Találatok a következő kifejezésre: Aktus után a (309 db)

Használ valamit aktus után a fenék felpárnázása vagy esetleg gyertyaállás? Esetleg melyik? Mennyi ideig?

Tapasztalatokat írjatok akinek így összejött vagy pont nem...

Legjobb válasz: En aktus utan reggelig nem keltem fel. Ezt rendszeresen. Raktam a bugyimba egy zsepit,de mellesleg felesleges volt,mert az eg vilagon semmi sem folyt ki mert fekve vtam. Reggel elmentem wc-re,furcsi..de hogy ez segitett-e azt nem tudom.

En aktus utan reggelig nem keltem fel. Ezt rendszeresen. Raktam a bugyimba egy zsepit, de mellesleg felesleges volt, mert az eg vilagon semmi sem folyt ki mert fekve vtam. Reggel elmentem wc-re, furcsi..de hogy ez segitett-e azt nem tudom.
Felesleges, ami bent akar maradni, bent marad. Különben abortusz se lenne.
gyertya
Mi is próbálkozunk egy ideje a babával (még nem jött össze sajna), eleinte én is mindig gyertyába "dobtam magam" az aktus után, és a párom nagyon aranyos volt, mikor már nem bírtam úgy maradni, akkor tartotta õ a lábamat. :D DE! Beszéltem nemrég egy kedves orvos ismerõsömmel, és õ mondta el nekem, hogy gondoljak már bele a hüvely anatómiai elrendezésébe. Mert ha gyertya állásban vagyok, akkor kb. ugyanolyan a hüvelyem dõlésszöge, mint ha feküdnék, csak éppen a másik irányba, tehát nem oszt, nem szoroz, viszont a párna a fenék alatt pont jó magasságra emel, így õ ezt javasolja. :) Mi így próbálkozunk már második hónapja, remélem összejön...
A kérdező hozzászólása: Lett belõle valakinek baba mármint ez segített?
14 es vagyok nekem lett, 1.5 éves a kislányom
A kérdező hozzászólása: 14-eske neked mennyi idõ után jött így össze elõzte meg sikertelen kísérletek? :) Jó egészséget NEKTEK!
Nekem 2-3-4 havonkénti menses, PCOs mellett az h felraktam a lábam a szekrényre, meghozta az eredményt. Elsõ clostys hónapom volt s az elsõ, hogy igy felpolcoltam a lábam. Sok sikert neked! 19+4 kismama
14 es vagyok 2. hó próbálkozás elötte 6 hó sikertelen
A kérdező hozzászólása: Gratulálok remélem hamarosan én is efféle tapasztalatokról számolok be! Köszi
Nekünk 3 alkalma volt, h összejöjjön, a többin vedekeztunk ovszerrel. Már akartunk baabt, de nem siettuk el, kíváncsiak voltunk 3bol is osszejohet e. Hát itt szopizik a végeredmény! :-D én és a doki is szinte biztosra vesszük, h a legelsõ eggyuttletnel fogant, és rendesen furodtem utána egybõl, max én annyit hallottam, h én legyek alul a gravitáció miatt, ez így is volt, de amúgy ha kifolyik, kimosod, ezek szerint nem baj. Ami kell ott marad. Egy két hõs kislány anyukája sok sikert és egészségét kíván. ;-)
Nekem igy jött össze. Elsõ ilyen próbálkozásom volt, PCOS mellett.
Kedves kérdezõ, nem kiábrándító de a cél érdekében mindent, a gyerekcsinálás a gyerekcsinálásról szól ez van én egyszerre kipolcoltam és gyertya, ha a párod is ennyire szeretné a babát nem fog kiábrándulni csak lessz nagy öröm ha sikerül, még egyszer tudom mit érzel és igenis a cél érdekében mindent:)
A kérdező hozzászólása: Mi már ott tartunk hogy akár fejen is állnánk ha ez lenne az ára..
A kérdező hozzászólása: Használt neked? Mennyi ideig kell úgy lenni? Mennyi ideig alkalmaztátok mire összejött?
én már mindent kipróbáltam, gyertyáztam 20 percig, párnát tettem a fenekem alá, vagy ha este voltunk egyûtt akkor már fel se kelttem már aludtam is, egyik se vált be :( de lehet csak azért mert nem rendszeresen csináltam ezt, nem tudom
nekem használt a gyertya, aktus után 20 perc és alvás semmi fürdés+ovu teszt, 100%siker, sok sikert neked is:)
utolsó vagyok, ja és rendszeresen mindig csináld és 2-3 naponta legyetek eggyütt ne mindig.
Szia!Mi 5 hónapig próbálkoztunk simán, semmilyen praktikával számolgatással.A 6.hónapban felpócoltam a fenekem és 20 percig nem keltem fel aktus után.Nem tudom, hogy ezért vagy sem de a 6.hónapban összejött a baba..:) Sok sikert. 24hkm
A kérdező hozzászólása: Tehát inkább gyertya vagy elég a felpárnázás? 20 percig? Kipróbálom és törekszem a rendszerességre köszönöm nektek!
Persze, hogy használ...Totál kiábrándító és vágyölõ!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom de a cél érdekében hajlamos az ember sok mindent kipróbálni
A gyertyaállás az fura és tényleg kiábrándító, szerintem eleve csináljátok párnával a feneked alatt és utána egyszerûen maradj így. Abban semmi kiábrándító nincsen. Az a lényeg, hogy ne hagyd, hogy rögtön kifolyjon, hanem maradj úgy egy darabig...
A kérdező hozzászólása: de jó nektek bárcsak nekünk is így jönne!! Gratulálok!! Jó egészséget!
kít hít után mutassa ki
A kérdező hozzászólása: ha helyesen értelmezem akkor 2 hét ?
így van
A kérdező hozzászólása: és ha 2 hétnél késõbb csinálom meg az is oké ? akkor is valós eredményt mutat?
"és ha 2 hétnél késõbb csinálom meg az is oké ? akkor is valós eredményt mutat?" Ezt ugye most nem komolyan kérdezed?
A kérdező hozzászólása: jóvan oké :D bocsi hülye vagyok :D ez tényleg hülye kérdés volt
Ha ennyire hülye vagy, akkor inkább hanyagold a szexet, ne szaporodj!
A kérdező hozzászólása: helyes válasz !!!

