Találatok a következő kifejezésre: Alacsony vérnyomás mi (113 db)

Mivel tudom befolyásolni a magas ill. az alacsony vérnyomást? Mit kell ennem-innom ahhoz, hogy normális legyen a vérnyomásom? Vagy, hogy legalább ne legyen annyira magas vagy alacsony?

Mivel az enyém tegnap 95/66 volt,a páromé pedig 156/68, (a fels? érték biztos, az alsó nem, de kb. az is annyi volt) Általában midkett?nknek igy szok lenni, nekem alacsony neki magas. Esetleg a páromét befolyásolhatta, hogy megivott el?tte egy üveg sört? Az enyém miatt annyira nem is aggódom, mert nekem vagy normális vagy alacsony, de a páromé általában mindig magas 130-140-150 körül mozog. én N/21, a párom F/26

Legjobb válasz: Az alacsony vérnyomás önmagában nem gond. Az lehet csak probléma, hogy rossz közérzet, szédülés vagy akár ájulás is társulhat hozzá. A rossz közérzet ellen lehet egy kicsit kávéval doppingolni. A 140/90 feletti vérnyomást tekintik magasnak, tehát nagyon nem mindegy, hogy a párodnál mennyi volt a második érték. A dolog annál veszélyesebb minél magasabb a második érték. Ezért a párodnál érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert a magas vérnyomásnak már fiatalkorban is lehetnek olyan következményei ami visszafordíthatatlan.

Az alacsony vérnyomás önmagában nem gond. Az lehet csak probléma, hogy rossz közérzet, szédülés vagy akár ájulás is társulhat hozzá. A rossz közérzet ellen lehet egy kicsit kávéval doppingolni. A 140/90 feletti vérnyomást tekintik magasnak, tehát nagyon nem mindegy, hogy a párodnál mennyi volt a második érték. A dolog annál veszélyesebb minél magasabb a második érték. Ezért a párodnál érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert a magas vérnyomásnak már fiatalkorban is lehetnek olyan következményei ami visszafordíthatatlan.

Alacsony vérnyomással mit tudnék kezdeni félek a rosszullétektől?

Régen 1szer voltam rosszul miatta. Most már egyre többször havonta 1szer minimum és egyre intenzívebben érzem a tünetét és egyre hosszabb ideig sötétül el a világ, és csúszik ki a lábam alól, sípol a fülem. A szüleim nem foglalkoznak vele mert a családban van alacsony vérnyomás. (de ?k nincsenek rosszul miatta)A múltkoriban kiderült véralvadási zavarom van, ez a kett? lehet összefüggésben? Lehet hülye kérdés de kétségbe vagyok esve, mert félek, hogy egyszer egyedül leszek rosszul.:S L/16

Legjobb válasz: 16 éves vagy, és egyszer rosszul voltál, amirõl azt hiszed, hogy az alacsony vérnyomás tehet. És mi lesz ha egyszer...stb. Most képzeld el, ha megszületik majd a kisfiad, és felnövöget, és beüti majd a lábát abba a kiállõ kõbe, ami a gyógyszertár oldalán lóg ki. Kb ilyen a te félelmed is. Szedd össze magad. Ha normális a testalkatod, sportolsz, tanulsz rendesen, akkor rendben lesznek a testi dolgaid is. De ha csak magadat siratod elõre, mint egy vén sopánka, akkor be is vonzod magadnak a rosszullétet.

16 éves vagy, és egyszer rosszul voltál, amirõl azt hiszed, hogy az alacsony vérnyomás tehet. És mi lesz ha egyszer...stb. Most képzeld el, ha megszületik majd a kisfiad, és felnövöget, és beüti majd a lábát abba a kiállõ kõbe, ami a gyógyszertár oldalán lóg ki. Kb ilyen a te félelmed is. Szedd össze magad. Ha normális a testalkatod, sportolsz, tanulsz rendesen, akkor rendben lesznek a testi dolgaid is. De ha csak magadat siratod elõre, mint egy vén sopánka, akkor be is vonzod magadnak a rosszullétet.
A kérdező hozzászólása: ott írtam, hogy mostanában egyre többször elõfordul, szóval nem 1szer voltam rosszul..csak az elsõ után félévig nem jelentkezett rosszullét..viszont most már az utóbbi 2hónapban 3szor..szoktam mérni a vérnyomásom és mindig alacsony
Kell egy kis idõ, hogy a vérnyomásod beálljon, mivel most vagy abban a korban hogy növekedsz, nekem is ez volt. Ha úgy érzed, igyál egy kávét, az megdobja a vérnyomásod egy idõre.
A kérdező hozzászólása: elég vékony vagyok ...sportolás nem ajánlott mivel nem gyenge asztmával szenvedem.
A kérdező hozzászólása: néha szoktam kávézni, de nem lesz tõle magasabb szinte semmivel:S.. remélem tényleg csak az miatt amit írtál, mert tegnap hajnalban is vagy 5percig feküdtem magzatpózban a fürdõben összeesve:S

