Találatok a következő kifejezésre: Akkor terhes a barátnőm, (55 db)

Ha nem mész el a barátnődben, és kiveszed, akkor lehet terhes a barátnőd?

Szeretkezel a baratnoddel es ido elott kiveszed! nem mesz el a baratnodben ,nem elvezel el meg utana se , terhes lehet a baratnod?

Legjobb válasz: Lehet terhes az elöváladéktól,ritka de lehet.

Lehet terhes az elöváladéktól, ritka de lehet.
Igen hisz az elõváladékban is van ondó szóval 46-50%!
Meg az ovszer sem nyujt tokeletes biztonsagot, nem meg nelkule szeretkezni.
Valóban nem túl biztonságos a dolog. De ha "mindenképpen" ezt akarod, akkor legalább a menstruáció utáni néhány napban. De akkor sem ajánlatos!!
Megnyugtatásként közlöm veled, hogy mi a férjemmel éveken át így szeretkeztünk, és mivel egyikünk sem akart babát, így nem is lett. Most akarunk, és úgy néz ki, hogy sikerült. Négy év volt. Attól még lehettem volna terhes.

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Õ már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.

Legjobb válasz: Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.

Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.
Semmilyen védekezés nem ad 100%-os biztonságot! Ezt jobb ha tudod, mielõtt a bogarat a füledbe ülteti valaki "jóindulatú" ember. Csak az a 100%-os védekezés, ha nem szexeltek:) Mielõbb üljetek le megbeszélni. Szüleid biztos nem örülnek elsõre, de mivel téged biztos szeretnek, hisz a gyerekük vagy, majd megenyhülnek!De mindenképp beszélj velük mielõbb!
Te jó ég :S.... Ezen minél elõbb túl kell esni .Én megmondom õszintén nem pártolnám, hogy a lányom 17 évesen gyereket szüljön !
amúgy ha van pozitív teszt akkor tuti terhes. szüleiddel meg beszélj mielõbb. nem jó halogatni a dolgot, ehhez a döntéshez jelen esetben 6 emberre van szükség.
Minél elõbb el kell mondanod, õszintén meg kell beszélni a dolgokat.
"az apja ki akar herélni" Hát ez igy szokott lenni, miért nem vigyázott jobban a lányára és a barátnõd önmagára veled együtt. Na jó komolyra forditva, azt mondod védekeztetek, akkor még nem biztos, hogy terhes. Ha viszont terhes lesz, akkor azonnal mondd el a szüleidnek. Elõször mondd el az anyudnak, majd utána az apudnak. Ha bátor vagy akkor egyszerre mind a kettõnek.
8. Pont ez a véleményem nekem is. Annyira erõlködik a kérdezõ, hogy védekeztek, mégis terhes a lány, ha minden igaz. Akkor bizony ott besegítettek, de majd kiderül egy apaságin.
Hát ha te VALÓBAN mindig védekeztél, ahogyan állítod, akkor valahogyan így mondd meg a szüleidnek: -Apa, Anya, a barátnõmet teherbeejtette valaki... majd a DNS-teszt kimutatja, hogy ki volt az. Adig is fizethetitek helyettem a gyerektartást. Hát nem nagyszerû?!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek en ugy terveztem, hogy 18 evesen majd apa leszek? Eredetileg nem gondolkoztam meg gyereken de nem fogom megolni ha nem kell. Szerencsetlen errol nem tehet, ez a mi hulyesegunk. Ugyanugy megerdemli az eletet mint az a gyerek akit terveztek a szulei es ha megszuletik biztos nem lesz rossz dolga. A baratnom szulei majd segitenek neki es nem tudom, hogy a szuleim mit szolnanak hozza de az biztos, hogy se a gyereket se engem nem raknanak ki. Egyebkent holnap fog orvoshoz menni, hamarabb nem is terveztem elmondani. 18-as sajnalom. Mi pont ezert nem akarunk ilyet csinalni. Oke, hogy fejlett az orvostudomany meg mittomen de barmi tortenhet o meg akar gyereket, bar nem ennyi idosen tervezte.
Majd írd meg, hogy a barátnõd terhes lett-e vagy sem, de drukkolok neked, hogy ne tõled legyen a baba, mert 18 évesen nem jó dolog gyereket nevelni. De, ha még is terhes és a tiéd akkor vállalj minden felelõséget a kicsiért és sok boldogságot!
Mások is voltak ilyen helyzetben. Baba mellett érettségiztek le, de a nagyszülõk segítettek mindkét részrõl. Próbálj mellette maradni a bajban. Védekezés mellett is lehet terhesség. Keress valami állást és estin folytasd a sulit. Nehéz lesz, de annak idején sok pár élt így. Egy ismerõs pár volt ilyen helyzetben, nekik minden évben született utána gyerekük. A fiatal asszony nem tudott tovább tanulni. Az lenne jó, ha a szülõk mindkét részrõl segítenének. Nehéz lesz, de egy abortusz egy életre tönkre teheti barátnõdet.
