Találatok a következő kifejezésre: Akkor terhes a barátnőm, ha (38 db)

Lehet terhes a baratnom, ha amikor elveztem kivettem megtoroltem de lehet nagyon keves rajta maradott nem sok, akkor terhes lehet?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Fõleg ha még másodszor is bedugtad...

Persze, hogy lehet! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Fõleg ha még másodszor is bedugtad...
Persze simán lehet terhes , ha beleélveztél és semmilyen módon nem védekeztetek.... Az nem mennyiségfüggõ.. irány a nõgyógyász és 72 órás tabletta
Igen, kövessétek az elõttem válaszoló tanácsát és legközelebb vegyétek komolyabban a védekezést.

Ha nem mész el a barátnődben, és kiveszed, akkor lehet terhes a barátnőd?

Szeretkezel a baratnoddel es ido elott kiveszed! nem mesz el a baratnodben ,nem elvezel el meg utana se , terhes lehet a baratnod?

Legjobb válasz: Lehet terhes az elöváladéktól,ritka de lehet.

Lehet terhes az elöváladéktól, ritka de lehet.
Igen hisz az elõváladékban is van ondó szóval 46-50%!
Meg az ovszer sem nyujt tokeletes biztonsagot, nem meg nelkule szeretkezni.
Valóban nem túl biztonságos a dolog. De ha "mindenképpen" ezt akarod, akkor legalább a menstruáció utáni néhány napban. De akkor sem ajánlatos!!
Megnyugtatásként közlöm veled, hogy mi a férjemmel éveken át így szeretkeztünk, és mivel egyikünk sem akart babát, így nem is lett. Most akarunk, és úgy néz ki, hogy sikerült. Négy év volt. Attól még lehettem volna terhes.

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Õ már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.

Legjobb válasz: Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.

Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.
Semmilyen védekezés nem ad 100%-os biztonságot! Ezt jobb ha tudod, mielõtt a bogarat a füledbe ülteti valaki "jóindulatú" ember. Csak az a 100%-os védekezés, ha nem szexeltek:) Mielõbb üljetek le megbeszélni. Szüleid biztos nem örülnek elsõre, de mivel téged biztos szeretnek, hisz a gyerekük vagy, majd megenyhülnek!De mindenképp beszélj velük mielõbb!
Te jó ég :S.... Ezen minél elõbb túl kell esni .Én megmondom õszintén nem pártolnám, hogy a lányom 17 évesen gyereket szüljön !
amúgy ha van pozitív teszt akkor tuti terhes. szüleiddel meg beszélj mielõbb. nem jó halogatni a dolgot, ehhez a döntéshez jelen esetben 6 emberre van szükség.
Minél elõbb el kell mondanod, õszintén meg kell beszélni a dolgokat.
"az apja ki akar herélni" Hát ez igy szokott lenni, miért nem vigyázott jobban a lányára és a barátnõd önmagára veled együtt. Na jó komolyra forditva, azt mondod védekeztetek, akkor még nem biztos, hogy terhes. Ha viszont terhes lesz, akkor azonnal mondd el a szüleidnek. Elõször mondd el az anyudnak, majd utána az apudnak. Ha bátor vagy akkor egyszerre mind a kettõnek.
8. Pont ez a véleményem nekem is. Annyira erõlködik a kérdezõ, hogy védekeztek, mégis terhes a lány, ha minden igaz. Akkor bizony ott besegítettek, de majd kiderül egy apaságin.
Hát ha te VALÓBAN mindig védekeztél, ahogyan állítod, akkor valahogyan így mondd meg a szüleidnek: -Apa, Anya, a barátnõmet teherbeejtette valaki... majd a DNS-teszt kimutatja, hogy ki volt az. Adig is fizethetitek helyettem a gyerektartást. Hát nem nagyszerû?!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek en ugy terveztem, hogy 18 evesen majd apa leszek? Eredetileg nem gondolkoztam meg gyereken de nem fogom megolni ha nem kell. Szerencsetlen errol nem tehet, ez a mi hulyesegunk. Ugyanugy megerdemli az eletet mint az a gyerek akit terveztek a szulei es ha megszuletik biztos nem lesz rossz dolga. A baratnom szulei majd segitenek neki es nem tudom, hogy a szuleim mit szolnanak hozza de az biztos, hogy se a gyereket se engem nem raknanak ki. Egyebkent holnap fog orvoshoz menni, hamarabb nem is terveztem elmondani. 18-as sajnalom. Mi pont ezert nem akarunk ilyet csinalni. Oke, hogy fejlett az orvostudomany meg mittomen de barmi tortenhet o meg akar gyereket, bar nem ennyi idosen tervezte.
Majd írd meg, hogy a barátnõd terhes lett-e vagy sem, de drukkolok neked, hogy ne tõled legyen a baba, mert 18 évesen nem jó dolog gyereket nevelni. De, ha még is terhes és a tiéd akkor vállalj minden felelõséget a kicsiért és sok boldogságot!
Mások is voltak ilyen helyzetben. Baba mellett érettségiztek le, de a nagyszülõk segítettek mindkét részrõl. Próbálj mellette maradni a bajban. Védekezés mellett is lehet terhesség. Keress valami állást és estin folytasd a sulit. Nehéz lesz, de annak idején sok pár élt így. Egy ismerõs pár volt ilyen helyzetben, nekik minden évben született utána gyerekük. A fiatal asszony nem tudott tovább tanulni. Az lenne jó, ha a szülõk mindkét részrõl segítenének. Nehéz lesz, de egy abortusz egy életre tönkre teheti barátnõdet.
na? elmondtad? mi lett?
A kérdező hozzászólása: terhes
Meg is tartja?
És mihez kezdtek?
A kérdező hozzászólása: Megtartja és nem tudom. Nem szóltam még a szüleimnek. Próbáltam de nem merek belekezdeni vagy belekezdek és hülyeségeket mondok.
persze, ne szólj nekik...majd észreveszik... te jó ég! amikor meg kellett csinálni ezt a gyereket, akkor miért nem voltál ilyen félénk? itt az ideje, hogy megtanuld vállalni a tetteid következményeit.
Szexelni volt bátorságod, elmondani is legyen!
Kérdezõ na mi ujság? Utolsó biztosan benned van a hiba? Hallottam már olyat is, hogy a férjnek nem lehet gyereke. Van egy ismerõsöm, akinek azt mondták nem lehet gyermeke, elvált a férjétõl és teherbe esett. Most 2 éves a pici gyermeke.
19. Köszönöm sz együttérzést. Eddig még nem gondoltunk örökbefogadásra, mert "próbálkoztunk", és még nem jutottunk el erre az elhatározásra, de bevallom õszintén, mostanában már egyre többször megfordult a fejemben a gondolat, csak még a férjemnek nem mondtam.
A kérdező hozzászólása: Szerintem õk csak azért (vagyis inkább az anyja) nem akarja elvetetni mert 1 gyerekük elment, a másik csecsemõ korában meghalt és a barátnõm se volt biztos, hogy életben marad. És hogyha elveszik akkor ugye kevesebb esély van arra, hogy megint terhes lehet (ha az).
Nem úgy van, hogy a pozitív teszt sosem téved, csak a negatív? Valami ilyesmit olvastam már itt többször is.
Addig, amíg az orvos nem igazolja ne mondd el otthon (még lehet vaklárma, igaz kétlem) Aztán jó gyorsan, egyenesen, mint a ragtapasznál. Lsz kiabálás, vagy magukbaroskadás...kétségbeesés. Acélozd meg magad viseld annyira jól mint amennyi a helyzet engedi... Aztán döntsetek a lánnyal. De jó ha már kész tényekkel együttmondjátok el az is.
Gondolkodj. Mennyi az esély arra, hogy a 17 évesen felcsinált baràtnõd mellett maradsz halálodig? Hogy bírni fogod a Tescoban az árufeltöltést, vagy a McDonald'sban a krumplisütögetést /alig 18 évesen, szakma nélkül, gyakorlat nélkül mást nemigen fogsz találni/ emellett éjjelente a gyereksírást, a jelenleg randipartner, csupa bûbáj barátnõd testi és lelki változásait? Te költözöl az õ szüleihez és akkor te tûrsz majd mindent, vagy a kis barátnõd hozzátok és akkor õ harcol majd a mamáddal? Két évet nem adok nektek együtt, és akkor? Kivel áll majd össze az akkor húszéves, tanulatlan, kisgyerekes csajod? Nem lesz kapós, le kell majd adni az igényeit, ez azt jelenti, hogy valami selejtes nevelõapja lesz a kislányodnak/kisfiadnak... Hajrá, gyártsatok gyereket ész nélkül, a semmire!
Jól mondja az utolsó. Nem is népszerû a válasza, pedig Neki van igaza.
Igen igaza van, de senki enm kért tanácsot arra vonatkozóan, bogy megtartság-e a babát. Az volt a kérdés hogyan mondja el? És hogyan fognak reagálni a szülõk?
Ha az én gyermekem állna elém, én nagyon kiakadnék ettõl és mélységes szomorúságot, csalódást éreznék ! Az nem kérdés , hogy mit tanácsolnék ... ! Addig kell orvoshoz menni , amig lehet segiteni !Minél elõbb!
Na, terhes?
Pont 17 voltam, amikor terhes lettem a barátomtól. Sem anyám, sem "anyósomék" nem támogattak minket, sõt anyám azonnal bejelentett a nõgyógyászához, hogy terhes a lánya, és abortuszra menne a doktor úrhoz. Amit akkor, és most érzek, senkinek nem kívánom. 10 évig voltunk még együtt a barátommal, aki idõközben a võlegényem lett, de nem estem teherbe soha többet. Elhagyott... Most 43 évesen egy férjjel, akivel 16 éve kétségbe esve küzdünk egy saját gyermekért, el nem tudjátok képzelni mit is érzek. Sem anyám, sem a volt võlegényem, aki azóta boldog családapa két gyerekkel, sem senki nem tudja mi zajlik a lelkemben, csak a férjem, mert õ lát nap mint nap 16 éve, õ tudja talán min megyek keresztül. Ezt egy anya sem tudhatja, csakis az áldozat, vagyis én.
Hú utolsó :(( Sajnálom! Örökbefogadásra nem gondoltatok? (tudom, hogy nem ugyanolyan, mint egy saját)
No mit lett veletek, kérdezõ?

