Találatok a következő kifejezésre: Aktus után a (318 db)

Használ valamit aktus után a fenék felpárnázása vagy esetleg gyertyaállás? Esetleg melyik? Mennyi ideig?

Tapasztalatokat írjatok akinek így összejött vagy pont nem...

Legjobb válasz: En aktus utan reggelig nem keltem fel. Ezt rendszeresen. Raktam a bugyimba egy zsepit,de mellesleg felesleges volt,mert az eg vilagon semmi sem folyt ki mert fekve vtam. Reggel elmentem wc-re,furcsi..de hogy ez segitett-e azt nem tudom.

En aktus utan reggelig nem keltem fel. Ezt rendszeresen. Raktam a bugyimba egy zsepit, de mellesleg felesleges volt, mert az eg vilagon semmi sem folyt ki mert fekve vtam. Reggel elmentem wc-re, furcsi..de hogy ez segitett-e azt nem tudom.
Felesleges, ami bent akar maradni, bent marad. Különben abortusz se lenne.
gyertya
Mi is próbálkozunk egy ideje a babával (még nem jött össze sajna), eleinte én is mindig gyertyába "dobtam magam" az aktus után, és a párom nagyon aranyos volt, mikor már nem bírtam úgy maradni, akkor tartotta õ a lábamat. :D DE! Beszéltem nemrég egy kedves orvos ismerõsömmel, és õ mondta el nekem, hogy gondoljak már bele a hüvely anatómiai elrendezésébe. Mert ha gyertya állásban vagyok, akkor kb. ugyanolyan a hüvelyem dõlésszöge, mint ha feküdnék, csak éppen a másik irányba, tehát nem oszt, nem szoroz, viszont a párna a fenék alatt pont jó magasságra emel, így õ ezt javasolja. :) Mi így próbálkozunk már második hónapja, remélem összejön...
A kérdező hozzászólása: Lett belõle valakinek baba mármint ez segített?
14 es vagyok nekem lett, 1.5 éves a kislányom
A kérdező hozzászólása: 14-eske neked mennyi idõ után jött így össze elõzte meg sikertelen kísérletek? :) Jó egészséget NEKTEK!
Nekem 2-3-4 havonkénti menses, PCOs mellett az h felraktam a lábam a szekrényre, meghozta az eredményt. Elsõ clostys hónapom volt s az elsõ, hogy igy felpolcoltam a lábam. Sok sikert neked! 19+4 kismama
14 es vagyok 2. hó próbálkozás elötte 6 hó sikertelen
A kérdező hozzászólása: Gratulálok remélem hamarosan én is efféle tapasztalatokról számolok be! Köszi
Nekünk 3 alkalma volt, h összejöjjön, a többin vedekeztunk ovszerrel. Már akartunk baabt, de nem siettuk el, kíváncsiak voltunk 3bol is osszejohet e. Hát itt szopizik a végeredmény! :-D én és a doki is szinte biztosra vesszük, h a legelsõ eggyuttletnel fogant, és rendesen furodtem utána egybõl, max én annyit hallottam, h én legyek alul a gravitáció miatt, ez így is volt, de amúgy ha kifolyik, kimosod, ezek szerint nem baj. Ami kell ott marad. Egy két hõs kislány anyukája sok sikert és egészségét kíván. ;-)
Nekem igy jött össze. Elsõ ilyen próbálkozásom volt, PCOS mellett.
Kedves kérdezõ, nem kiábrándító de a cél érdekében mindent, a gyerekcsinálás a gyerekcsinálásról szól ez van én egyszerre kipolcoltam és gyertya, ha a párod is ennyire szeretné a babát nem fog kiábrándulni csak lessz nagy öröm ha sikerül, még egyszer tudom mit érzel és igenis a cél érdekében mindent:)
A kérdező hozzászólása: Mi már ott tartunk hogy akár fejen is állnánk ha ez lenne az ára..
A kérdező hozzászólása: Használt neked? Mennyi ideig kell úgy lenni? Mennyi ideig alkalmaztátok mire összejött?
én már mindent kipróbáltam, gyertyáztam 20 percig, párnát tettem a fenekem alá, vagy ha este voltunk egyûtt akkor már fel se kelttem már aludtam is, egyik se vált be :( de lehet csak azért mert nem rendszeresen csináltam ezt, nem tudom
nekem használt a gyertya, aktus után 20 perc és alvás semmi fürdés+ovu teszt, 100%siker, sok sikert neked is:)
utolsó vagyok, ja és rendszeresen mindig csináld és 2-3 naponta legyetek eggyütt ne mindig.
Szia!Mi 5 hónapig próbálkoztunk simán, semmilyen praktikával számolgatással.A 6.hónapban felpócoltam a fenekem és 20 percig nem keltem fel aktus után.Nem tudom, hogy ezért vagy sem de a 6.hónapban összejött a baba..:) Sok sikert. 24hkm
A kérdező hozzászólása: Tehát inkább gyertya vagy elég a felpárnázás? 20 percig? Kipróbálom és törekszem a rendszerességre köszönöm nektek!
Persze, hogy használ...Totál kiábrándító és vágyölõ!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom de a cél érdekében hajlamos az ember sok mindent kipróbálni
A gyertyaállás az fura és tényleg kiábrándító, szerintem eleve csináljátok párnával a feneked alatt és utána egyszerûen maradj így. Abban semmi kiábrándító nincsen. Az a lényeg, hogy ne hagyd, hogy rögtön kifolyjon, hanem maradj úgy egy darabig...
A kérdező hozzászólása: de jó nektek bárcsak nekünk is így jönne!! Gratulálok!! Jó egészséget!
kít hít után mutassa ki
A kérdező hozzászólása: ha helyesen értelmezem akkor 2 hét ?
így van
A kérdező hozzászólása: és ha 2 hétnél késõbb csinálom meg az is oké ? akkor is valós eredményt mutat?
"és ha 2 hétnél késõbb csinálom meg az is oké ? akkor is valós eredményt mutat?" Ezt ugye most nem komolyan kérdezed?
A kérdező hozzászólása: jóvan oké :D bocsi hülye vagyok :D ez tényleg hülye kérdés volt
Ha ennyire hülye vagy, akkor inkább hanyagold a szexet, ne szaporodj!
A kérdező hozzászólása: helyes válasz !!!

