Találatok a következő kifejezésre: Alacsony hő lehet (9 db)

Alacsony hővel teherbe lehet esni?

Ez már a 17.nap,de még mindig csak 36,4 a höm.Miért van ez?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy ha valakinek megfogan a picike, akkor fent marad a hõm 37 vagy afelett. Neked a hõd azért lehet alacsony, mert még nem volt pé-d. Hány naposak a ciklusaid?

én úgy tudom, hogy ha valakinek megfogan a picike, akkor fent marad a hõm 37 vagy afelett. Neked a hõd azért lehet alacsony, mert még nem volt pé-d. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Eddig 28 naposak voltak.nem értem mi lehet ez?
ne aggódj, lehet eltolódik a pé-d pár nappal. Máshogy is ellenõrzöd a peteérésedet? Ovu teszt? Mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: Nincs semmim.megszoktam érezni.szur a hasam, meg nyulos nyákom is szokott lenni.mennyivel tolodhat el?
hát, hogy mennyivel és miért ezt ne kérdezd
A hõt mindig a mensi elejéhez mérten kell mérni. Tehát ha a mensi elsõ napján mondjuk 36.4 a hõd, a PÉ-kor leesik, majd utána 36.7 marad, vagy felette az esedékes mensiig, akkor megtörtént a Peteérés! A peteérés biztos jele az, hogyha utána az alaphõhöz képest 5 napon belül legalább 3 tizedet emelkedik a hõd!Szóval nálad még lehet, hogy tényleg nem volt PÉ-s.

Alacsony hő mellett lehet baba a pociban?

Legjobb válasz: Szia! Mégis mennyire alacsony az a hõmérséklet. Egész ciklusod alatt mérted? Igy elég nehéz erre a kérdésre válaszolni.

Szia! Mégis mennyire alacsony az a hõmérséklet. Egész ciklusod alatt mérted? Igy elég nehéz erre a kérdésre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: igazábol nem mérem rendszeresen de az elõzõ babánál 36.7 volt és pozi lett a teszt a baba sajnos elment:( szeretnénk már kistesót nagyon! amit most mértem hõt az 36 fok!
Rendszeres egész havi hõjelentés hiányában nem tudod megállapítani. Egy két napi eredménybõl lehetetlen bármit is megjósolni. Ha a luteális fázisban és terhességnél is a hõd magas, és ezer százalékra normálisan mûködsz, akkor lehet baba. Ha 36-fok a hõd, akkor az alacsony, meg fog jönni a mensi. Akkor lehetnél terhes a 36-fokkal, ha a ciklus elsõ felében mért hõmérsékleted 35, 4 körül lenne. Ez meg ugye lehetetlen.

Lehet alacsony hővel terhes valaki?

Körülbelül nekem az átlagon van most, de nem mérem már reggel csak az el?z?ek alapján mondom. (Akkor 36,4 volt)Most is annyi, de már 8 napja késik. Nemtom csináljak e tesztet. Talán felesleges, mert alacsony a h?...

Legjobb válasz: Ha késik a vérzésed mindenképp érdemes tesztelni! +++

Ha késik a vérzésed mindenképp érdemes tesztelni! +++
Ha 8 napja késik, akkor tesztelj! Már ki kell mutatnia, ha normális ciklusaid vannak. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Eléggé beállt a gyógyszerszedés után, de tuti nem vagyok terhes, semmit sem érzek, nah meg már 4 éve nem jön össze. De azért tesztelek a 7végén ha esetleg nem jön meg addig.
Na milett baba vagy megjott?
A kérdező hozzászólása: Nem jött meg! DE baba sincs. :S
Ugyanez a bajom sajnos. És dokihoz még nem volt idõm elmenni. Hetek óta késik, néha megfájdul a hasam, a mellem nem feszül, a hõm olyan alacsony, mint menszikor ill. ciklus elsõ felében, és még nappal sem megy feljebb, bár tudom, hogy az nem lényeges (36, 3-4). Elfogyasztottam 2-3 hét alatt kb. 10 tesztet, egyik se pozitív.

Ha valaki teherbe esik, mennyire lehet magas a hője, illetve mennyire lehet alacsony?

Ha valaki teherbe esik, mennyire lehet magas a h?je, illetve mennyire lehet alacsony? Mindenképp magasnak kell lennie? Mi számít magasnak? És ha alacsony, akkor tutira nem terhes? Kb. mi számít alacsonynak amibe még belefér a terhesség?

Legjobb válasz: sorban: ált.37.2,37.3 szokott lenni max. alacsony? van akinek 36.7-tel is sikerül de ritka. igen az alaphõnél mindig egy fél fokkal magasabb ha várandós leszel. ha alacsony mint az alaphõ - ami az az érték amit általábam mérsz - akkor nem vagy várandós. a már emlitett 36.7 lehet babás hõ de neki biztosan 36.2 az alaphõje.

sorban: ált.37.2, 37.3 szokott lenni max. alacsony? van akinek 36.7-tel is sikerül de ritka. igen az alaphõnél mindig egy fél fokkal magasabb ha várandós leszel. ha alacsony mint az alaphõ - ami az az érték amit általábam mérsz - akkor nem vagy várandós. a már emlitett 36.7 lehet babás hõ de neki biztosan 36.2 az alaphõje.
Ha terhesnek gondolod magadat, akko végezz terhestesztet. Terhesség esetén az ébredési hõ a szokásosnál kb fél fokkal magasabb, legalább 16 napig, és ekkor rendszerint már a vérzés is késik. (A nappali hõ nem számít.) De mivel te nem mérted a hõdet a ciklusod elejétõl fogva, így nem is tudsz mihez viszonytani, ugyanis SAJÁT MAGADHOZ KELL, mások hõjéhez nem lehet. Szóval egy dolog marad: a terhesteszt. Megveszed, megcsinálod, és kiderül, hogy babás vagy-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem, nem érzem magam terhesnek, csak tudni szerettem volna, mert mérem a hõmet és babát szeretnék.

