Találatok a következő kifejezésre: Akkor most nem (4938 db)

Ha tavaly nem kértem az adójóváirást, pedig járt volna akkor most nem kapok gyed kompenzációt? Ezt olvastam a törvényben. Nekem igazságtalannak tűnik, mert egyébként járna a komp. Járt valaki hasonló cipőben?

Legjobb válasz: Szia! Én sem kértem tavaly az adójóváírást, majd most az adóbevalláskor fogom visszaigényelni egy összegben. Olvastam én is Kormány rendeletet, és nem értem, hogy miért nem kaphat kompenzációt az,aki nem kérte az adójóváírást. Próbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.Ha sikerült valamit megtudnom, akkor még írok. Ha jól gondolom Te is utólag igényeled vissza az adójóváírást?

Szia! Én sem kértem tavaly az adójóváírást, majd most az adóbevalláskor fogom visszaigényelni egy összegben. Olvastam én is Kormány rendeletet, és nem értem, hogy miért nem kaphat kompenzációt az, aki nem kérte az adójóváírást. Próbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.Ha sikerült valamit megtudnom, akkor még írok. Ha jól gondolom Te is utólag igényeled vissza az adójóváírást?
Itt a fórumon úgy gondolják, hogy kaphatunk mi is! http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

SOS! Ma érettségizek, de nem kaptam értesítő papírt. Csak egy ember kapott, az övét láttam ma. Az van rajta, hogy jelen értesítőt feltétlen hozza magával. Akkor most nem érettségizhetek? Nagyon, nagyon sürgős, 4 óra múlva érettségi!

Legjobb válasz: Szóval a történet: Postán nem küldd ki az iskola semmit. 3-an vagyunk, akik földrajzból érettségiznek, 1 embernek adtak papírt. Pár nappal rá (ez volt kb. 2 hete) kértünk mi is az iskolatitkárságon. Azt mondták, hogy egy valakinek odaadták mind a 3at, ("nincs kedvünk mégegyszer kinyomtatni" -.-") de aki kapott, azt mondta nincs nála. Kicsit furcsáltuk, de jött az igazgató. Kérdeztük, hogy ez a papír tájékoztató jellegû, vagy vinni kell a vizsgára. Azt mondta, csak tájékoztató jellegû. Ma jutott eszembe, hogy nem is tudom, hogy 101es, 102es vagy 103as teremben lesz az érettségi, ezért kértem azt az egy embert, hogy scannelje be azt a papírt. És azon volt rajta, hogy jelen értesítõt feltétlen hozza magával. A szívem majdnem megállt, mikor elolvastam, és most nagyon félek, hogy nem mehetek érettségizni. LÉGYSZI ÍRJATOK! Pont 4 óra múlva érettségizek (elvileg)

A kérdező hozzászólása: Szóval a történet: Postán nem küldd ki az iskola semmit. 3-an vagyunk, akik földrajzból érettségiznek, 1 embernek adtak papírt. Pár nappal rá (ez volt kb. 2 hete) kértünk mi is az iskolatitkárságon. Azt mondták, hogy egy valakinek odaadták mind a 3at, ("nincs kedvünk mégegyszer kinyomtatni" -.-") de aki kapott, azt mondta nincs nála. Kicsit furcsáltuk, de jött az igazgató. Kérdeztük, hogy ez a papír tájékoztató jellegû, vagy vinni kell a vizsgára. Azt mondta, csak tájékoztató jellegû. Ma jutott eszembe, hogy nem is tudom, hogy 101es, 102es vagy 103as teremben lesz az érettségi, ezért kértem azt az egy embert, hogy scannelje be azt a papírt. És azon volt rajta, hogy jelen értesítõt feltétlen hozza magával. A szívem majdnem megállt, mikor elolvastam, és most nagyon félek, hogy nem mehetek érettségizni. LÉGYSZI ÍRJATOK! Pont 4 óra múlva érettségizek (elvileg)
No para. Ha középszinten érettségizel a saját sulidban, nem lesz gond. Ismernek a tanárok, tudják, h te érettségizel, és ha jelentkeztél az érettségire, akkor feladatlapod is lesz. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Semmi papírt, de még személyit sem kértek. A felügyelõ tanár ismer, utál mint a szar xD
:OO? Ez csak most jut eszedbe, már bocsi.nekem kiküldték már legalább 1 hónapja és csütörtökön megyek angolra. Az emelt szintûsöknek tuti küldenek a középszintûsöknek is valószínûleg.Ha nem küldtek az is lehet hogy volt valami bibi a jelentkezéseddel.
A kérdező hozzászólása: Húú, köszönöm, nem is tudod elképzelni hol volt a vérnyomásom. Mégegyszer nagyon köszi, megyek tovább ismételni nyugodt szívvel :)
Na érettségizhettél? Egyébként én májusban voltam saját suliban középszintû angolon, senki nem kért semmi papírt... csütörtökön megyek emelt angolra, oda azért már viszem... és az iskolát meg ezért egy perrel is megfenyegettem vna, hogy miaz hogy nincs kedvük? ha emiatt bukod az érettségid, tönkremegy az életed micsinál? aszondja bocs... XD

Akkor most nem értem. Mikor nagyobb a teherbeesés esélye? A menstruácó után 1 héttel vagy előtte? Ha menstruácó után 1-2 nappal szeretkeztem a barátommal és belém"ment" akkor most nagyon kell félnem?

