Találatok a következő kifejezésre: Akkor most vagyok A tesztem (79 db)

Ha nem akar megjönni 10 napja de a tesztem negatív akkor most mi a helyzet nem lennék babás vagy?

Legjobb válasz: Mivel 10 napja kesik ki kell hogy mutassa.Csinalj egy tesztet reggeli vizeletbol es ha az is negativ nagy eselye van hogy nem vagy babas,de ott van a kisebbik esely, hisz van akinek honapok utan mutatta ki..bar ez szerintem ritkabb.Ha negativ akkor lehet a kesest betudni annak hogyha kevesebbet eszel(fogyokurazol)vagy idegeskedsz..

Mivel 10 napja kesik ki kell hogy mutassa.Csinalj egy tesztet reggeli vizeletbol es ha az is negativ nagy eselye van hogy nem vagy babas, de ott van a kisebbik esely, hisz van akinek honapok utan mutatta ki..bar ez szerintem ritkabb.Ha negativ akkor lehet a kesest betudni annak hogyha kevesebbet eszel(fogyokurazol)vagy idegeskedsz..
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, ha negatív/pozitív irány a doki!

Akkor most terhes vagyok? A tesztem vasárnap reggel pozitív lett. Tegnap voltam dokinál. Õ azt mondta, hogy amit lát az olyan mint egy petezsák, ez utalhat arra.

Ápr. 20-án jött meg utoljára, ha onnan kell számolni a terhességi heteket, akkor ez most a hatodik hét. Nem kéne már pontosabban látni? Vagy nem kéne ennyit aggódnom?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?

Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Megpróbálok nem aggódni, csak olyan nagyon akartam már a babát, és olyan lelkesen mentem orvoshoz! Csak azt a megerõsítést nem kaptam meg, amire számítottam. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, akkor már többet lát! De nagyon boldog vagyok, mert állandóan émelygek és szédülök és ez azt jelenti, hogy ott van!!! :-))))))
Valószínüleg igen, de ezt az orvosod fogja ugyís pontosan megmondani. A lényeg, hogy ne aggódj.
1.válaszoló vagyok... Gratulálok! Két hét múlva már dobogni fog a pici szíve! Minden jót továbbra is!

Tavasszal cisztám volt. Duphastonal kikezeltük, azóta a ciklusom 28napos. A tüszőrepedésem pedig a 21napon van. Uh és a hőm is mutatta. Mi együtt is voltunk akkor és most vagyok a 32napomon. Mikor csináljak tesztet? Mikor érezhetem a jeleket?

Legjobb válasz: aztaaa, most nagyon fellelkesítettél:DDD én most a 32.napon vagyok. akkor még várjak öt napot legalább mi? mondták már nekem azt is mások hogy így nem is lehetek terhes hogy 21.napon van tüszõrepi és a ciklusom 28.napos.pedig tavaly már egyszer terhes voltam, csak 10hetesen elment.... a folyás lehetséges terhesség elején, ennyire elején?