Alacsony vérnyomásra mit kéne ennem innom?

kávét mondták de mást nem tudok

Legjobb válasz: max. teát igyál..a kávé hirtelen emeli a vérnyomást..

max. teát igyál..a kávé hirtelen emeli a vérnyomást..
Cigi, attól érszûkületed lesz és magas vérnyomásod. Meg persze sok piálás.
Semmit, mozogjál többet.

Volt vkinek a terhessége alatt alacsony vérnyomása? Mik voltak az erre utaló jelek?

Nekem az eleje óta olyan tüneteim vannak h elgyengülök minhta össze akarnék esni meg mintha picit remegnék is de nem látványossan.pár perc és el is múlik.naponta iszom egy kávét.múltkor megmérte a véd?n? és meg is jegyezte h mindjárt elalszom.az érték 100/70 volt.minden eredményem tökéletes.csak a vérnyomásomra tok gondolni h azert van.mit lehet tenni ez ellen sztetek?

Legjobb válasz: Szia!!neharagudj ez semmi nekem ilyen vérnyomásaim voltak!!80/60,80/50 és a legalacsonyabb 80/40volt és semmit nem irt rá a doki nem szédülök semmi gond!!!eddig :-)25+1hetes mami

Szia!!neharagudj ez semmi nekem ilyen vérnyomásaim voltak!!80/60, 80/50 és a legalacsonyabb 80/40volt és semmit nem irt rá a doki nem szédülök semmi gond!!!eddig :-)25+1hetes mami
Szia! Szerintem nem kell semmit sem szedned, csak ha a doki mondja. Nekem is mindkét terhességem alatt alacsony volt a vérnyomásom (ha reggel mentem, akkor 100/60 nem is egyszer), délután 100/90. Az alacsony vérnyomás terhesség esetén mindig jobb, mint a magas. A lényeg az, hogy te is jól érezd magad. Boldog babavárást!
Szia én is nagyon alacsony vérnyomásos vagyok ma voltam védõnõnél és 80/60at mért tudom mennyire rossz, nekem sokszor a cukros lötty sem segít, múltkor úgy lettem rosszul az utcán hogy velem voltak a gyermekeim és még elég picik, nagyon bepánkoltam de valahogy össze szedtem magam.Sajnos ez van reméltem találok itt valami frappáns dolgot rá de sajna ezeket mind kipróbáltam és nem mindig segít! 4éves, 18hós, 19hetes km
Szia! Az elsö vagyok! Kevés folyadékbevitel is okozhat szédelgést. Iszol eleget? Terhesség alatt nagyon fontos a sok folyadékbevitel. Alsó hangon legalább 2 liter (a kávé nem számit), de inkább több!
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszönöm a válaszokat.Kávét iszom minden nap.Ezzel a rosszullétekkel csak az a bajom h mindig a legváratlanabb helyen és idõben történik.remélem azert nem lesz gondom belõle.vigyázatok magatokra. és boldog babavárást mindenkinek:)
Nekem is alacsony volt, 85/65 és hasonlók, sõt egyszer azt mondta a védõnõ, hogy ezt az eredményt be sem írja, mert olyan alacsony és vagy a gép rossz, vagy én hazudok, hogy jól érzem magam. Nekem semmi gondom nem volt az alcsony vérnyomással, mégcsak nem is szédültem. Igyál meg néha egy gyenge kávét, hátha az segít. Egyébként meg vigyázz magadra, hogy nehogy összeess és megüsd magad. Mindig legyen kapaszkodó a közeledben.
Én is ilyen vérnyomással élek, nem csak a terhességek alatt. Most a második babám várom, vele is 100/60 körüli a vérnyomásom. Nálunk nem volt semmi gond a szülésnél. Én még nem hallottam, hogy alacsony vérnyomás bajt jelentene.
