Találatok a következő kifejezésre: Akkor most vagyok (5130 db)

Hogy jussak el odáig hogy megújazzam a csajomat? , nem vok szüz de akivel most vagyok az más mint a többi, mit tegyek? 16évesek vagyunk

csajok ti nektek mi kell ahoz hogy megengedjétek az ujjazást..csókolózás közbe mehet???

Legjobb válasz: Csókolózás közben elkezdem símogatni a seggét majd a hátát,ezután megint a seggét és becsúsztatom a kezem a bugyijába de hátulról.Ezt még hagyják,és ilyenkor szoktak meglepõdni ugyanis hátulról kezdem el újjazni,szóval a csajjal smárolsz,de a kezed már a bugyijában van hátul,és akkor próbáld meg.Lehet kicsit furcsának tünik de ha jól csinálod akkor kellõképen felizgul majd.:-)

Csókolózás közben elkezdem símogatni a seggét majd a hátát, ezután megint a seggét és becsúsztatom a kezem a bugyijába de hátulról.Ezt még hagyják, és ilyenkor szoktak meglepõdni ugyanis hátulról kezdem el újjazni, szóval a csajjal smárolsz, de a kezed már a bugyijában van hátul, és akkor próbáld meg.Lehet kicsit furcsának tünik de ha jól csinálod akkor kellõképen felizgul majd.:-)
elsõ válaszoló: Te ezt a hátulról dolgot, hogy értetted? most akkor te hová dugod be az ujjad?a vaginájába vagy a segglukába (anál)?????
kedves okoskodó, magát érettnek gondoló, kiskorú barátnõvel rendelkezõ válaszolónak, csak annyit üzennék, hogy ha az "érett" barátnõd 14 évesen engedi neked ezeket a dolgokat, akkor beszélgess el vele, biztos, hogy elõtted 10-en már jártak benne, szóval vigyázz vele, a másik kommentelõnek teljesen igaza van, hogy egy 16 éves, még nem áll készen ilyesmire a kérdésre válaszolva pedig, szerintem még várj vele egy kicsit, most még ne akard ujjazni, egyszerûen csak simogasd nadrágon keresztül, és készítsd fel arra, hogy nem sokára jöhet valami más is, szerintem ennyi neki még éppen elég
Hm, nem tudom, kedves válaszoló, de 14 éves lánnyal d.gni, biztos nagy élmény :) Még mellei sincsenek! :) De ha neked ez a jó.. de tudd, hogy ez naggggyon gáz.. :D Az még csak egy kislány :D A helyedben meg nem oltogatnám az elõzõ válaszolót, ( akinek mellesleg igaza van ) de a kiskorú barátnõmmel meg pláne nem dicsekednék.
jajj, én nem vok éretlen :DD visszamaradott?? jót nevettem rajtad, feldobtad a napomat, kösz :D a barátnõd meg 1 ribi, ha már megengedi, h 14 évesen kúrogassák :) )
hehe, bocsi, én már leérettségiztem.. :D és ha annyira képben lennél, akkor tudnád, h van az ún. kompinyelv, amibe beletartoznak a rövidítések.. tod, kontaktusváltás, ez 1 ilyen dolog.. ugyh te csak ne köss belém.. :D mert magadat járatod le :D 1 16 éves meg attól még éretlen marad a szexre.. olvastam már ezt a kérdést, azért rinyál 1 16 éves khmm.. pasi.., mert a csaja nem akar vele lefeküdni.. hova a sietség?