A kérdező hozzászólása: aztaaa, most nagyon fellelkesítettél:DDD én most a 32.napon vagyok. akkor még várjak öt napot legalább mi? mondták már nekem azt is mások hogy így nem is lehetek terhes hogy 21.napon van tüszõrepi és a ciklusom 28.napos.pedig tavaly már egyszer terhes voltam, csak 10hetesen elment.... a folyás lehetséges terhesség elején, ennyire elején?
Igen várj még, és igen jól írtad:) Azért írtam amit írtam (elsõ válasz), mert írtad, hogy a ciklusod 28 napos. De nem lehet 28 napos, ha az ovu a 21. napon van, mert mensi elõtt 14 nappal van:) Remélem így már sikerült érthetõbben leírnom, mit is akarok:) Mindenesetre várj pár napot, simán lehet baba. Drukkolok.
Ha a 21. napon repedt a tüszõ, akkor még várj 2-3 napot. Hétvégén, ha nem jön meg, akkor tesztelj. A peteérés nem a menstruáció utáni, hanem a menstruáció elõtti 14. napon van, vagyis te még csak a 11. napon vagy, még nemigen ágyazódott be. Türelem, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia, köszönöm a válaszod. a tüszõrepedést én úgy értem, hogy a mensi elsõ napja a ciklus elsõ napja, igaz?és a 14nap környékén szokott normál esetben a tüszõrepedés lenni, de nekem nem a 14. napon van hanem a 21.napon. jól írom?
Igen, jól írod! Nekem is a 21. ciklusnapomon volt tüszõrepedésem, aznap voltunk együtt, így fiú baba lett :-) Tesztet a 36. napon csináltam. (Mondjuk nem is sejtettem, hogy terhes lehetek). Ezen a napon már 1, 7mm-es petezsák is látszott az ultrahangon.
10:57-es vagyok: Nagyon szorítok neked! Így visszagondolva, én a ciklusom 31. napján éreztem úszás után egy nagyon erõs "na most jön meg" érzést, a 33. nap körül pedig hogy picit mintha feszülne a mellem. Ezen kívül semmit. De ez mindenkinél más. Igaza van elõttem szólónak. Valószínû, hogy mikor ilyen "késõn" van peteérésed, akkor a ciklusod is hosszabb, mint 28 nap. Nekem is hosszabbak a ciklusaim, összevissza jött meg. Szerintem egy-két nap múlva csinálhatsz tesztet. Mikor én csináltam, azonnal elõjött a csík! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, remélem jó hírekkel szolgálsz majd! :-)
A kérdező hozzászólása: most már van két csíkos tesztem:DDD jó volt a megérzés!!! most vagyok az ötödik hétben:DD

Ha ma vagyok a 48. napon de a tesztem nega akkor most mi a helyzet?

Hogy számoljam a pét? a ciklus.hu szerint vasárnap kellene lenni emegint. akkor lesz vagy nem vagy hogy is van ez?

Legjobb válasz: de ha nem baba akkor lehet most majd pém 24-én?

A kérdező hozzászólása: de ha nem baba akkor lehet most majd pém 24-én?
A kérdező hozzászólása: A teszveszten vettem 10-es érzékenységû tesztet az lett nega ma reggel. Akkor azt mondjátok h lehetek terhes csak a teszt nem mutatja?
A kérdező hozzászólása: volt amint a diagrammon is látjátok poz ovu tesztem a nemvártkor. utánna csont nega most megint kezd pozitiv lenni az ovu teszt.
Második vagyok. Szerintem tuti, hogy babás vagy! Szerintem még ma vegyél egy tesztet, és persze mindenképpen menj el orvoshoz!!! És majd légyszi írd meg, hogy mi lett az eredmény.
Igen. Lehet, hogy régi volt a teszt már, és még millió oka lehet. Én elmennék egy patikába és egy ellenõrzött minõségû teszttel próbálkoznék. De az orvost semmiképpen nem hagynám ki, ha 48 napja nem jön meg a menzeszem! Ez a baba érdeke is.
Ha volt péd a múlt hónapban, akkor most mensi nélkül nem lehet mégegyszer. Az "elhasználódott" méhnyálkahártyának le kell lökõdnie- vagy kiveszik a dokik. Nagyjából ez az egyik lehetõség, a másik az, hogy babát vársz. Péd mensu nélkül nem lehetett most szerintem. De! Olyat már nem egyszer hallottam, hogy a negyven akárhányadik napon lett elõször pozitív a teszt. Orvoshoz kellene menned mielõbb, akármi is az ok, ha baba van, azért, mert már illene tudnod róla az õ védelmében is. Ha nincs akkor azért, mert a nem lelökõdött méhnyálkahártya veszélyes, nem játék. DRUKKOLOK!
Szerintem csak nem mutatta ki a teszt, hogy baba van a dologban, nem? Milyennel próbáltad?
Szia! Ennél a diagrammnál negatív a terhességi teszted??? Hát, ez elég érdekes... Orvosnál nem voltál még?
Szerintem vagy mégis babás vagy. (Magas a hõd, hosszan pozitív az ovu teszt... ) Vagy valami nincs rendben.Én a helyedben már elmentem volna orvoshoz.
Szia! En is pontosan igy vagyok mint te. En ugyan voltam mar dokinal de a teszt meg mindig nega. Marcius 28-an volt utcso menzim. A dokinal mer haromszor nahe lett a teszt holnap megyek megint, es akkor mar uh-val nezi meg. Szurkolok neked is, majd ird meg mi lett.

