Találatok a következő kifejezésre: Aktus után kell (29 db)

Melyik az a fogamzásgátló amit aktus után kell bevenni?

Neveket kérek és minden érdekel ami ezzel kapcsolatos!

Legjobb válasz: Esemény utáni tabletta, és nem arra való, hogy néha beszegesd. Egyrészt félévente maximum egyszer "ajánlott", csak szükség esetén. Igen csak magas a hormontartalma, jó idõre szét tudja b.szni a ciklust. Meg úgy mellékesen recept kell hozzá, és kb. 6000 forint EGY darab. Vagy MINDEN aktusnál használjatok gumit, vagy szedjél rendes fogamzásgátlót. Ez nem arra való, amire te használni akarod.

Esemény utáni tabletta, és nem arra való, hogy néha beszegesd. Egyrészt félévente maximum egyszer "ajánlott", csak szükség esetén. Igen csak magas a hormontartalma, jó idõre szét tudja b.szni a ciklust. Meg úgy mellékesen recept kell hozzá, és kb. 6000 forint EGY darab. Vagy MINDEN aktusnál használjatok gumit, vagy szedjél rendes fogamzásgátlót. Ez nem arra való, amire te használni akarod.
Prostamol Uno!
72 orás tableta a neve :D
nincs ilyen tabletta.. mint irták csak a 72 órás, de ez nem erre van kitalálva... vagy szedj rendes fogamzásgátlót, amit minden nap kell szedni (attól függöen hogy melyik fajta) vagy ne kivánjátok emg egymást gumi nélkül (vagy olyankor maradjatok az orálnál vagy pettingnél)
MI az hogy nincs nálatok gumi? Ha nincs gumi, akkor nincs szex. Hogy lehettek ilyen felelõtlenek??? A kérdésedre meg csak ismételni tudnám az elõzõ válaszolókat, mert nagyon szépen leírták.
Escapelle-nek hívják. 5500. http://www.webbeteg.hu/keresok/gyogyszer/13697/
széntabletta

A legtobb esemenyutanit 24oraval aktus utan kell bevenni, igy kozel 100% az eselye annak, hogy hatni fog, viszont nem hat, ha mar a terhesseg megtortent, de a spermiumok alig 1-2 ora alatt eljutnak a petesejthez. Akkor ez most hogy is van? :D

Ha a spermium eljutott a petesejtig akkor meg mindig tobb oraba kerul amig a teherbeeses megtortenik? ezt most nemigazan ertem pedig mar mindent felkutattam a neten

Legjobb válasz: Ezek a gyógyszerek nem a megtermékenyülést akadályozzák meg általában, hanem a beágyazódást. A megtermékenyülést követõen még 7 napot vándorol a megtermékenyült petesejt a méh felé, és ha beágyazódott, onnantól "tudja" a szervezeted hogy terhes vagy, onnantól termelõdik a hcg hormon.

Ezek a gyógyszerek nem a megtermékenyülést akadályozzák meg általában, hanem a beágyazódást. A megtermékenyülést követõen még 7 napot vándorol a megtermékenyült petesejt a méh felé, és ha beágyazódott, onnantól "tudja" a szervezeted hogy terhes vagy, onnantól termelõdik a hcg hormon.
A lényeg az, hogy nem engedi megtermékenyíteni a petesejtet, ha már megtermékenyítette a hímivarsejt, akkor meg nem engedi beágyazódni...mivel 2-3 nap, mire a méhbe ér és megtapadna, de a gyogyi nem engedi, h odáig eljusson! Egyszerû sztem...Mit nem lehet ezen felfogni? Meggátolja legyen elég ennyi...
A kérdező hozzászólása: jolvan mostmar ertem :) a beagyazodas kimaradt, azert volt homalyos
A kérdező hozzászólása: waa bocsass meg utolso kommentelo hogy nem tudok errol mindent fiu letemre, csak erdekel hogy hogyan mukodik... ezert nemkellene olyan agressziven valaszolni... elvegre azert van ez a forum hogy ha valamit nem tudunk akkor azt kerdezzuk meg.. asd

Hogy nem tudom most van az aktusunk után 8 napja és most kell hogy megjöjjön és semmi. És az normális hogy 2 óránként éhes vagyok és a melleimet nehéznek érzem és érzékenynek és folyamat 1 óránként wc-re járok. Szerintetek terhes vagyok?

