Találatok a következő kifejezésre: Akkor terhes a barátnőm, ha már (7 db)

Akkor terhes lehet a barátnőm, ha már 4 napja nem szedi a gyógyszert, de minden nap együtt voltunk és most 7 nappal előbb jött meg neki, mint ahogy kellett volna?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)

Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)
Ha valaki abbahagyja a gyógyszer szedését kell egy pár hónap, hogy a szervezet hozzászokjon. Igy valószinû, hogy még egy darabig össze-vissza fog neki megjönni. A teherbeesés legvalószinûbb esélye a félidõben van. Azaz az utolsó menstruáció elsõ napjától számitott két hétt. Tehát, ha pont 14 nap telt el az utolsó menstruáció óta mikor együtt voltatok és már 1-2 napja nem szedett gyógyszert könnyen teherbe eshetett. Egy tesztet én is ajánlok, ha meg akarjátok tudni.

Késett 1hetet a menstruációm. Már aggódtam, hogy terhes vagyok, de megnyugodtam, amikor megjött. A barátnőm azt mondta, hogy ha terhes vagyok, akkor is megjöhet. Lehetséges ez? :s

Legjobb válasz: nagyon ritka eset,de igen,megjöhet.vegyél tesztet,az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni,ha pozitív.

nagyon ritka eset, de igen, megjöhet.vegyél tesztet, az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni, ha pozitív.
Az, hogy megjön még sajnos nem jelent semmit, teszt a biztos.
Igen lehet terhes, mivel a spermiumok nem azonnal pusztulnak el, kell nekik jó pár óra, úgyhogy jobb lesz jobban vigyáznod!
Felelõtlen voltál. Gondold át mit csinálsz mert ez nem játék. Igen lehet terhes.
pont valamelyik nap volt egy kérdés, hogy a csajszi még szûz csak ujjazta a pasija, de cuccok kézzel. késik neki...elõször lehurrogták, de irta, hogy pozitivat tesztelt!!! szüzen!!!!
12.27-es. ez melyik kérdés volt???
igen leheet. :) irány 72 óráás. énis kiváncsi lennék melyik kérdéés.
A kérdező hozzászólása: most hogy láttam hogy írta az egyik kérdezõ az én barátnõm is szûzm ég, így is lehetséges? úgy látszik valakivel egy cipõben járunk..

A barátnőmnek nem jön meg 2 honapja a menszesze, de volt már ilyen. Az első honap után volt teszt negativ, a második honap után is negativ, akkor ha terhes akkor csak kimutatja a teszt nem?

De megbeszéltem hogy orvoshoz mennyen el és nézessük meg! de ös csak nyavajgot hogy fél fél de utánna rávettem hogy mennyünk el és adot egy ULTRAHANGOS beutalot

Legjobb válasz: Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...

Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...
Két hónap mensi kimaradással, azért nem csak baba lehet.A kedvesednek üzenek, h aki szexelni nem fél, az ne féljen a dokitól sem.Bár ha még nem állt be a menzesze, amit írtál te is, h máskor is maradt már ki, akkor lehet ilyen.Viszont akkor meg a rendszeres nemiélethez túl fiatal.
Én is jártam így és az lett a dologból , hogy hormonálisan valami nem volt velem rendben.Adott a doki egy gyógyszert, ami beállította a menstruációmat.Minden nap beveszek egy bogyót(nem fogamzásgátló), azóta pedig minden oké.Jobb átesni ezen, nem is fáj a vizsgálat, mert késõbb, amikor változik a kedvesed véleménye a babáról, lehet, hogy komolyabb problémával kell szembenéznie.Bátorság!!!
Hát szerintem jól jönne egy 72 tabletta órás azért..
ha tudatlanok vagytok, miért szexelték?! Igen, lehet terhes.
Talán védekezni kéne nem pedig most fosni. Most mi azt is mondhatnánk h 1% (ami nem igaz mert 50-50 vagy az vagy nem) akkor is lehet h pont becsúszott. Pont ugyan úgy lehet terhes mint máskor mert a kisfickók odabent jól elvannak napokig is.
Barátom, ha azt írjuk, hogy csak 5% esély van rá, akkor megnyugszol? Vagy már 20-nál is? 72 órás tabletta, nõdoki. Legközelebb ne nuniba toljátok, ha nincs gumi.
Beszéljetek egy nõdokival.
A kérdező hozzászólása: de mennyi rá az esély ugyan annyi mint ha nem lenne meg neki vagy azért annyira ne agódjam szét magam?
Még egy imádni való esélyes kérdés :) 50% rá az esély mennyi...
Igen lehet h terhes.
Igen lehet.
Igen. Azonnal 72 órás! Ugyanúgy lehet terhes mint máskor!

Ha az ujjamon maradt sperma, és úgy ujjaztam meg a barátnőmet, akkor lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem. És ha beleélvezel, akkor sem. Feltéve, hogy a barátnõd meddõ.

Nem. És ha beleélvezel, akkor sem. Feltéve, hogy a barátnõd meddõ.
IGEN! Vigyázz máskor jobban!
Igen simán lehet terhes. És egy gyerek nem kis felelõsség. A helyetekben nekem elsõ dolgom lenne terhességi tesztet venni, hogy kiderítsem, mi van. És ha pozitív, akkor elkezdhettek gondolkozni, hogy mi legyen!
minimális eséllyel
A kérdező hozzászólása: Hm, akkor lehet kéne önnáló kereset...
Nem kell önálló kereset, ha tényleg terhes lett majd a szüleid eltartják.
Lehet terhes, ha elõzõleg valaki már rendesen ellátta megfelelõ tapasztalattal és benyomásokkal. Egyébként a terhes nõk orvosi vizsgálatát is minden esetben ilyen ujjazási módszerrel végzik. Tehát az ujjazás és a terhesség kifejezetten összefügg. Gyakorlatilag minden terhes nõt "megujjaznak" néhányszor az orvosok, megvizsgálva a méh helyzetét és a méhszáj állapotát. (Gondolom te is hozzáolvastál nyolcadik osztályban amikor a biológia órára készültél, tehát most nem írok semmi újat.)
Sajna lehet... Máskor inkább dugd meg és használj kotont)

HA mondjuk szeretkezek a barátnőmmel (gumi nélkül) akkor a terhességi teszt már pl másnap kimutathatja hogy terhes vagy hány nap után mutatná ki a teszt?

Legjobb válasz: van olyanis ami 3-4 nap után, de az egy hét a tuti, mire kimutatható mennyiség termelõdik abból a hormonból, amire a tesztek reagálnak. 1 hét (kb)

van olyanis ami 3-4 nap után, de az egy hét a tuti, mire kimutatható mennyiség termelõdik abból a hormonból, amire a tesztek reagálnak. 1 hét (kb)
"van olyanis ami 3-4 nap után" A beágyazódás után 3-4 nappal, nem aktus után... Kérdezõ: Szted?...Akkor még is hogy a fenébe mûködne a sürgõsségi tabletta? Gondolkodj már:DD Egy hét, míg beágyazódik, és a HCG csak utána kezd termelõdni. Aktus után két héttel, reggeli elsõ vizeletbõl érdemes tesztet csinálni. Lehet, hogy van, ami 3 nap után is kimutatja (tehát összesen 10 nap múlva), de akkor is érdemes kivárni a két hetet.
2 héttel aktus után mutatja ki. Am NE szexeljetek gumi nélkül, ha nem akartok babát és nem szed a lány fogamzásgátlót.
elobb be kell hogy agyazodjon, es csak utana kezd el a test hormont termelni, amit kimutat a teszt... 2 het minimum...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!