Ha most vagyok a ciklus 11. napján és az ovu teszten a tesztcsík csak éppen picit halványabb, mint a kontroll csík, akkor az jó?

Vagyis pé-m van?

Legjobb válasz: Elvileg az még nem jó. A tesztcsíknak pont olyan erõsnek, vagy még erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak, akkor van pé! Várj még türelmesen! És figyeld a hõdet is! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!

Elvileg az még nem jó. A tesztcsíknak pont olyan erõsnek, vagy még erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak, akkor van pé! Várj még türelmesen! És figyeld a hõdet is! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!
Probalkozzatok! Nekem 2 nap volt 2 csikom, de a teszt csik mindket nap halvany volt! Mi probalkoztunk(most eloszor ovu teszttel)...es most vagyok 10 hetes es 3 napos terhes! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást és infot, remélem összejött :) ) 2. válaszolónak gratuálok és nagyon boldog babavárást kívánok!

Aki használt ovulacios tesztet és 32-33 napos a ciklusa hányadik napon lett pozitív a teszt? Most vagyok a 18. napon!

Legjobb válasz: december 14en volt menzim, januar 13 an negativat teszteltem, 25en viszont egyertelmu pozitivat. :)

december 14en volt menzim, januar 13 an negativat teszteltem, 25en viszont egyertelmu pozitivat. :)
Gondolom az ovu tesztet kérded, nem a terhességit. Az ovu tesztem a 15 és 16. napon lett pozitív, az uh igazolta a pé-t. A ciklusaim 34 naposak.
Ma essetek egymásnak ezerrel!!!!!!Most van ovud!!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, kedves válaszoló. Ma reggel is pozitív lett a tesztem.

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

Most csináltam egy tesztet a Gabriellel, és megdöbbenésemre negatív lett. Pedig egyébként szinte az összes terhességi tünet megvan, úgymint fáradtság, émelygés, hányinger, stb. Most akkor terhes vagyok, vagy sem?

Illetve még ehhez hozzájön az, hogy 6 napja késik már. Ilyenkor mi lehet? Az a baj, hogy este teszteltem? Vagy nem is vagyok terhes? De akkor mik ezek a tünetek? Tanácsokat várok.

Legjobb válasz: Ilyen már velem is elõfordult. Összes tesz negatív, aztán csak nem akart megjönni,az összes tünet megvolt és én már szültem egyet, szinte biztos voltam benne, de végül 10 nap késéssel jött meg. Általában az elmaradt mensi napján már ki kellene mutatnia a tesztnek ha terhes vagy, de persze itt is vannak kivételek, mint ahogy az elõttem válaszoló írta.Nincs mit tenni mint várni,lehet neked még nem elég a hcg-d azért nem mutatja. Türelem:)