Tesztet még nem csináltam. Várom válaszotokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)

Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)
Én aktus után 8-10 nappal már éreztem, hogy valami más, mint eddig, pedig nem számítottam rá. Ezek a tünetek valóban lehetnek mástól is, de a terhességtõl is, mint nálam. Aztán, hogy ez csak egy nõi megérzés volt e vagy valóban érezhettem azt nem tudom, de.. éreztem és tudtam! Néhány nap múlva tesztelj!
8 nappal utána még be sem ágyazódott a baba szóval nincs miért terhességre utaló tünetnek lennie...leghamarabb ha már beágyazódott és utána jóval jelentkeznek tünetek. Amíg nincs baba nincs miért...Szerintem csak képzeled kicsit próbálj meg ne gondolni rá. Mi is mikor elkezdtünk próbálkozni annyira akartam elsõ hónapban h mindenre azt hittem tünet pedig nem. Igaza van az elsõ válaszolónak várj még 1 hetet és reggeli pisibõl tesztelj ha addig nem jön meg. 28hkm

Aktus után 2 héttel enyha alhasi görcs menszeszhez hasonlit! Menszeszemnek nem kell még megjönnie mert még van 2 hét! Jelent ez valamit? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Aktus után 2 héttel még semmilyen tünet nem jelentkezik. Ha alhasi görcsöd van, akkor az nem terhességtõl van. Persze egyik nem zárja ki a másikat, tehát ettõl függetlenül lehetsz terhes, csak ezt a görcsöt nem az okozza.

Aktus után 2 héttel még semmilyen tünet nem jelentkezik. Ha alhasi görcsöd van, akkor az nem terhességtõl van. Persze egyik nem zárja ki a másikat, tehát ettõl függetlenül lehetsz terhes, csak ezt a görcsöt nem az okozza.
Ha még 2 heted van a mensiig akkor most lehet ovulációd. Mensi általában ovuláció után 14-16 nap elteltével van. Teljesen mindegy mikor volt az aktus, ha nem volt ovulációd akkor 99%, hogy teherbe sem estél, tehát nincs mit tesztelni. Valószínû az ovulációt érzed.

Aktus után meddig kell várnom, h a nőgyógyász ne vegye észre h nemrég volt aktusom?

és nem a sz?zhártyára gondolok :)

Legjobb válasz: Repedések régen rossz a ha vannak... :/ És ha valakit megerõszakoltak bizonyára azért keletkeznek, mert ugye nem izgul fel, nem tágul ki, sõt össze van húzódva és úgy erõszakolja be a farkát a hapi és ezért is fáj. De mindegy. Ha gumival csináljátok akkor gumi szagot kell kimosni... gondolom gyógyszert még nem szedsz és beléd sem élvez párod, de akkor is értelemszrûen alaposan ki kéne mosakodni. :-)