na? elmondtad? mi lett?
A kérdező hozzászólása: terhes
Meg is tartja?
És mihez kezdtek?
A kérdező hozzászólása: Megtartja és nem tudom. Nem szóltam még a szüleimnek. Próbáltam de nem merek belekezdeni vagy belekezdek és hülyeségeket mondok.
persze, ne szólj nekik...majd észreveszik... te jó ég! amikor meg kellett csinálni ezt a gyereket, akkor miért nem voltál ilyen félénk? itt az ideje, hogy megtanuld vállalni a tetteid következményeit.
Szexelni volt bátorságod, elmondani is legyen!
Kérdezõ na mi ujság? Utolsó biztosan benned van a hiba? Hallottam már olyat is, hogy a férjnek nem lehet gyereke. Van egy ismerõsöm, akinek azt mondták nem lehet gyermeke, elvált a férjétõl és teherbe esett. Most 2 éves a pici gyermeke.
19. Köszönöm sz együttérzést. Eddig még nem gondoltunk örökbefogadásra, mert "próbálkoztunk", és még nem jutottunk el erre az elhatározásra, de bevallom õszintén, mostanában már egyre többször megfordult a fejemben a gondolat, csak még a férjemnek nem mondtam.
A kérdező hozzászólása: Szerintem õk csak azért (vagyis inkább az anyja) nem akarja elvetetni mert 1 gyerekük elment, a másik csecsemõ korában meghalt és a barátnõm se volt biztos, hogy életben marad. És hogyha elveszik akkor ugye kevesebb esély van arra, hogy megint terhes lehet (ha az).
Nem úgy van, hogy a pozitív teszt sosem téved, csak a negatív? Valami ilyesmit olvastam már itt többször is.
Addig, amíg az orvos nem igazolja ne mondd el otthon (még lehet vaklárma, igaz kétlem) Aztán jó gyorsan, egyenesen, mint a ragtapasznál. Lsz kiabálás, vagy magukbaroskadás...kétségbeesés. Acélozd meg magad viseld annyira jól mint amennyi a helyzet engedi... Aztán döntsetek a lánnyal. De jó ha már kész tényekkel együttmondjátok el az is.
Gondolkodj. Mennyi az esély arra, hogy a 17 évesen felcsinált baràtnõd mellett maradsz halálodig? Hogy bírni fogod a Tescoban az árufeltöltést, vagy a McDonald'sban a krumplisütögetést /alig 18 évesen, szakma nélkül, gyakorlat nélkül mást nemigen fogsz találni/ emellett éjjelente a gyereksírást, a jelenleg randipartner, csupa bûbáj barátnõd testi és lelki változásait? Te költözöl az õ szüleihez és akkor te tûrsz majd mindent, vagy a kis barátnõd hozzátok és akkor õ harcol majd a mamáddal? Két évet nem adok nektek együtt, és akkor? Kivel áll majd össze az akkor húszéves, tanulatlan, kisgyerekes csajod? Nem lesz kapós, le kell majd adni az igényeit, ez azt jelenti, hogy valami selejtes nevelõapja lesz a kislányodnak/kisfiadnak... Hajrá, gyártsatok gyereket ész nélkül, a semmire!
Jól mondja az utolsó. Nem is népszerû a válasza, pedig Neki van igaza.
Igen igaza van, de senki enm kért tanácsot arra vonatkozóan, bogy megtartság-e a babát. Az volt a kérdés hogyan mondja el? És hogyan fognak reagálni a szülõk?
Ha az én gyermekem állna elém, én nagyon kiakadnék ettõl és mélységes szomorúságot, csalódást éreznék ! Az nem kérdés , hogy mit tanácsolnék ... ! Addig kell orvoshoz menni , amig lehet segiteni !Minél elõbb!
Na, terhes?
Pont 17 voltam, amikor terhes lettem a barátomtól. Sem anyám, sem "anyósomék" nem támogattak minket, sõt anyám azonnal bejelentett a nõgyógyászához, hogy terhes a lánya, és abortuszra menne a doktor úrhoz. Amit akkor, és most érzek, senkinek nem kívánom. 10 évig voltunk még együtt a barátommal, aki idõközben a võlegényem lett, de nem estem teherbe soha többet. Elhagyott... Most 43 évesen egy férjjel, akivel 16 éve kétségbe esve küzdünk egy saját gyermekért, el nem tudjátok képzelni mit is érzek. Sem anyám, sem a volt võlegényem, aki azóta boldog családapa két gyerekkel, sem senki nem tudja mi zajlik a lelkemben, csak a férjem, mert õ lát nap mint nap 16 éve, õ tudja talán min megyek keresztül. Ezt egy anya sem tudhatja, csakis az áldozat, vagyis én.
Hú utolsó :(( Sajnálom! Örökbefogadásra nem gondoltatok? (tudom, hogy nem ugyanolyan, mint egy saját)
No mit lett veletek, kérdezõ?

