Találatok a következő kifejezésre: Aktus kozben az ovszer es (7 db)

Ha óvszert használunk aktus közben, és ha levettük az óvszert és anélkül is próbáltuk, de nem ment el, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!

Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!
Bizony hogy lehetsz, mert az elõváladék bõven elég!

Aktus kozben lecsuszott az ovszer es ezert elkellett dobni, igy abba kellett hagyjuk! Ez mennyire volt rossz a pasinak? Ettol elmehetett a kedve, hogy meg velem legyen?

Legjobb válasz: Ha szeret akkor biztos nem ment el a kedve egy ilyen alkalomtól! Amúgy biztos rosszul érinti a dolog, mert vannak fiúk akiknek hogyha felizgatják és nem megy el-->fájdalmat okozz a heréjében! Probáljátok meg újra de vigyázatok az óvszerre! Amúgy ha tartós a kapcsolat akkor inkább váltsatok védekezési eszközt -->pl. fogamzásgátló vagy spirál-->Mert akkor a fiú is jobban élvezi meg te is ha nincs a nemi szervén zacskó xDDD

Ha szeret akkor biztos nem ment el a kedve egy ilyen alkalomtól! Amúgy biztos rosszul érinti a dolog, mert vannak fiúk akiknek hogyha felizgatják és nem megy el-->fájdalmat okozz a heréjében! Probáljátok meg újra de vigyázatok az óvszerre! Amúgy ha tartós a kapcsolat akkor inkább váltsatok védekezési eszközt -->pl. fogamzásgátló vagy spirál-->Mert akkor a fiú is jobban élvezi meg te is ha nincs a nemi szervén zacskó xDDD
Hát mi nekünk is volt már olyan hogy kiszakadt a gumi mikor fel akartuk rakni vagy lecsúszott. De figyeld a taktikád. Én vagy barátnõm bemegy a boltba és 3 dobozzal :D Sose hagytuk még abba és nagyon jó volt. Én fiú vagyok. Engem egy picit zavarna ha abba kéne hagyni a sex kellõs közepén. na csak ennyi. pá (15 éves )
Pocsék érzés, de ettõl biztos nem megy el a kedve. De tényleg ne csak egy legyen a tárban, vagy ha mégis csak egy lesz, és újra ez a helyzet, és nem undorodsz tõle: van szád, és egy kellemetlen prosztata és herefájdalomtól megmentheted vele. Ja, és neki is van szája/ujja. -G-
Annyira volt rossz, amennyire neked!
miért nem huztad vissza, vagy igazitottad meg?
Tehát akkor elmentél benne vagy nem? Egyébként mindkét esetben lehet terhes a csaj, de ha elmentél benne akkor elég valószínû, ha nem, akkor nem biztos.

A spermicides óvszer megöli az előnedvben található spermákat, és ha aktus közben kilyukad az óvszer anélkül hogy a pasi elmenne akkor nem lehet gáz, mert kiirtotta?

valaki halott már a Pharmatex nev? hüvely gélr?l? és mi a véleménye róla, fogamzásgátlás terén? :D

Legjobb válasz: Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom,h a tartós kapcsolatban élsz.

Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom, h a tartós kapcsolatban élsz.

A barátommal éppen aktus közben voltunk, mikor elszakadt az óvszer. Mekkora a valószínűsége, hogy teherbe essek, hogyha épp most kezdődik majd a termékenységi időszakom és most lett vége a menstruációmnak?

Legjobb válasz: Az biztos, h a mostani esély 10%ára csökkentheted, ha veszel esemény utánit. Hétvégén is tudsz szerezni, bemész és mondod a betegfelvételnél, hogy mi a baj, kerítenek neked valakit aki fel tudja írni.

Az biztos, h a mostani esély 10%ára csökkentheted, ha veszel esemény utánit. Hétvégén is tudsz szerezni, bemész és mondod a betegfelvételnél, hogy mi a baj, kerítenek neked valakit aki fel tudja írni.
Mikor volt az a most??Ma??Vagy tegnap??Mert ha pl pár napja múlt el, és azóta bevettél már vagy 2-3 szemet a tabiból akkor nem lehetsz terhes, mert már véd!!

Ha szeretkezés közben kiszakadt az óvszer amit egyből észrevettünk és nem folytattuk az aktust akkor mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.

Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.
Az esély megvan rá. De ha egybõl észrevettétek (gondolom érezte a pasi), akkor nem hiszem, hogy terhes lehetnél.Kicsi a valószínûsége. A 72 órás tabi csak nagyon vészhelyzetekre ajánlják, hiszen nagy adag hormont tartalmaz. Én csak akkor venném be ha tudnám, hogy belém is élvezett.
Na, azért nem olyan rengeteg. Gondolom nem élvezett beléd... esély van, de ne izgulj, nemhiszem, hogy terhes vagy.
elõváladék is veszélyes.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor lehet, h nem kell az a 72 órás, de ha biztosra akarsz menni, akkor..
NEM lesz baj. De hogy sikerült kiszakiatni?szétrepedt?
lehet gond.. elõváladék, uccsó.. :S
az elõváladékot nem a herék termelik hanem a cooper mirigy amiben ugyebár sperma meg nincs...." ennyi...akkor van az elöváladékban sperma ha elötte volt ejakulációja és az onnan visszamaradt spermiumok távoznak a húgycsõböl az elöváladékkal
Nagyon kevés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!