xD Nálunk: Elõször csók, simogatod a hátát, a fenekét fogdosod, újra a hátát, a mellét majd lassan elindulsz lefele, a bugyijánál megállsz, és beakasztod a kezed, várod a csaj reakcióját. 5mp-nél többet ne várj, ha "mintha észre se venné", akkor nyugodtan benyúlhatsz..:D Onnan meg már tudod..:D
az kell, h szerelmesek legyünk, és érettek.. erre 1 16 éves lány még nem érett.
Köszönjük második válaszoló..Ezek a rövidítések egy 12éves agyi szintjén vannak...Már bocsi, szóval te csak ne papolj itt az érettségrõl.. Amúgy HELYESÍRÁS!! Másik: Nem lehet mindenki olyan visszamaradott, mint te, szóval nem kell féltékenykedni másokra. Barátnõm 14, és érettebb mint a többi lány..Mint a többi korabeli lány..
még mindig nem értelek.. de sztem te se magadat, ezt irtad: az éretlenségrõl meg ilyen fa.szságokról csak annyit, hogy ma már a 12 évesek is kefélnek. ami nem túl jó, de ezen kár vitatkozni kár ezen vitatkozni, nem? tehát azt mondod, h teljesen normalis, h vki 12 évesen már szexel.. gondold csak végig, h mit is irtál, és utána szivemezz, meg hülyézz!!
ajj ostoba vagy. a kár ezen vitatkozni annyit tesz, hogy nem lehet vele mit kezdeni, mert akárki akármit mond, úgyis csinálni fogják. egyáltalán nem normális. jéézusom
hmm.. talán azért nem értettem elsõre, mert szõke vok.. de csak külsõre :) ) ja, kár rajta vitatkozni, de azért felháborodni még csak szabad.. annyira szánalmasak.. :S
nyugi nem a sztereotipia csak félig igaz a szökékrõl. azér ne engedd meg magadnak hogy buta legyél vagyhogy más csak azér mer szöke vagy annak higyen. én se hagyom pedig én aztán hidrogénszöke vgagyok:D
de tényleg nem vágtam.. :DD
jó tulajdonképpen tökmindegy mostmár vágod :D
hát te hülye vagy és úgy rinyálsz, hogy tudod, hogy igazam van, csak nem akarod bevallani. ne aggódj szivem, tévedni emberi dolog :)
hat, rohadtul nem ugy jön le.. azt irtad, h kár azon vitatkozni, mert a 12 évesek is ugyis szexelnek már. olvass vissza, vagy fogalmazz kissé érthetõbben.
te mirõl beszélsz? azt magyarázom, hogy milyen szomorú, hogy ilyen fiatalon kezdik. értelmezd már azt amit írnak ne agyatlanul pofázz
peerszee, az a normalis, ha már a 8-9 éves gyerekek is szexelnek, mi?? :) ) jaj, utolsó, ebbõl is látszik, h mennyire éretlen vagy..
hajjajj énis 16 vagyok és nálam az ujjazást a barátom úgy csinálja, hogy elõször csókok stb, simizi a hasamat aztán egyre lejebb, mígnem a bugyimba köt ki. a hátulról ujjazás tényleg nem a legkellemesebb, de azt is lehet jól csinálni :) az éretlenségrõl meg ilyen fa.szságokról csak annyit, hogy ma már a 12 évesek is kefélnek. ami nem túl jó, de ezen kár vitatkozni
még ráértek dugni, inkább igyatok meg egyyüt egy forró teát :/
egy 16 éves mért ne lehetne érett az ujjazáshoz?? magyarázzátok már el nekem!!! mert komolyan nem értem -.-"
sztem nem az análra gondolt, hanem csak simán hátulról akarta ujjazni.. bár, az eléggé fájdalmas, legalabbis nekem az volt. :S
Meg mondod neki hogy feküdj le , húzd le a bugyid , berakod az ujjad és ennyi

