Találatok a következő kifejezésre: Akkor most mutat pozitívat (6 db)

Ovulációs teszt = agyrém. Létezhet, hogy szinte nem mutat pozitívot? 2 napig majdnem olyan sötét lett a tesztcsík, mint a controll csík, aztán elkezdett halványodnia tesztcsík. Most akkor volt ovu, vagy nem?

Megőrülök, most akkor mi van?

Legjobb válasz: Valószínûleg a 2. sötét tesztcsíkos napon volt ovud, csak lehet, hogy híg volt a vizelet, vagy nem pont abban az órában teszteltél amikor a legerõsebb lett volna a csík. Én ezért tértem át a hõmérõzésre. Az ovutesztek nekem szinte sosem voltak pozitívak, a hõmérõzés viszont nagyon bevált, pedig nem tudtam minden reggel azonos idõben mérni, volt, mikor 12 órás csúszás volt, vagy nagyon kevés alvás után mértem, mégis mindig szépen kimutatta mikor volt ovulációm, mikor fog megjönni és ennek köszönhetõsen már a pozitív terhességi teszt elõtt sejtettem, hogy megfogantam.

Valószínûleg a 2. sötét tesztcsíkos napon volt ovud, csak lehet, hogy híg volt a vizelet, vagy nem pont abban az órában teszteltél amikor a legerõsebb lett volna a csík. Én ezért tértem át a hõmérõzésre. Az ovutesztek nekem szinte sosem voltak pozitívak, a hõmérõzés viszont nagyon bevált, pedig nem tudtam minden reggel azonos idõben mérni, volt, mikor 12 órás csúszás volt, vagy nagyon kevés alvás után mértem, mégis mindig szépen kimutatta mikor volt ovulációm, mikor fog megjönni és ennek köszönhetõsen már a pozitív terhességi teszt elõtt sejtettem, hogy megfogantam.
1-2 órás csúszást akartam írni
A kérdező hozzászólása: Köszi, ari vagy, hogy válaszoltál. Az elsõ babánál mi is hõmérõztünk a higanyossal, ezzel a digitálissal nem boldogulok, olyan hülye eredményeket mutat. Egyébként tényleg nem tudom azonos idõben csinálni a teszteket, van, hogy 1-2 órás különbségek is vannak, sajna. Késõn esünk haza a játszóról, a munkahelyen nem tudom megcsinálni, úgyhogy ez is gond. Jó lenne ha mégis összejött volna!

Akkor most mikor mutat pozitívat az ovuteszt? 1-2 nap múlva lesz a peteérésem?

Az LH teszt ma negatív lett, de sötétebb és vastagabb a 2. csík, mint szokott, de még mindig halványabb a kontrollcsíknál. Tojásfehérjeszer?, nyúlós nyálkám ma reggel volt, és a bal petefészkem is szúrkál!

Legjobb válasz: Szia! Csinálj holnap is tesztet, valószinû egy két nap múlva lesz poz. a teszt. Legalábbis nálam igy volt. A tojásfehérjeszerû folyás megelõzi a peteérést. Délután vagy este csináld a tesztet és ne fogyassz elõtte sok folyadékot.

Szia! Csinálj holnap is tesztet, valószinû egy két nap múlva lesz poz. a teszt. Legalábbis nálam igy volt. A tojásfehérjeszerû folyás megelõzi a peteérést. Délután vagy este csináld a tesztet és ne fogyassz elõtte sok folyadékot.
Már kezdõdhet az akció. Ha az átlagnál több folyadékot iszol, ha nem kapod el pont a csúcsot, akkor nem biztos, hogy totál kétcsíkos tesztet látsz. Elvileg este, éjjel van lh csúcs.

Ha mar 2 vetelesen vagyok tul es 1 ev sikertelen eredmennyel, most a teszt pozitivat mutat, akkor ovatosnak kell lennem? Uszni jarhatok v fertozes veszely?