Repedések régen rossz a ha vannak... :/ És ha valakit megerõszakoltak bizonyára azért keletkeznek, mert ugye nem izgul fel, nem tágul ki, sõt össze van húzódva és úgy erõszakolja be a farkát a hapi és ezért is fáj. De mindegy. Ha gumival csináljátok akkor gumi szagot kell kimosni... gondolom gyógyszert még nem szedsz és beléd sem élvez párod, de akkor is értelemszrûen alaposan ki kéne mosakodni. :-)
Legalább egy nap, mire az összes ondó kifolyik a hüvelyedbõl. Nem árt a nõgyógyászhoz tisztán odamenni. Legalább egy napot várj, illetve nõgyógyász elõtti napon bírd ki, hogy nem szexelsz.
1 napig nem szabad ! Mert pl. rákszûrés elõtt 1 nappal nem szabad!
Azt nem fogja tudni megmondani, hogy mikor szexeltél. Persze ne menj egybõl utána, fürödj le elõtte :-D
Észre fogja venni. Legalább jó pár napig nem kéne együtt lenned a pasiddal ahhoz. Mivel a hüvely tágul és ha jó az együttlét leszenek rajta repedések. Szerinted mibõl tudják megállapitani ha valakit megerõszakolatk?
A kérdező hozzászólása: 1. kösziii: :D ez nekem is eszembe jutott. hidd el :P de én azt is hallom, h a nõgyógyász a hüvely színébõl meg hasonló dolgokból meg tudja mondani.
A kérdező hozzászólása: 2. nagyon szépen köszönöm :)
Vizsgálat elõtt 1 nappal már nem kéne szexelni.

Volt már aki aktus után 3-4 nappal tesztelt és pozitív lett? Tudom hogy várni kell 10-12napot csak érdekelne hogy volt e mar ilyen!

Legjobb válasz: Nem. A megtermékenyült pete 5-7 (inkább 7) napot vándorol a méhben, mikor ELKEZD beágyazódni, és csak ezután kezdi el termelni a HCG hormont, így addig lehetetlen kimutatni a terhességet. Ráadásul lehet, hogy nem is az aktus napján volt a tüszõrepedés, így inkább 7+x napon kezd beágyazódni, ezért mondják a 12-14 napot.

Nem. A megtermékenyült pete 5-7 (inkább 7) napot vándorol a méhben, mikor ELKEZD beágyazódni, és csak ezután kezdi el termelni a HCG hormont, így addig lehetetlen kimutatni a terhességet. Ráadásul lehet, hogy nem is az aktus napján volt a tüszõrepedés, így inkább 7+x napon kezd beágyazódni, ezért mondják a 12-14 napot.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom :)
volt, persze, de nem akkor esett teherbe ;D kell a 2 hét, beágyazódás 7-10 nap... csak azután kezd termelõdni a HCG amit kimutat a teszt, a 12-14. napon

Tisztelt Doktor Úr! Orvosom Dalacin hüvelykúpot írt fel, amit 7 napon át esténként kell alkalmaznom. Azt szeretném kérdezni, hogy a nemi élet megengedett-e, pl. ha a kúp használata előtt lennénk együtt és óvszert használnánk és az aktus után alkalmaznám a

Tisztelt Doktor Úr! Orvosom Dalacin hüvelykúpot írt fel, amit 7 napon át esténként kell alkalmaznom. Azt szeretném kérdezni, hogy a nemi élet megengedett-e, pl. ha a kúp használata előtt lennénk együtt és óvszert használnánk és az aktus után alkalmaznám a hüvelykrémet? Egyébként fogamzásgátlót szedek. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az antibiotikumkezelés alatt célszerű inkább mellőzni a szexuális életet. Emellett felhívom a figyelmét arra is, hogy a kezelés után számolni kell a hüvelyflóra egyensúlyának felborulásával, amely más kellemetlen tüneteket és a védekezőképesség további csökkenését okozhatja. Ennek megelőzésére – az antibiotikumkezelés befejezése után – a Vitagyn C krém alkalmazását javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az antibiotikumkezelés alatt célszerű inkább mellőzni a szexuális életet. Emellett felhívom a figyelmét arra is, hogy a kezelés után számolni kell a hüvelyflóra egyensúlyának felborulásával, amely más kellemetlen tüneteket és a védekezőképesség további csökkenését okozhatja. Ennek megelőzésére – az antibiotikumkezelés befejezése után – a Vitagyn C krém alkalmazását javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Orvosom Dalacin hüvelykúpot írt fel, amit 7 napon át esténként kell alkalmaznom. Azt szeretném kérdezni, hogy a nemi élet megengedett-e, pl. ha a kúp használata előtt lennénk együtt és óvszert használnánk és az aktus után alkalmaznám a