Ha nem az a spermium ért volna célba akkor amikor megfogantam, hanem egy másik, akkor is ugyanaz lennék, aki most vagyok?

ocs ha hülye kérdés, de érdekel:)

Legjobb válasz: Engem is nagyon érdekel a kérdés, illetve annyival bõvítve, hogy ha én is lennék, akkor is ezzel a tudattal lennék-e. Valahol ez talán a lélekkel is összefügg, bár aki a testet és a lelket nem tudja különválasztani, az nyilván nem egészen ért egyet ezzel, de ha a test én lennék, akkor a lélek is benne?

Egy kivétellel (magamat bõvítem az elõzõ után): ha más nemûnek születsz, na AZ környezetváltozást jelent erõsen. De amúgy ha a nem marad, akkor áll amit mondtam.
Engem is nagyon érdekel a kérdés, illetve annyival bõvítve, hogy ha én is lennék, akkor is ezzel a tudattal lennék-e. Valahol ez talán a lélekkel is összefügg, bár aki a testet és a lelket nem tudja különválasztani, az nyilván nem egészen ért egyet ezzel, de ha a test én lennék, akkor a lélek is benne?
Más lennél - csak annyiban ugyanaz, hogy ugyanúgy a szüleid gyereke lennél, az õ adottságaikkal - és a környezet, a nevelés is ugyanolyan lett volna.
Más lennél, és az is lehet, hogy ellenkezõ nemû.
Ugyanaz a környezet, más gének, kicsit más lennél, de nagyjából hasonló. Mivel a testvérek közötti különbségek nagyrésze abból fakad, hogy ki hanyadik testvér, ez nálad nem játszana, így nagyjából ugyanaz lennél, aki most.
Szerintem tuti más lennél, ha nem is gyökeresen, de biztos lennének olyan tulajdonságaid, amik most nem jellemzõek rád. Gondolj bele a kétpetéjû ikrek helyzetébe...egy petesejt, két spermium...egyidõben. És mindegyik más...nem egyformák.
Ja, pont ugyanaz, csak az a különbség, hogy...
Ez attól függ, hogy min múlik az, "ki" leszel. Mivel a fogantatás után közvetlenül nem igazán beszélhetünk személyiségrõl (még nincs agyad), ezért olyan sincs, hogy "ki" az a sejt. Tehát amikor eldõl, hogy melyik spermium ért célba, akkor nem dõlt el, hogy ki vagy. Fokozatosan alakul ki a tudat, és egyszer lesz egy pont, amikortól kezdve van tudat és lehet azt mondani, hogy már "valakirõl" van szó. Ez a pillanat lehet, hogy a magzati korban következik be, de még az is lehet, hogy a születés után valamivel. Van olyan vélekedés is, hogy a személy élete a fogantatáskor kezdõdik, és nem pl. az agy kifejlõdésétõl függ. Ebben az az érdekes, hogy ezt általában a vallásos és idealista állásponton szokták mondani, akkor viszont egyéb okokból megint csak nem a spermától függ, hogy "ki" fog megszületni. Ezt a kérdést tehát nem lehet eldönteni a mai tudásunk szerint, de szerintem nem szólnak komoly érvek amellett, hogy a "melyik spermium ért célba" kérdés erõsen összefügg azzal, hogy "ki" fog megszületni. Más spermiummal talán megszülethetett volna ugyanaz a személy, bár más tulajdonságokkal.
Ez jó kérdés !Ezen én is gondolokotam márt!Nem biztos az se , hogy te lennél szerintem nem?Mert ugyehát akkor másik spermium fogant volna meg!Valószinü akkor most te nem élnél hanem a másik spermium!Bár kitudja, erre még a tudos se tudnának válaszolni!Azért ha jól belegondoltok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket. igen, engem is fõleg ez a tudat dolog érdekelne, hogy vajon ugyanilyen belsõvel rendelkeznék e, mint most...?:) érdekes ezen elcsodálkozni, hogy ennyi múlt az egész.
Ucssónak: azért a fogantatáskor már letisztázódik a génállomány, az pedig igenis a fejlett idegrendszer kialakulása elõtt is befolyásolja a dolgot, mi több, magának az agynak a fejlõdését is vezérli...
Valamelyik válaszolónak: A kétpetéjû ikreknél értelemszerûen nem egy pete + két spermium játszik, hanem két petesejt, és két különbözõ spermium.
Nem lennél ugyanaz. Hasonlítanál, de nem lennél ugyanaz. Személyiségre sem, csak valami hasonló, így értelemszerûen a tudatod is más lenne.
T. kioktatómnak: "Ucssónak: azért a fogantatáskor már letisztázódik a génállomány, az pedig igenis a fejlett idegrendszer kialakulása elõtt is befolyásolja a dolgot" Befolyásolja a dolgot... melyik dolgot? :) ) Arról volt szó, hogy *ki* lesz õ, nem arról, hogy *milyen* (milyen szemszínû, milyen nemû, hány centi magas). A kettõ közötti összefüggés maga is kérdéses, több elméleti megközelítése is van. ", mi több, magának az agynak a fejlõdését is vezérli..." Hogyne "vezérelné", de nem azonos vele.