Miért fáj aktus után a gyomrom?

Mindig elkezd fájni a gyomrom és felfújódok. Másnál is így van vagy velem van gond? 20/L

Legjobb válasz: Felfújódsz? Guminõ vagy? :DD

Felfújódsz? Guminõ vagy? :DD
Lenyeled? Attól fájhat. Mondjuk nekem akkor szokott, ha éhgyomorra... Amúgy nem tudom.
Lehet, hogy allergiás vagy a latexre, vagy a síkosítóra, már ha használtok ilyesmit.
Nem lehet, hogy inkább a méhed fáj, csak oda sugárzódik ki a fájdalom?
Ha faj a hasatok akkor mennyi ideig kb? En tegnap este nyeltem le eloszor es meg most is erzem egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Nem nyelem le. Egyébként a sima ujjazás után is émelygek és enni sem tudok 1-2 óráig.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a méhem fáj. Még új nekem ez a helyzet, új a barát is, nem szoktam talán hozzá.
A kérdező hozzászólása: Tudomásom szerint nem vagyok gumiból, habár a hajlékonyság meg van. :D ZÖLD KÉZ.
sokat smaroltatok es a pasid nyalatol szrintem...Velem is szokot iylen lenni
Korlátlan ideig..:D
lehet, de azért ne várd meg míg a csávónak hugyoznia kell, mert kellemetlen meglepetésben lesz részed :D
utóbbi, olyankor kellemetlen ha izgatják
Ha a gazdája hagyja és élvezi, akkor korlátlan ideig :)
de azért arra készülj fel (a páromból kiindulva) h utána lelankad :)
Nekem jó ha folytatja a párom, nem is szoktam lankadni. :)
én szeretem.... korlátlan ideig
Nekem pl. utána rosszul esik az érintés ott...
Én szeretem nagyon, ha a lány utána is még puszilgatja egy darabig. :) Közben esetleg le is nyalogathatja róla azt a keveset, ami az élvezéstõl rajta maradt. ;) 27/F

Lehetséges negatív teszt aktus után a 14. napon?

