Találatok a következő kifejezésre: Alacsony a szintem (102 db)

A páromnak alacsony a tesztoszteron szintje elkezdte a Testolic injekció beadását! Eddig 1en vagyunk túl, de nem tudom ennek milyen hatása van a szervezetére, 4-5 hétig heti 2 szuri mennyire káros? Hatásai?

A párom 10 éve konditerembe jár 95kg sportos testalkatú!Másfél éve szeretnénk babát,de sajnos nem "sikerült" ezért gondolta a szurit!Más szteroidokat nem szedett és nem is szed!Légyszi csak azok írjanak akik tényleg értenek ehhez!!!Köszi

Legjobb válasz: Honnan gondolja, hogy alacsony a tesztoszteron szintje? Honnan gondolja, hogy miatta nincs gyerek? Honnan gondolja, hogy a tesztoszteron megoldja?

Honnan gondolja, hogy alacsony a tesztoszteron szintje? Honnan gondolja, hogy miatta nincs gyerek? Honnan gondolja, hogy a tesztoszteron megoldja?
A bevitt külsõ hormon csak a saját hormon termelést csökkenti. Testtömeg növelésre jó én úgy tudom, ha eddig még is jó volt a hormon szintje , majd a tizedik injekció beadása után alacsony lesz. Honnan tudja, hogy alacsony a hormon szintje? Mi baja a heréinek? Vagy a mellékveséje beteg?
ha külsõleg visz be valaki hormont, elõfordulhat, hogy a kis herécskéi észlelni fogják, hogy nahát, itt más is termeli a tesztoszteront, akkor nekünk már nincs is dolgunk, majd leállnak... nos ebben az esetben gyerek már biztosan nem lesz, ráadásul miután leáll a szurikkal, megjelennek a nõi nemi jellemzõk... elvékonyodik a hang, megduzzad a cici, hangulatingadozások, sírógörcsök....
Tökéletesen igazat irt az 1, 2 es válaszólónak. Amikor elkezdte szedni miért nem kérdezett meg egy orvost, mivel járhat ez .Most is oda kellene fordulni . Nem gondolom , hogy nagyon dicsérné a doki is .
"Légyszi csak azok írjanak akik tényleg értenek ehhez!!" Akor orvoshoz menjetek, ne itt kérdezgessetek...
Jobban járna a világ, ha nem szaporodnátok.
Arra gondolok, hogy például ilyenkor alap egy spermium vizsgálat. Ha nincs elég életképes, akkor semmi nem garantálja, hogy a tesztoszterontól lesz. Az sem biztos, hogy nála van a probléma, hiszen ez egy kétemberes projekt. Az orvos írta fel a szert? Csak mert itthon, ha jól látom nincs is törzskönyvezve. Én elhagynám a szert, és keresnék egy felelõsségteljesebb orvost. Ha gyereket szeretne, akkor egy andrológiai kivizsgálás javasolt, amihez vagy a háziorvost, vagy egy urológiai rendelést keressen fel elõször.
A kérdező hozzászólása: Másik vizsgálat nem volt, mert a doki nem írt ki semmi mást! Akkor lehet, hogy inkább leállunk ezzel a szurival...:/ Köszi a választ :) Nem tudom miért baj ha valaki 10 éves párkapcsolat után szeretne babát...azoknak mond inkább akik orrba-szájba szülnek 5-10 gyereket is...! Nem tudom neked van-e gyereked, de nem kívánom, hogy olyan helyzetbe legyél, mint amilyenbe mi vagyunk...!Mert aki szeretne babát annak sajnos nem jön össze, bezzeg aki nem becsüli meg, nem neveli a gyerekét(majd más eltartja aki dolgozik) alapon...annak van amennyit akar...:( Remélem ezt a választ te sem gondoltad komolyan...ha meg igen..nem tudom minek foglalkozol a kérdéssel ha nem érdekel...
Az elõzõ kommentet nem én írtam. A tesztoszteron külsõ pótlása kockázatos, mert ahogy írták a szervezet saját (eleve alacsony) termelését még jobban visszafoghatja, ami a kezelés leállításával sem biztos, hogy helyreáll. Nem tudom milyen doki mondta, de ez csak szoros orvosi felügyelet mellett ajánlott. Egy andrológiai vizsgálatok voltak?
A kérdező hozzászólása: Vérvizsgálatból derült ki, hogy alacsony a tesztoszteron szintje és megkérdezett egy fõorvost, hogy ez a "szuri" segítene-e neki! A doki azt mondta, hogy próbálja meg...és nem adott semmi pontos információt..:/ Ez nem volt valami megnyugtató ezért gondoltam, hogy ha valaki jártas ebben akkor talán tud segíteni! Köszi annak aki tényleg segített! Az elsõ válaszadónak üzenem, hogy pont az ilyenek miatt kértem, hogy csak olyanok írjanak akik értenek hozzá, mint õ...!!!Nem kötelezõ válaszolni!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem az orvos írta fel..csak rábólintott ha be tudja szerezni akkor 'oké...! Köszi a választ mindenképpen ezt fogjuk tenni!
Ezt énis tudni szeretném 196cm/F
Tipikus álltalánosítás és öngyilkossági kedv. Gondolom fiatal vagy még bõven van idõd és bõven vannak akiknek bejön ez nem kell egybõl sírni ..
Sz.ar az élet. Legyél agresszív, meg kompenzáld túl, egyébként Napóleon kb 150 centi volt, bármi lehet még belõled (és idõben, földrajzilag közelebbi példát nem is mondok :O )
ez nem igaz...az en parom is alacsony es nem adnam semi magas pasiert
Csak béna vagy és láttál néhány magabiztos, normális magasabb srácot. Ha megvagy legalább egymagas a lánnyal, akkor nincs mirõl beszélni. Ha alacsonyabb vagy, az némi akadályt jelent, de ha nagyon akarod leküzdhetõ. Persze nem itt sírva.
teljesen igazságtalanok a lányok nagyon elegem van belõlük 188 cm/f
Alapjába véve elõny, ha minimum olyan magas vagy, mint az adott lány, vagy egy kicsit magasabb. Én mint lány, szerintem nem az számít, hogy az illetõ átlagban magas legyen, hanem magasabb legyen nálam, hogy ne kelljen rá lenéznem... Tehát keress nálad alacsonyabb lányokat vagy nõj meg. xD Amúgy nálatok, fiúknál is szimpatikusabb az a lány, amelyik kisebb nálatok vagy ugyan olyan magas mint az, aki magasabb, nem?
Én adók esélyt az alacsonyabb fiúknak is. Persze. De az igaz, hogy egy magas fiú sokkal jobban bejön nekem.

