Találatok a következő kifejezésre: Alacsony vérnyomásra a zöld tea (1 db)

Alacsony vérnyomásra jó a zöld tea?

Most bent vok a munkahelyemen, de itt ugye nincs és kicsit szédelgek. Mivel tudnám most "helyre hozni" hirtelen? Olvastam a cukros vizet vagy a kólát, fantát. Ezek tényleg jók?

Legjobb válasz: Igyál egy enyhe kávét,egyél szõlõcukrot (ez mindig legyen nálad),a kóla is jó vagy esetleg tornázz egy kicsit.Nyisd ki az ablakot egy kis friss levegõért!

Igyál egy enyhe kávét, egyél szõlõcukrot (ez mindig legyen nálad), a kóla is jó vagy esetleg tornázz egy kicsit.Nyisd ki az ablakot egy kis friss levegõért!
Mivel nekem 80/50 es a vernyomasom, sokat szedelgek is kertem a vedonom tanacsat.Orvossagot nem ajanl, a kave es kola, vorosbor felvinne de terhesen nem szabad..A szensavas segit valamennyit es a cukros viz is..a vedonom szerint a sok folyadek, mivel hogy felhigitja a vert..nekem sajnos nem valt be.De egy kis kolatol csak nem lessz gond, hasznalni meg biztos hasznal!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! eddig mindíg rendbe volt a vérnyomásom, csak ma kicsit alacsonyabb, mint kéne.:( De mostmár felleszek készülve. 18 hetes kismami:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!