Menstruációm vége után egy nappal voltunk együtt, feb.23-án, múlthét vasárnap teszteltem, negatív lett, megnyugodtam, de most szerdán, vagykésőbb csütörtökön meg kellett volna jönnie, minden reggel úgy is érzem, h megjött, de semmi. Pedig görcsölök, mintha meg akarna jönni, csak köldök tájékán van néha szurka érzés, meg olyan fura az egész gyomrom, mintha valami vizsga előtt állnék, úgy érzem magam. Ennyire rágörcsöltem volna a dologra? Nagyon minimális mellfeszülésem van, és könnyen sírvafakadok meg felidegesítem magam mindenen kb.egy hete.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, bármi lehet.

Csinálj még egy tesztet, bármi lehet.
Nem hiszem, hogy baba lenne, inkább tényleg ideges vagy, azért vannak ezek a tüneteid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Lehetek e terhes ha az első aktus után a barátom letörölte, majd újra megtörtént? mekkora az esélye?

Legjobb válasz: lehetsz mert az elõváladék is tartalmaz kevés ondósejtet.ha letörölte is akár maradhatott is rajta.bár az esély jóval minimálisabb mint "rendes" esetben.de van aki így teherbe esik,hogy csak elõváladék ment belé,és ondó nem.

lehetsz mert az elõváladék is tartalmaz kevés ondósejtet.ha letörölte is akár maradhatott is rajta.bár az esély jóval minimálisabb mint "rendes" esetben.de van aki így teherbe esik, hogy csak elõváladék ment belé, és ondó nem.
Szerintem semekkora. Minimális. Ha volt pont peteérésed akkor is csak 5% az esélyed.
Nem egyértelmû a kérdés, ha szeretkeztetek és nem védekeztetek, és elélvezet benned, akkor igen.Ha megszakításos volt, akkor is, mert az elõválladékban is lehetnek spermák.
Mikor van peteérérsed?Mikor kéne megjönnie?

Mennyire esélyes a teherbeesés, ha az aktus után a fiúról lecsúszott az óvszer, és annak tartalma kifolyt, és nem a lányba?

Szóval nagy a teherbeesés valószín?sége, ha az aktus után a fiú rövid id?re a lányban marad, és a pénisze kihúzásakor (mivel az már ernyedt az el?bbi orgazmus miatt)az óvszer lecsúszik róla, és a lányban marad? A gumiban lév? ondó viszont kívülre távozik. Lehetséges az ondósejtek visszajutása a hüvelybe (és így a megtermékenyülés), ha a váladék tulajondképp' a lány szeméremkörnyékén van?

Legjobb válasz: Szerintem igen is visszajuthat,mert szex közben nedves a lány,és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van,h orgazmus után nem szabad a lányban maradni,pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás,de szerintem még indig jobb,mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!