Legjobb válasz: A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan,csak más az aránya.

A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan, csak más az aránya.
Nem, nem kell tartanod. A menstruáció után 12-14 nappal van peteérés nagyjából.
elõtte és utána 1-2 héttel....a két meses között nagyjából

3 és fél hetes a babám. Ilyen picikéket kivisztek ilyen rossz időben? Egész hétre esőt ígérnek, akkor most nem tudom levinni egy hétig?

Legjobb válasz: amikor esik, akkor mi nem mentünk ki ilyen picin ha nem muszáj. én utálom ezt a vizes, nyálkás idõt, most sem megyek ki szívesen

amikor esik, akkor mi nem mentünk ki ilyen picin ha nem muszáj. én utálom ezt a vizes, nyálkás idõt, most sem megyek ki szívesen
Az én babám már 2 hónapos és úgy gondolom ebbe a trágya idõbe inkább nem viszem ki sétálni. Viszont a teraszra (fedett) azért kiviszem minden nap egy kicsit, és sokat szellõztetek. Egyébként szerintem ki lehet vinni ha jól bebugyolálod és letakarod hogy ne essen rá az esõ. Csak akkor nem lát semmit - még annyit se amennyit egy ekkorka baba látna. Fáj a szívem hogy nincs séta, de nem akarom hogy megfázzon, ilyenkor könnyebben meghûl.
Nekem 4 hetesen volt szabad elõször kivinni, de akkor is csak jó idõben, úgyhogy én nem vinném, csak 22 fok felett. Nekem nem a nyálkássággal van a bajom, mert be lehet ugye bugyolálni, van esõvédõ, inkább, hogy ne a hideg érje az arcát, amig nem szokta meg.
nem mondtam, hogy vizes lenne a baba, azért mert vizes, nyálkás az idõ! nem jól értetted amit írtam, + van egy 3, 5 évesem már! elsõ voltam, és az utolsónak írtam
13:37 - én meg a kérdésfeltevõnek válaszoltam a magam véleményét, nem a tiedre irtam (miért is tenném, itt a kérdésekre válaszolunk, nem?) :) elnézést, ha félreérthetõ voltam.

Van egy srác aki most nem akar barátnőt, picit bejön, picit perverz néha. Ki kéne engesztelnie engem, és nem jut eszembe semmi, de a srác már várja, hogy mit mondok neki! Ti mit mondanátok egy ilyen srácnak most a helyemben, mivel engeszteljen ki?

Legjobb válasz: Tehát téged kell kiengesztelnie a srácnak, aki tõled várja a választ, hogy mi is kéne neked. Te pedig minket kérdezel, hogy mi kéne NEKED? Mondjuk a korodat megadhatnád. Pl csoki, vagy vigyen el valahova, ... de ha engem kérdezel, akár dughattok is.

Tehát téged kell kiengesztelnie a srácnak, aki tõled várja a választ, hogy mi is kéne neked. Te pedig minket kérdezel, hogy mi kéne NEKED? Mondjuk a korodat megadhatnád. Pl csoki, vagy vigyen el valahova, ... de ha engem kérdezel, akár dughattok is.
Dugjál vele.
Egy csókkal engeszteld ki :D
pucér viedoval
Látatlanban mondom, hogy jól beleültél abba a bizonyos hintába.Szóval én a d..gást javaslom.
A kérdező hozzászólása: Kösziii a válaszokat! De nem fogok vele dugni annyira nem is ismerem, de a csokinál ütõsebb kéne egy picit
2 spangli

Canesten Kombi Uno-t használtam tegnap. Arra lettem Ma kora délután figyelmes, hogy a ki folyt a gyógyszer. Mi lehet ez? Akkor most nem hatott a gyógyszer? A krémet csak a párom használja.

Legjobb válasz: Éjszakára raktad fel? Mert ha igen és most folyt ki valamennyi akkor semmi gond. A canesten combinál írták is hogy a fehérnemûn foltot hagy. Gondolom ez a felesleg.