Van itt olyan akinek most, vagy nem rég volt boka szalag szakadása? Akinek volt meddig tartott a gyógyulás?

Meddig volt fekvő gipsz, bokarögzítő? Nem "untad" hogy nem sétálhattál sehová, mármint házon belül? És meddig kellet injekció? :/

Legjobb válasz: Szia Nekem 4 hétig volt gipszben addig volt injekció is aztán néhány hétig merevítõt hordtam. Mivel nekem járó volt ezért ugyanúgy mászkáltam vele csak persze nehezebben. Ha van még kérdésed írj nyugodtan.

Szia Nekem 4 hétig volt gipszben addig volt injekció is aztán néhány hétig merevítõt hordtam. Mivel nekem járó volt ezért ugyanúgy mászkáltam vele csak persze nehezebben. Ha van még kérdésed írj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Hát olyan 6-8 cmvel térd alattig ér. De menni egyátalán nem tudok. Nagyon nehéz ez a vacak ès ha megemelem szúr, fáj.Így rá sem állok, nem is tudnék :( Te hogy tudtál sétálni, nem fájt?
Igen nekem is fájt de nem maga a gipsz miatt. elõször várnom kellett h megszilárduljon rendesen
Úgy tudsz h kidobod oldalra a gipszes lábad, de a youtubon angol nyelven sok ilyet találsz ahol pl mankóval tanítanak járni stb
Ja és nadrágot tudsz rá húzni?:)
A kérdező hozzászólása: Csak Ilyen szabadidõ gatyót. De még mindig nagyon fáj ha emelem, vagy lerakom a földre. Ráállni nem is merek.Zsibbad és szúr. :( És mankó nincs. Ez normális, hogy ennyire fáj? Neked milyen volt? Mondjuk lehet hogy korán adtak rá gipszet, mert még meg volt dagadva és a szivárvány szineiben pompázott?
A kérdező hozzászólása: Végül visszakaptam a fekvõt. :/
Nekem lábközépcsont-törés miatt volt már gipszben a lábam régebben. Ha fáj, szúr, ne erõltesd, ne járkálj vele, mankóval kimehetsz vécézni meg ilyesmi, de maradj ágyban és polcold fel a gipszelt lábadat, ne lógasd, mert csak rosszabb lesz. Vádlinál nekem is szoros volt, erre jól emlékszem, másnap keringés-ellenõrzésen szóltam is miatta a dokinak, õ kézzel megfogta, ropantott egyet a gipszen és onnnantól jó lett. Utána inkább bokában törte, meg a sarjkam dörzsölte a gipsz, fõleg amikor már rendesen tudtam vele járni. A szuri rémes, de hát muszáj. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kiderült hogy nem csak szakadás van, letört egy darab csont is. :( Ezért is fájt annyra. :'(
Szegény :( És már járógipszben vagy, vagy még a fekvõben szenvedsz?
Pontosan nem értettem, nekem a térd alatt lett vége és igen azért szorít h a végén lötyögjön mivel soványodni fog a lábad. Majd küldhetsz róla egy képet:) Az enyémet is összevissza rajzolgatták. Amúgy nekem is tesin történt még régebben. És tudsz vele már rendesen közlekedni, fürdés majd izgi lesz:) írj ha van vmi.