Akkor terhes lehet a barátnőm, ha már 4 napja nem szedi a gyógyszert, de minden nap együtt voltunk és most 7 nappal előbb jött meg neki, mint ahogy kellett volna?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)

Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)
Ha valaki abbahagyja a gyógyszer szedését kell egy pár hónap, hogy a szervezet hozzászokjon. Igy valószinû, hogy még egy darabig össze-vissza fog neki megjönni. A teherbeesés legvalószinûbb esélye a félidõben van. Azaz az utolsó menstruáció elsõ napjától számitott két hétt. Tehát, ha pont 14 nap telt el az utolsó menstruáció óta mikor együtt voltatok és már 1-2 napja nem szedett gyógyszert könnyen teherbe eshetett. Egy tesztet én is ajánlok, ha meg akarjátok tudni.

HA terhes a barátnőm akkor én megölhetem magam?

Én 18 éves vagyok a barátn?m 20 éves egyetemista. egyszer már kiszakadt agumi és kapott 72 órásat. ha legközelebb is kiszakad akkor már csak az abortusz fog maradni, de ? nem akarja ezt és az apja sem. szal ha megszületik a gyerek akkor engem köteleznek vagy acsaládomat h vizessünk gyerektartást? emiatt félek alegjobban

Legjobb válasz: engedélyt kérsz? nem, nem ölheted meg magad

72 órás lehet kapni de nem egy hónapon belü....amúgy meg tényleg attól félsz hog yki kell fizetnetek némi pénzt? És az hogy a csajnak elcseszed az életét...hogy szégyenbe marad leányanyaként? Holmi nevelési felelõsség? Vagy attól nem félsz hogy rossz apa leszel? Csak a kib*szott gyerektartás? Mi a fene? Nem kell elvenni a csajt nem azt mondom, de ez milyens zánalom már hogy ettõl félsz...Átgondoltad te egyáltalán?
engedélyt kérsz? nem, nem ölheted meg magad
Szóval dugni azért jó, de a felelõsséget már nem vállalod érte. Sajnálom a lányt.
akkor ne szexelj, tudod a szexnek következményei is lehetnek
Miért ne kaphatna még egyszer 72 órás tablettát? Egy élet során nem csak egyszer lehet bevenni, honnan szedted ezt a hülyeséget?
Persze, vegye el, mert teherbe esik, inkább neked gratulálok. Kérdezõ! Hagyd el ezt a lányt.
Nem szeretnétek fogamzásgátlóra váltani?
Ha szerete dmiért a fizetés érdekel? Elveszed feleségül... 20 éves vagy könyörgöm
Ha szeretném a lányt, én feleségül venném, örömmel várnám a gyermekemet és igenis igyekeznék szépen felnevelni õt! De te gyáva vagy, menekülnél! Nem szereted a lányt, csak dugni kellett! És most megöletnéd a saját gyermekedet! Milyen felfogás ez? Megvan a véleményem rólad!
Igazad van. Jobb is ha nem szaporodsz.
Nem kell vele szexelni, ha ennyire félsz és kész.
Úgy bírom ezt, hogy az abortusz alapján ítélkeztek. Nem szégyellitek magatokat? 18 éves srácról van szó, teljesen érthetõ, ha nem akar apa lenni.
egy, ha szereted, kitartasz mellette kettõ, megbeszéled vele, hogy te még nem vagy elég érett ahhoz, hogy gyerket vállalj, ha õ ezen az állsáponton van, úgy nem lesz közötök egymáshoz három, tudod még ezer védekezési módszer létezik, ha az óvszert megszakításos és naptáras módszerrel kombináljátok, (és rendesen használjátok az óvszert, akkor nem szakad ki) gyakorlatilag feleslegessé válik a 72 órás tabletta négy, van fogamzásgátló tabletta is öt, az öngyilkosság a legnagyobb baromság, képzeld magad a "leendõ" gyereked helyébe, hogy apád megdugta anyádat, azt felkötötte magát, mert te megszülettél... kicsit más így nem?
Komolyan áruljátok már el, hogyan szakad ki egy gumi??!! 20 éve élek aktív szexuális életet, nem vagyok egy megalszik a számban a tej típus, de még soha gumi nem szakadt ki. Hogy csináljátok????
Ne [email protected], szedjen tablettát, ne menj el benne....
Adósok börtöne??????