nekem is volt olyan, hogy csak 2.ra tudta megmérni.ilyenkor 80/60volt.de az átlag 90/70. annyi volt a tünetem, hogy néha megszédültem és állandóan hulla fehér voltam. viszont nekem nem terhesen is nagyon alacsony. ha tudsz, egyél foghagymásat.roiboss teákat, abban nincs koffein, viszont élénkít.
Uccsó vagyok: Nem alacsony a vérnyomásod!!!! Teljesen normális, bárcsak az enyém is annyi lenne, akkor nem kellene a császártól félnem és gyógyszert szednem!!!! Igyál kávét, a cukor nem emeli a vérnyomást az a vércukorszintet növeli:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nektek.kipróbálom a cukrot hátha nekem is beválik.még egy kérdés.Az alacsony vérnyomás szüléskor nem lehet veszélyes?
A vérnyomás terhesség alatt csökken, 120/80 felett már állandóan méregetni kell nehogy feljebb menjen. Teljesen normális, a szervezetnek 2 "testet" kell vérrel-oxigénnel ellátnia, hígul a vér ezért alacsony terhesség alatt a vérnyomás.
Az én vérnyomásom 89/61. És van néha fülzúgás, meg mint a repülõn felszálláskor, meg nincs az utcán biztonságérzetem, néha össze akarok esni, de betudom a terhességnek és nem figyelek rá. Mindig van nálam cukor meg cukros üdítõ. Így simán kibírható! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: HUUU az nem semmi érték.sztem akkor én ennyivel már élni sem tudnék:(
A kérdező hozzászólása: igen az igaz h jobb az alacsony mint a magas.csak ez a folytonos ájulás érzés zavar.már néha nem merek elmenni sehova mert félek h összeesek.pláne a nagy áruházakat meg a sok embereket kell kerülnöm.
Szia ! Nekem is kb 100/70 szokott lenni a vérnyomásom, de a védõnõ nem mondta hogy gond lenne.A terhesség elején sokszor én is majdnem összeestem, volt hogy kivert a víz is, de mindig volt nálam szõlõcukor és egy kis ásványvíz, az mindig segített!Az eredményeim nekem is szuperek:)
A kérdező hozzászólása: hát az tény h nem iszom eleget.naponta max 1-1.5 liter fogy.nem tudom h kevesett iszom ettõl lehet baja a babának vagy mi a kockázata.bocsi h ennyi és talán buta kérdést írok.köszönöm nektek a válaszokat.

Pár napja észlelt alacsony vérnyomás, mi lehet ez?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Igyál kétszer ennyi vizet, mint idáig, jó ha forrásvízet is iszol. Ne közvetlenül sportolás után mérd, hanem kb fél óra elteltével, mérd meg naponta reggel és este, írd fel az értékeket és ha huzamosabb ideig nagyon alacsony, akkor keresd fel a háziorvost, mert kell egy kivizsgálás, hogy van-e valamiolyen szervi oka.

Igyál kétszer ennyi vizet, mint idáig, jó ha forrásvízet is iszol. Ne közvetlenül sportolás után mérd, hanem kb fél óra elteltével, mérd meg naponta reggel és este, írd fel az értékeket és ha huzamosabb ideig nagyon alacsony, akkor keresd fel a háziorvost, mert kell egy kivizsgálás, hogy van-e valamiolyen szervi oka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Van értelme koffeinnal, stb felvinni a vérnyomásom?

Alacsony vérnyomásra mi a gyógyszer? (Kávét ne javasoljatok, koffeinérzékeny vagyok)

Legjobb válasz: Nekünk az orvosin azt tanították, hogy az alacsony vny nem olyan vészes, ahogy az elsõ írta inkább a magasnak vannak durva szövõdményei (atherosclerosis, veseelégtelenség, stroke). Növeld meg a folyadékbevitelt (tea, víz), mozogj többet.