Barátnőm hat hónapos terhes egy pasitól aki elhagyta. Most van egy pasi akinek tetszik a barátnőm és felnevelné a gyereket is. Mit tegyen a lány, elfogadja a pasi ajánlatát?

Legjobb válasz: Csak akkor fogadd el ha szereted, amúgy próbáld egyedül felnevelni a gyereket, a pasi hiába hagyott el akkor is fizetnie kell. Amúgy elég gerinctelen alak lehet.

Csak akkor fogadd el ha szereted, amúgy próbáld egyedül felnevelni a gyereket, a pasi hiába hagyott el akkor is fizetnie kell. Amúgy elég gerinctelen alak lehet.
Elfogadja? Ha szereti a pasit akkor éljenek együtt boldogan, de ha nem akkor ne erõltesse a dolgot mert nem lesz jó vége.
Úgy volt, hogy elveszi feleségül, hogy megtartotta a babát? Vagy csak nem vette észre?
Neked sok közöd is van hozzá...

Lehet terhes a baratnom, ha amikor elveztem kivettem megtoroltem de lehet nagyon keves rajta maradott nem sok, akkor terhes lehet?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Fõleg ha még másodszor is bedugtad...

Persze, hogy lehet! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Fõleg ha még másodszor is bedugtad...
Persze simán lehet terhes , ha beleélveztél és semmilyen módon nem védekeztetek.... Az nem mennyiségfüggõ.. irány a nõgyógyász és 72 órás tabletta
Igen, kövessétek az elõttem válaszoló tanácsát és legközelebb vegyétek komolyabban a védekezést.
Nem hinném, de vegyetek egy tesztet. Ez mindjárt választ ad a kérdésedre!
ha csak félig volt lecsúszva, akkor nem valószinû.
Gondolkozz már logikusan. Van 3 ajtó egymás mögött, ha az egyiket kinyitod, még nem vagy kint...

HA terhes a barátnőm akkor én megölhetem magam?

Én 18 éves vagyok a barátn?m 20 éves egyetemista. egyszer már kiszakadt agumi és kapott 72 órásat. ha legközelebb is kiszakad akkor már csak az abortusz fog maradni, de ? nem akarja ezt és az apja sem. szal ha megszületik a gyerek akkor engem köteleznek vagy acsaládomat h vizessünk gyerektartást? emiatt félek alegjobban