De, hogy válasz is legyen: A gyerektartástól két dolog menthet meg (már ha lesz gyerek). 1.Csoda 2.A lány Ha a nevedre veszed, ha nem, ha bújkálsz, ha látogatod, ha lesz munkád, ha nem... A lány fel jelent, beperel, hogy apa vagy, ha letagadod, vérvizsgálat (kb. 100 ezer), ha a tied ezt is te fizeted. Gyerekenként 15000 havonta, amíg tanul 20-25 évig. Fél évre megelõlegezik a csajnak, aztán behajtják rajtad, ha ügyes félévente feljelent! Nem lehet semmi a neveden, papíron, kocsi, ház, bankszámla és bejelentett munkahely, még közmunka sem, alkalmi sem, ha papiros. Soha az életbe nem tudsz így venni semmit, nem örökölhetsz! Szüleid házába ne legyen részed, a tulajdoni lapon! Ha felgyülik, tiltás végrehajtás, végsõ eset adósok börtöne! Én jövõ héten megyek...
Na de ha szereted, akkor ez hogyan merülhet fel? Gyerektartást csak akkor kell fizetni, ha elhagyod, egyébként nem, hiszen közösen nevelitek. Ha azok után is vállalod a szexuális életet, hogy õ ezt így kijelentette, onnantól a te bajod lesz. Egyébként még óvszerhasználat mellett is vedd ki elélvezés elõtt. Ezzel azért fényévekkel csökkented az esélyét egy nem kívánt terhességnek akkor is, ha elszakad az óvszer. És ha lehet a peteérés idõszakát kerüljétek.
Arra nemgondoltál hogy a lányt elveszed és felnevelitek??? Vagy ennyire szereted a lányt?? Gratulálok.
Mi va???? Persze, megölheted magad, de kinek lesz jobb? (neked se, mer nem leszel :-)
???? Akkor most terhes? De ne öld meg magadat semmiképp az nem célravezetõ!!! Ha lesz gyerek hát akkor lesz de egyébkènt kaptok ilyen segélyt me mittomEn
De magyarázzátok már el nekem, mi ebben a felelõsségvállalás? Óvszert használ, akkor mit akartok ennél többet? Védekezik. Meg akarja elõzni a terhességet. Ezt hívják felelõsségnek. Ha a lány ezekután egyedül úgy dönt megtartja, akkor csessze meg, oldja meg egyedül.
A kérdező hozzászólása: védekeztem de ha megint szexelnénk akkor utána már nem vehetné be a 72 órésat mert fél évbe csak kettõt szabad bevenni szal nem így megy ez. de a kérdésem az az, hogy az állam kötelez engem a fizetésre?
Hát, szerintem pedig felírnák neki. Egyébként attól függ. Ha õ nem akar téged erre kötelezni, akkor nem vállalod el az apaságot, õ meg nem jelent fel és kész. Ha akar, akkor viszont beperelhet. De ha már tényleg itt tartotok, hogy mi lesz ha ez meg ez és nem egyeznek az ezzel kapcsolatos lépések, akkor miért nem hagyod el?
Kedves értetlenkedõ: a felelõsségvállalás azt jelenti, hogy ha valami "baleset" történik, akkor bizony vállalja a következményeit. Nem csak akkor viselkedik felelõsségteljesen, ha minden simán megy. Tudod, a felelõsségvállalás nem csak a megelõzésre tett kísérletbõl áll. Egyébként gratulálok a hölgynek, hogy értelmiségi lévén egy ilyen agyhalottat kifogott.
A kérdező hozzászólása: azért nem hagyom el mert szeretem
Miért, szerinted azt hívják felelõsségvállalásnak, hogy feltétlenül behódolunk a másik döntésének? Én elhiszem, hogy vannak itt abortuszellenzõk, de attól még õ nem lesz felelõtlen idióta, hogy nem akar megtartani egy nem kívánt gyereket. Elfogult és egyszerûen buta, aki ezt mondja. Felelõtlen akkor lenne, ha védekezés nélkül szexelne, aztán rángatná a vállát, de ebben a felállásban nem az, csak épp nem egyezik a döntése a párja döntésével.
Miért nem szedeted vele a fogamzásgátlót? Vagy szedj te ilyesmit. Már létezik férfiaknak is. Amúgy ha kinyírod magad tényleg nem kell fizetned a gyerektartást, ezt jól látod. :) Amúgy meg felelõsséget kell vállalni a tetteidért. Fõleg ha annak egy gyerek az eredménye.