A kérdező hozzászólása: Na már járó gipsz van. Hát elèg sz*r , vádlinàl szoros, vagy inkább szúros.Nem is tudom. :P Nem tudom ez szokásos-e. :-/ Neked hol vágták el? rajzolàsi terült meghatározás xD Amúgy te hogy sérültél meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Jaj belegondolni is rossz annyi injekcióba. O.o :( Milyen rögzítõt hordtál? Ès járógipsz helyett lehet rögzítõ esetleg, pl csak 1 hét járó utána ilyen párnás komolyabb rögzítõ? Fekvõgipszed nem volt?
Elsõ vok: Nekem 5 napig volt ösz vissz fekvõ:) Veled amúgy hogyan történt? Rögzítõ egyszerûbb és kényelmesebb de nekem azt mondták h gyorsabban gyógyul így és igaz is lett, más ismerõsömnek is segített, sajnos amit a tb támogat rögzítõ kb szart sem ér. Mennyi idõre rakták fel a fekvõt, meddig ér?
Az a jó rögzítõ ami szinte az egész lábadat fogja, lábfejet is. Ha járógipsz kérhetsz könnyített gipszet is, arra akár cipõt is tudsz húzni
A kérdező hozzászólása: Hogy a franc egye meg!!! Nem ad rögzítõt mert az sz*r és mozog, mert a gipsz nem...na persze. A fekvõ még pétekig mindenképp marad. Könyített gipsz mennyibe van mert olvastam hogy 6-8 ezer de itt csak a gipsz 2000 akkor a többi még kiegészítõkre kelL?
Nekem normál gipsz volt, kérdezték ezt a könnyített variációt, de én maradtam az ingyenesnél, én is teljesen kivoltam tõle, baszott nagy járósarokkal rajta:( De az egyik bnõmmnek volt és azt mondta h nem tudott rá cipõt húzni. Ha vmi csont is eltört v repedt akkor bizony marad a járógipsz, ami szakadásnál is ajánlott sajna mivel nem húzódás. Ja és vigyél magaddal vmi vizes ruhát vagy hasonlót mert akkor le tudod törölgetni a lábad mikor cserélik a gipszet. Én inkább a lábmosás hiánya aminek nem örültem.
Ja még annyi h úgy láttam h te indítottál még egy kérdést a témában: tök mind1 hogyan alszol vagy tartod, nem mindig kell felpocolni, ezért van a gipsz majd az tartja. Rendbejövetel: Persze a rögzítõ kényelmesebb, de tényleg lassabban gyógyul, nekem 3 hét gipsz volt járó, és aztán mikor levették szinte ugyanolyan lett mint azelõtt. Suliban meg persze ilyenek az emberek megnézik, meg állandóan mesélheted mi történt stb, de tapasztalat hamarabb rendbejön
A kérdező hozzászólása: Ami nagyon idegel az az hogy rengeteg lépcsõ van, és van hogy 1 nap alatt 10-15 emeletet/ lépcsõt is megkell mászni. Az utolsó órákban pedig ezt 5 perc alatt kell. :/ Még rendesen sem mindig tudom megtenni a távot+szekrény(mert amúgy feldõlnék a regiment könyvtõl.) És te meddig hordtál gipszet, és mikor, hogy sérültél meg? :) Am nekem ilyen járókám lesz. :P http://gyogyexpressz.com/spd/223763/Jarosarok_felnott_meret
A kérdező hozzászólása: És köszi a sok választ! ^^ Már nyugotabb vagyok. És a "meddig volt gipsz"-eset nem tudom miért írtam, már "mondtad". :)
Majd írj mi lett végül pénteken, milyen lett az új gipszed:) Nekem 4 hétig volt gipszben a lábam, ha kell valami infó még a mindennapokhoz akkor írj nyugodtan
A kérdező hozzászólása: Nem tudom privátba veled beszéltem-e? De végül megmûtöttek. Most fekvõ van még mindig, és marad is egy ideig.