Nekünk az orvosin azt tanították, hogy az alacsony vny nem olyan vészes, ahogy az elsõ írta inkább a magasnak vannak durva szövõdményei (atherosclerosis, veseelégtelenség, stroke). Növeld meg a folyadékbevitelt (tea, víz), mozogj többet.
A sok folyadék. De hozzáteszem, hogy az alacsony vérnyomás nem betegség, inkább legyen valamivel alacsonyabb, mint magasabb. A magas vérnyomásnak rengeteg szövõdménye van... És mi számít nálad alacsonynak?
Többek közt a seprõ zanót forrázatát rendelik a gyógynövény szakértõk vérnyomás emelésre. Az egész szervezet frissítésére és élénkítésére tárnics, és üröm fogyasztását ajánlják.Esetleg igyál izsóp, rozmaring zsálya, vagy kakukkfû olajat, teába keverve.Igyál sok-sok folyadékot!!!A fejedet éjszakára emeld meg.
Az elsõ rosszul tudja, mert a túl alacsony vérnyomás legalább annyira veszélyes, mint a túl magas. A sok folyadék viszont tényleg jót tesz, persze nem mindegy, mit iszol. A legjobb a tiszta szénsavmentes víz, 2-3 liter naponta. Egyébként ha tartósan alacsony, akkor érdemes lenne kideríteni az okát, menj el orvoshoz!
Vissza is adom a diplomámat...elsõ voltam. Egyébként a kiváltó ok nem mindegy, de ez nem volt kérdés. Esszenciális hypotoniát nem kell kezelni.
A kérdező hozzászólása: 110/80 volt, aztán leesett 90/60-ra, valószínûleg azért, mert keveset mozogtam az utóbbi idõben. Most igyekszem sokat lenni a szabadban, és sok folyadékot inni. Ugye akkor ezért lehetett, hogy sokat fájt a fejem, nagyon fáradékony voltam, szinte alig bírtam állni rövid ideig is, úgy éreztem le kell üljek, és ha felálltam hirtelen, mindig megszédültem?
Igen, ez magyarázat ezekre a tünetekre. Nekem is alacsony a vérnyomásom, nálam is le szokott szállni néha a sötétség, mikor felállok (orthostaticus hypotonia):) Mozogj többet és igyál bõven folyadékot. (megint 1. voltam)
80 %-os fekete csokit egyél! Ihatsz rendes feketeteát is. A gingseng is javítja a keringést. Az elegendõ folyadékbevitel fontos.
Nekem meg az életem a sport, 8éve szertornázok, kondizok, és rengeteged futok, mégis csak 110/50 körül szokott lenni a vérnyomásom. Kénytelen vagyok energiaitalt inni, hogy normálisan érezzem magam. :)

Alacsony vérnyomás mit árthat a babának? Mit tehetek ellene?

Sajnos nekem nagyon alacsony. A doki azt mondta nem lehet semmit tenni ellene ha rosszul vagyok feküdjek le. Mondjuk gyógyszerrel tömni magam én sem szeretném. S?t kávézni sem mert az sem jó a babának az tuti.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 90/70, de csak néha érzem úgy, hogy el akarok ájulni. Az orvosom azt mondta igyak kávét, de csak reggel iszom egy gyengét. Menj el jógázni! Üdv, egy 21 hetes kismama

Szia! Nekem 90/70, de csak néha érzem úgy, hogy el akarok ájulni. Az orvosom azt mondta igyak kávét, de csak reggel iszom egy gyengét. Menj el jógázni! Üdv, egy 21 hetes kismama
Szia! Nekem is alacsony volt a vérnyomásom, de a terhességem elõrehaladtával felment egy kicsit a megterheléstõl. Kávét pedig mértékkel ihatsz, nem lesz semmi baja a kicsinek. Sok sikert a babához! Egy 2hete anyuka
Szia! 33 hetes vagyok. Nekem a múlt héten mérte a védõnõ és 80/60 volt. Azt kérdezte, hogy nem fogok-e elájulni, de nem éreztem rosszul magam. Egyébként eddig végig ilyen alacsony volt, egyszer volt 100/70, de ennél nem volt magasabb. A védõnõ azt javasolta, hogy igyak kávét, vagy kapucsínót, vagy legalább egy pohár kólát, de sosem kávéztam, ezért most sem teszem. Ha elálmosodom alszok egyet :) .
Szerezz be feketeribizli szörpöt, az nagyon jól helyreteszi az alacsony vérnyomást. Nekem is alacsony a vérnyomásom, és már egy pohártól teljesen megújulok. Terhesség alatt nem nagy mennyiségben a fekete ribizli bor is jót tesz. Akár szörpöt sikerül, akár bort, lehetõleg házilag készítettet vegyél, ha van rá lehetõség.

