Találatok a következő kifejezésre: Aktus kozben az (89 db)

A nők hogyan jutnak el aktus közben az orgazmusig? Mennyire jellemző ez, vagy inkább folytatásban utó munkállatok közben?

Legjobb válasz: Utómunkálatok közben?! Ajjajjjjj... régen rossz lenne, ha csak úgy tudnék eljutni... Szóval: felmérések szerint a nõk 70-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ez sajnálatos tény. Lehetne, de nincs, beletörõdnek, nem foglalkoznak vele, nem akarják megtanulni. Nekem személy szerint néha 10 is van egy aktus során...

Utómunkálatok közben?! Ajjajjjjj... régen rossz lenne, ha csak úgy tudnék eljutni... Szóval: felmérések szerint a nõk 70-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ez sajnálatos tény. Lehetne, de nincs, beletörõdnek, nem foglalkoznak vele, nem akarják megtanulni. Nekem személy szerint néha 10 is van egy aktus során...
A kérdező hozzászólása: Ez nem segített sokat :) ...

Mennyi az esélye h terhes lehetek hogy ha se aktus közben se aktus után nem élvezet el a párom és az aktus 10-15 perc volt?

Legjobb válasz: Mindez igaz, ám a megszakításos közösülés Pearl indexe nem csak az elõváladékos esetre vonatkozik, ugyanis a módszer legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy el kell kerülni az ejakulációt. Tehát azért ekkora a Pearl index, mert benne van az esélye, hogy a férfi nem reagál idõben. Azt is megjegyezném, hogy az óvszer pearl indexe szerint az is igen veszélyes módszer. Az elõváladékot a Cowper mirigyek termelik, csak a hugycsõben maradt esetleges sperma okozhat gondot. Ezt viszont több vizeléssel ki lehet mosni. Döntsd el, ez mennyire veszélyes, de szerintem védekezz másképp, a stressz miatt is.

Mindez igaz, ám a megszakításos közösülés Pearl indexe nem csak az elõváladékos esetre vonatkozik, ugyanis a módszer legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy el kell kerülni az ejakulációt. Tehát azért ekkora a Pearl index, mert benne van az esélye, hogy a férfi nem reagál idõben. Azt is megjegyezném, hogy az óvszer pearl indexe szerint az is igen veszélyes módszer. Az elõváladékot a Cowper mirigyek termelik, csak a hugycsõben maradt esetleges sperma okozhat gondot. Ezt viszont több vizeléssel ki lehet mosni. Döntsd el, ez mennyire veszélyes, de szerintem védekezz másképp, a stressz miatt is.
kicsi
50%.
vszeg nem estél teherbe
Ezt nevezik megszakított közösülésnek. Frászt nem érdekel, hogy nem ment el a megszakítás után sem, attól még elõváladék beléd kerülhetett... Na most: a megszakítás Pearl-indexe: 20 és 40 között van. 100 így (nem) védekezõ nõbõl egy év alatt ennyien lesznek terhesek. Ebben a statisztikában benne van az a nõ is, akinek csak egyszer kellett egy 10-15 perces a tiedhez hasonló aktus... és benne van az a nõ is, aki évek óta nem esik teherbe ilyen (nem) védekezés mellett. Hogy te melyik kategóriába tartozol... azt majd megtudjuk, ha folytatod.
Ugyanannyi, mintha 5 illetve 50 percig tartott volna az aktus... Most komolyan, ez mit számít???

Lányok volt már nektek olyan, hogy a párotok azt kérte aktus közbe dugjátok az ujjatok a fenekébe?

Velem megtörtént és nem volt mit tenni kicsit furának találtam :)

Legjobb válasz: Aktus közben nehezen érnék el odáig, de ha a számmal kényeztetem, akkor kérnie sem kell, hogy núyljak oda is. Tudom, hogy jó neki, úgyhogy szívesen csinálom.

