Találatok a következő kifejezésre: Akkor most Egy hete (184 db)

Azt érzi hogy lekoptattad és most sértve érzi magát.Inkább mond meg neki hogy mi az ábra
Az elsõ vagyok.És lány.Szerintem meg ne akard hogy "te legyél a Messiás"mint ahogy az elõzõ hozzá szóló írta mert az kiábrándíthatja a lányt.Inkább mond el neki hogy csak egy rokonod volt és ennyi, de ne magyarázkodj.De hozzá teszem hogy ezzel még nem követtél el bûnt!És ha valamit akarsz a lánytól akkor inkább térj a lényegre és akkor még csak felsem merül benne hogy esetleg nem elég jó neked.Mert a csajokgyakran elkezdenek kombinálni.(Magamból indulok ki):)
2. vagyok.. Épp ezért jó ha taktikázunk, mert elkezdtek kombinálni és ennek így-úgyis az lesz a vége, hogy epedeztek egy hapsi után. Csak soha nem mondjátok ki és tagadjátok..
de a vegen ha ojan lany akkor meg is sertodhet es akkor mar nem kellessz majd neki ugy, hogy mond el mi a szitu.:)
Attól függ mit akarsz, mit érezzen. Ha azt akarod, hogy sóvárogjon utánad, te legyél a messiás neki és téged akarjon, akkor ne mentegetõzz egy percet sem. Ne mond meg neki, hogy a rokonod. Minél jobban eszi az irigység annál jobban kellesz majd neki. Ez törvény.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Amúgy fiú vagy vagy lány? (már csak a miheztartás végett)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek. Elsõnek: én is erre hajlok inkább. Másodiknak: Szerintem súlyos dögség lenne a lánnyal szemben ez a messiás-dolog, hát még ha én se járok vele jól...
nem tudom mennnyire áll még a kérdés de inkább mondd el mert ha én tudom h a srác aki tetzik az egy másikcsajjal megy korizni akkor 1: elkezdek gondolkodni h kellek e neki 2: kiszeretek a srácból

Ha egy hét késés után még nem látott semmit UH-n a doki, akkor most 2 hét után már fog?

Elvileg 5+5 hetes vagyok ma,mikor megyek vissza addigra pedig 6+1 hetes leszek..

Legjobb válasz: Igen, biztos fog már látni egy kis petezsákot:)

Igen, biztos fog már látni egy kis petezsákot:)
De teszt, vérvétel igazolta a babócát?
Akkor akár már pulzációt (szívhang) is láthat, ha szerencséd van, mert a kis szíve a 6-7. hétben kezd el dobogni. Peteszákot szikhólyaggal mindenképpen kell ennyi idõsen látnia. 5 hetesen gyakori, hogy még semmit nem látnak. Ha pozi volt a teszt, akkor nyugodj meg, biztos nemsokára látod a kismanót :)
A kérdező hozzászólása: Igen, pozitívak a tesztjeim, de egy hete még nem látszódott semmi Uh-n.
3. vagyok! természetes, hogy egy 4 hetes terhességnél semmi nem látszik. Még csak nem rég fejezõdött be a beágyazódás. Általában ezért mondják, hogy elég a pozitív teszt után a 6-7. hét környékén elõször ultrahangra menni. Látod, korán mentél, nem láttak semmit, és most idegeskedsz! Nem szabad! Egy szülésznõ
A kérdező hozzászólása: 2 vetélés után azt mondta a dokim, h amint lesz újra pozitív tesztem menjek és ad gyógyszert. Csupán ezért mentem korán!

Sajnos most egy hete vesztettem el ikreimet akiket 22 hetesen vettek el tőlem császármetszéssel altatás alatt. Nem is láthattam öket azt se tudom mi lett velük hová kerültek, mi lett a sorsuk. Megtehették ezt?

Legjobb válasz: Szia!Õszintén sajnálom!!!Szörnyû lehet!!Azt nem tudom mit tehetnek meg ilyenkor.Viszont lehet jobb is,hogy nem láttad õket!Akkor az a kép maradna meg az emlékezetedben!Kitartást neked és légy erõs!!!!Remélem mihamarabb összejön a következõ baba és problémamentesen lezajlik majd!

Szia!Õszintén sajnálom!!!Szörnyû lehet!!Azt nem tudom mit tehetnek meg ilyenkor.Viszont lehet jobb is, hogy nem láttad õket!Akkor az a kép maradna meg az emlékezetedben!Kitartást neked és légy erõs!!!!Remélem mihamarabb összejön a következõ baba és problémamentesen lezajlik majd!
Szia! Én 1hónapja veszítettem el a kisbabám Õ beteg volt 1hónapos.Szeretettel várunk az Angyalok szülei vagyunk oldalon!Mi olyan anyukák vagyunk, akiknak angyalkáik vannak.Nagyon sokat tudunk egymásnak segíteni.Itt õszintén írhatsz az érzéseidrõl, mindenki megért, mert a történetünk hasonló.Ha van kedved írj privit. Puszi:Mariann
Õszintén sajnálom ami veled történt, szörnyû lehetett. De én is azt mondom, hogy jobb így, hogy nem láttad õket, mert mindig az a kép lenne elõtted. Nagyon sok kitartást, és erõt kívánok neked, nektek, és kívánom, hogy lelkileg túl tudd tenni magad rajta.
Szerintem jobb, hogy nem láttad õket. Én ikerterhességem egyik babáját veszítettem el itthon, sajnos kézben is tartottam, és azóta is többször álmodom vele...Most 31hetes vagyok, de sosem fogom elfelejteni! Szerintem ez a normális, de muszáj túllépni rajta, bár ehhez idõ kell!


