Találatok a következő kifejezésre: Akkor terhes a (2351 db)

Aki terhes, a menszije elött mit érez?

Legjobb válasz: Én nem éreztem elõtte semmit csak utána. Hányingerem volt de nagyon:))))

Én nem éreztem elõtte semmit csak utána. Hányingerem volt de nagyon:) )))
de ha férfi vagy akkor tuti hogy nemvagy terhes!
Nekem mindig ennyi. Amúgy az átlag az pont azért átlag, mert senkinek sem annyi, hanem vagy magasabb, vagy alacsonyabb, de nincs messze tõle. Amúgy meg akkor is magasabb a testhõmérsékleted, ha pl megjön, vagy megjönni készül, vagy ha kicsit fel vagy fázva, vagy ha kicsit be van gyulladva a torkod, vagy mittudomén... Remélem azért nem nagyon komoly a kérdés. Ha kétségeid vannak, vegyél egy terhességi tesztet és kiderül az igazság...
Az oké, hogy nem bánnád, de nem is vagy rá kíváncsi? Vegyél már egy tesztet! :D
Hát a hôre valóban nem lehet alapozni, mert ahhoz egész hónapban kellett volna mérned, hogy tudjuk, mennyi az átlaghôd. Szerintem vegyél egy tesztet, az a legbiztosabb. Ha baba van, azt már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit köhögtem de ennyi!
nem fáztál meg?
A kérdező hozzászólása: végülis nem bánnam ha baba lenne!
hõt reggel kell mérni. ébredés után még az ágyban fekve. egyébként meg min. 1-2 hónapig kell mérned, hogy megtudd mikor, hogyan változik a testhõmérsékleted.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem terhes vagy. bár nem tudom, ez most neked jó-e vagy rossz.... 24N
Itt mindenki eleve arra tippel, hogy nem akarsz terhes lenni.. De mi van, ha igen? :D 6 éve vannak együtt, végülis elképzelhetõ... Amúgy meg vegyél tesztet, ez a hõmérõs dolog az hülyeség. Mindenkinek más és nem lehet rá alapozni...
Nem tudom hány éves vagy, de ha nem akartok még gyereket, akkor védekezzetek és nem kiszállással.A szabálytalan ciklusod miatt pedig dokihoz kellene menni, hogy segítsen beállítani.Ilyen ciklushoz igazodni sem lehet, ha esetleg még próbálkoznátok a naptármódszerrel is. Ez játék a tûzzel!
A kérdező hozzászólása: 6 éve. késett már máskor is ezért nem vettem eddig tesztet
A kérdező hozzászólása: 6 éva vagyunk együtt és soha nem szedtem semmit!a védekezés is csak ugy történik hogy kiszáll
Az inkább aggasztó, hogy nem jött meg, minthogy mekkora a hõd.Voltatok úgy együtt a barátoddal, hogy nem védekeztetek, vagy rosszul? Ha 2 hete nincs meg, miért nem csináltál tesztet? Szedsz fogamzásgátlót?
én 0, 7 fokról tudok. Tehát ha 37, 5 vagy, akkor vagy terhes (vagy influenzás)
A kérdező hozzászólása: köszi de azt hiszem nõ vagyok :D
A kérdező hozzászólása: kb 2 hete nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt!de mivel ilyen sokat késik ki lehet matekolni mikor van peteérésem vagy bármikor lehet?mert tegnap belém ment a párom!?

Nem értem ezt az egészet.9hónapig vagyunk terhesek, az 36hét. A 40hét az 10hónap. Hogy van ez? Az első hónap felében amúgy sem vagyunk terhesek, akkor miért a mensi első napjától számolják a terhességet?

Legjobb válasz: 40 hétig vagyunk terhesek és nem 9 hónapig. Ezért nem helyes azt mondani, hogy 9 hónap de mindenki ezt mondja. Abban igazad van, hogy még nem is vagyunk terhesek amikortól számolják de valamihez viszonyítani kell. A fogantatáshoz nehéz lenne mert azt nem tudhatjuk. Van aki mensi alatt lesz terhes van aki mensi elõtt 1 héttel, ezt nem lehet tudni pontosan úgysem.