Aktus közben nehezen érnék el odáig, de ha a számmal kényeztetem, akkor kérnie sem kell, hogy núyljak oda is. Tudom, hogy jó neki, úgyhogy szívesen csinálom.
elvileg jót tesz a prosztatának
Közben még nem, meg nem is izgatja olyankor, inkább egymásra koncentrálunk, de ha pl.69-ezünk, igaz nem kéri, s eddig csak nekem engedte, hagyja h tegyem. Szerintünk a szexben minden megengedett, amíg mind2félnek jó és élvezetes.
Igen.

Általában nem szoktak elmenni egyszerre az aktus közben?

Ez ritka? Aki már elélvezett, annak nem megy el a kedve attól hogy még mindig ugyanaz megy, mert a másik személynek nem sikerült elélveznie?

Legjobb válasz: A nõknek általában tovább tart. És nagyon soknak nem is sikerül aktus közben.

A nõknek általában tovább tart. És nagyon soknak nem is sikerül aktus közben.
Össze tud az jönni, általában kis késéssel, mivel az egyik fél elélvezése felizgatja a másikat. :)
nálunk rendszeres, hogy egyszerre sikerül az orgazmus. visszafogom magam addig, amíg a barátnõmnek szüksége van rá.
Nálunk is ugyanúgy van, mint ahogy a #3-as írja. A párom addig esetleg lelassít, visszafogja magát, míg nekem is elég jó lesz. Aztán, amikor szólok neki, hogy közel vagyok, akkor elengedi magát és egyszerre élvezünk. Nem mindig alakul így, de így a legjobb! :)
nálunk is sokszor együtt sülünk el. Ez szerintem ilyen összeszokás dolog ami idõvel jön. Érzed, hogy a párod kb hol jár és ahhoz igazítod magad. Meg közben mehet a beszéd, hogy merre vagytok. Ha kell besegíteni kézzel vagy valamivel. (persze ha valaki 2 perces egy 40 percessel nehezen fog találni, de egy 10 perces egy 15 percessel hamar összeszokik. Fõleg ha már annyira ismeri a testét, hogy tudja szabályozni minimálisan az idõt)
Ha egy nõ megtanul élvezni, akkor többször is képes, tehát nekem az 5-6. orgazmusom esik egybe a partnerem elsõ orgazmusával. :)
A kérdező hozzászólása: Útolsó válaszolónak! Hogy lehet többször is elélvezni, ezt nem értem.

Ha egy lány elmegy aktus közben, de a fiú még folytatja, akkor a lánynak ez nem rossz? Mert orgazmus után összehúzódnak az izmai.

Legjobb válasz: Nem minden aktus során sikerül,hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még,még,mélyebben erõsebben,lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.

Nem minden aktus során sikerül, hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még, még, mélyebben erõsebben, lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.
Orgazmus után kell pihenõ, mert olyankor kicsit szárazabb leszek, és regenerálódnom kell. Addig általában orálisan folytatom neki.
Ez változó. Általában nem okoz problémát, ha tovább kell szeretkezni, de egyes lányoknál elõfordulhat, hogy túl érzékennyé válnak, és kell nekik egy kis szünet. Egyébként ja, olyankor lehet folytatni szájjal, ahogy az elõzõ hozzászóló írja. ;)
Ez természetes védekezési mechanizmus..mint a csigáknál. Ilyenkor le kell õket hajítani magadról és agyonsózni.
Hát vannak olyan emberek is akik élvezik a fájdalom okozását, és vannak nõk akiknek olyan nagy a tûrõképességük, hogy semmi se éreznek ebben az esetben. De egy átlagos nõnek lehet, hogy kényelmetlen a szitu.
hmm, szerintem ez mindenkinél más, h rossz v sem nekem pl kicsit sem sõt, mivel akkor teljesen magamon kívül vagyok, mert nagyon jó érzés, ezért az, h még folytatja, hosszabbá teszi az orgazmust

A barátnőmmel nagyon jól megvagyunk. Elkezdődik az aktus, rendesen fel tud izgatni de aktus közben valahogyan elveszítem az erekciómat. Utána még fel tud izgatni, és utána oké a dolog. Mi a gond?

