Találatok a következő kifejezésre: Aktus után kell maradni, hogy ne (2 db)

Aktus után fekve kell maradni, (hogy ne jöjjön ki a sperma) hogyha babát szeretnénk, vagy ez nem nagyon számít?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem nagyon számít, mert csak a felesleg jön ki a hüvelybõl! A sportosabb fickók már jó úton haladnak addigra! Ennek ellenére szokták javasolni, hogy érdemes kb. 20 percig fekve maradni. Van aki a gyertyaállásra esküszik. Én egyiket se csináltam, mégis összejött! Sok sikert a baba akcióhoz!

Valószínûleg nem nagyon számít, mert csak a felesleg jön ki a hüvelybõl! A sportosabb fickók már jó úton haladnak addigra! Ennek ellenére szokták javasolni, hogy érdemes kb. 20 percig fekve maradni. Van aki a gyertyaállásra esküszik. Én egyiket se csináltam, mégis összejött! Sok sikert a baba akcióhoz!
Nem mind folyik ki. A gyertyaállast szokták javasolni, de nem tudom, hogy mennyit segít. Nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog.
Ténylen nem ezen múlik a dolog, de figyelembe kellene venni, hogy jó idõben kell együtt lenni. Ha te attól biztosabb érzed magad, akkor nyudogtan maradj fekve vagy próbáldd ki a gyertyaállást. A felelsleges sperma igyis-úgyis ki fog folyni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
én fekve maradok. mert esélyt adok a többi kisfickonak is. de amugy nemszámit. én a gyertyaáálást szoktam még csinálni
Szióka! Csinálhatsz bármit, úgyis ki fog folyni a felesleg. Én egyszer megpróbálkoztam a gyertyaállással, és azonkívül, hogy belilult a fejem, a párom röhögõ görcsöt kapott a pozitúra láttán, úgyhogy én inkább a fekvésnél maradok.

Meddig kell fekve maradni aktus után, hogy ne folyjon ki a "cucc"?

Szinte félve kelek fel, félve megyek el WC-re, nehogy akkor fojjanak ki a kiskatonák. Vagy aki benn akar maradni az benn is fog?

Legjobb válasz: Hiába pontoztatok le minket, a fekvésnek SEMMI KÖZE NINCS A GYERMEKÁLDÁSHOZ!!!! ez az, amikor a másik tapasztalatát leszarjátok, akkor meg minek kérdeztek... Bár valami azt súgja, hogy nem a kérdezõ pontozta le a 100%-ig helytálló válaszokat.

Hiába pontoztatok le minket, a fekvésnek SEMMI KÖZE NINCS A GYERMEKÁLDÁSHOZ!!!! ez az, amikor a másik tapasztalatát leszarjátok, akkor meg minek kérdeztek... Bár valami azt súgja, hogy nem a kérdezõ pontozta le a 100%-ig helytálló válaszokat.
szerintem aki bent akar az bent is marad igen, de legalább fél órát maradj fekve :)
Örülök, hogy segíthettem. ÜdV! :)
3. hozzászólónak üzem, hogy együttlét után mindig kell pisilni és mosakodni, a fertõzések elkerülése miatt!
Én nemcsak azért megyek utána pisilni, mert a bacik miatt szükséges, egyébként is kell nekem utána mindig pisilni.
Semeddig! Nyugodtan folytatsd az életed tovább, ez nem fog közelebb vinni a babához! Az akárhány kilóméter/órával kilüvellõ spermák elérnek a méhedig, nyugi, a többi pedig úgyis csak a prosztataváladék és hasonló tárolóanyagok. Nekünk egyébként akkor jött össze a baba, amikor reggel, gyorsan szeretkeztünk, mert karácsonyi ebédre voltunk hivatalosak, és már így is késésben voltunk. És akkor még 2 órás utat kellett megtennünk. Szex, ugrás, zuhany, pakolás, ajándékok a kocsiba, rajt! :) És rá 2 hétre pozitív a teszt. :) Nem ezen múlik, ez is csak egy mende-monda. Ha ezen múlna, mindenkit ezzel bíztatná az orvosa, miután felkereste babaprojekt céljából...
15-30 perc alatt cseppfolyósódik.Azután tudnak benne uszkálni (felfelé) a sejtek.Addig zselés, sûrû. Nekem 1 órába telt összesen.
mondjuk mi úgy szoktuk, hogy, ha este vagyunk együtt már ki sem megyek az ágyból, csak reggel kelek fel.
Szia! Ne kell fekve maradni! Ami kifolyik, az kifolyik, ami bennmarad, az tudja a dolgát, és "úszik az árral szembe". Én szinte aktus után max. 10 perccel elmegyek a WC-re, mert a dokim kifejezetten mondta, hogy minden aktus után tessék pisilni. Enne higiéniai okai vannak, mert az aktus közben bacik jutnak a hugyvezetékbe is, és azokat a psiliéssel tudod eltávolítani. Ha hajlamos vagy rá, és ezt elmulasztod, jó kis fertõzéseket szedhetsz össze. Szóval nyugi, nyugodtan menj WC-re, mert a megtermékenyítésnek nincs köze ehhez. Üdv, egy 2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó, ez megnyugtató!
A kérdező hozzászólása: köszi
Istenem! A lepontozók között mennyi hozzáértõ "nõgyógyász" lehet? Okosabban tennétek, ha utána olvasnátok néhány dolognak (akár a neten, akár könyvben), vagy esetleg a dokitokat is megkérdeznétek néhány - alapvetõ - tényrõl... Nem értem, az igaz tényeket miért kell lepontozni? Azért mert nem tetszik, attól még igaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!