Kinek hidjek? A dokim akihez idaig jartam az azt mondta hogy oktober 29-diken telik ki a 40het mivel januar 23-dikan volt az utolso mens. Tehat akkor most vagyok 33+3 hkm mindig azt mondta h nagyon jol fejlodik a babam sot nagyobb is a koranal

mivel o most szabin van es nincs is az orszagban gondoltam h elmegyek egy masik dokihoz mivel nagyon erdekelt h be fordulte a kicsi errefel o azt mondja h be fordult de egy kicsit kissebb a baba a korahoz es h a terhessegem nem felel meg a 33+3napnak hanem kb 31hetnek most akkor mi van nem ertek semmit szerintetek ki mond igazat es akkor hogy van segitsetek kerlek

Legjobb válasz: nem es annyira meglepodtem h egy szott sem tudtam szolni

A kérdező hozzászólása: nem es annyira meglepodtem h egy szott sem tudtam szolni
Szia! Én is így voltam mint Te, a dokim normálisnak mondta, de én nem hittem el mentem másik dokihoz, aki pedig dismaturnak mondta, be akart fektetni a kórházba.Végül persze nem lett dismatur 3170g-al született egy 3. dokinál(mert az enyém elment a kórházból)Szóval ne izgulj, 1-2hét lemaradás nem probléma, de tényleg várd meg a dokid. Én a terhességem utolsó 4 hetét rettegésben töltöttem és uh specialistákhoz rohangáltam hetente. Nyugi a dokid biztos tudja mit csinál!
nem lepontozni hanem írni kéne megtanulni !
talán higgyek..
Akkor egy nappal jársz elõttem :) Én október 31-re vagyok kiírva, de ez az idõpont függ a ciklus hosszától és a korodtól is. Módosítani UH alapján szoktak. Számítás alapján tényleg 33+3 hetes vagy. Nem mondta a másik doki, mi alapján írt 31 hetet?
Valószínûleg az ultrahang alapján picit kisebbek a babád méretei, mint a terhességi hetek szerint. Ez a szülés idõpontján nem változtat, és megijedned sem kell, semmit nem jelent. Nekem a 38. heti UH-on mérték 2 héttel kisebbnek, aztán megszületett 3100 grammal és 56 cm-vel.
A kérdező hozzászólása: hat nekem a ferjem magyar en nem de amugy nagyon orulok h beszelni es ennyire irni megtanultam 10ev allatt magyarul es elnezest kedves valaszolo de nem en pontoztalak le

37-39 évesek akik most, vagy pár éve kezdtétek a gyerekprojektet, hogy sikerül (sikerült)?

Szeretnék érdekl?dni, hogy ki, hogy készül fel a gyermekáldásra, ki, hogy er?síti a szervezetét, hiszen már nem vagyunk 20 évesek ilyenkor jobban oda kell figyelni, mint egy fiatalabb n?nek? És aki már sikeres terhességet ért meg ennyi id?sen,egészséges lett a baba?Mert ennyi id?sen már nagyobb a rizikófaktor.Mit tegyek, 38 vagyok, ennyi id?sen is vállalljak még gyerk?cöt? Most találtam meg pár éve az igazit.Nem szeretnénk gyerek nélkül leélni az életünkket, s?t két gyerekszobát is beterveztünk az új házunkba építéskor.Szerintetek belefér még két gyerek a 38 éves koromba? Járt már valaki ebben a cip?ben mint én, hogy szeretne de nagyon fél a kora miatt?

Legjobb válasz: Természetesen a 39 évesnél idõsebb anyukák tapasztalatait is kérném,meg aki második harmadik babát vállalt azokét is, csak kérlek írd le hány évesen sikerült, stb.

A kérdező hozzászólása: Természetesen a 39 évesnél idõsebb anyukák tapasztalatait is kérném, meg aki második harmadik babát vállalt azokét is, csak kérlek írd le hány évesen sikerült, stb.
Szerintem, ez nem kérdés, ha vágytok rá, persze, hogy vágjatok bele a babaprojektbe! Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 30 éves kora elõtt megtalálja a párját. Nemrég voltam genetikai tanácsadáson, ahol a genetikus a koromat(36) hallva azt mondta, én bakfisnak számtok náluk, van egy anyukája, aki 40 évesen találta meg a párját, most 47 éves és a negyedik gyermeküket várják. Mind a néggyel átestek a méhlepény-biopszián, és mind egészséges volt. Persze, ez egy kicsit túlzás, szerintem olyan 43-45 éves korig érdemes próbálkozni. Neked addig akár még két gyermek is belefér, majd meglátod, hogy viseled a terhességet. Sok sikert!
Barátnõm barátnõje 40 évesen találta meg élete párját, 41 és 43 évesen két egészséges gyerekük lett. Én ismerõsöm 40-el szülte elsõ egészséges babáját. (Nem tudom, lesz-e még nekik, de ha beköszön, nem fognak tiltakozni, az biztos) Másik barátnõm is 39-el kezdte, ennek már 3 éves, nekik sajnos nem jött össze eddig.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat
Szia! Igaz, kicsit elõbb kezdtük, az elsõ babánál 33, majd 35 végül 37 voltam, az uram pont 10-zel több (az is szempont ugyanis, az apa hány éves). Mind egészséges, a 2. és 3. babánál voltam korionboholy biopszián, itt nézték, nem Down kórós-e, vagy egyéb genetikai rendellenességük nincs-e. Az elsõ gyerek volt betervezve, a következõk csak úgy becsúsztak, de nem bánunk semmit. Azt hiszem, ha már egyszer szültél, a szervezeted sokkal gyorsabban képes újra bevállalni ezt az állapotot, mint más esetben. Van olyan pár az ismeretségi körünkben, akiknek hosszú éveken át nem jött össze; vagy nem maradt meg a spontán baba, vagy a lombik ment el. Aztán egyszer csak a lombik sikerült mégis, és most egy spontán terhességben van éppen a másodikkal. Igaz, mérlegelni kell, hogy mi lesz majd x év múlva, de csak és kizárólag e miatt ne add fel, hogy legyen gyereked, ha te és a párod nagyon szeretnétek!