40 hétig vagyunk terhesek és nem 9 hónapig. Ezért nem helyes azt mondani, hogy 9 hónap de mindenki ezt mondja. Abban igazad van, hogy még nem is vagyunk terhesek amikortól számolják de valamihez viszonyítani kell. A fogantatáshoz nehéz lenne mert azt nem tudhatjuk. Van aki mensi alatt lesz terhes van aki mensi elõtt 1 héttel, ezt nem lehet tudni pontosan úgysem.
Mivel egy év 52 hét, ezért 9 hónap 39 hét, ami már inkább 40, mint 36.
Egy hónapban nem 4 hét van!!!, csak orvosilag számolnak úgy (holdhónap), az egyszerûség kedvéért. Április végén estem kb teherbe, és január végére vagyok kiírva. Az pont 9 hónap.
Egyszerû: 9 hónap nem 36 hét, mert 1 hónap nem 4 hét, nem 28 nap, hanem 30 vagy 31. Nem kell sok ész hozzá :P
00.05 akkor minek olvasod? es ami a lenyeg minek irsz de azt is hulyeseget!
De unom már ezt a kérdést

Valaki járt már úgy, hogy későn vette észre, hogy terhes? Ha igen, akkor megjött a havid rendesen? Hogyan derült ki, hogy terhes vagy?

Legjobb válasz: Rendes vérzés, olyan ritkán van több hónapig terhesség alatt,hogy nagyon. Mert a vérzés terhesen, nem normális. Aki mégis vérzik,annak általában kevesebb, jóval rövidebb. Már ez is lehet egy jel! Ha fent áll a gyanú,akkor inkább érdemes csinálni egy tesztet!

Rendes vérzés, olyan ritkán van több hónapig terhesség alatt, hogy nagyon. Mert a vérzés terhesen, nem normális. Aki mégis vérzik, annak általában kevesebb, jóval rövidebb. Már ez is lehet egy jel! Ha fent áll a gyanú, akkor inkább érdemes csinálni egy tesztet!
Az én barátnõmnél 5 hónaposan derült ki, hogy terhes. A durva, hogy a 4. hónapig sûrûn jûrt nõgyógyászhoz, aki azt mondta Neki, hogy cisztája van. Aztán járt hozzá kezelésekre stb, mikor is 5 hónapos terhese egy ultrahangos vizsgálaton megmozgudlt a baba. Akkor mondta a doki: ne haragudjon Hölgyem, tévedtem. Ez nem ciszta, hanem egy gyermek. Majdnem leestünk a székrõl. A barátnõm kifutott a rendelõbõl, és 1 km-en át csak szaladt. Alig értem utol, de vszínû, hgoy én is így reagáltam volna. A vérzése rendesen, havonta megvolt, tünete semmi nem volt, még a pocakja sem nõtt feltûnõen. Szóval létezik ilyen, de õszintén, több ilyen ismerõsöm nincs. Nem is hallottam ilyen törtétenet, nem is éltem át azóta sem. Azóta 3 éves a kicsi, és makk egészséges. Remélem, hogy nem volt ilyesztõ a történetünk.
Kedves Utolsó! A barátnõd jó nagyon kamuzott!:) A baba, ugyanis 8 hetesen is már mozog, azt egy dolog, hogy mi csak jóval késõbb érezzük! Nincs az a doki, aki egy 5 hónapos magzatot uh-on nem lát!
én szoptatás melletti fog.gátlót lecseréltem normál gyógyszerre.Elsõ hónapban nem jött meg.Mondom a dokinak azt mondta elõfordul.Mivel elõtte egy évig nem menstruáltam a szoptatós gyógyszer miatt.Szedtem még egy hónapig, akkor sem jött meg, csináltam egy tesztet pozitív.Mentem az orvoshoz kicsi [email protected] uh-n mondja 8 hetes.Egy hét múlva kórházban ultrahangon másik doki mondta hogy 15-16 hetes.A kislányom 9 hónapos volt.A kistesó meg pocakban.Nagyon féltem hogy baja lesz mivel 2 hónapig szedtem a gyógyszert legalább miközben terhes voltam.Ja és az elsõ mensim kimaradása után csináltattam terhestesztet laborban ami negatív volt.Nem tudom mi történt.Két lány után lett egy gyönyörû kisfiam semmi baja :)

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Õ már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.

