Találatok a következő kifejezésre: Akkor most mutat pozitívat az (3 db)

Akkor most mikor mutat pozitívat az ovuteszt? 1-2 nap múlva lesz a peteérésem?

Az LH teszt ma negatív lett, de sötétebb és vastagabb a 2. csík, mint szokott, de még mindig halványabb a kontrollcsíknál. Tojásfehérjeszer?, nyúlós nyálkám ma reggel volt, és a bal petefészkem is szúrkál!

Legjobb válasz: Szia! Csinálj holnap is tesztet, valószinû egy két nap múlva lesz poz. a teszt. Legalábbis nálam igy volt. A tojásfehérjeszerû folyás megelõzi a peteérést. Délután vagy este csináld a tesztet és ne fogyassz elõtte sok folyadékot.

Szia! Csinálj holnap is tesztet, valószinû egy két nap múlva lesz poz. a teszt. Legalábbis nálam igy volt. A tojásfehérjeszerû folyás megelõzi a peteérést. Délután vagy este csináld a tesztet és ne fogyassz elõtte sok folyadékot.
Már kezdõdhet az akció. Ha az átlagnál több folyadékot iszol, ha nem kapod el pont a csúcsot, akkor nem biztos, hogy totál kétcsíkos tesztet látsz. Elvileg este, éjjel van lh csúcs.

3 tesztem pozitivat mutat december 4 en volt az utolso menstruaciom, 12 nap késés után elmentem ultrahangra és az ultrahangos nem látott terhességet, azt mondta menjek vissza 10 nap mulva. Most akkor terhesvagyok vagy nem?

Tüneteim nincsenek csak a derekam fáj

Legjobb válasz: Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.

Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.
Valószínûleg túl korán mentél. 7-8 hetes terhesen elég menni elõször. Ha meg késõi peteérésed volt, akkor meg még jobban tolódik ez...
Nekem 4 hetes terhesen, vagyis kb akkor amikor meg kellett volna jojjon, latszott mar a petezsak, de engem is visszahivtak. Szerintem is sok fugg a geptol es a dokitol! 3 pozitiv teszt mellett szerintem terhes vagy.
Tuti terhes vagy, ha pozitív tesztjeid vannak. Csak hát nem tudom, szerintem petezsákot látni kellett volna már. Én 9 napos késéssel mentem, és egyértelmûen látszott a petezsák, és benne embrionális elemek. Szívhang természetesen még nem volt, de a terhesség látszódott. Mondjuk nálam tényleg középidõben fogant. Lehet, hogy neked kicsit késõbb, és ezért nem látszott. Mikor teszteltél elõször pozitívat? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kedves Viki! A sógornõm megtanulta egy életre hogy mikor menjen orvoshoz elõször és hogy vegyen e tesztet még egyszer az életben. Õ is 3 tesztet csinált és olyan 5 hetes volt mikor elõször elment orvoshoz mert bizonyosságot akart karácsony elõtt hogy 24.-én bejelenthessék a családnak. Aznap mikor dokihoz ment barnázni kezdett és aztán vérezni. A doki nem tudta megmondani hogy terhes e elvetélt e vagy méhen kívüli e mert annak is adnak 1%esélyt. Azt mondta menjen vissza 1 hét múlva azaz 2 ünnep között. Hát szép karácsonyuk volt gondolhatod mert féltek egy esetleges méhen kívülitõl mert az mûtéttel jár és utána hónapokig nem is próbálkozhatnak. Persze csak annyi volt hogy másfél hetet késett neki aztán mikor visszament a dokihoz már minden a helyén volt. Aztán megint elment és már akkor megint peteérése volt. Tegnapra nem várta. Nem kell sietni mert csak magadnak ártasz. 9hetesen elég elmenni a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen azt kellett volna látni az orvosnak a cisztát meg nekem percre pontosan megjött eddig mindig a menzeszem még 1 napot se késett eddig meg nemrég mütöttek vakbélre és akkor is már észre kellett volna venniük mert akkor teljesen megnéztek de utánna is percre pontosan megjött.éncsak reménykedek.
nem biztos, hogy terhes. Pozitiv tesztet ciszta is adhat! Barátnõmnél is igy volt. Valamint ha cisztád van, akkor a legtöbb esetben menstruációd is nagyon össze vissza van, sokszor ki is marad. Viszont akkor a cisztát kellett volna látnia az UHnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen majd megirom mit mondott az orvos.
ohh, hát akkor itt a magyarázat! Nagy valószínûséggel késõbb fogant, ha csak 8 napnál lett elõször pozitív a teszt. Ezért is kérdeztem rá. Nyugi, minden rendben, csak nagyon korán mentél. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsö tesztem negativ volt még a 4 nap késés után a második pozitiv majd csak a 8 nap késés után lett pozitiv.A derekam most is ugy fáj mintha megakarna jönni, nem mindig valamikor 2 napig se fáj. nemtudom énis magam azzal biztatom hogy 3 pozitiv teszt nem tévedhet semmi féle képpen.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangra és halistennek a doki azt mondta hogy minden rendben van 11 hetes vagyok.Azért ugy féltem még mondtam is a dokinak is de megnyugtatott hogy terhes vagyok:DDD

Tegnap este lett egy halvány pozitív tesztem ma meg csináltam egy másikat az meg nem mutat semmit. Most akkor mi van?

2 hete nem jött meg.

Legjobb válasz: Vagy sakk, vagy matt! Szóval várj és kisérletezz kitartóan.

Vagy sakk, vagy matt! Szóval várj és kisérletezz kitartóan.
A kérdező hozzászólása: Nekem is x-epil volt ami negatív lett. Ami pozitív annak elfelejtettem a nevét. (piros doboza van)
Én is így jártam, de nekem cisztát állapított meg a doki nem babát.
Te mivel teszteltél?
Ööhm nem mert nem jo a fényképezõm:S a telomnak meg nicnsen emg a kábele.:s
Képet esetleg tudsz linkelni?
Rá meg 5 napra vizsont negativa lett az X.epillel. Sztem naon nem jó teszt!
Expect, X-epil!
Milyen fajta teszt, amelyik halvány pozitív lett?
Nálam is ez votl. Két halvány pozitivam lett. Hétfõn megyek uh-ra! Majd kiderül h mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam magammal és elmentem venni egy másikat az megint halvány lett de ez ugyan olyan fajta mint az esti a 2. teszt meg más fajta és rosszul fogalmaztam a 2. teszt nem nem mutatott semmit hanem negatív lett. 2 halvány tesztnek hihetek? Kb 10 perc múlva mutatta ki.
Ha semmit nem mutat rossz a teszt, viszont két hét után már erõs pozitivnak kellene lenni, még estibõl is.Orvos szerintem mindenképp, és esetleg egy másik teszt még mellé!
Valami fejlemény?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!