Legjobb válasz: engedélyt kérsz? nem, nem ölheted meg magad

72 órás lehet kapni de nem egy hónapon belü....amúgy meg tényleg attól félsz hog yki kell fizetnetek némi pénzt? És az hogy a csajnak elcseszed az életét...hogy szégyenbe marad leányanyaként? Holmi nevelési felelõsség? Vagy attól nem félsz hogy rossz apa leszel? Csak a kib*szott gyerektartás? Mi a fene? Nem kell elvenni a csajt nem azt mondom, de ez milyens zánalom már hogy ettõl félsz...Átgondoltad te egyáltalán?
engedélyt kérsz? nem, nem ölheted meg magad
Szóval dugni azért jó, de a felelõsséget már nem vállalod érte. Sajnálom a lányt.
akkor ne szexelj, tudod a szexnek következményei is lehetnek
Miért ne kaphatna még egyszer 72 órás tablettát? Egy élet során nem csak egyszer lehet bevenni, honnan szedted ezt a hülyeséget?
Persze, vegye el, mert teherbe esik, inkább neked gratulálok. Kérdezõ! Hagyd el ezt a lányt.
Nem szeretnétek fogamzásgátlóra váltani?
Ha szerete dmiért a fizetés érdekel? Elveszed feleségül... 20 éves vagy könyörgöm
Ha szeretném a lányt, én feleségül venném, örömmel várnám a gyermekemet és igenis igyekeznék szépen felnevelni õt! De te gyáva vagy, menekülnél! Nem szereted a lányt, csak dugni kellett! És most megöletnéd a saját gyermekedet! Milyen felfogás ez? Megvan a véleményem rólad!
Igazad van. Jobb is ha nem szaporodsz.
Nem kell vele szexelni, ha ennyire félsz és kész.
Úgy bírom ezt, hogy az abortusz alapján ítélkeztek. Nem szégyellitek magatokat? 18 éves srácról van szó, teljesen érthetõ, ha nem akar apa lenni.
egy, ha szereted, kitartasz mellette kettõ, megbeszéled vele, hogy te még nem vagy elég érett ahhoz, hogy gyerket vállalj, ha õ ezen az állsáponton van, úgy nem lesz közötök egymáshoz három, tudod még ezer védekezési módszer létezik, ha az óvszert megszakításos és naptáras módszerrel kombináljátok, (és rendesen használjátok az óvszert, akkor nem szakad ki) gyakorlatilag feleslegessé válik a 72 órás tabletta négy, van fogamzásgátló tabletta is öt, az öngyilkosság a legnagyobb baromság, képzeld magad a "leendõ" gyereked helyébe, hogy apád megdugta anyádat, azt felkötötte magát, mert te megszülettél... kicsit más így nem?
Komolyan áruljátok már el, hogyan szakad ki egy gumi??!! 20 éve élek aktív szexuális életet, nem vagyok egy megalszik a számban a tej típus, de még soha gumi nem szakadt ki. Hogy csináljátok????
Ne [email protected], szedjen tablettát, ne menj el benne....
Adósok börtöne??????
De, hogy válasz is legyen: A gyerektartástól két dolog menthet meg (már ha lesz gyerek). 1.Csoda 2.A lány Ha a nevedre veszed, ha nem, ha bújkálsz, ha látogatod, ha lesz munkád, ha nem... A lány fel jelent, beperel, hogy apa vagy, ha letagadod, vérvizsgálat (kb. 100 ezer), ha a tied ezt is te fizeted. Gyerekenként 15000 havonta, amíg tanul 20-25 évig. Fél évre megelõlegezik a csajnak, aztán behajtják rajtad, ha ügyes félévente feljelent! Nem lehet semmi a neveden, papíron, kocsi, ház, bankszámla és bejelentett munkahely, még közmunka sem, alkalmi sem, ha papiros. Soha az életbe nem tudsz így venni semmit, nem örökölhetsz! Szüleid házába ne legyen részed, a tulajdoni lapon! Ha felgyülik, tiltás végrehajtás, végsõ eset adósok börtöne! Én jövõ héten megyek...
Na de ha szereted, akkor ez hogyan merülhet fel? Gyerektartást csak akkor kell fizetni, ha elhagyod, egyébként nem, hiszen közösen nevelitek. Ha azok után is vállalod a szexuális életet, hogy õ ezt így kijelentette, onnantól a te bajod lesz. Egyébként még óvszerhasználat mellett is vedd ki elélvezés elõtt. Ezzel azért fényévekkel csökkented az esélyét egy nem kívánt terhességnek akkor is, ha elszakad az óvszer. És ha lehet a peteérés idõszakát kerüljétek.
Arra nemgondoltál hogy a lányt elveszed és felnevelitek??? Vagy ennyire szereted a lányt?? Gratulálok.
Mi va???? Persze, megölheted magad, de kinek lesz jobb? (neked se, mer nem leszel :-)
???? Akkor most terhes? De ne öld meg magadat semmiképp az nem célravezetõ!!! Ha lesz gyerek hát akkor lesz de egyébkènt kaptok ilyen segélyt me mittomEn
De magyarázzátok már el nekem, mi ebben a felelõsségvállalás? Óvszert használ, akkor mit akartok ennél többet? Védekezik. Meg akarja elõzni a terhességet. Ezt hívják felelõsségnek. Ha a lány ezekután egyedül úgy dönt megtartja, akkor csessze meg, oldja meg egyedül.
A kérdező hozzászólása: védekeztem de ha megint szexelnénk akkor utána már nem vehetné be a 72 órésat mert fél évbe csak kettõt szabad bevenni szal nem így megy ez. de a kérdésem az az, hogy az állam kötelez engem a fizetésre?
Hát, szerintem pedig felírnák neki. Egyébként attól függ. Ha õ nem akar téged erre kötelezni, akkor nem vállalod el az apaságot, õ meg nem jelent fel és kész. Ha akar, akkor viszont beperelhet. De ha már tényleg itt tartotok, hogy mi lesz ha ez meg ez és nem egyeznek az ezzel kapcsolatos lépések, akkor miért nem hagyod el?
Kedves értetlenkedõ: a felelõsségvállalás azt jelenti, hogy ha valami "baleset" történik, akkor bizony vállalja a következményeit. Nem csak akkor viselkedik felelõsségteljesen, ha minden simán megy. Tudod, a felelõsségvállalás nem csak a megelõzésre tett kísérletbõl áll. Egyébként gratulálok a hölgynek, hogy értelmiségi lévén egy ilyen agyhalottat kifogott.
A kérdező hozzászólása: azért nem hagyom el mert szeretem
Miért, szerinted azt hívják felelõsségvállalásnak, hogy feltétlenül behódolunk a másik döntésének? Én elhiszem, hogy vannak itt abortuszellenzõk, de attól még õ nem lesz felelõtlen idióta, hogy nem akar megtartani egy nem kívánt gyereket. Elfogult és egyszerûen buta, aki ezt mondja. Felelõtlen akkor lenne, ha védekezés nélkül szexelne, aztán rángatná a vállát, de ebben a felállásban nem az, csak épp nem egyezik a döntése a párja döntésével.
Miért nem szedeted vele a fogamzásgátlót? Vagy szedj te ilyesmit. Már létezik férfiaknak is. Amúgy ha kinyírod magad tényleg nem kell fizetned a gyerektartást, ezt jól látod. :) Amúgy meg felelõsséget kell vállalni a tetteidért. Fõleg ha annak egy gyerek az eredménye.