Éjszakára raktad fel? Mert ha igen és most folyt ki valamennyi akkor semmi gond. A canesten combinál írták is hogy a fehérnemûn foltot hagy. Gondolom ez a felesleg.
Az ún. vivõanyag kifolyását érzékelhetted, mert csak a hatóanyag szívódott fel az éjszaka során a hüvelyedben, a többi, ami tulajdonképpen az állagát biztosította, távozott. Érdemes ilyenkor tisztasági vagy akár egészségügyi betétet is használni, mert minden egyes kúpféleségnél ezt fogod tapasztalni. Ha lefekvés elõtt helyezted fel, akkor semmi gond, biztosan hatott, teljesen normális a jelenség.

Nem teljesen értem ezt a dolgot most a felsőoktatásban. Akkor most nem lesz költségtérítéses képzés?

Bocsi,ha hülyeséget kérdezek ,sokat hallani most err?l tudom,de én éppen csak mindig fél füllel csípem el a híreket. köszi el?re is!

Legjobb válasz: Orbánéknak át kell gondolniuk a diákok követeléseit. Úgy kell módosítani a törvényeket, hogy mindenki bejuthasson a felsõ oktatásba. Ne csak a gazdagok gyerekei. Erre még várni kell néhány hetet.

Orbánéknak át kell gondolniuk a diákok követeléseit. Úgy kell módosítani a törvényeket, hogy mindenki bejuthasson a felsõ oktatásba. Ne csak a gazdagok gyerekei. Erre még várni kell néhány hetet.
Még senki sem tud semmit.
ELVILEG, pont azt találták ki az okosok, hogy államilag támogatott helyeket szüntessenek meg, ráadásul drasztikusan. Aki ezen képzésekre nem jut be, az költségtérítésesen folytathatja tanulmányait. Erre jött a remek válasz, hogy nem csak a gazdagok elõtt lesz majd nyitott a lehetõség, hiszen ott a diákhiel! Frankó... Most egyelõre senki nem tud semmit. Csak, hogy egy példát mondjak, emlékszem, amikor én felvételiztem, akkor 100-110 ezer fiatal kezdhette meg a tanulmányait a felsõoktatásban. Ennek olyan 60-70%-a volt államilag támogatott szakon, tehát a képzésért nem kellett fizetnie. Azóta én ezeket a számokat nem igazán követem, de könnyed fejszámolással kiszámolható, hogyha felvettek 100 ezer embert, akkor abból 60 ezer ingyen tanult. Most ezt 10 ezerre akarják/akarták volna csökkenteni!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen a válaszokat!:) hát kíváncsian várom én is a fejleményeket...

A Naruto Shippuuden mangát kezdtem el olvasni és most az 530. nál tartok. Tobi akkor most nem is Madara?

Mert Naruto Madarával harcol de közben ott van Tobi is..

Legjobb válasz: 560, elírtam

A kérdező hozzászólása: 560, elírtam
Tobi=obito
bocs az elõzõ vagyok 599.részt
már várom az 595. részt kiváncsi vagyok ki lehet a maszkos ember :)
Az 598. fejezet meglepetés lesz a számodra.
Obito a maszkos tobi amúgy a neve betûi is ezt mutatják.Az 597.manga részben benne van:-)
A következô néhány fejezetben valószínû hogy kiderül. Többet nem mondok, mert én se tudom.
amúgy Kabuto fodrásznál volt xD?
Nem Madara mert Kabuto megtalálta Madara testét és felélesztette!
A kérdező hozzászólása: ó igen, eljutottam már odáig :D köszönöm
Tobi Magdi anyus, ahogy már elõttem is mondták xD
Nem Tobi nem Madara. Nem lehet tudni h kicsoda Tobi. Majd kiderül.
Már kiderült hogy TOBI= OBITO a nevébõl is rálehet jönni! De mit akarhat?? Majd kiderül! Szerintem Kakashit akarja leszeni mert nem védte meg RIN-t és genjutsut akar kibocsátani a világra hogy béke legyen :)

Ha most elsőéves vagyok az egyetemen, és 2. szakra szeretnék jelentkezni, akkor most nem kell kérnem új diákigazolványt, igaz?

Valahol olvastam erről korábban, de most nem találom a Felvi-könyvben meg a diákigazolvány-portálon.

Ez most mit jelent? akkor most nem kell fizetenem ha még netezem?

Id?: 2010-12-26 16:53:47

Legjobb válasz: Nem kell semmit fizetned, de 128kbpsel nem lehet netezni sem :D

Nem kell semmit fizetned, de 128kbpsel nem lehet netezni sem :D
dec 26-tól lassítják a netet, max 128kbps-ra. A túllépés miatt nem kell fizetni, vagyis nem lesz több a számlán, mint eddig. Elég büntetés az, hogy korlátoznak.
Msnezni talán még lehet majd vele:D
A kérdező hozzászólása: nem érdekel csak a FB menjen...xDDDDD
A kérdező hozzászólása: am köszii a válaszokat..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!