Legjobb válasz: Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.

Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.
Semmilyen védekezés nem ad 100%-os biztonságot! Ezt jobb ha tudod, mielõtt a bogarat a füledbe ülteti valaki "jóindulatú" ember. Csak az a 100%-os védekezés, ha nem szexeltek:) Mielõbb üljetek le megbeszélni. Szüleid biztos nem örülnek elsõre, de mivel téged biztos szeretnek, hisz a gyerekük vagy, majd megenyhülnek!De mindenképp beszélj velük mielõbb!
Te jó ég :S.... Ezen minél elõbb túl kell esni .Én megmondom õszintén nem pártolnám, hogy a lányom 17 évesen gyereket szüljön !
amúgy ha van pozitív teszt akkor tuti terhes. szüleiddel meg beszélj mielõbb. nem jó halogatni a dolgot, ehhez a döntéshez jelen esetben 6 emberre van szükség.
Minél elõbb el kell mondanod, õszintén meg kell beszélni a dolgokat.
"az apja ki akar herélni" Hát ez igy szokott lenni, miért nem vigyázott jobban a lányára és a barátnõd önmagára veled együtt. Na jó komolyra forditva, azt mondod védekeztetek, akkor még nem biztos, hogy terhes. Ha viszont terhes lesz, akkor azonnal mondd el a szüleidnek. Elõször mondd el az anyudnak, majd utána az apudnak. Ha bátor vagy akkor egyszerre mind a kettõnek.
8. Pont ez a véleményem nekem is. Annyira erõlködik a kérdezõ, hogy védekeztek, mégis terhes a lány, ha minden igaz. Akkor bizony ott besegítettek, de majd kiderül egy apaságin.
Hát ha te VALÓBAN mindig védekeztél, ahogyan állítod, akkor valahogyan így mondd meg a szüleidnek: -Apa, Anya, a barátnõmet teherbeejtette valaki... majd a DNS-teszt kimutatja, hogy ki volt az. Adig is fizethetitek helyettem a gyerektartást. Hát nem nagyszerû?!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek en ugy terveztem, hogy 18 evesen majd apa leszek? Eredetileg nem gondolkoztam meg gyereken de nem fogom megolni ha nem kell. Szerencsetlen errol nem tehet, ez a mi hulyesegunk. Ugyanugy megerdemli az eletet mint az a gyerek akit terveztek a szulei es ha megszuletik biztos nem lesz rossz dolga. A baratnom szulei majd segitenek neki es nem tudom, hogy a szuleim mit szolnanak hozza de az biztos, hogy se a gyereket se engem nem raknanak ki. Egyebkent holnap fog orvoshoz menni, hamarabb nem is terveztem elmondani. 18-as sajnalom. Mi pont ezert nem akarunk ilyet csinalni. Oke, hogy fejlett az orvostudomany meg mittomen de barmi tortenhet o meg akar gyereket, bar nem ennyi idosen tervezte.
Majd írd meg, hogy a barátnõd terhes lett-e vagy sem, de drukkolok neked, hogy ne tõled legyen a baba, mert 18 évesen nem jó dolog gyereket nevelni. De, ha még is terhes és a tiéd akkor vállalj minden felelõséget a kicsiért és sok boldogságot!
Mások is voltak ilyen helyzetben. Baba mellett érettségiztek le, de a nagyszülõk segítettek mindkét részrõl. Próbálj mellette maradni a bajban. Védekezés mellett is lehet terhesség. Keress valami állást és estin folytasd a sulit. Nehéz lesz, de annak idején sok pár élt így. Egy ismerõs pár volt ilyen helyzetben, nekik minden évben született utána gyerekük. A fiatal asszony nem tudott tovább tanulni. Az lenne jó, ha a szülõk mindkét részrõl segítenének. Nehéz lesz, de egy abortusz egy életre tönkre teheti barátnõdet.
na? elmondtad? mi lett?
A kérdező hozzászólása: terhes
Meg is tartja?
És mihez kezdtek?
A kérdező hozzászólása: Megtartja és nem tudom. Nem szóltam még a szüleimnek. Próbáltam de nem merek belekezdeni vagy belekezdek és hülyeségeket mondok.
persze, ne szólj nekik...majd észreveszik... te jó ég! amikor meg kellett csinálni ezt a gyereket, akkor miért nem voltál ilyen félénk? itt az ideje, hogy megtanuld vállalni a tetteid következményeit.