Régebben nem voltak ilyen problémák vele, csak nagyon ritkán. Most viszont elég gyakori, mi lehet a probléma? Miért nem tart ki? 21/f

Legjobb válasz: Nem tudom, de ne aggódj, ha így folytatod majd besegít a szomszéd srác, tudod ki kínlódna veled állandóan..

Nem tudom, de ne aggódj, ha így folytatod majd besegít a szomszéd srác, tudod ki kínlódna veled állandóan..
Lehet stressztõl is, vagy teljesítési kényszered van a csajjal szemben.. ez velem is elõfordul... az elõzõ szomszéd srácos dumára ne is figyelj, ha a csaj ilyen akkor menjen is a picsbe... Velem is elõfordul néha, attól is lehet ha elõtte sokáig húz egyfolytában áll és mire odakerül a sor egyszerûen "elfáradhat" kicsit. de ha megoldja a problémád egy kis húzás akkor sztem semmi gond... viszont ha cigizel akkor az is lehet bár 21 évesen nem hinném (26F)
velem egyszer fordult ilyen elõ de akkor 40 perc petting és szex után, egyszerûen elfáradt, el se tudtam menni, csak reggel amikor folytattuk. nekem akkor alkoholtól lehetett meg vszeg azért mert elõzõ nap vertem mert olyankor nem kívánom a szexet annyira, szal ne hokizz elõtte, és akkor stabilabb lesz az erekciód.

Ha a barátnőm aktus közben teherbe esett akkor az aktust követöen mennyi idő múlva következnek a terhességi rosszullétek? Komoly válaszokat várok!

Legjobb válasz: jaj, de dilik vagytok:) kérdezõ: rosszullét nem feltétlenül jelentkezik. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor derül ki leghamarabb a terhesség, arra tesztet használjatok. Annak meg megvan az ideje.

jaj, de dilik vagytok:) kérdezõ: rosszullét nem feltétlenül jelentkezik. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor derül ki leghamarabb a terhesség, arra tesztet használjatok. Annak meg megvan az ideje.
3-4 hét, de te is lehetsz terhes...
aha, és mi lett volna, ha védekeztetek volna? most aztan izgulhatsz.. az abortusz 30000 ft. :S
attól, hogy õt csinálták fel, még elõfordulhat, hogy benned kezd el nõni a baba, ha pl egy üvegbõl ittatok. nem vicc
igaza van az elsõ kettõnek. Unoka bátyjám is így esett teherbe vagy mi fene
Ez tuti nem annak a jele, ilyen hamar nem jelentkezhet, biztos csak a melegtõl volt.Tesztet meg csináljatok nemsoká.
3-4 hét, de enm mindenkinél jelentkezik! Két hét után még tutira nem...csináljon egy tesztet.
Nekem a 30000 Ft lenne a legkisebb problémám, pedig nincs pénzem.
Pár óra, max egy nap.Az ilyen rosszullétekrõl bõvebben... http://www.youtube.com/watch?v=uuapyExYJBI
ha elélveztél nagyobb az esély ha megszakítottad akkor kisebb..vegyél tesztet csinálja meg a barátnõd máskor védekezz
A kérdező hozzászólása: 00:30-as Értékelem a válaszod. Az a helyzet , hogy a barátnömmel 2 héttel ezelõtt 1 haveromnál aludtunk és történt ami történt viszont nem védekeztünk.Ma meg barátnõjétõl hallottam hogy nagyon rosszúl érezte magát és szinte összeesett.Elsõ dolog ami eszembe jutott az , hogy teherbe esett...
Na, most komolyan. Kb. 3-4 hét, ahogy az elsõ is mondta, de ezek a tünetek nem mindenkinél jelentkeznek! Van, aki egyáltalán nincs rosszul reggelente, és van olyan is, aki szinte folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Kapjál le kecske én komoly válaszokat várok!!
h érted, h a 30000 ft lenne a legkisebb gondod?? 1 csomag óvszer kb. 400-500 ft.. azért jelentõs a különbség.. nem?