Nagyon alacsony vérnyomás. Mit lehet tenni?

12 hetes vagyok, és ma mérték a vérnyomásom, ami 100/60volt. 23 éves vagyok, 50 kg. A fejem is sokat fáj. Kávét nem iszom mióta terhes lettem, mert nem rosszul vagyok t?le. Folyadékot is igyekszem meginni a napi 1,5 liter (nehezen).

Legjobb válasz: Javitanám a mondatom a második sorban. *mert nagyon rosszul vagyok tõle.

A kérdező hozzászólása: Javitanám a mondatom a második sorban. *mert nagyon rosszul vagyok tõle.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem én vagyok ezzel egyedül. Napi 5 liter folyadék??? Nekem úgy kell "erõltetni" néha hogy legalább meglegyen az 1 liter. Köszi a válaszokat, boldog babavárást mindenkinek, és mihamarabbi javulást vérnyomás terén :)
Szia! Nekem 80/50...alig állok a lábamon. 27hetes vagyok. Inni? A Dunát is! Napi 5liter tuti....a kávétól én is rosszul vagyok. Holnap kell mennem a dokihoz, ha nem változik ez a vérnyomás, akkor befektetnek. :-(
16 hetes vagyok, 27 éves, 5O kiló és a vérnyomásom ugyanennyi. Kicsit gyenge vagyok, néha megszédülök, de amúgy nincs baj vele.
Nekem is ingadozik (lefelé) állandóan a vérnyomásom: 100-110 között mocorog. Már volt, hogy elájultam a Tesco parkolóban, nagyon kellemetlen és félelmetes volt. Brrr. Nekem fejem nem fáj, inkább az a panaszom, hogy mintha kevés lenne a levegõm. A nõdokim azt javasolta, hogy sokszor mérjem (akkor úgyis feljebb megy :-), és ha rendszeresen 100 alá menne, akkor szóljak neki, mert azzal tenni kell valamit. Szerencsére még nem mértem 100 alatt sose. Én ráadásul utálom a kávét, úgyhogy jó citromos fekete teát iszok reggelente, meg néha egy kis Coca-colát. És igyekszem, hogy a napi 1, 5 l folyadék meglegyen. Annyiban "szerencsés" vagyok, hogy dolgozom és a közvetlen kolléganõm egy hárpia, akinek minden nap sikerül valamivel feltornáznia a vérnyomásomat :-)
1 dl kévé, 2 dl tej. Rendes fõzött kávé, az instant kávét nem bírom meginni. :)
A kérdező hozzászólása: Én a 3in1 ittam és utána az összes erõ kiment belõlem, és remegtem. Pedig a terhesség elõtt, volt hogy a fõzött kávét ittam (tejjel) napi kettõt is. A 2dl tejhez mennyi kávét öntesz?
Én kávét iszom, 2 dl tejjel, különben elájulok.
A kérdező hozzászólása: Nem sportolok, heti egy két nap ami félóra/óra sétálással megy el.(ha fontos dolgot kell intéznem).
nekem is mindig ilyen körül mozgott, de nekem nem volt semmi bajom tõle (mondjuk én egy kávét reggelente megittam, de az sem vitte feljebb) bajnak nem baj ez, csak esetleg kellemetlen tünetei lehetnek, a dokit kérdezd meg hogy a fejfájásra mit lehet esetleg beszedni
Nekem végig ennyi volt. Meg 90/50. Aztán szépen lassan meg is szoktam, és elmúltak a szédülések. Kb. a 34. hét óta normális a vérnyomásom, azóta olyan 120/60. 38 hetes kismama
És mozgással hogy állsz?
Sajnos nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom (90/60 már jó)Nekem elsõsorban menet közben okoz problémát. Elkezdek ásítozni, bedugul s fülem, kicsit kába leszek és iszonyatosan fáradt. A reggeli bevásárlásnál, szívem szerint bedõlnék a boltba a polcok közé. Egyedül az segít amikor hazaérek és tíz percre lefekszek. Gyakra még ülés közben is bedugul a fülem. Veszélyeztetett vagyok, így a nagyobb mozgásokról le kellett mondanom. Az orvosom azt mondta, igyak meg napi 2x1/2 kávét, bár nem ígéri, hogy segíteni fog. Az orvosom azt is mondta, hogy van rá elvileg gyógyszer, de se nem jobb se nem egészségesebb mint a kávé, így inkább nem ír föl. Marad a pihenés, ha érzem a tüneteket (feltéve, ha éppen otthon vagyok).