Késett 1hetet a menstruációm. Már aggódtam, hogy terhes vagyok, de megnyugodtam, amikor megjött. A barátnőm azt mondta, hogy ha terhes vagyok, akkor is megjöhet. Lehetséges ez? :s

Legjobb válasz: nagyon ritka eset,de igen,megjöhet.vegyél tesztet,az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni,ha pozitív.

nagyon ritka eset, de igen, megjöhet.vegyél tesztet, az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni, ha pozitív.
Az, hogy megjön még sajnos nem jelent semmit, teszt a biztos.
Mindketten terhesek vagytok.
raadasul a gyereketek mar terhesen fog vilagra jonni
Nem, mivel az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. És a sperma a levegõn 1-2mpalatt elhal.
Issstenem, ha ennyire hülye vagy minek szexeltek, már bocs.?
elnézést nem is szexeltetek.
elsõ válaszolónak igaza van, különben is, a spermiumnak el kell jutnia a petesejtig, ami a méhben van. de gondolj bele, a csajod szûzen terhes maradna... (végülis, Szûz Máriának sikerült, jó lesz vigyázni legközelebb!)
Bízom benne, hogy teherbe esett!

A baratnomnek epp most jott meg a baja. Es azt kerdi tolem h ienkor ha gumi nelkul csinaljuk akkor terhes lehet e. terhes lehet egy lany akkor amikor epp havi baja van?

Legjobb válasz: hogy egyesek ennyire nem bírnak magukkal, már a havi "baj" alatt is csinálni akarják, már 24 óra nem elég nektek naponta a szexhez!