Alacsony a haemoglobin szintem, és kivizsgálásra küldtek miatta. Mi miatt lehet, illetve hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat?

A n?gyógyászom küldött el, és n?gyógyászatilag minden rendben van velem. Most kaptam meg minden eredményt, egészséges vagyok, csak a haemoglobinom 120-160 helyett 81. ez nagyon alacsony, egy évvel ezel?tt 91 volt. Volt már valaki ilyen kivizsgáláson? Hogyan zajlik, és neki mi lett az eredménye?

Legjobb válasz: Az alacsony hemoglobinszint legtöbbször vérszegénység, a csökkent vörösvértest-szám következménye, melynek hátterében általában vérvesztés, vashiány, B12-vitamin, illetve folsav hiánya áll. No para, még csak 20 éves vagy:)

Az alacsony hemoglobinszint legtöbbször vérszegénység, a csökkent vörösvértest-szám következménye, melynek hátterében általában vérvesztés, vashiány, B12-vitamin, illetve folsav hiánya áll. No para, még csak 20 éves vagy:)
Szerintem csak simán vért fognak venni. Ha kevés a hemoglobin az azért nem jó, mert õ "szállítja" az oxigént a vérben. Ha kevesebb van, akkor kevesebb oxigént tud szállítani. Valószínûleg csak vasat kell "fogysztanod" és akkor jobb lesz.