Miért fáj aktus után a gyomrom?

Mindig elkezd fájni a gyomrom és felfújódok. Másnál is így van vagy velem van gond? 20/L

Legjobb válasz: Felfújódsz? Guminõ vagy? :DD

Felfújódsz? Guminõ vagy? :DD
Lenyeled? Attól fájhat. Mondjuk nekem akkor szokott, ha éhgyomorra... Amúgy nem tudom.
Lehet, hogy allergiás vagy a latexre, vagy a síkosítóra, már ha használtok ilyesmit.
Nem lehet, hogy inkább a méhed fáj, csak oda sugárzódik ki a fájdalom?
Ha faj a hasatok akkor mennyi ideig kb? En tegnap este nyeltem le eloszor es meg most is erzem egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Nem nyelem le. Egyébként a sima ujjazás után is émelygek és enni sem tudok 1-2 óráig.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a méhem fáj. Még új nekem ez a helyzet, új a barát is, nem szoktam talán hozzá.
A kérdező hozzászólása: Tudomásom szerint nem vagyok gumiból, habár a hajlékonyság meg van. :D ZÖLD KÉZ.
sokat smaroltatok es a pasid nyalatol szrintem...Velem is szokot iylen lenni
Korlátlan ideig..:D
lehet, de azért ne várd meg míg a csávónak hugyoznia kell, mert kellemetlen meglepetésben lesz részed :D
utóbbi, olyankor kellemetlen ha izgatják
Ha a gazdája hagyja és élvezi, akkor korlátlan ideig :)
de azért arra készülj fel (a páromból kiindulva) h utána lelankad :)
Nekem jó ha folytatja a párom, nem is szoktam lankadni. :)
én szeretem.... korlátlan ideig
Nekem pl. utána rosszul esik az érintés ott...
Én szeretem nagyon, ha a lány utána is még puszilgatja egy darabig. :) Közben esetleg le is nyalogathatja róla azt a keveset, ami az élvezéstõl rajta maradt. ;) 27/F

Lehetséges negatív teszt aktus után a 14. napon?

Menstruációm vége után egy nappal voltunk együtt, feb.23-án, múlthét vasárnap teszteltem, negatív lett, megnyugodtam, de most szerdán, vagykésőbb csütörtökön meg kellett volna jönnie, minden reggel úgy is érzem, h megjött, de semmi. Pedig görcsölök, mintha meg akarna jönni, csak köldök tájékán van néha szurka érzés, meg olyan fura az egész gyomrom, mintha valami vizsga előtt állnék, úgy érzem magam. Ennyire rágörcsöltem volna a dologra? Nagyon minimális mellfeszülésem van, és könnyen sírvafakadok meg felidegesítem magam mindenen kb.egy hete.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, bármi lehet.

