Találatok a következő kifejezésre: Alacsony vérnyomásra a zöld (1 db)

Alacsony vérnyomásra jó a zöld tea?

Most bent vok a munkahelyemen, de itt ugye nincs és kicsit szédelgek. Mivel tudnám most "helyre hozni" hirtelen? Olvastam a cukros vizet vagy a kólát, fantát. Ezek tényleg jók?

Legjobb válasz: Igyál egy enyhe kávét,egyél szõlõcukrot (ez mindig legyen nálad),a kóla is jó vagy esetleg tornázz egy kicsit.Nyisd ki az ablakot egy kis friss levegõért!

Igyál egy enyhe kávét, egyél szõlõcukrot (ez mindig legyen nálad), a kóla is jó vagy esetleg tornázz egy kicsit.Nyisd ki az ablakot egy kis friss levegõért!
Mivel nekem 80/50 es a vernyomasom, sokat szedelgek is kertem a vedonom tanacsat.Orvossagot nem ajanl, a kave es kola, vorosbor felvinne de terhesen nem szabad..A szensavas segit valamennyit es a cukros viz is..a vedonom szerint a sok folyadek, mivel hogy felhigitja a vert..nekem sajnos nem valt be.De egy kis kolatol csak nem lessz gond, hasznalni meg biztos hasznal!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! eddig mindíg rendbe volt a vérnyomásom, csak ma kicsit alacsonyabb, mint kéne.:( De mostmár felleszek készülve. 18 hetes kismami:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Hogyha előtej már van, akkor mennyi az esély rá hogy lesz tejem is szülés után?

Nagyon szeretném szoptatni a babámat majd,és nagyon megörültem mikor megláttam hogy van már egy pici előtejem :) Van összefüggés a két dolog között?
29hkm

7

Az természetes hogy mióta terhes vagyok, többször akarok szexet és jobban is élvezem? Ez mitöl van?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!