Alacsony vérnyomással mit lehet kezdeni?

Nagyon alacsony a vérnyomásom és folyamatosan szédülök, elviselhetetlen, egyre gyakrabban már ki sem bírok kelni az ágyból :S valakinek nincs valami tanácsa, hogy mit tehetnék? A következ? dolgok kizárva: szénsavas italok, energia ital, kávé.

Legjobb válasz: Ha jó sok vizet iszol azzal kicsit jobban növeled de inkább szedj gyógyszert és emmi bajod sem lesz

Ha jó sok vizet iszol azzal kicsit jobban növeled de inkább szedj gyógyszert és emmi bajod sem lesz
Szerintem nem a vérnyomásod okozza a tüneteket... vérvételen voltál már?
A kérdező hozzászólása: Szénsavas italt, mint kóla már 6 éve nem vettem a kezembe, nem bírja a pocim. Pedig anyumnak is az energia ital segít, de egyszerûen fáj utána a hasam, elszoktam tõle és nem is akarok visszaszokni rá.
Sokféle kávé van. Némelyik nagyon is finom. Lehet inni teát is, bár abból jóval több kell, vagy kólát, de abból még több.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki, hogy ez alacsony, és kávézzak, de nem bírom meginni. Amúgy étkezni is normálisan étkezek, sokat sétálok és mindig megvan a napi 8 óra alvás is.
100/60 az egyáltalán nem olyan vészesen alacsony. Egyrészt kiegyensúlyozottabb étkezés, rendszeres alvás, és sport!
És 120/70-nél jó amúgy? Mert lehet nem is vérnyomás. Nekem 105-130 / 65 - 85 között van, de nem szédülök 105/65-nél sem.
A kérdező hozzászólása: Ha még ennél is több folyadékot próbálok magamba tuszkolni, akkor kipukkadok...
sok folyadék és MOZGÁS!
A kérdező hozzászólása: Gyógyszert... de mégis milyet? Doki nem adott semmit.
A kérdező hozzászólása: Voltam. 5X is.

Nagyon alacsony a vérnyomásom, mit csináljak?

A dokim kb. 2 héttel ezel?tt magas vérnyomásra Betaloc-ot írt fel.(149/86 P: 112) Napi fél szemet kellett szednem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is alacsony a vérnyomásom, terhesség elején volt 98/53, 93/51, a végén beált úgy kb. 113/70-re. A kávé, kóla nem segít alacsony vérnyomáson, a koffein csak a pulzusszámot növeli. Igyál sok folyadékot, hogy az ereidben a nyomás növekedjen.

Szia! Nekem is alacsony a vérnyomásom, terhesség elején volt 98/53, 93/51, a végén beált úgy kb. 113/70-re. A kávé, kóla nem segít alacsony vérnyomáson, a koffein csak a pulzusszámot növeli. Igyál sok folyadékot, hogy az ereidben a nyomás növekedjen.
A kólát nem ajánlom, mert nagyon sok benn a cukor. Nekem szülés után volt alacsony , ott a kávét ajánlották, napi 1-et(annyi a babának se árt, ha majd szoptatod)
Nekem a mai napig 90/50 a vérnyomásom. Voltam kardiologusnál és azt mondta inkább alacsony legyen mint magas, és amíg nem vizesedek egyek sósan. Nekem ez gyerekkkori problémám, és már azóta innom kell a napi 2 kávét. Ha gondolod beszélj szakemberrel, az a biztos:D Boldog babavárást:D 25 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a tanácsokat!
szia 21 hetet kezdtem ma tegnap voltam dokinál azt mondta 1-2 kávét ihatok v 1 bögre fekete teát de tejeskávénak is ihatod a babának napi 1-2 kávé nem árt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!