16 éves vagyok és nem rég vesztettem el a szüzességem, párommal azóta voltunk együtt már többször is de volt olyan aktus, amikor a behatolás fájt, meg az aktus közben is volt olyan periódusok amikor fájt, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.

Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.
nem voltál eléggé felizgúlva nem csúszott annyira... nekem is volt ilyen..
A kérdező hozzászólása: elõjáték alatt párszor is felizgultam, lehet hogy az lehet az oka, hogy sok az elõjáték?
lehet. használjatok síkosítot
A kérdező hozzászólása: lehet az is hogy szûk még a vaginám?
A kérdező hozzászólása: többet kéne gyakorolnunk?
A kérdező hozzászólása: ez hasznos volt, köszönöm

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

A barátnőmel előszőr szeretkeztünk és az aktus közben lecsuszott a gumi de nem vettük észre, és tovább csináltuk de nagyon fájt a barátnömnek az aktus és abba hagytam és én nem mentem el lehet e terhes a barátnőm?

Azért kérdezem mert az el? váladék tartalmazhat ondót és nem tudom hogy most van e okunk megijedni? Mert én végülis nem mentem el.

Legjobb válasz: Bár elég minimális, de van rá esély!Ajánlom,hogy legközelebb használjatok hüvelykúpot,mert az az elõváladékot simán elpusztítja,így nincs mitõl tartani!

Bár elég minimális, de van rá esély!Ajánlom, hogy legközelebb használjatok hüvelykúpot, mert az az elõváladékot simán elpusztítja, így nincs mitõl tartani!
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Ha járt a merev péniszed a lány hüvelyében gumi nélkül..a terhesség esélye elméletileg fenn állhat. Általában az elõváladék csak nemsokkal ejakuláció elõtt érkezik.. így nagyon "pehhesnek" kell lenni..vagy szerencsésnek :) (nézõpont kérdése) hogy a terhesség bekövetkezzen. Ha lejárt a 72 óra..már a tabi sem segít..marad a terhességi teszt. De kétségtelenül van rá esély.
Elsõ válaszoló nem jól tudja. "Általában az elõváladék csak nemsokkal ejakuláció elõtt érkezik.. " Ez nem igaz, az aktus során végig van elõváladék, a merevedéstõl az élvezésig.
Legyszi:D
Nagyon jó... most jobban érzed magad hogy kijavíthattál? az általában tudtommal nem minden esetet jelent..szóval..azon kívül hogy akadékoskodsz tudsz mást is? mert lényegi dologban a mondandóm semmit nem változott.. nézd meg a helyesírásom is létszi..hátha találsz abban is valamit.
Egyszerûen fogalmazva: nagyon kicsi esély van rá hogy terhes legyen ennyitõl.
Nagyon-nagy nem (szerintem), de van esély rá.
A kérdező hozzászólása: Na most akkor egy kicsit össze zavarotam akkor most akkor nagyon nagy esél van a fogamzásra, mert amikor az óvszer lecsuszot nem törölhete e le az elõ váladékot is? Nem sok idõt volt bent a dolog és nem is hatoltam be telyesen mert nagyon fájt a brátnömnek. Ha konkrét választ szeretnék.
Hát tényleg elég pechesnek kell lenni ahhoz, hogy terhes legyen. Bár nagyon sokan alkalmazzák ismerõseim közül a megszakításos módszert, és soha senkinek nem lett semmi baba, szóval annyira nem lehet vészes. Persze sose tudni. Ha a barátnõdnek esetleg késni fog a menzesze már 1 hete, akkor csináljon egy tesztet, és kiderül. Ha pozitív, akkor baba, ha negatív, akkor lehet, hogy idegesség miatt késik, vagy az aktus is bekavarhat a menzesz idejébe, stb.
Érdemes megnézni hogy termékeny idõszakban volt-e, mert ha nem akkor még kevesebb az esély rá és szerintem nem kell aggódnotok.
csak neked írtam így te szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget megjött rendesen a barátnöm menzesze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!