Hogy mondtad meg neki?
A kérdező hozzászólása: Finoman mondtam neki, de sajnos nem használt. : (. Pedig nem akartam bunkó lenni.
Ha tényleg finoman mondtad és azt is hozzátetted, hogy a felvételi miatt nem tudsz most foglalkozni vele, akkor õ a hibás, magára vessen.
Én kidobtam, inkább vettem egy ujat. Nem mertem a fiamnak adni.
Nem valószínû, hogy fájni fog, de esetleg használhattok sikosítót. Védekezni ne felejtsetek el:)
elofordulhat hogy kicsit az elejen fajni fog de ez mar csak masodpercekig tarthat, sokat segithet a jo petting mert benedvesedsz tole es kitagulsz, szoval ne hagyd hogy a baratod csak ugy "nekedessen" fontos az elojatek :)
A kérdező hozzászólása: köszi nektek. védekezünk persze. :)
Nekem sokszor fáj, pedig már nagyon sokszor szeretkeztünk. Nekem az a bajom, hogy nehezen tágulok, és fáj. Neked szerintem csak az volt a bajod, hogy szüzesség, elsõ alkalom stb... Nem hiszem hogy legközelebb is fájni fog.

Egy hete voltam dokinál, azt mondta max 1 hét, és meglesz a baba.2 újjra voltam tágulva, de császáros leszek, mert faros. Nem akartuk programozni, hadd jöjjön akkor, amikor akar, de most már kezdek félni. Szóljak dokinak, hogy még semmi, vagy várjak?

Legjobb válasz: Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...

Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...
Én a 31 héten nyíltam ki két ujjynira, és elvékonyodott a méhnyak is teljesen!Sõt anyákdugóm is elment! Nekem is mindenki azt saccolta hogy a 35. hétig megszülök! 39+4-re született alányom!Gyorsan könnyen!3950 grammal és 61cm-vel! 2éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja

Julius 29. voltam először orvosnál akkor 6 hetesen, látta a petezsákot! Most szeptember 11 ére hivott vissza! De most kb egy hete van olyan érzésem elkéne mennem dokihoz ujra! Most kezdek szabi után munkába állni! Mit tegyek?

de külföldön élünk és nagyon drága az orvosom ,hogy tudnám vagy van e lehetőség a szeptember 11én felcserélni erre a napra!vagy ez csak kismama félelem?

Legjobb válasz: szerintem ne aggódj! ha nem vérzel, nem görcsölsz akkor nincs okod aggódni. Ha esetleg (bocsi ez gonosz lesz) a babának már nincs szívhangja, akkor az akkor sem lesz ha most mennél el. De pozitívan! Nincs semmi baj a babáddal! Ha július 29-e óta tudtál ennyit várni ez a két hét már hmar elrepül!!! Szorítok és kitartást!!!

szerintem ne aggódj! ha nem vérzel, nem görcsölsz akkor nincs okod aggódni. Ha esetleg (bocsi ez gonosz lesz) a babának már nincs szívhangja, akkor az akkor sem lesz ha most mennél el. De pozitívan! Nincs semmi baj a babáddal! Ha július 29-e óta tudtál ennyit várni ez a két hét már hmar elrepül!!! Szorítok és kitartást!!!
Azért van benned rossz érzés, mert már régen láttad a babádat :) Ez teljesen természetes! :) Ha megnyugtat, menj elõbb dokihoz, de szerintem felesleges az aggodalmad annak ellenére, hogy maximálisan megértelek. Kitartás, nincs olyan messze szeptember 11.! ;)
oh, rám is rám tört ez az érzés megszámlálhatatlanul sokszor :) Ha semmi panaszod nincs, akkor ne aggódj! Nekem volt okom parázni, mert sok gondom volt és veszélyeztetett vagyok, de akkor is próbáltam megnyugtatni magam. Ha nagyon elönt a rossz érzés, lefekszem az ágyba, magamra csukom az ajtót és beszélgetek a picivel. Olyankor mindig megnyugszom, mert elönt egy kellemes érzés, hogy biztos, hogy minden rendben van vele :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap tesztet és negatív lett. Igaz nem elsõ reggeli vizeletbõl. A teszt 3 hét után már kimutatná a terhességet ugye???
Ez a fájdogálás a pocidban szerintem a peteérés jele, mert ahogy olvastam most vagy a ciklusod felénél. Semmi okod aggodalomra, viszont, ha ebben az idõszakban szeretkeztek, akkor nem árt védekezni, hiszen most vagy a legtermékenyebb idõszakban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ez a peteérésem lesz. De tudod hogy van vele az ember ilyenkor :) Tudom, hogy most van a legtermékenyebb idõszak és vigyázunk is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!