Ilyen már velem is elõfordult. Összes tesz negatív, aztán csak nem akart megjönni, az összes tünet megvolt és én már szültem egyet, szinte biztos voltam benne, de végül 10 nap késéssel jött meg. Általában az elmaradt mensi napján már ki kellene mutatnia a tesztnek ha terhes vagy, de persze itt is vannak kivételek, mint ahogy az elõttem válaszoló írta.Nincs mit tenni mint várni, lehet neked még nem elég a hcg-d azért nem mutatja. Türelem:)
Szia!Szerintem reggeli vizeletbõl probálj tesztelni!Drukkolok!:)
Reggeli vizeletbõl tesztelj! Az koncentráltabb, hamarabb kimutatja belõle! Lehet, hogy késõbb volt pé-d ezért nem mutatja még ki! tényleg van, akinek csak késõbb mutatja ki, és sajna olyan is, akinek csak az orvos állapítja meg, teszt nem mutatja ki! Nekem is volt olyan, hogy 10 napot késett, de nem voltak tüneteim... Szóval várj pár napot az újabb tesztig, kb 2-3 naponta kétszerezõdik meg a hcg! Drukkolok neked!
Reggeli vizeletbõl tesztelj, az koncentráltabb. Nekem a várt mensi után 2héttel lett pozití.Ez mindenkinél más. tudok olyanról is, hogy a nõgyógyász megállapította a 6hetes terhességet, és a tesztje pedig negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, legközelebb biztos, hogy a reggelibõl fogok tesztelni. Akárhogyis, valahogy nem nagyon tudom azt elhinni, hogy nincs baba, mert a tüneteim azután jöttek szép sorban elõ, miután 13-án hétfõn nem jött meg. És azóta tényleg fokozatosan egyre több a tünet. Kezdõdött az álmosság, fáradtsággal, majd utána az émelygés, illetve a hányinger, és most már ott tartok, hogy a melleim is feszülnek. És ez ugye elvileg mind-mind terhességre utaló tünet. De mindenesetre várok keddig vagy szerdáig, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek mégegyszer. Mondjuk az is még érdekesség volt, hogy a mensim elött szinte mindíg jelentkezõ és néhány napig tartó kipattogzás a combomon, csak egyetlen napig tartott, ami 13-án volt, amikoris ugye meg kellett volna elvileg jönnie. Azért, köszönöm a válaszokat.:)
Nekem múlthét vasárnap, azaz okt.12-én kellett volna megjönnie, de csak ma reggel mertem tesztelni és pozítiv lett. Úgyhogy próbált meg te is reggel. Ja én egyébként ClearBlue-t használtam.
Szia! Remélem te szerencsésebb vagy mint én, mert nekem is megvolt az összes tünetem, kismamák, védõnõ, még doki ismerõs is azt mondta, hogy baba van a dologban, fehér, krémes folyás, fáradság, cicifeszülsé, hányinger, 6 nap késés, és a 7 . napon meg megjött!!!! :( Próbáld meg azért a reggeli elsõ vizeletet, szorytok, hogy veled ne ez legyen, velem durván játszott a szervezetem, gondolhatod mekkorát koppantam!!!
Mikor volt az utolsó mensid? Ultrahangozott is, vagy csak kézzel vizsgált? Van valami hormonális problémád, ami okozhatna fals pozitív tesztet?
Szerintem addig semmiképp, amíg egy másik normális orvos meg nem vizsgál uh-val is.
Ez most valami vicc, vagy kamukérdés? Mi köze van a cickafarkfû teának a terhességhez? Milyen orvoshoz mentél? Normális orvos nem tapintással vizsgál (mert csak a 2. hónaptól tapintható a terhesség), hanem megnéz ultrahangon. Vagy nem gondoltad komolyan a kérdést, vagy menj el sürgõsen egy normális nõgyógyászhoz.
Menj el egy másik orvoshoz is! Én az 5ik héten voltam (uh-on) még nem látott semmit, hatodikon már igen! Következõ terhességnél a 8ik héten mentem el, akkor megvizsgált kézzel, és rögtön mondta, hogy terhes vagyok , de utána csinált uh-ot is! Volt egy vetélésem is a 6ik héten, akkor megvizsgált kézzel , de csak annyit mondott, hogy nagyobb a méhem!
Mikro volt a menstruációd elsö napja? nem is nézett meg uh-gal???? Mivel pozityív tesztejeid vannak igy el ne kezd a cickafark füvet mert akár gondot is okozhat. valószinüleg van terhesség csak korán mentél na meg nem kézzel kell vizsgálni a akorai szakaszban. 6 hét elött sokszor még uh-on sem látszik.
Bocsi, lehet, hogy tudatlan voltam. De mire való a cickafarkfû tea? MI köze a terhességhez?
elvileg a peteérést serkenti ezért peteérésig kell inni és utána palástfû teát mert az pedig segitheti a beágyazódást. de sokaknál csak bezavarnak ezek a teák.
A kérdező hozzászólása: voltam másik orvosnál és 6 hetes terhes vagyok.megkérdezték tõlem, hogy mit mondott az orvos amikor megvizsgál. én el mondtam nekik, hogy októberben volt az utólsó menszeszem és hormon zavart tapasztalt nálam az orvos. nagyon ki voltak akadva. ráadásul ki írta a havi gyógyszeremet is hogy szedjem. még jó, hogy nem váltottam ki!! már másodszor csinálták meg velem ezt azon a nõgyógyászaton.
Gratulálok!! Ez ám a karácsonyi ajándék:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!