Szerintem igen is visszajuthat, mert szex közben nedves a lány, és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van, h orgazmus után nem szabad a lányban maradni, pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás, de szerintem még indig jobb, mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!
Szerintem is visszajuthatott. Nem szabad lebecsülni az ondósejtek képességeit, miattuk marad fenn az emberiség. A leírt eseményt csak úgy tudom elképzelni, hogy jutott a lányba is a spermából. Nem kell pánikolni, az esemény utáni még mindig jobb egy nem kívánt terhességnél.
A teherbeeséshez szükséges az ondósejt, tehát nem jutott a lányba, akkor nem lehet a lány terhes.
Vissza tud jutni, de igazán csak akkor, ha hüvelynyíláshoz is került. Szabad levegõn elhalnak a spermiumok. Elenyészõ az esély a teherbeesésre, de azért legközelebb jobban vigyázzatok. Ja, és ha ilyen elõfordulna akkor irány a mosdó. Én a fogamzásgátlót (amit rendszeresen kell szedni) nem ajánlom. Inkább irass fel a dokival Esemény utáni tablettát, hogyha legközelebb ilyen elõfordul legyen mihez nyúlni. Csak mondd el a dokinak hogy óvszerrel védekeztek, és ha bármi gond van, akkor nyúlnál hozzá. Akkor szívesen felír neked ilyet.
Ha nem beléd folyt, vagy ha nem nyúlt beléd úgy, hogy olyan volt a keze, akkor szinte semmi esély rá.
A 4. napon? Csak ha tud tenyérbõl jósolni!
Nem hiszem, szerintem csinálj elsõnek tesztet majd a várható mensi késése után menj el, a szívhangot úgyis csak a 6.hét körül hallják.
szia!Én 2 hónapos voltam amikor a nõgyógy megvizsgált és nem vette észre h terhes vagyok, rá egy hónapra elmentem egy másikhoz, és õ mondta h 3 hónapos a baba. az aktus után lehet a 3. napon termékenyülsz meg, nem fogja tudni.
A kérdező hozzászólása: tehát várjak 2 hetet a terhességi tesztre?
igen , várjál, minden tesztre rá van írva, még a legjobbakra is, hogy a menzi elmaradása utáni napokban ad pontos infót
A peteérés, fogantatás után 7-12 nappal történik a beágyazódás. Innentõl kezdve mutatja a terhességi teszt. Ultrahangon a doki a fogantatás után 14 nappal láthat petezsákot.
szia! aktus után 14 nappal érdemes elõször tesztelni!ha pozi, akkor mehetsz dokihoz..de még akkor sem biztos, hogy a megnagyobbodot méhen és megvastagodott nyálkahártyán kívül lát vmi mást is! kicsit légy türelemmel! Drukkolok!

Előfordult már veletek, hogy aktus után a szó szoros értelemben izzadtatok?

Legjobb válasz: a tökeim például vizipolózni szoktak^^

a tökeim például vizipolózni szoktak^^
ez természetes
aktus közben is sokszor csuromvizesek vagyunk :)
beleadunk mindent, persze, hogy jól megizzasztjuk egymást, természetes dolog
Kedves akárki aki ezt írtad"Hát a páromról szakad a víz szex közben. Engem zavar, mert olyan izé, hogy folyik végig a testén és csöpög rám. 24/l" Erre azt tudom mondani hogy valószínûleg akkor nem szereted õt eléggé vagy nem vagy kibékülve teljesen saját magaddal sem.
Hát a páromról szakad a víz szex közben. Engem zavar, mert olyan izé, hogy folyik végig a testén és csöpög rám. 24/l
Ez természetes folyamat, hiszen elég erõteljes a "munka". :) Mi poénkodunk is rajta. :) "jaj, vajon mitõl lehet..." "nem is tudom" "nem én voltam" Én imádom a párom arcát törölgetni, közben és utána is...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem mint egy sport esemény után, kellemes érzéssel leizzadni, hogy megizzasztottátok egymást.
Hogyne. Fõleg ilyen melegben.
a párom állandóan izzad ilyenkor elég rendesen, én mondjuk kevésbé de ez normális...
Hát még jó, szakadni szokott rólam a víz, küldöm mint állat..ti csak maszatoltok? v mi?

Van értelme aktus után, a gyertyaállásnak, vagy a kispárna a popsi alá dolognak? Mert ha felkelek kifolyik az egész kis csapat.

És ha van értelme, mennyi ideig maradtok ágyban?

Legjobb válasz: Szerintem van,énis azt csinálom,pár percig fekszek van mikor kispárna is.