Mi történik jogilag akkor ha a barátnőm 13 évesen terhes lesz és meg akarjuk tartani a babát?

Én 18 vok barátn?m 13 és azt szeretném kérdezni h pl. a gyermekvédelmisek nem e szálnak rá az emberre ilyenkor vagy hogy mi történik? Fogunk e valamennyi gyes-t vagy ilyesmit kapni? Azért kérdezem mindezt, mert a szülei nagyon ellenezik a kapcsolatunkat és ezért nem számíthatunk a támogatásukra. Kiváncsi vok minden véleményre, de nem kérek kioktatásokat hogy mért járok egy 13 éves lánnyal!!! A normális válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: rács mögé kerülhetsz kirkorú megrontása miatt. itt nem akarlak kioktatni hiszen megkértél rá, de akkoris azt mondom ez törvénybe ütközik! szexuális kapcsolatot létesíteni 14 év alattival bûncselekmény!

rács mögé kerülhetsz kirkorú megrontása miatt. itt nem akarlak kioktatni hiszen megkértél rá, de akkoris azt mondom ez törvénybe ütközik! szexuális kapcsolatot létesíteni 14 év alattival bûncselekmény!
nos, mivel megvan a véleményem errõl az egészrõl, megpróbálom magamban tartani és válaszolni a kérdésedre, ha komolyan gondolod ezt az egészet! nem akarok tanácsokat osztogatni, de jobb lenne LEGALÁBB a 14 éves kort megvárni! Bocsi, de egyszerûen nem tudom lenyelni a mondanivalóm ! Ez nem normális dolog, te 18 évesen arra vágysz hogy le kösd magad egy 13 éves kislány mellett, mindkettõtök elõtt ott áll még az élet...egy babával nem lehet elmenni bulizni és nem lehet mellette befejezni az iskolát...ha 13 éves akkor meg elkezdeni sem. Ezt nagyon meg kellene gondolni! Nem csak hogy a gyermekvédelmisek szállnak rátok , de téged börtönbe is küldenek! áhh...hagyjuk!
ezt inkább a jogi kategóriába írd, nem hiszem hogy túl sok ügyvéd, vagy ahhoz értõ ember van itt.
A jelenleg hatályos törvények szerint 16 a beleegyezési korhatár. Mivel te elmúltál 18, a barátnõd pedig nincs 14, ez megrontásnak minõsül, ami 1-tõl 5 évig terjedõ szabadságvesztéssel sújtható. Kioktatást pedig akkor nem írok.
ez hajmeresztõ 18 éves valaki és ennyire tudatlan. ne haragudj, de képtelen vagyok nem beszólni. Basszus keress korodbelit és ha ygereket akarsz csináld fel. de ne egy 13 éves kislányt roncs meg simán lecsuknak mint a huzat ott meg pucolhatod a klotyót... légy már korodhoz méltó és gondolkozz el ezen! nem oktatni akarlak, de ez durva! rendõrségi ügy lenne sõt a fókuszban is benne lennél meg a neten is!
Ja és szerintem ha rendesen nevelitek nem szállnak rá a gyermek védelmisek. Azt hogy kapna-e gyest nemtudom, mert ugye 14 év alatti..:S Jól gondold át ha tényleg szereted a barátnõdet, ne legyen gyereket amíg 14 év alatti. (ez csak 1 jó tanács!) Sok sikert!
õõh, az a nagy helyzet barátocskám, hogy bevezettek egy új törvényt nemrég. Csak az az anyuka kap gyes-t aki letudott magamögött már egy év melót... magyarul, ha szülni fog, a 13 kislány nem hiszem , hogy egy éve dolgozik valahol tehát nem kapnátok egy vasat sem.
Ezt kiskorú megrontásnak nevezik, hiába egyezett bele a barátnõd az aktusba. Börtön jár érte, ha 14 év alatt teherbe ejted. Vigyázzatok, ha még nem késõ!
