pár perc. És legalább ma már nyugodt vagyok, bár kicsit hosszú a vá- rakozás, mert 3hét az eredmény. Ha bármilyen kérdésed van , szívesen leírom. Egyébként azóta nekem is többen mondták, hogy az AFP. nem tól megbízható. szia
Szia! Nekem is alacsony lett, engem genetikai UH után nem küldtek sehová, nem volt magzatvízvizsgálat. Modernebb dokik azt vallják, h. az alacsony AFP nem jelent semmit, down-kór szûrésére nem alkalmas ez a laborvizsgálat. Ha ezt szeretnéd tudni (h. mennyi az esély down-kóros babára) akkor csináltass négyes tesztet vagy integrált tesztet. A magzatvízvizsgálat miatti vetélés esélye általában magasabb 30-35 év alatt mint az, h. pl. down-kóros a baba. Ezt szokták mérlegelni ilyenkor és ez alapján döntenek. Persze attól is függ, h. esetleg találnak-e valamit Uh-n. Mennyire alacsony az AFP-d? Nem lehet, h. picit hamarabb lett levéve? Mert az szokott lenni még a hiba (nekem ez volt a baj a dokik szerint). Üdv
Akkor én a helyedben mindenképpen elmennék egy ilyen négyes tesztre az kifejezetten erre van kitalálva. Sztem ne engedd magad megszúratni amíg annak nem tudod az eredményét. Keress rá a neten. Ha pesti vagy én is tudom ajánlani a Bolgárkerék utcai genetikai centrumot. Mindjárt belinkelem. De különben tényleg nem kell ennek nagy feneket keríteni hidd el!
http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=9 Egyébként nekem anno 0.65 lett, hát az is alacsony mert 0.7-tõl jó labor szerint. Nekem még csak meg sem ismételték.
Én is a Bolgárkerék u.-ban voltam, és maximálisan elégedett vagyok velük.Nekem az integrált teszt eredménye volt csapnivaló-1:120 a Down kockázata-megcsináltattam a magzatvízvizsgálatot(õk is azt javasolták, de döntened neked kell)és azóta már 8 hónapos az egészséges kisfiam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!