A kisgyerek, aki voltál, mit gondolna arról, aki most vagy?

Legjobb válasz: Tuti hülyét kapna és elszégyellné magát és jót röhögne :D

az én kisgyerekkori énem megnyugodna, hogy nem marad az a csúnyácska, topis, szürke egér, aki akkor volt. és meglepõdne, mert álmában sem gondolta volna, hogy valaha az orvosira fog járni. és mégis.
Hmmm. Hidegverrel lelone. Mint egy kutyat, aztan sarkon fordulna, es az orra alatt meg visszadormogne; Luuzer...:)
A kérdező hozzászólása: Hosszú idõ telt el. Mi újság, mostaniak? Ti hogy vagytok? Régi válaszolók, akik két három évvel idõsebbek azóta? :)
Örülne, mert sikerült megvalósítania azokat a dolgokat, amiket kicsi lányként elképzelt :) És tuti felpróbálná az összes ékszeremet és magassarkúmat :)
Az én gyerek énem irígykedne rám, mert most már kiegyensúlyozott, boldog ember vagyok! Meg nagyon büszke is lenne, mert ezért sokat tettem! :-))
megölné magát.
Most vagyok 16. Nem emlékszem, hogy kicsinek milyennek képzeltem magam. De majd ha 5-6 év múlva újra felmerül ez a kérdés, akkor adok rendes választ is. :)
Háát olyanokat mondana amitõl elszégyellném magam! De azért egy picit fel is nézhetne rám. Kérdezõ?
Félne tõlem.
Az a sokat idegeskedõ és türelmetlenkedõ néni, tudjátok! ilyen nagy, magas! kb ezt:)
Tuti hülyét kapna és elszégyellné magát és jót röhögne :D
Csodálkoznék, hogy hogy-hogy nem a Forma1-ben vagyok, mert jól gokartoztam, csak a sérülésem mindennek keresztbe tett... ÉS csodálkozna, h ennyit iszom:S És, hogy kihasználom a lányokat. Sztem szembe köpne...
hogy kicsit félõs, döntésképtelen és bizalmatlan az emberekkel szemben, de amúgy kedves és okos, és kicsit különc öltözködésileg és gondolkodásban... 21/L
Buszke lennek magamra, boldogtalan gyerekkoromat, felvaltotta egy boldog kiegyensulyozott felnottkor, meg csodalatos csaladi elet :) ) 32/L
Csodálkozna, hogy az a néni miért van állandóan feketében, miért hord fura cuccokat, meg össze-vissza rongyolt ruhákat. Körberöhögne hogy mennyire lerontottam a jegyeimet, és hogy milyen szótlan vagyok. Azt hiszem kb. ennyit gondolna :)
pontosan nemtudom, de az biztos h behugyozna. vagy a félelemtöl vagy a röhögéstöl :D
sztem meglepõdnehogy mért nem vagyok olyan erõszakos és törekvõ mint õ lehet bokán is rúgna , de visszarúgnámXD
jól megváltosztál oO
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Az én kisgyerek-énem, azt hiszem, meglepõdne. Egyrészt, duzzogna, mert még mindig nem birtokolom azokat a értékeket, amiket egykor õ fontosnak tartott, csak most már nem is akarom. Viszont másfelõl kicsit büszke is lehetne, mert más fontos dolgokban már vannak eredményeim, és határozottabb is vagyok velük kapcsolatban. :)
ha õszinte lennék velem, valószínûleg elszomorodnék. ezért inkább csak jótanácsokkal látnám el magam.
"Hûûû, de kirááály!!! Pont ezt akarom, pont ezt!!!"