Szexelni volt bátorságod, elmondani is legyen!
Kérdezõ na mi ujság? Utolsó biztosan benned van a hiba? Hallottam már olyat is, hogy a férjnek nem lehet gyereke. Van egy ismerõsöm, akinek azt mondták nem lehet gyermeke, elvált a férjétõl és teherbe esett. Most 2 éves a pici gyermeke.
19. Köszönöm sz együttérzést. Eddig még nem gondoltunk örökbefogadásra, mert "próbálkoztunk", és még nem jutottunk el erre az elhatározásra, de bevallom õszintén, mostanában már egyre többször megfordult a fejemben a gondolat, csak még a férjemnek nem mondtam.
A kérdező hozzászólása: Szerintem õk csak azért (vagyis inkább az anyja) nem akarja elvetetni mert 1 gyerekük elment, a másik csecsemõ korában meghalt és a barátnõm se volt biztos, hogy életben marad. És hogyha elveszik akkor ugye kevesebb esély van arra, hogy megint terhes lehet (ha az).
Nem úgy van, hogy a pozitív teszt sosem téved, csak a negatív? Valami ilyesmit olvastam már itt többször is.
Addig, amíg az orvos nem igazolja ne mondd el otthon (még lehet vaklárma, igaz kétlem) Aztán jó gyorsan, egyenesen, mint a ragtapasznál. Lsz kiabálás, vagy magukbaroskadás...kétségbeesés. Acélozd meg magad viseld annyira jól mint amennyi a helyzet engedi... Aztán döntsetek a lánnyal. De jó ha már kész tényekkel együttmondjátok el az is.
Gondolkodj. Mennyi az esély arra, hogy a 17 évesen felcsinált baràtnõd mellett maradsz halálodig? Hogy bírni fogod a Tescoban az árufeltöltést, vagy a McDonald'sban a krumplisütögetést /alig 18 évesen, szakma nélkül, gyakorlat nélkül mást nemigen fogsz találni/ emellett éjjelente a gyereksírást, a jelenleg randipartner, csupa bûbáj barátnõd testi és lelki változásait? Te költözöl az õ szüleihez és akkor te tûrsz majd mindent, vagy a kis barátnõd hozzátok és akkor õ harcol majd a mamáddal? Két évet nem adok nektek együtt, és akkor? Kivel áll majd össze az akkor húszéves, tanulatlan, kisgyerekes csajod? Nem lesz kapós, le kell majd adni az igényeit, ez azt jelenti, hogy valami selejtes nevelõapja lesz a kislányodnak/kisfiadnak... Hajrá, gyártsatok gyereket ész nélkül, a semmire!
Jól mondja az utolsó. Nem is népszerû a válasza, pedig Neki van igaza.
Igen igaza van, de senki enm kért tanácsot arra vonatkozóan, bogy megtartság-e a babát. Az volt a kérdés hogyan mondja el? És hogyan fognak reagálni a szülõk?
Ha az én gyermekem állna elém, én nagyon kiakadnék ettõl és mélységes szomorúságot, csalódást éreznék ! Az nem kérdés , hogy mit tanácsolnék ... ! Addig kell orvoshoz menni , amig lehet segiteni !Minél elõbb!
Na, terhes?
Pont 17 voltam, amikor terhes lettem a barátomtól. Sem anyám, sem "anyósomék" nem támogattak minket, sõt anyám azonnal bejelentett a nõgyógyászához, hogy terhes a lánya, és abortuszra menne a doktor úrhoz. Amit akkor, és most érzek, senkinek nem kívánom. 10 évig voltunk még együtt a barátommal, aki idõközben a võlegényem lett, de nem estem teherbe soha többet. Elhagyott... Most 43 évesen egy férjjel, akivel 16 éve kétségbe esve küzdünk egy saját gyermekért, el nem tudjátok képzelni mit is érzek. Sem anyám, sem a volt võlegényem, aki azóta boldog családapa két gyerekkel, sem senki nem tudja mi zajlik a lelkemben, csak a férjem, mert õ lát nap mint nap 16 éve, õ tudja talán min megyek keresztül. Ezt egy anya sem tudhatja, csakis az áldozat, vagyis én.
Hú utolsó :(( Sajnálom! Örökbefogadásra nem gondoltatok? (tudom, hogy nem ugyanolyan, mint egy saját)
No mit lett veletek, kérdezõ?

