Találatok a következő kifejezésre: Aktus kozben az ovszer (14 db)

A spermicides óvszer megöli az előnedvben található spermákat, és ha aktus közben kilyukad az óvszer anélkül hogy a pasi elmenne akkor nem lehet gáz, mert kiirtotta?

valaki halott már a Pharmatex nev? hüvely gélr?l? és mi a véleménye róla, fogamzásgátlás terén? :D

Legjobb válasz: Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom,h a tartós kapcsolatban élsz.

Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom, h a tartós kapcsolatban élsz.

Valaki segítsen. Nálam aktus közben szakadt ki az óvszer de észrevettük mégis Késik, de mivel eleve teljesen rendszertelen a menzesz nem aggódtam de 2 hét az sok. Csináltam tesztet 12 nap után de negatív azóta még se jött meg. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.

túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.
El kéne menj dokihoz. A teszt minden bizonnyal valóban negatív, de ha az a 23 a korod, akkor az nem normális, hogy ilyen korban összevissza jöjjön meg!
ha negatív lett a teszt, akkor nincs ok az aggodalomra.

Aktus kozben lecsuszott az ovszer es ezert elkellett dobni, igy abba kellett hagyjuk! Ez mennyire volt rossz a pasinak? Ettol elmehetett a kedve, hogy meg velem legyen?

Legjobb válasz: Ha szeret akkor biztos nem ment el a kedve egy ilyen alkalomtól! Amúgy biztos rosszul érinti a dolog, mert vannak fiúk akiknek hogyha felizgatják és nem megy el-->fájdalmat okozz a heréjében! Probáljátok meg újra de vigyázatok az óvszerre! Amúgy ha tartós a kapcsolat akkor inkább váltsatok védekezési eszközt -->pl. fogamzásgátló vagy spirál-->Mert akkor a fiú is jobban élvezi meg te is ha nincs a nemi szervén zacskó xDDD

Ha szeret akkor biztos nem ment el a kedve egy ilyen alkalomtól! Amúgy biztos rosszul érinti a dolog, mert vannak fiúk akiknek hogyha felizgatják és nem megy el-->fájdalmat okozz a heréjében! Probáljátok meg újra de vigyázatok az óvszerre! Amúgy ha tartós a kapcsolat akkor inkább váltsatok védekezési eszközt -->pl. fogamzásgátló vagy spirál-->Mert akkor a fiú is jobban élvezi meg te is ha nincs a nemi szervén zacskó xDDD
Hát mi nekünk is volt már olyan hogy kiszakadt a gumi mikor fel akartuk rakni vagy lecsúszott. De figyeld a taktikád. Én vagy barátnõm bemegy a boltba és 3 dobozzal :D Sose hagytuk még abba és nagyon jó volt. Én fiú vagyok. Engem egy picit zavarna ha abba kéne hagyni a sex kellõs közepén. na csak ennyi. pá (15 éves )
Pocsék érzés, de ettõl biztos nem megy el a kedve. De tényleg ne csak egy legyen a tárban, vagy ha mégis csak egy lesz, és újra ez a helyzet, és nem undorodsz tõle: van szád, és egy kellemetlen prosztata és herefájdalomtól megmentheted vele. Ja, és neki is van szája/ujja. -G-
Annyira volt rossz, amennyire neked!

Ha óvszert használunk aktus közben, és ha levettük az óvszert és anélkül is próbáltuk, de nem ment el, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!

Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!
Bizony hogy lehetsz, mert az elõváladék bõven elég!