Akinek kiderült hogy alacsony a progeszteron szintje annak gyógyszert irtak fel vagy előbb megcsinálták az átjárhatóságit?

Legjobb válasz: A két dolog nem következik egymásból. Nekem alacsony volt, kaptam rá gyógyszert, majd ez után kb. fél év sikertelen próbálkozás után megvolt az átjárhatósági. Inkább szerintem akkor a fontosabb az átjárhatósági, akit Clostyval "tömnek" úgy, hogy azt sem tudják, átjárható-e.

A két dolog nem következik egymásból. Nekem alacsony volt, kaptam rá gyógyszert, majd ez után kb. fél év sikertelen próbálkozás után megvolt az átjárhatósági. Inkább szerintem akkor a fontosabb az átjárhatósági, akit Clostyval "tömnek" úgy, hogy azt sem tudják, átjárható-e.
szia, en ugy tudom 15 feletti a jo , nekem is mar ketszer kellett csinalnom , es mindket alkalommal 19, 60m volt
ja es a 21. napon ( utolso voltam )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Teherbeeses eselyet csokkenti valamennyire, ha alacsony a Prolactin szintem?

Ma kaptam meg a hormonvervetel eredmenyet, de a dokimhoz csak 1 het mulva tudok menni. Masodik baban dolgozunk, iszok cickat meg baratcserjet szedek. Koszi!

Legjobb válasz: Szia Az a jó, ha alacsony. Ha magas lenne, az csökkentené a teherbeesés esélyét, de arra is van bogyó, a Bromocriptin pl.

Szia Az a jó, ha alacsony. Ha magas lenne, az csökkentené a teherbeesés esélyét, de arra is van bogyó, a Bromocriptin pl.
A kérdező hozzászólása: Eljeeen!!! Koszi!!!!

Ma voltam vérvételen és csak jövő hét végén tudok visszamenni orvoshoz.3 eltérő adatom lett, a trigliceridem alacsony, a vasam magas, a teljes vaskötő kapacitásom szintén magas. Aki tud, kérem segítsen ki pár infóval, hogy mit is jelent ez?

Nézelődtem neten, de nem találtam összefüggést sajnos.

Legjobb válasz: A lényeg, hogy mennyire alacsony, illetve magas. Szerintem a triglicerid a vassal nem függ össze.

A lényeg, hogy mennyire alacsony, illetve magas. Szerintem a triglicerid a vassal nem függ össze.

. Alacsony progeszteron szintem volt, clostyt szedtem 1 hónapig sikeresen, lett 2 érett tüsző Ebben a hónapban az orvosom nem javasolja, csak hogy próbálkozzunk. Vajon ha a closty segitett, marad anormális progeszteron szintem?

Második gyermeket szeretnék

Legjobb válasz: Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá

Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá
A kérdező hozzászólása: Ezt ertem.viszont az erdekelbe hogy ha segitett a gyogyszer es elibditotta a progeszteron termeleset akkor most closty nelkul is termelodik tovabb?
Persze hogy termelõdik, az mindig termelõdik, csak closti nélkül már alacsony a szint mire jöhetne a baba.. Ezért mondom hogy a lényeg az hogy idõbe legyen peteérésed.Sok sikert kívánok. Igyál sokat legalább 2 litert / nap mert a progeszteront a mellékvese termeli, és annak meg kell a sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: Koszi

Alacsony progeszteron szintem van+alulműködik a pajzsmirigyem. Ez utóbbit már beállították. Vmilyen korai terhesség támogató dolgot kérnék?

már 3x vetéltem, 2 napja volt egy nagyon halvány pozitív tesztem. Dokim azt mondta, pár nap múlva csináljak még egyet, és utána menjek hozzá, felír-gondolom- Utrogestan-t.De addig is valahogy ki kéne bírnunk...milyen recept nélküli dolgot, homeopátiás akármit tudnátok javasolni, ami addig is támogatná a terhességemet???