Akivel most vagyok azzal legyek vagy a volt barátommal?

volt egy barátom nagyon jól megvoltunk 10 hónapig voltunk együtt és megcsalt és elis hagyott egy másik lányért, én össze jöttem egy másik fiuval már lassan 2éve leszek vele.és a volt barátommal találkoztam és mondta hogy nagyon szeret és nem bir elfelejtenni velem akar lenni.de szerintem érzek még iránta valamit. de a mostani barátomat is szeretem meg azért csak 2 éve mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmû a válasz : 1. A Mostani pasiddal legyél, mivel az ex már egyszer megcsalt ! 2. A Mostani pasiddal legyél, mert ezzel már lassan 2 éve tart a kapcsolatotok ! 3. A Mostani pasiddal legyél, mert Õ szeret és még tudtoddal nem csalt meg ! 20/F

Szerintem egyértelmû a válasz : 1. A Mostani pasiddal legyél, mivel az ex már egyszer megcsalt ! 2. A Mostani pasiddal legyél, mert ezzel már lassan 2 éve tart a kapcsolatotok ! 3. A Mostani pasiddal legyél, mert Õ szeret és még tudtoddal nem csalt meg ! 20/F
ugyanaz, mint amit az elsõ írt. Nem dobnám fel a biztos kapcsolatomat a bizonytalanra, még ha egy kicsit el is laposodott. 22/l.
A kérdező hozzászólása: kösszi!
A kérdező hozzászólása: de a volt barátom volt nekem a nagy szerelem! és most hogy kiakar velem békülni meg mikor találkoztunk, olyan rossz volt! de szerintem se hagyom ott a mostanit csak 2 éve vagyunk együtt ami nem kevés idö! nem most kellett volna gonolkoznia hogy szeret nem?
nem kell vele foglalkozni. Persze 1-2 hónapig szép, és jó minden, utána megint kezdõdnek a problémák. Ráadásul már meg sem tudnál bízni benne. Természetes, hogy felkavarja az érzéseidet, de ezek a következõ találkozásokkor enyhülni fognak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! hát lehet hogy felavarta az érzéseimet, csak az a baj hogy hivogat és nem birom letenni, és tudom hogy ez nekem rossz hogy beszélek vele meg neki is szerintem!

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))
Olvasd végig a mangát .. majd kiderül , ha meg nem úgy hallottam jövõre újra csinálni fogják a mangát.

Honnan tudjam hogy komolyan gondolja e akivel most vagyok és nem csak a szex miatt van velem?

van egy barátom 2 hete..megis vlt minden de néha érzem h szeret nem csak az kell neki de néha azt érzem h nem gondolja komlyan nem tudom mit hidjek:S

Legjobb válasz: Szerintem komolyan gondolja. A szex részét biztosan.

Szerintem komolyan gondolja. A szex részét biztosan.
Ezért nem kéne, hogy 2 hét alatt meglegyen minden. Így már irtónehéz megmondani... még ha megkérdezed is könnyen hazudhat. Itt már buktad, hogy könnyen megtudd, majd idõvel megtudod, de az is csak szenvedés lesz, mert akkor a szex már hozzáköt, és nem tudod racionálisan felmérni a dolgokat. Elõbb kell egy biztos kapcsolat, ahol megbízol a másik félben, és tudod, hogy nem csak a szexre kellessz neki, és akkor kell odaadni neki magad. Akkor ilyesmi fel se merülhetne már.
szerintem tedd fel a kérdést a szerencse 8asnak és rázd meg majd az kidobja a választ
A kérdező hozzászólása: mi eza szerencse 8as?
Ne feküdj le vele, ha nem lesz semmi gond, akkor nem csak a szex miatt van Veled
Késõ bánat, ha ennyi eszed volt, hogy korán lefeküdtél vele, most már nincs mit tenni.
hm nekem 5 hónap után mondta meg a srác h soha nem szeretett csak nagyon nagyon kedvelt.sajnos nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Már mindegy merzt dobtam:s:S....sokat veszekedtünk meg minden :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!