A szülõk azzal fognak menni a rendõrségre, hogy megrontottad a kiskorú gyereküket. Amúgy pedig a gyermekvédelmisek rátok fognak szállni. Gondold meg: gyereknek gyereket?... Ezt a szülõk sem fogják csak úgy hagyni. Mivel õk rendelkeznek még a barátnõd felett, így simán elvihetik abortuszra vagy akármi. Mivel te semmilyen viszonyban sem állsz törvényesen a lánnyal, így neked nincs túl sok beleszólásod a dolgokba.
Szerintem eljárás indulna ellened mert a bnõd 14 év alatti, te elmúltál 18, ha terhes akkor még súlyosabb dolog vár rád. Biztos vagy benne hogy el akarod rontani az életét hoyg 13 évesen arra "kényszeríted" hogy gyereket szüljön? Ha engem vki teherbe ejtene és azt kérné hogy tartsam meg, hát tuti kirúgnám...
(Kioktatás törölve.) A GYES alanyi jogon jár, vagyis NEM kell hozzá semmilyen munkaviszony. Amirõl itt többen beszéltek az a GYED, ami munkaviszonyhoz kötött. Szóval GYES-t fog kapni az anyuka. Ez kõkemény bruttó 28500 Ft, azaz nettó 25.792 Ft. Ami még jár(hat): egyszeri anyasági támogatás, ha a terhesség alatt legalább 4szer megjelent terhesgondozáson. Ez tavaly 64eFt körül volt. Az önkormányzat is ad valamit, de ez önkormányzattól függ: egyes helyeken egyszeri 10eFt-ot, más helyeken egy adható (vagyis fizetõs) oltást ad ingyen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) ugy néz ki h szerencsére nincs nagy baj
Felvázolnám a jövõtöket ami hátha legalább elgondolkodtat: A megrontás alapesete (amivel téged vádolni lehet) miatt hivatalból nem lehet eljárni, ez nem azt jelenti, hogy király mert megúszod a dolgot. Magánindítvány szükséges, amit vagy a sértett, de mivel a barátnõd még kiskorú ezért a szülei ill. a gyámhatóság terjesztheti elõ, és valószínû meg is fogják tenni. A 18. életévedet betöltötted de ha szabadságvesztésre ítélnek a szülõi felügyeleti jogod szünetel, azaz nem gondoskodhatsz a babáról. A barátnõd sem gondoskodhat róla mert még kiskorú, így gyámot fognak a gyereknek kirendelni, aki lehet valamelyik szülõ is de ha õk nem vállalják akkor hivatalból gondoskodnak majd róla (hivatásos gyámot kap).
http://forum.netmania.hu/topicmuta.xyz?topicid=5500 Jogilag : A kórház hivatalból feljelent és irány a bíróság. A gyes-re ne számíts mert nem fog kapni.
Ha egy kicsit is szereted, nem csinálod fel. 13 évesen a szervezete még nem áll készen egy gyerek kihordására. Rengeteg szövõdmény léphet fel, súlyosan károsodhat a gerince, könnyen lehet belõle koraszülés, akár bele is halhat. És a kicsinek sem tenne jót, nem fejlõdne rendesen... Komolyan. Kell neked egy értelmi fogyatékos gyerek és egy nyomorék leányanya 13 évesen? El tudod õket tartani? Vállalnál ráadásképp 1-5 évig a börtönt? Remélem, hogy ez a kérdés inkább kamukategória...
Már bocs, de pont azt az egyetlen embert pontoztátok le, aki a kérdésre válaszolt, azaz, hogy mi a jogi következménye. elgondolkodtató....
A beleegyezési korhatár 14 és nem 16! De mivel õ még 14 sincs, ezért ez megrontás (az mindegy hogy a fiú elmúlt e 18 vagy sem) A kórház ilyenkor hivatalból köteles feljelentést tenni. Ha letöltendõ börtön nem is, de felfüggesztett mindenképpen jár érte.
* 13 éves (akart lenni)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi az utolsónak is:) kiderült h nem baba csak kimaradt a ... de azért gondoltam jobb tájékozódni:)