Csinálj még egy tesztet, bármi lehet.
Nem hiszem, hogy baba lenne, inkább tényleg ideges vagy, azért vannak ezek a tüneteid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Lehetek e terhes ha az első aktus után a barátom letörölte, majd újra megtörtént? mekkora az esélye?

Legjobb válasz: lehetsz mert az elõváladék is tartalmaz kevés ondósejtet.ha letörölte is akár maradhatott is rajta.bár az esély jóval minimálisabb mint "rendes" esetben.de van aki így teherbe esik,hogy csak elõváladék ment belé,és ondó nem.

lehetsz mert az elõváladék is tartalmaz kevés ondósejtet.ha letörölte is akár maradhatott is rajta.bár az esély jóval minimálisabb mint "rendes" esetben.de van aki így teherbe esik, hogy csak elõváladék ment belé, és ondó nem.
Szerintem semekkora. Minimális. Ha volt pont peteérésed akkor is csak 5% az esélyed.
Nem egyértelmû a kérdés, ha szeretkeztetek és nem védekeztetek, és elélvezet benned, akkor igen.Ha megszakításos volt, akkor is, mert az elõválladékban is lehetnek spermák.
Mikor van peteérérsed?Mikor kéne megjönnie?

Mennyire esélyes a teherbeesés, ha az aktus után a fiúról lecsúszott az óvszer, és annak tartalma kifolyt, és nem a lányba?

Szóval nagy a teherbeesés valószín?sége, ha az aktus után a fiú rövid id?re a lányban marad, és a pénisze kihúzásakor (mivel az már ernyedt az el?bbi orgazmus miatt)az óvszer lecsúszik róla, és a lányban marad? A gumiban lév? ondó viszont kívülre távozik. Lehetséges az ondósejtek visszajutása a hüvelybe (és így a megtermékenyülés), ha a váladék tulajondképp' a lány szeméremkörnyékén van?

Legjobb válasz: Szerintem igen is visszajuthat,mert szex közben nedves a lány,és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van,h orgazmus után nem szabad a lányban maradni,pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás,de szerintem még indig jobb,mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!

Szerintem igen is visszajuthat, mert szex közben nedves a lány, és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van, h orgazmus után nem szabad a lányban maradni, pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás, de szerintem még indig jobb, mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!
Szerintem is visszajuthatott. Nem szabad lebecsülni az ondósejtek képességeit, miattuk marad fenn az emberiség. A leírt eseményt csak úgy tudom elképzelni, hogy jutott a lányba is a spermából. Nem kell pánikolni, az esemény utáni még mindig jobb egy nem kívánt terhességnél.
A teherbeeséshez szükséges az ondósejt, tehát nem jutott a lányba, akkor nem lehet a lány terhes.
Vissza tud jutni, de igazán csak akkor, ha hüvelynyíláshoz is került. Szabad levegõn elhalnak a spermiumok. Elenyészõ az esély a teherbeesésre, de azért legközelebb jobban vigyázzatok. Ja, és ha ilyen elõfordulna akkor irány a mosdó. Én a fogamzásgátlót (amit rendszeresen kell szedni) nem ajánlom. Inkább irass fel a dokival Esemény utáni tablettát, hogyha legközelebb ilyen elõfordul legyen mihez nyúlni. Csak mondd el a dokinak hogy óvszerrel védekeztek, és ha bármi gond van, akkor nyúlnál hozzá. Akkor szívesen felír neked ilyet.
Ha nem beléd folyt, vagy ha nem nyúlt beléd úgy, hogy olyan volt a keze, akkor szinte semmi esély rá.
A 4. napon? Csak ha tud tenyérbõl jósolni!
Nem hiszem, szerintem csinálj elsõnek tesztet majd a várható mensi késése után menj el, a szívhangot úgyis csak a 6.hét körül hallják.
szia!Én 2 hónapos voltam amikor a nõgyógy megvizsgált és nem vette észre h terhes vagyok, rá egy hónapra elmentem egy másikhoz, és õ mondta h 3 hónapos a baba. az aktus után lehet a 3. napon termékenyülsz meg, nem fogja tudni.
A kérdező hozzászólása: tehát várjak 2 hetet a terhességi tesztre?
igen , várjál, minden tesztre rá van írva, még a legjobbakra is, hogy a menzi elmaradása utáni napokban ad pontos infót
A peteérés, fogantatás után 7-12 nappal történik a beágyazódás. Innentõl kezdve mutatja a terhességi teszt. Ultrahangon a doki a fogantatás után 14 nappal láthat petezsákot.
szia! aktus után 14 nappal érdemes elõször tesztelni!ha pozi, akkor mehetsz dokihoz..de még akkor sem biztos, hogy a megnagyobbodot méhen és megvastagodott nyálkahártyán kívül lát vmi mást is! kicsit légy türelemmel! Drukkolok!