Szerintem van, énis azt csinálom, pár percig fekszek van mikor kispárna is.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a férjem ezt teljesen elfogadta, amit csinálok. Még õ kérdezte tõlem tegnap , a dolog után, hogy kérek-e türcsit magam alá, mielõtt az ágy is olyan lenne. És amig én segitettem a kisfickóknak, feljebb jutni, addig õ lefeküdt mellém könyvet olvasni. Hát mi igy közösen próbálkozunk a cél érdekében.
Az nem baj, sokan hisznek ebben, és ezért maradnak terhesek. Tudományos alapja nincs , csak az elképzelés, hogyha több marad bent, nagyobb az esély... pedig ezért van milliónyi számú spermium, mert nekik ez egy nagy "verseny". az erõs, életképes spermiumok (ezt már megállapították okos emberek) szinte "szagot" fognak, hogy hol a petesejt és a hüvely ph-ja is megváltozik, csak hogy jobban csalogassa õket felfelé. De ártani nem árt egy kis "torna" :)
A többiekkel értek egyet. Amikor egy pár átmegy egy, vagy két vetélésen, missed ab-on és nem sikerül a baba, mondjuk évek óta (sajnos saját példa), akkor érdemes mindent megtenni, amit csak lehet. Egy kisbabát elvileg/jó esetben a férj is akar, ha neki ebben az egészben az illúzió fontos, akkor régen rossz!A férjemnek is volt ilyen idõszaka, sajnos veszekedtünk is rajta, de megbeszéltük, hogy sajnos az ismerõsök körében is egyre többen vannak, aki tervszerûen vannak együtt és csak úgy sikerült.... most már áttértem a csábítás technikára, meg próbáljuk viccesen felfogni, pl a múltkor megjegyezte, hogy na ezért a gyerekért meg kell rendesen dolgozni és nevetett:) Mi (értsd a sorstársak) örülnénk a legjobban, ha pár romantikus éjszaka és már jönne is baba...ugye? :(
A kérdező hozzászólása: Én is gondolom, ahogy ti, kedves elõttem szólok! Az elözõ terhességem 1 év próbálkozás után jõtt össze, és most megpróbálok mindent, hogy ne ilyen sokára jöjjön össze. Semmi problémánk nem volt egyikönknek sem, mégis olyan sokat váratott magára. " Sajnos a szüléseknél ( van 3 gyermekem, most tervezzük a 4.-et) eléggé tág lettem, ami miatt ténleg nagyon sok kisemberke kifolyik, ezért kell segitenem nekik, hogy célba jussanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok mindenkinek a válaszokat.
Egy kérdés: próbálok gyertyába menni, de befeszül az alhasam az erõlködéstõl és így egy csomó ki is folyik. Nem baj?
nem muszáj kinyújtott lábakkal tényleges gyertyát csinálni, én úgy csináltam, hogy behajlított térdekkel, ami kb az arcomban volt. Olyan voltam mint 1 gombóc :) ilyenkor egyáltalán nem feszülsz, mert laza, de mégis fent van az égben a popsi, ami segíti a baba jelölteket :)
Üdv mindenkinek. Saját tapasztalatom a gyertyázással kapcsolatban, hogy feleségemmel kb 3 hónapig próbálkoztunk úgy, hogy aktus után nem próbáltunk semmiféle kispárnát, vagy gyertyát. Nem sikerült semmi. Azután jött kb 2, 5 - 3 hónap kispárnás próbálkozás, és akkor sem volt semmi. Majd gondoltuk kipróbáljuk a gyertyát, és lássatok csodát a következõ hónapban már meg sem jött neki. Ovuteszt, hõmérõzés...stb, semmi ilyen nem volt. Azóta rendszeresen járunk a szükséges vizsgálatokra, UH, nõgyógyász, és hál' istennek minden rendben van. Épp ezért én csak javasolni tudom a gyertyázást annak, akinek nem jön össze "természetes" úton. Bár tudományos magyarázata nincs, de gondoljatok csak bele. Nem minden pasinak vannak olimpikoni adottságokkal rendelkezõ spermiumai. Egy teljesen hétköznapi ember segítség nélkül nem fog feljutni a mount-everest csúcsára, ha értitek a hasonlatot. A gravitáció sajnos sok mindenkinél nagy ellenség. De ezzel a megoldással elõnyt lehet kovácsolni belõle. :) Üdv.: Egy egészséges 20 hetes kismami férje.