Késett 1hetet a menstruációm. Már aggódtam, hogy terhes vagyok, de megnyugodtam, amikor megjött. A barátnőm azt mondta, hogy ha terhes vagyok, akkor is megjöhet. Lehetséges ez? :s

Legjobb válasz: nagyon ritka eset,de igen,megjöhet.vegyél tesztet,az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni,ha pozitív.

nagyon ritka eset, de igen, megjöhet.vegyél tesztet, az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni, ha pozitív.
Az, hogy megjön még sajnos nem jelent semmit, teszt a biztos.

Miért gondol a barátnőm babára? Terhes lehet akkor?

mindig a babàra gondol de szerintem nem terhes. vagy igen?

Legjobb válasz: szerinted a nõk csak akkor gondolnak babára amikor terhesek?érdekes logika

szerinted a nõk csak akkor gondolnak babára amikor terhesek?érdekes logika
ez hogyan jutott eszedbe, hát én soha nem gondoltam rá N
Gondoltam már babára, mégsem vagyok terhes!
Valószínû, hogy már szeretne...esetleg kérdezd meg tõle!
Mindketten terhesek vagytok.
raadasul a gyereketek mar terhesen fog vilagra jonni
Nem, mivel az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. És a sperma a levegõn 1-2mpalatt elhal.
Issstenem, ha ennyire hülye vagy minek szexeltek, már bocs.?
elnézést nem is szexeltetek.
elsõ válaszolónak igaza van, különben is, a spermiumnak el kell jutnia a petesejtig, ami a méhben van. de gondolj bele, a csajod szûzen terhes maradna... (végülis, Szûz Máriának sikerült, jó lesz vigyázni legközelebb!)
Bízom benne, hogy teherbe esett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!