Aktus közben elszakadt az óvszer, de nem élveztem el! Előfordulhat valami probléma? 19/F

Legjobb válasz: Azt ki felejtettem,hogy jövõhét végén kellene menstruálnom

A kérdező hozzászólása: Azt ki felejtettem, hogy jövõhét végén kellene menstruálnom
Elég nagy problémák fordulnak elõ, ha fiúként menstruálnod kell! :-P De egyébként igen! És közel van a peteérés is (most tekintsünk el tõle, hogy milyen nemû vagy :-D ).
A kérdező hozzászólása: Bocs rosszul írtam! :D
Szia! Lehet, hogy nem élveztél el, de a fiúknál van ilyen, hogy elõváladék amit sokszor nem éreznek és attól is teherbe eshet a lány. Viszont ennek az esélye 27%. Szerintem nem kell aggódnod.
ha nem a 2. menetnél történt, kicsi az esélye, h baj lesz

A barátommal éppen aktus közben voltunk, mikor elszakadt az óvszer. Mekkora a valószínűsége, hogy teherbe essek, hogyha épp most kezdődik majd a termékenységi időszakom és most lett vége a menstruációmnak?

Legjobb válasz: Az biztos, h a mostani esély 10%ára csökkentheted, ha veszel esemény utánit. Hétvégén is tudsz szerezni, bemész és mondod a betegfelvételnél, hogy mi a baj, kerítenek neked valakit aki fel tudja írni.

Az biztos, h a mostani esély 10%ára csökkentheted, ha veszel esemény utánit. Hétvégén is tudsz szerezni, bemész és mondod a betegfelvételnél, hogy mi a baj, kerítenek neked valakit aki fel tudja írni.
Mikor volt az a most??Ma??Vagy tegnap??Mert ha pl pár napja múlt el, és azóta bevettél már vagy 2-3 szemet a tabiból akkor nem lehetsz terhes, mert már véd!!

E hónap 2. -án együtt voltam a barátommal. Sajnos aktus közben kiszakadt az óvszer. Lehet gond?

Szerencsére nem élvezett belém, de nem tudni mikor szakadt ki.3. -án bevettem egy Escapelle esemény utáni tablettát (nem telt le még egy nap sem mikor bevettem). Az a nagy problémám, hogy a mai napig nem jött még meg a menstruációm. Van okom aggodalomra? Az el?tte lév? menstruációm augusztus 29.-én ért véget.

Legjobb válasz: Igen lehet.Ha e hónap negyedikén csinálta volna akkor biztos nem lenne gond.

Igen lehet.Ha e hónap negyedikén csinálta volna akkor biztos nem lenne gond.
Akkor ha jól számolom, a jövõ héten kell megjönnie. Nyugalom, teljesen idõben vagy. Ha bevetted az esemény utánit, akkor biztosan nem lehetsz terhes, szóval nyugi. Meg fog jönni, amikor itt az ideje. De akkor sem kell kétségbe esni, ha késik kicsit, vagy korábban jön meg, mert az Escapelle nagyon felborítja a hormonokat. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak valóban nagyon aggódom, mert 4-5 napot írt a gyógyszeres dobozban a papír.
Szerintem, nem lehetsz terhes, És lehet csak az idegességtõl nem jött még meg.
az igaz, hogy az idegesség is befolyásolhatja, de a biztonság kedvéért néány hét után menj el ultrahangra! legalább megnyugszol, nem kerül semmibe :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de már megjött :D
miért nem huztad vissza, vagy igazitottad meg?
Tehát akkor elmentél benne vagy nem? Egyébként mindkét esetben lehet terhes a csaj, de ha elmentél benne akkor elég valószínû, ha nem, akkor nem biztos.

Miért van az, hogy aktus közben lecsúszik az óvszer?

Nem teljesen csúszik le, a vége rajta marad, épphogy 1-2 cm jön le. Lehet ebb?l baj, itt terhességre gondolok.

Legjobb válasz: bent maradhat a csajban

bent maradhat a csajban
Kis p*csre kicsi óvszer...
szerintem befõttes gumival rögzítsd.
A kérdező hozzászólása: Ha neked a 18cm kicsi akkor te egy ló vagy édös fiam.
túl vékony a p*csöd
Kérdezõ, hogy ki kinek a fia lehetne, szerintem arról tudnánk vitatkozni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!