Legjobb válasz: Nálam ugyanez van (magas TSH, alacsony progeszteron), én egyszer vetéltem el emiatt... A köv. babánál én is fogok kapni Utrogestant... A kérdésedre válaszolva, Herbáriában kapható méhpempõ kapszula, az vastagítja a méhnyálkahártyát, és az E vitamin is jó erre! A 2t együtt alkalmazd addig, míg el nem jutsz a dokihoz! Remélem, ezúttal minden rendben lesz!!!

Nálam ugyanez van (magas TSH, alacsony progeszteron), én egyszer vetéltem el emiatt... A köv. babánál én is fogok kapni Utrogestant... A kérdésedre válaszolva, Herbáriában kapható méhpempõ kapszula, az vastagítja a méhnyálkahártyát, és az E vitamin is jó erre! A 2t együtt alkalmazd addig, míg el nem jutsz a dokihoz! Remélem, ezúttal minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! a mai tesztem erõsebb már:) viszont ezáltal még jobban félek...:( elmentem a házidokihoz, felirattattam Utrogestan-t.úgy gondoltam, 2x2-t használnék, míg el nem jutok a dokimhoz.jó ez az adagolás? van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

Mi a jele annak, ha egy férfinak alacsony a tesztoszteron szintje?

Ez viselkedésben hogyan nyilvánul meg?

Legjobb válasz: Nem nyilvánul meg. Csak reggel lehet észrevenni hogy nagyon magas a tesztoszteron szintje mert akkor áll a bréje :D Ezért szoktak reggel elmenni kondizni is..

Nem nyilvánul meg. Csak reggel lehet észrevenni hogy nagyon magas a tesztoszteron szintje mert akkor áll a bréje :D Ezért szoktak reggel elmenni kondizni is..
pl nem szõrösödsz úgy ahogy kell.
Az libidó amire ti gondoltok:D
"Csak reggel lehet észrevenni hogy nagyon magas a tesztoszteron szintje mert akkor áll a bréje" Baromság. Az erekció paraszimpatikus idegrendszer szabályozása alatt áll, éjjel pedig a paraszimpatikus idegrendszer mûködése dominál, ezért ágaskodik a "bré" reggel.
Magas cincogó hang, nulla szõr (mér arcon se), gyerekes arc, alulfejlett gibbon testalkat...

A CPU hűtőventillátorom folyamatosan szintem maximális fordulatszámon pörög szinte azonnal ahogy elindul még akkor is ha a gép csak fut és alacsony a CPu használat. Hogyan lehet javítani?

1-2 hete lépet el? ez a próbléma és nagyon zavar

Legjobb válasz: Ha hõmérséklet fõggö a fordulatszám akkor lehet, hogy meleg a CPU-d. Ellenõrizd a hõmérsékletet, esetleg ha magas akkor cserélj pasztát meg nézd meg az illeszkedést. De az is lehet, hogy rosszul érzékeli.

Ha hõmérséklet fõggö a fordulatszám akkor lehet, hogy meleg a CPU-d. Ellenõrizd a hõmérsékletet, esetleg ha magas akkor cserélj pasztát meg nézd meg az illeszkedést. De az is lehet, hogy rosszul érzékeli.
A kérdező hozzászólása: a pasztával, illesztésekkel semmi gond...valami beállítás hiba lehet...bekapcsolom és egyböl magas a fordulatszám hõmérséktõl függetlenül fojamatosan magas...
A kérdező hozzászólása: valami olyasmi beállítást szeretnék, hogy ne a CPU használattol függõen szabályozza a ventillátort, hanem hogy a hõmérséklet alapján szabályozza.
Azt esetleg a cpu fan-nal lehet, hogy meg tudod oldani. Van benne magyar nyelv is csak utólag be kell állitanod. Nem tudom pontosan, hogy kell.
A kérdező hozzászólása: Ahoz sajnos nem értek énsem. A BIOS ban próbáltam állítani de ott olyasmit sikerülte h használattól függõen szabáloly ami nem túl kellemes ...
Általában az alaplaphoz adnak cd-t azon van 1 progi.. és ott kell állítgatni ezeket.. nekem ott lehet.. sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!