Viszketnek a bimboim! Terhes lennék? Az elöbb olvastam hogy azt irta valaki hogy amikor terhes volt viszketet a mellbimboja! Nekem fájj már vagy 3hete és viszket is de megjött közbe 3 nap csuszással most akkor mi a helyzet mindenkinek viszket?

Legjobb válasz: A rendes vérzés és a terhesség nem összetartozó fogalmak. Nem valószínû, hogy terhes vagy. A viszketésnél sokkal egyértelmûbb és határozottabb terhességi tünetek is vannak. Amikor nem vagy terhes a hormonális változások miatt is feszülhet a mell, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.

A rendes vérzés és a terhesség nem összetartozó fogalmak. Nem valószínû, hogy terhes vagy. A viszketésnél sokkal egyértelmûbb és határozottabb terhességi tünetek is vannak. Amikor nem vagy terhes a hormonális változások miatt is feszülhet a mell, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: de nekem soha nem viszketet a melbimbom!!!!
Lehet ki van száradva azért viszket!
Errõl olvastál és most ezt érzed. Egy picit sánta lesz a hasonlat, de ha tetvekrõl olvasol akkor is megvakarod a fejed, pedig nem vagy tetves.

SOS! Ha 12 napja késik a menzeszem akkor már a terhességi tesz kimutatja, hogy terhes e vagyok? Vagy még korai?

Legjobb válasz: ..."terhes e vagyok?" helyesen így szól: "terhes vagyok-e" puszi !

..."terhes e vagyok?" helyesen így szól: "terhes vagyok-e" puszi !
Szerintem már kimutatja, nekem 5-6 nap után már látszott a 2 csík.
Attól függ, mikor van peteérésed. Ha a ciklus végén, akkor csak késöbb. De sokszor észre sem vesszük, mikor van. Nekem az elsö terhessségemnél a ciklusom 30. napján voltunk együtt és lettem terhes. Akkor késöbb mutatta ki a teszt.
Szerintem ne a menzeszhez mérd, hanem az együttléthez!Tehát pl én úgy lettem terhes, hogy az elõzõ menzim kimaradt.
Amikor én elmentem dokihoz, hogy már 17 napja nem jön meg, akkor még csak 1 hetes terhes voltam.Aztán késõbb sem jött meg, és pozi lett a tesz.
A kérdező hozzászólása: koszi, hogy kijavítottál, amugy ha a kérdésemre válaszoltál volna akkor tobbet segítesz
na végül is mi lett veled?

Aki menstruált a terhessége alatt, az honnan vette észre hogy terhes és mikor?