hogy egyesek ennyire nem bírnak magukkal, már a havi "baj" alatt is csinálni akarják, már 24 óra nem elég nektek naponta a szexhez!
Igen!
Igen. Vagy meddõ lehet, ha nem védeketek, könnyen elkaphat valamit. De még óvszerrel is, mert ugye benne is vannak baktériumok, amik szex során a méhébe juthatnak. Tehát 5 napot simán kibírtok szex nélkül, szerintem! Attól még összebújás lehet, meg akár õ is kielégíthet téged, ha úgy megfelel mindkettõtöknek. :)
igen lehet.
És még csúnya betegségeket is összeszedhet! Tudod, ilyenkor belül õ egy nyitott seb. Talán inkább próbálkozz ilyenkor más testréssel, amelyik nem vérzik.
megvan rá az esély, spontán peteéréssel. bár ennek kicsi az esélye, de inkább gumi, minthogy egy 1000+x. (x tart a végtelenbe)kérdés arról hogy: lehet e terhes...
hát eddig soha nem lettem se terhes, se semmi bajom nem lett, ettõl még azt csináltok amit jónak láttok N
Mi is csináljuk, mikor megvan - hiába, jobban kívánom a szexet, meg most mit kell ezen fennakadni -, de gumiban, és csak akkor, ha tudom, hogy nem fogom összevérezni a fél világot.
Igen. Nagyon is lehet terhes. Szedjen tablettát és akkor bármikor csinálhatjátok! Külföldön imádják ilyen napokon a zuhany alatt csinálni, mert akkor semmi nem lesz maszatos (az ágyban).

Ha felhívom a barátnom nogyogyaszát akkor válaszol rá hogy a barátnom terhes e?

Ha felhívom a volt barátnom nogyogyaszát akkor válaszol rá hogy a volt barátnom terhes e?

Legjobb válasz: vagy van valami titoktartás szabály?

A kérdező hozzászólása: vagy van valami titoktartás szabály?
Dehogy válaszol. Ez az orvosi titoktartás körébe tartozik.
valószínûleg eleve nem akar beleszólni a dolgotokba, de könnyû dolga van, mert tilos elmondania
Köti az orvosi titoktartás!

Ha nem volt lyukas a gumi akkor van esélye annak hogy a barátnőm terhes legyen?

és normálisan védekeztünk és én nem is élveztem el de a barátnőmnek még is van egy olyan érzése hogy terhes mert olyan tünetei vannak PL: görcsöl a hasa fáj a melle és hány ingere van

Legjobb válasz: Dehogy terhes, csak parázik. Az elsõ aktus volt? A menzesznek is ugyanilyen tünetei lehetnek, nem kell beszarni. Fõleg, ha el sem élveztél.

Dehogy terhes, csak parázik. Az elsõ aktus volt? A menzesznek is ugyanilyen tünetei lehetnek, nem kell beszarni. Fõleg, ha el sem élveztél.
Nem hát, majd ha megjön neki megnyugszik. A legtöbb nõ átéli ezt, én is vettem már tesztet kétszer is, annak ellenére, hogy mindig tisztességesen védekeztem, kb. esélyem se lett volna teherbe esni. De kellett a megnyugtatás. Ezt férfiként nehéz megérteni. Azért egy nõnek mindig más lesz. Mert rajta van a nagyobb súly, hisz ha gyerek van, az benne növekszik, neki kell dönteni a dologról, neki kell szülni, vagy épp abortuszra menni. Majd pár aktus meg menzesz után rájön, hogy felesleges ezen parázni. Ha meg nem múlik el neki ez a félelem, akkor keresni kell olyan módszert, amiben meg tud bízni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: oksa még nem késett neki majd pár nap múlva kéne meg jönnie neki de az a baj hogy hiába mondom neki hogy nem az nem hiszi el :(
Egyébként ha késik neki, inkább vegyél egy tesztet s nyomd a kezébe. Ha látja, hogy negatív, rögtön meg fog neki jönni. Ha viszont folyamatosan parázik, akkor még többet késni fog:D
Az excsajom ugyanezt a mûsort nyomta. Annyira ráparázott, hogy terhes lett gumin keresztül, hogy produkált két hétnyi késést, reggeli rosszulléteket, gyakori vizelési ingert, stb. Szóval... mondd meg neki, hogy nyugodjon szépen meg, aztán nem lesz semmi gáz. Ez az ügy inkább a fejében van, mintsem máshol.
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Szerintem csak izgul és bebeszéli magának!( Így legyen) Amúgy elég kicsi rá az esély, hogy terhes legyen! Ha nem jön meg neki, akkor egy terhességi teszt, a többit meg gondolom tudod...
A kérdező hozzászólása: igen az elsõ volt
Ha van aktus, akkor mindig van esélye. Ejakuláció nélkül is van. Nagyon kicsi, de van. A 100%-ra azt szokták mondani, hogy "külön szoba".
persze lehet terhes akkor is ha nem volt lyukas a gumi és még el se mentél. de fellélegezhetsz mert akkor biztos hogy nem tõled:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!