Lehet baba vagy nem? A dokim azt mondta nem az a lényeg kinek milyen magas a hője, hanem az, hogy ovuláció után elinduljon felfelé. (azért írtam le, ha valaki azt mondaná, hogy nagyon alacsony a hőm) Nőként változik a hő is.

mostani görbém:

Legjobb válasz: lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...

lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...
Ezt mi is tudtuk. Ez már hányadik ilyen kérdésed??? Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Ha úgy gondolod, hogy unatkozom, akkor miért írsz? Különben nem unatkozom! Csak arra gondolok, hogy vannak itt olyan emberek akik segítenek nem csak kritizálnak.
Persze, de nem kell egy kérdést ezerszer feltenni. És idegesít, hogy állandóan a te görbédbe botlok
Látom más is unja a kérdéseid:-)

Beágyazódáskor magas a hő vagy alacsony? Kb.5 napja 37/1-37/2 a hőm! A nap bármely szakaszában tudnék aludni! Vasárnapra nem várom! Lehet baba?

Legjobb válasz: Peteérés után felmegy a hõ,szóval igen,olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad,akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor,akkor igen,lehet baba.De azt tudd,hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg,hogy a nemvárt napján is fent legyen,mert ha leesik,akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm

Peteérés után felmegy a hõ, szóval igen, olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad, akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor, akkor igen, lehet baba.De azt tudd, hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg, hogy a nemvárt napján is fent legyen, mert ha leesik, akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. és az aluszékonyság lehet emiatt? :)
Igen, ez szintén egy terhességi tünet a fáradékonyság és az aluszékonyság :)
A kérdező hozzászólása: Köszönnöm :)

Egy lehetséges beágyazódásnál lehet a hő 36, 8 36, 9 nem túl alacsony? Ebből még lehet akkor baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sosem volt ennél magasabb.Akkor sem mikor hõmérõzte,és most sem,hogy már 12 hetes várandós vagyok,úgyhogy nyugi,emiatt ne aggódj :) sok sikert!

Szia! Nekem sosem volt ennél magasabb.Akkor sem mikor hõmérõzte, és most sem, hogy már 12 hetes várandós vagyok, úgyhogy nyugi, emiatt ne aggódj :) sok sikert!
Szia! Én igaz még csak 5 hetes terhes vagyok de nekem sem több 36, 9-nél! Az a lényeg legalább is én úgy tudom, hogy az alaphõd felett legyen peteérés után! Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: ja és hüvelyben mértem

A cisztának mi a tünetei? Láz? Fájdalom? A hő olyankor magas? Vagy alacsony? Mell? És lehet ciszta esetén téves + teszt?

Legjobb válasz: Szia nekem egy évig volt cisztám amit tavaly októberben mûtöttek ki!Nekem nagyon nagyon fájt a petefészkem, nagyon fájt tõle pisilnem is és lázam is sokszor volt!Igen mutathat hamis eredményt a teszt!Mindenképp menj orvoshoz és õ megtudja nézni hüvely uh-án hogy mi a baj!!!!

Szia nekem egy évig volt cisztám amit tavaly októberben mûtöttek ki!Nekem nagyon nagyon fájt a petefészkem, nagyon fájt tõle pisilnem is és lázam is sokszor volt!Igen mutathat hamis eredményt a teszt!Mindenképp menj orvoshoz és õ megtudja nézni hüvely uh-án hogy mi a baj!!!!
cystával a hõ magas.37, 2 körüli.Nekem fájt a mellem is és olyan érzés volt mintha terhes lennék.Éreztem valamit lent , olyan mintha lenne ott valami.És éngem eggyik hajnalban vittek korházba ugy begörcsöltem.És csak rosszindulatu cysta esetén lehet pizitiv teszt.És nekem a következõ honapban magátol elmult a cysta.Neked a teszt pozitiv?és miota késik?akarnátok babat?
A kérdező hozzászólása: pénteken kellett volna megjönnie, van azóta 2 negatív teszt, melleim fájnak, fehér krémes folyásom van, álmos vagyok állandóan, hõm 37 vagy 37, 1. Reggel fogok újra teesztelni, csak most eszembe jutott, h mi van ha nem is babás, hanem cisztás vagyok.
Szia, teszteltél már? Ha igen, akkor mi lett az eredménye?!
Szia!! Nekem tünete egyáltalán nem volt! Annyi hogy egy reggelen eszméletlenül elkezdett görcsölni a hasam és elájultam! A kórházba 3 vagy 4 napig vizsgáltak mire rájöttek az orvosok hogy cysta volt és kimûtötték, mivel annyira elbújt hogy nem vették észre! Mindenképp menj orvoshoz és ott majd elvégzik a kellõ vizsgálatot!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, és negatív.:((( Mostmár tuti nem vagyok terhes. Ez a 33 napom :(
Ilyet se hallottam meg, rosszindulatu ciszta. a ciszta vizzel telt holyag, nem daganat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!