Igen, de így nagyobb az esélye. És mikor már hónapok / évek óta próbálkoztok, és nem jön össze, ott már nincs olyan, hogy mi számít illúzió rombolónak a férfi szemében. Ha ezzel csak egy picit is növekszik az esély, akkor szerintem igenis érdemes csinálni! Persze mindenki döntse el maga, nem kötelezõ...
Lányok, ti nem érzitek ezt vágyletörõnek? Oké, hogy szeretnénk babát, de az aktus nem csak a babáért legyen, hanem a szerelem miatt. A férjekre is gondolni kell. Gondold el szerelmes együttlét és hopp fel a gyertyában? Van ennek tudományos magyrázata? Az életképes sperma, utattalál magának akkor is ha utána ugrálsz le-fel , és nem fog csak úgy kipottyanni.
10:04-es vagyok. Szerintem a gyertya állással sokkal jobban rásegítesz, mint ha csak simán kb 10 centivel megemeled a popsit 1 párnával. Érdemes kicsit megszenvedni érte :)
Persze, hogy kifolyik. Egy ejakulációval több, mint százmillió hímivarsejt távozik az ondófolyadékkal. De közülüök mindösszesen egyetlenegy fogja megtermékenyíteni a petét! Ez pedig a legjobb, legéletrevalóbb hímivarsejt lesz, amelyik jól tud úszni felfelé, a petevezeték felé. Ne aggódj a többi százmillión, ami kifolyik. Annak az egynek az útját kell megkönnyíteni, amelyik a befutó lesz. Ezért szex után marad fekve, ameddig csak tudsz. ha lehet, akkor egész éjjel. A zuhanyozás ráér reggel is. Ha leizzadtál, érdemes bekészíteni az ágyba nedves törlõkendõt, törölközõt.
szia! elsõsorban a párodnak kell ügyinek lenni, hogy akkor engedje ki a kiskatonáit , amikor a legmélyebben van. Utána max. 5-10 perc fekvés. egy ejakuláció során milliós nagyságrendû spermium szabadul ki, a megtermékenyítéshez meg csak 1 kell...De ha vkinek ez lelki nyugalmat okoz...:)
ja igen, és utána nem tanácsos tusolni, úgyhogy inkább este legyetek együtt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 3 hónapja próbálkozunk, ovutesztelek, hõmérõzök, de még semmi. Idáig mindig kipattantam az ágyból a dolog után, de mostmár próbálkozok ezzel is, hogy kb. 20 percig fekszem, kispárnával a popsi alatt. Elég ennyi idõ? Aztán ha felkelek , csak ugy ömlik kifele. De akkor ezek szerint, valamennyi marad is bent. Amúgy a kiskatonák, mennyi idõ alatt jutnak el a célba?
szia! én 4 hónap után próbáltam ki a gyertyaállást, bár nem túl kényelmes, de az elsõ 10 perces gyertyázásom után baba lett :)
A kérdező hozzászólása: Gratula neked! De jó , hogy sikerült. Rásegitettél, és összejõtt. Na akkor majd, én is kitartóan csinálom, hátha végre sikerülni fog.
50 perc alatt kb a petevezetékhez érnek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszi, erre nagyon kiváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek a sok választ! Nagyon aranyosak vagytok. Utolsónak, hát nektek akkor ténleg megérte a fáradozást. Gratulálok, hogy sikerült. Jó hallani pozitiv tapasztalatokat, ezzel kapcsolatban. Sokan vagyunk itt, akik mindent megtesznek a cél érdekében. Drukkolok mindenkinek, hogy úgy alakuljon minden, ahogy szeretné.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!