Találatok a következő kifejezésre: Alacsony vérnyomás árthat a babának Mit (2 db)

Alacsony vérnyomás mit árthat a babának? Mit tehetek ellene?

Sajnos nekem nagyon alacsony. A doki azt mondta nem lehet semmit tenni ellene ha rosszul vagyok feküdjek le. Mondjuk gyógyszerrel tömni magam én sem szeretném. S?t kávézni sem mert az sem jó a babának az tuti.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 90/70, de csak néha érzem úgy, hogy el akarok ájulni. Az orvosom azt mondta igyak kávét, de csak reggel iszom egy gyengét. Menj el jógázni! Üdv, egy 21 hetes kismama

Szia! Nekem 90/70, de csak néha érzem úgy, hogy el akarok ájulni. Az orvosom azt mondta igyak kávét, de csak reggel iszom egy gyengét. Menj el jógázni! Üdv, egy 21 hetes kismama
Szia! Nekem is alacsony volt a vérnyomásom, de a terhességem elõrehaladtával felment egy kicsit a megterheléstõl. Kávét pedig mértékkel ihatsz, nem lesz semmi baja a kicsinek. Sok sikert a babához! Egy 2hete anyuka
Szia! 33 hetes vagyok. Nekem a múlt héten mérte a védõnõ és 80/60 volt. Azt kérdezte, hogy nem fogok-e elájulni, de nem éreztem rosszul magam. Egyébként eddig végig ilyen alacsony volt, egyszer volt 100/70, de ennél nem volt magasabb. A védõnõ azt javasolta, hogy igyak kávét, vagy kapucsínót, vagy legalább egy pohár kólát, de sosem kávéztam, ezért most sem teszem. Ha elálmosodom alszok egyet :) .
Szerezz be feketeribizli szörpöt, az nagyon jól helyreteszi az alacsony vérnyomást. Nekem is alacsony a vérnyomásom, és már egy pohártól teljesen megújulok. Terhesség alatt nem nagy mennyiségben a fekete ribizli bor is jót tesz. Akár szörpöt sikerül, akár bort, lehetõleg házilag készítettet vegyél, ha van rá lehetõség.

33 hetes kismama vagyok. Pár napja nagyon alacsony a vérnyomásom 80/40, 60/40 de van mikor meg pár percre felugrik 120-130/80-ra utána megint vissza ez baj lehet? árthat a babának?

Legjobb válasz: Csak megerõsíteni tudom az elsõ hozzászólót. Az ingadozó vérnyomás sajna sokkal rosszabb, mint a magas/alacsony vérnyomás. De ez minden esetre igaz, tehát nem terhes esetén is! Orvosoddal beszélj!

Csak megerõsíteni tudom az elsõ hozzászólót. Az ingadozó vérnyomás sajna sokkal rosszabb, mint a magas/alacsony vérnyomás. De ez minden esetre igaz, tehát nem terhes esetén is! Orvosoddal beszélj!
Hát igen ez nem a legjobb a babának! Szerintem beszélj az orvosoddal, és irnak fel a vérnyomásodra gyógyszert és is igy voltam vele! Nem akarlak megijeszteni de akár koraszülés is lehet belõle ha nagyon ingadozik a vérnyomás!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!