Legjobb válasz: Én a helyedben tuti nem kockáztatnák meg egy fertõzést sem. Ezzel az "elõélettel" úgy vigyáznék magamra, mint a hímes tojásra. Majd ha túllennék a kritikus 12. héten, akkor óvatosan csinálnék ezt-azt. Persze ez csak én vagyok, nem biztos hogy engem kell utánozni. :-)

Én a helyedben tuti nem kockáztatnák meg egy fertõzést sem. Ezzel az "elõélettel" úgy vigyáznék magamra, mint a hímes tojásra. Majd ha túllennék a kritikus 12. héten, akkor óvatosan csinálnék ezt-azt. Persze ez csak én vagyok, nem biztos hogy engem kell utánozni. :-)
Hála IStennek én még nem vetéltem el soha, 33 hetes vagyok de így sem mennék úszni, igen a fertõzésveszély miatt. Légy óvatos!!!!! 2 vetélés után én úgy vigyáznék rá mint egy hímes tojásra!(most is így vigyázunk!!)
Problémamentes elõélettel sem mennék uszodába. Így meg aztán fõleg. Nagyon vigyázz Magadra!
szerintem sem kéne kockáztatni. Az elõzõ evtéléseknek lehet tudni hogy mi volt az oka? volt egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat lanyok, tuti h nem megyek uszodaba.pisileskor neha rettegek neehogy megint barnazas majd veres legyen a bugyim.
Orvosnál voltál már? Ilyenkor talán gyógyszert is adnak nehogy mégegyszer úgy járjál. Én sem úsznék, és kiméletes életmód, vigyázz magadra.
Nekem is volt 2 vetélésem, hát, én a kisfiammal a 16. hétig kb. ültem-feküdtem. Nem írtad, voltál-e orvosnál már, de azonnal szedned kéne az utrot+duphastont, és vérvételt kérni - nekem pl. a harmadik terhességnél derült ki, hogy autoimmun pajzsmirigy gondom van, az anti tpo-m nagyon magas volt, valószínûleg ez okozta a vetéléseket, ezeket nagyon fontos lenne így az elején kiszûrni, ha eddig még nem vizsgáltattad ki magad.
Nem hogy ne menj úszni, de mihamarabb orvoshoz. Szerintem utro-t felírhatna, hogy erõsítse meg a terhességet.
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

3 tesztem pozitivat mutat december 4 en volt az utolso menstruaciom, 12 nap késés után elmentem ultrahangra és az ultrahangos nem látott terhességet, azt mondta menjek vissza 10 nap mulva. Most akkor terhesvagyok vagy nem?

Tüneteim nincsenek csak a derekam fáj

Legjobb válasz: Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.

Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.
Valószínûleg túl korán mentél. 7-8 hetes terhesen elég menni elõször. Ha meg késõi peteérésed volt, akkor meg még jobban tolódik ez...
Nekem 4 hetes terhesen, vagyis kb akkor amikor meg kellett volna jojjon, latszott mar a petezsak, de engem is visszahivtak. Szerintem is sok fugg a geptol es a dokitol! 3 pozitiv teszt mellett szerintem terhes vagy.
Tuti terhes vagy, ha pozitív tesztjeid vannak. Csak hát nem tudom, szerintem petezsákot látni kellett volna már. Én 9 napos késéssel mentem, és egyértelmûen látszott a petezsák, és benne embrionális elemek. Szívhang természetesen még nem volt, de a terhesség látszódott. Mondjuk nálam tényleg középidõben fogant. Lehet, hogy neked kicsit késõbb, és ezért nem látszott. Mikor teszteltél elõször pozitívat? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kedves Viki! A sógornõm megtanulta egy életre hogy mikor menjen orvoshoz elõször és hogy vegyen e tesztet még egyszer az életben. Õ is 3 tesztet csinált és olyan 5 hetes volt mikor elõször elment orvoshoz mert bizonyosságot akart karácsony elõtt hogy 24.-én bejelenthessék a családnak. Aznap mikor dokihoz ment barnázni kezdett és aztán vérezni. A doki nem tudta megmondani hogy terhes e elvetélt e vagy méhen kívüli e mert annak is adnak 1%esélyt. Azt mondta menjen vissza 1 hét múlva azaz 2 ünnep között. Hát szép karácsonyuk volt gondolhatod mert féltek egy esetleges méhen kívülitõl mert az mûtéttel jár és utána hónapokig nem is próbálkozhatnak. Persze csak annyi volt hogy másfél hetet késett neki aztán mikor visszament a dokihoz már minden a helyén volt. Aztán megint elment és már akkor megint peteérése volt. Tegnapra nem várta. Nem kell sietni mert csak magadnak ártasz. 9hetesen elég elmenni a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen azt kellett volna látni az orvosnak a cisztát meg nekem percre pontosan megjött eddig mindig a menzeszem még 1 napot se késett eddig meg nemrég mütöttek vakbélre és akkor is már észre kellett volna venniük mert akkor teljesen megnéztek de utánna is percre pontosan megjött.éncsak reménykedek.
nem biztos, hogy terhes. Pozitiv tesztet ciszta is adhat! Barátnõmnél is igy volt. Valamint ha cisztád van, akkor a legtöbb esetben menstruációd is nagyon össze vissza van, sokszor ki is marad. Viszont akkor a cisztát kellett volna látnia az UHnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen majd megirom mit mondott az orvos.
ohh, hát akkor itt a magyarázat! Nagy valószínûséggel késõbb fogant, ha csak 8 napnál lett elõször pozitív a teszt. Ezért is kérdeztem rá. Nyugi, minden rendben, csak nagyon korán mentél. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsö tesztem negativ volt még a 4 nap késés után a második pozitiv majd csak a 8 nap késés után lett pozitiv.A derekam most is ugy fáj mintha megakarna jönni, nem mindig valamikor 2 napig se fáj. nemtudom énis magam azzal biztatom hogy 3 pozitiv teszt nem tévedhet semmi féle képpen.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangra és halistennek a doki azt mondta hogy minden rendben van 11 hetes vagyok.Azért ugy féltem még mondtam is a dokinak is de megnyugtatott hogy terhes vagyok:DDD

Tegnap este lett egy halvány pozitív tesztem ma meg csináltam egy másikat az meg nem mutat semmit. Most akkor mi van?

2 hete nem jött meg.

Legjobb válasz: Vagy sakk, vagy matt! Szóval várj és kisérletezz kitartóan.

Vagy sakk, vagy matt! Szóval várj és kisérletezz kitartóan.
A kérdező hozzászólása: Nekem is x-epil volt ami negatív lett. Ami pozitív annak elfelejtettem a nevét. (piros doboza van)
Én is így jártam, de nekem cisztát állapított meg a doki nem babát.
Te mivel teszteltél?
Ööhm nem mert nem jo a fényképezõm:S a telomnak meg nicnsen emg a kábele.:s
Képet esetleg tudsz linkelni?
Rá meg 5 napra vizsont negativa lett az X.epillel. Sztem naon nem jó teszt!
Expect, X-epil!
Milyen fajta teszt, amelyik halvány pozitív lett?
Nálam is ez votl. Két halvány pozitivam lett. Hétfõn megyek uh-ra! Majd kiderül h mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam magammal és elmentem venni egy másikat az megint halvány lett de ez ugyan olyan fajta mint az esti a 2. teszt meg más fajta és rosszul fogalmaztam a 2. teszt nem nem mutatott semmit hanem negatív lett. 2 halvány tesztnek hihetek? Kb 10 perc múlva mutatta ki.
Ha semmit nem mutat rossz a teszt, viszont két hét után már erõs pozitivnak kellene lenni, még estibõl is.Orvos szerintem mindenképp, és esetleg egy másik teszt még mellé!
Valami fejlemény?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!