Előfordult már veletek, hogy aktus után a szó szoros értelemben izzadtatok?

Legjobb válasz: a tökeim például vizipolózni szoktak^^

a tökeim például vizipolózni szoktak^^
ez természetes
aktus közben is sokszor csuromvizesek vagyunk :)
beleadunk mindent, persze, hogy jól megizzasztjuk egymást, természetes dolog
Kedves akárki aki ezt írtad"Hát a páromról szakad a víz szex közben. Engem zavar, mert olyan izé, hogy folyik végig a testén és csöpög rám. 24/l" Erre azt tudom mondani hogy valószínûleg akkor nem szereted õt eléggé vagy nem vagy kibékülve teljesen saját magaddal sem.
Hát a páromról szakad a víz szex közben. Engem zavar, mert olyan izé, hogy folyik végig a testén és csöpög rám. 24/l
Ez természetes folyamat, hiszen elég erõteljes a "munka". :) Mi poénkodunk is rajta. :) "jaj, vajon mitõl lehet..." "nem is tudom" "nem én voltam" Én imádom a párom arcát törölgetni, közben és utána is...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem mint egy sport esemény után, kellemes érzéssel leizzadni, hogy megizzasztottátok egymást.
Hogyne. Fõleg ilyen melegben.
a párom állandóan izzad ilyenkor elég rendesen, én mondjuk kevésbé de ez normális...
Hát még jó, szakadni szokott rólam a víz, küldöm mint állat..ti csak maszatoltok? v mi?

Voltam az orvosomnál és azt mondta, hogy a bal oldalon van most peteérésem, és hogy oda koncentráljunk. Ez úgy lehetséges, hogy aktus után a bal oldalamra fekszem és párnát rakok a fenekem alá? így könnyebben sikerülhet a baba?

egyébként 2 éve próbálkozunk a baba projektben a férjemmel, de még nem jött össze.. kedden megyek vissza az orvosomhoz, hogy megreped e a tüsző..

Legjobb válasz: Szerintem igen. Sok sikert nektek!

Szerintem igen. Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönjük! Gondolom ilyen módon lehet csak oda "koncentrálni" mert ugye ha csak szimplán oda koncentrálunk az kevés.. :) bár elõször nem értettem amikor az orvosom ezt mondta.. :D nem tudtam mire vélni.. :DD
egyszer nekem valaki azt írta, hogy a testünk "tudja", hogy melyik oldalon van peteérés, és az a vezeték szippantja be jobban a spermiumokat. Ki tudja? Lehet, hogy így van. :)
Szia mi eloszor 1 utana 2 evet probalkoztunk. Nekem azt mindtak higy szex utan egy csepp se menjen karba parom segitsen gyertya allasba feltartani a labaimat es 5 percig minimum ne engedjem le. Mind a ketszer bejott amint megvolt az elso peteeres :) most 9-10 hetes vagyok.. A gyertya utan nekem is arra az oldalra kellett fekudni ahol a tuszo volt. Tovabbi 1 ora fekves.
A kérdező hozzászólása: Ó hát mi már ezen túl vagyunk, pár hónapot én is csináltam a gyertyaállást úgy, hogy a férjem is segített benne, de nem jött be ez se sajnos.. volt amikor minden aktus után vagy 2 órát fekve maradtam, párna a fenekem alá stb. ez se jött be. Nem tudom mi lehet a baj, de voltam az orvosomnál, és ugye azt mondta, hogy van peteérésem a bal oldalon, utána vissza mentem, hogy megreped e a tüszõ, és azt mondta , hogy igen, nézte a monitort miközben ultrahangozott és megkérdezte, hogy "volt otthon akció?" a válaszom az volt, hogy igen, akkor azt mondta, hogy ha szerencséjük van sikerült... mert ugye ahogy megtudtam, hogy bal oldalon van a peteérésem akkor minden aktus után a bal oldalamra feküdtem. és az orvos ezt írta a papíromra: " B.o. ov-ban szabálytalan corpus hemorrhagicumak imponáló képlet." pontosan nem tudom ez mit jelenthet, de próbáltunk utána járni a neten és valami olyasmit olvastunk, hogy amikor peteérés van és oda megy a spermium tehát pont a jó helyre akkor valami elkezdõdik ott benne és ha szerencsénk van megtermékenyül ha nem akkor távozik a menstruációkor.. lehet, hogy kicsit érthetetlenül írtam le.. :D szóval valaki esetleg tudja, hogy mit jelenthet ez konkrétabban?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!