Találatok a következő kifejezésre: Alacsony hő lehet baba (4 db)

Lehet baba vagy nem? A dokim azt mondta nem az a lényeg kinek milyen magas a hője, hanem az, hogy ovuláció után elinduljon felfelé. (azért írtam le, ha valaki azt mondaná, hogy nagyon alacsony a hőm) Nőként változik a hő is.

mostani görbém:

Legjobb válasz: lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...

lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...
Ezt mi is tudtuk. Ez már hányadik ilyen kérdésed??? Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Ha úgy gondolod, hogy unatkozom, akkor miért írsz? Különben nem unatkozom! Csak arra gondolok, hogy vannak itt olyan emberek akik segítenek nem csak kritizálnak.
Persze, de nem kell egy kérdést ezerszer feltenni. És idegesít, hogy állandóan a te görbédbe botlok
Látom más is unja a kérdéseid:-)

Beágyazódáskor magas a hő vagy alacsony? Kb.5 napja 37/1-37/2 a hőm! A nap bármely szakaszában tudnék aludni! Vasárnapra nem várom! Lehet baba?

Legjobb válasz: Peteérés után felmegy a hõ,szóval igen,olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad,akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor,akkor igen,lehet baba.De azt tudd,hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg,hogy a nemvárt napján is fent legyen,mert ha leesik,akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm

Peteérés után felmegy a hõ, szóval igen, olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad, akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor, akkor igen, lehet baba.De azt tudd, hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg, hogy a nemvárt napján is fent legyen, mert ha leesik, akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. és az aluszékonyság lehet emiatt? :)
Igen, ez szintén egy terhességi tünet a fáradékonyság és az aluszékonyság :)
A kérdező hozzászólása: Köszönnöm :)

Alacsony hő mellett lehet baba a pociban?

Legjobb válasz: Szia! Mégis mennyire alacsony az a hõmérséklet. Egész ciklusod alatt mérted? Igy elég nehéz erre a kérdésre válaszolni.

Szia! Mégis mennyire alacsony az a hõmérséklet. Egész ciklusod alatt mérted? Igy elég nehéz erre a kérdésre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: igazábol nem mérem rendszeresen de az elõzõ babánál 36.7 volt és pozi lett a teszt a baba sajnos elment:( szeretnénk már kistesót nagyon! amit most mértem hõt az 36 fok!
Rendszeres egész havi hõjelentés hiányában nem tudod megállapítani. Egy két napi eredménybõl lehetetlen bármit is megjósolni. Ha a luteális fázisban és terhességnél is a hõd magas, és ezer százalékra normálisan mûködsz, akkor lehet baba. Ha 36-fok a hõd, akkor az alacsony, meg fog jönni a mensi. Akkor lehetnél terhes a 36-fokkal, ha a ciklus elsõ felében mért hõmérsékleted 35, 4 körül lenne. Ez meg ugye lehetetlen.


Egy lehetséges beágyazódásnál lehet a hő 36, 8 36, 9 nem túl alacsony? Ebből még lehet akkor baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sosem volt ennél magasabb.Akkor sem mikor hõmérõzte,és most sem,hogy már 12 hetes várandós vagyok,úgyhogy nyugi,emiatt ne aggódj :) sok sikert!

Szia! Nekem sosem volt ennél magasabb.Akkor sem mikor hõmérõzte, és most sem, hogy már 12 hetes várandós vagyok, úgyhogy nyugi, emiatt ne aggódj :) sok sikert!
Szia! Én igaz még csak 5 hetes terhes vagyok de nekem sem több 36, 9-nél! Az a lényeg legalább is én úgy tudom, hogy az alaphõd felett legyen peteérés után! Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: ja és hüvelyben mértem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!