Legjobb válasz: Nekem csak a legelsõ jött meg. Úgy vettem észre,hogy terhes vagyok,hogy már vártuk a babát,így nemvárt elõtt is csináltam teszteket és pozitívak lettek. Aztán megjött,de közben tüneteim voltak,éreztem hogy terhes vagyok. Az is gyanús volt,hogy nekem mindig úgy szokott megjönni,hogy elsõ nap vagy este barnázok,aztán második nap reggel pedig elönt a piros. Most sokkal kevesebb jött,de rögtön élénk piros színû volt. Egyébként be is mentem délután az ügyeletre,mert tudtam,hogy terhes vagyok,de nem láttak semmit,hazaküldtek azzal,hogy menstruálok és kész.

Nekem csak a legelsõ jött meg. Úgy vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy már vártuk a babát, így nemvárt elõtt is csináltam teszteket és pozitívak lettek. Aztán megjött, de közben tüneteim voltak, éreztem hogy terhes vagyok. Az is gyanús volt, hogy nekem mindig úgy szokott megjönni, hogy elsõ nap vagy este barnázok, aztán második nap reggel pedig elönt a piros. Most sokkal kevesebb jött, de rögtön élénk piros színû volt. Egyébként be is mentem délután az ügyeletre, mert tudtam, hogy terhes vagyok, de nem láttak semmit, hazaküldtek azzal, hogy menstruálok és kész.

Vannak itt olyanok akik terhesek, de első hónapban megjött nekik? Kinek hogy alakult olyankor a hője?

Legjobb válasz: Sajnos én hõt nem mértem,de amikor a lányommal terhes lettem nekem megjött,és 2 napig tartott. Gyenge volt,de élénk piros. Elõtte 2 nappal már voltak pozitív tesztjeim,így elmentem az ügyeletre,hogy nézzenek már meg,mert érzem/tudom hogy terhes vagyok,de vérzek. Az ügyeletes orvosnõ annyit tudott hozzáfûzni a dolgokhoz,hogy "minek jött ide ha menstruál?". Vizsgálat után közölte,hogy nem vagyok terhes,mert semmi rá utaló jelet nem lát. Már 21 hónapos a lányom!

Sajnos én hõt nem mértem, de amikor a lányommal terhes lettem nekem megjött, és 2 napig tartott. Gyenge volt, de élénk piros. Elõtte 2 nappal már voltak pozitív tesztjeim, így elmentem az ügyeletre, hogy nézzenek már meg, mert érzem/tudom hogy terhes vagyok, de vérzek. Az ügyeletes orvosnõ annyit tudott hozzáfûzni a dolgokhoz, hogy "minek jött ide ha menstruál?". Vizsgálat után közölte, hogy nem vagyok terhes, mert semmi rá utaló jelet nem lát. Már 21 hónapos a lányom!
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem semmi!Gratulálok a babához! Nekem most elsõ nap alig volt valami, aztán két napig erõs, ma megint vérfolt van csak, a hõm pedig folyamatosan magas... nem értem a dolgot.Szeretnék babát, de azért remélem nem a szervezetem szórakozik velem.
Szerintem tesztelj egyet.
A kérdező hozzászólása: Annyira félek, hogy negatív lenne a teszt, de azóta is magas a hõm...

Aki terhes, annak a napközbeni hője is magasabb?

Ezt úgy értem, hogy létezik olyan, hogy valaki terhes, a reggeli h?je magasabb, de napközben lejjebb megy?

Legjobb válasz: Látom már nem mai kérdés, de függetlenül attól, hogy terhes vagy-e vagy sem, nappal icipicit emelkedik mindenki hõje, a mozgás, aktivitás miatt. Terhesen is, anélkül is.

Látom már nem mai kérdés, de függetlenül attól, hogy terhes vagy-e vagy sem, nappal icipicit emelkedik mindenki hõje, a mozgás, aktivitás miatt. Terhesen is, anélkül is.
erre én is kiváncsi lennék, de még senki nem válaszolt:D:/
Na, mértem nektek egyet! Reggel 37, 1-37, 2 szokott lenni, most napközben 37, 5. 8 hetes vagyok.
köszi erre kiváncsi voltam én is :)
reggel 37, 0-371. napközben 37, 4-37, 5 ez jo jel?????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!