Tisztelt Doktor Úr! Orvosom Dalacin hüvelykúpot írt fel, amit 7 napon át esténként kell alkalmaznom. Azt szeretném kérdezni, hogy a nemi élet megengedett-e, pl. ha a kúp használata előtt lennénk együtt és óvszert használnánk és az aktus után alkalmaznám a hüvelykrémet? Egyébként fogamzásgátlót szedek. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az antibiotikumkezelés alatt célszerű inkább mellőzni a szexuális életet. Emellett felhívom a figyelmét arra is, hogy a kezelés után számolni kell a hüvelyflóra egyensúlyának felborulásával, amely más kellemetlen tüneteket és a védekezőképesség további csökkenését okozhatja. Ennek megelőzésére – az antibiotikumkezelés befejezése után – a Vitagyn C krém alkalmazását javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az antibiotikumkezelés alatt célszerű inkább mellőzni a szexuális életet. Emellett felhívom a figyelmét arra is, hogy a kezelés után számolni kell a hüvelyflóra egyensúlyának felborulásával, amely más kellemetlen tüneteket és a védekezőképesség további csökkenését okozhatja. Ennek megelőzésére – az antibiotikumkezelés befejezése után – a Vitagyn C krém alkalmazását javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az irrigátort hogyan kell tisztítani? Tényleg domestosos vízben kell öblögetni? Nem lesz attól bajom? Használt már vki ilyet? Nekem fertőzés kezelése után ajánlották, és aktus után. Mennyi ideig lehet ezt alkalmazni?

Tudom, hogy nem jó rovatba írtam, de hátha itt többen járnak, és többen tudnak válaszolni. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én semmilyen vegyszert nem használnék erre a célra. Ha nincs más,akkor az ecetes víz tökéletes,és az nem is okoz semmilyen fertõzést. A vegyszeek viszont okozhatnak.

Én semmilyen vegyszert nem használnék erre a célra. Ha nincs más, akkor az ecetes víz tökéletes, és az nem is okoz semmilyen fertõzést. A vegyszeek viszont okozhatnak.
Clorox hypo jó hozzá nem kell Domestos. Az igazi Neomagnol lenne az direkt ilyenre van.
A másodiknál a pont!
Vegyél Neomagnolt, tegyél egy fél szemet a vízbe és áztasd benne egy éjszakán át, reggel öblítsd el. Attól nem lesz semmi bajod. http://www.neomagnol.hu/alkalm.html

Mennyi ideig kell gyertyában lenni az aktus után, ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg nem kell, mert ahogy olvastam, ez semmit nem segít, nem ettõl lesz baba. Amikor nagyon akartuk én a bébit én is gyertyáztam, semmi nem történt. Amikor már nem ezen görcsöltem, egy alkalom után összejött. (mindkét gyermekem) Sok sikert!

Szia! Elvileg nem kell, mert ahogy olvastam, ez semmit nem segít, nem ettõl lesz baba. Amikor nagyon akartuk én a bébit én is gyertyáztam, semmi nem történt. Amikor már nem ezen görcsöltem, egy alkalom után összejött. (mindkét gyermekem) Sok sikert!
Nekem a gyertya segitett...ezelott nem csinaltam ugy 4 even keresztul, most kiprobaltam es masodik honapra teherbe estem..11 hetes vagyok.nem biztos mindenkinek bevalik de nekem segitett..fel percig eleg amugy..es en minden percbe a babara gondoltam!!sok sikert neked is..
Én biztos ami biztos alapon negyed óra 20 percet pózolok feltett lábakkal. De hogy kényelmesebb legyen már egy jó nagy díszpárnát is bevetettünk. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!