Találatok a következő kifejezésre: Akkor minden ha nagyon (490 db)

Mindig mindenhova viszitek magatokkal a gyereket? Még akkor is ha nagyihoz belehetne vinni egy fél órára amíg elszaladnál boltba?

Legjobb válasz: Nem, idõnként jó érzés kiszellõztetni a fejem. És szerintem a gyereknek is jobb, ha nem mindig csak az anyukával van.

Nem, idõnként jó érzés kiszellõztetni a fejem. És szerintem a gyereknek is jobb, ha nem mindig csak az anyukával van.
Igen, mert a nagyszülõkre nem számíthatunk se baba se más segítségben.
Hát általában rám van ragadva mindkét gyermekem!Azért természetesen ha jönnek a nagyik akkor intézem a dolgaimat egyedül:)
Szia!Azt gondolom, hogy a babócáknak sem jó mindig mindenütt az anyukájával lenni.Mi faluban lakunk, így szinte minden elintézni valót autó segítségével bonyolítok és emiatt általában a közeli városba utazom. már kitapasztaltam, hogy minden gyorsabban megy, nem kell aggódnom a baba épségét illetõen, biztonságosabb otthon a nagyival.
A kérdező hozzászólása: Ugyanis ma történt velem az, ami még soha másfél év alatt. ennyi idõs a kisfiam. gyors leraktam nagyinál, mert a kánikulába elég volt hozzá elvinni, mert mentem postára, gyógyszertárba és boltba is. megyek haza, biciklivel, erre látom a szembe jövõ csaj nagyon bámulja a gyerekülést. persze õ babakocsival volt :S és ebbõl gondolom hogy meglehetett a véleménye, mert nem volt benne a gyerekülésbe a fiam. Ezért volt ez a kérdés :-)
Szerintem csak irigykedett. :) Néha én is vinném a mamához, csak kicsit messzi lakik.
Tudom melyik részre gondolsz! :) Most így pontosan nem tudom hanyadik rész, de ha jól emlékszem akkor a 6. évadban kell keresned.
A kérdező hozzászólása: igen, azt énis gondoltam h 5-6.évadban van valamelyik rész, mert a Lilynek emlékeim szerint akk már másmilyen a haja, ilyen melíros de köszi szépen, akk keresgélek! :)
Egy hálaadásos rész, amikor az apja meglátogatja. És pofon is lesz a végén Barneynak
Megtaláltam: 5. évad 9. rész
A kérdező hozzászólása: Úristen:O tényleg egy hálaadásos rész, mikor nem látja szívesen az apját..hát csak beugrott! :D Köszönöm a válaszokat

Minden gyerek életében van olyan szakasz, mikor nem akarnak aludni? Még akkor sem, ha nagyon álmosak?

Legjobb válasz: igen! a fiam most 5 éves de soha nem volt jó alvó, mai napig hajnalok hajnalán kel, este késõn alszik. én úgy gondolom azt hiszi valamirõl lemarad,elmulaszt ha elalszik.

igen! a fiam most 5 éves de soha nem volt jó alvó, mai napig hajnalok hajnalán kel, este késõn alszik. én úgy gondolom azt hiszi valamirõl lemarad, elmulaszt ha elalszik.
A kérdező hozzászólása: Enyém émg csak 21 hós, de nem és nem akar elaludni :(

8 éves lányom nagyon rá van szállva az apjára. Ha itthon van akkor minden vele akar csinálni? Hogyan szoktassam le errõl?

nem mondom hogy a lányom egy szent..sõt...vannak összetûzéseink és vitáink elég sok. Nevelném a magam módján. Az apja engedékenyebb.De..

Legjobb válasz:
Szia! Szerintem teljesen más a kapcsolata veled, mint az apjával. Egyrészt, mint írod, apa engedékenyebb, és hiába találkoznak minden nap, mégis vele van kevesebbet, õ a „játékos” szülõ számára, te meg az vagy, aki folyton instruálja, hogy mit csináljon. Most egyszerûsítettem, ne úgy értsd, hogy azt gondolom, te nem játszol vele, csak egyszerûen az anyaszerep más, ahogy a „nagy könyvben” meg van írva, az apák azok, akik az „érdekes” dolgokat csinálják, akik a kapcsolatot jelentik a külvilág ismeretlenebb részével. Azt nem értem, téged zavar, hogy az apjával akar lenni ilyenkor, vagy az apját? Szerintem ezt az apának kellene kezelnie, nem neked. De nem úgy, hogy „eridj innen, fárasztasz”, hanem úgy, hogy megadja neki az igényelt törõdést, rászán egy bizonyos idõt a lányára mindig, amikor csak vele foglalkozik. Akár pl. kimennek a mûhelybe, és kitalál neki valamit, amiben segíthet valamiben, bármiben, vagy bevezetitek, hogy együtt ágyazzanak minden nap, és közben beszélgetnek, vagy apa is mesél neki, nem tudom, a lényeg, hogy legyen olyan idõ, amikor a kislány úgy érzi, ott van vele, tényleg rá figyel. Ha van ilyen, akkor a többi idõben meg lehet mondani, hogy most apának dolga van, újságot olvas, nem tudom, de amíg nem érzi a gyerek, hogy foglalkozik vele, akkor folyon „kuncsorogni fog a figyelméért”. Azért mondom, hogy ezt viszont az apjának kell megoldania, mert ha te szólsz rá folyton azért, hogy hagyja már békén az apját, akkor joggal lesz rád dühös emiatt.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Szerintem teljesen más a kapcsolata veled, mint az apjával. Egyrészt, mint írod, apa engedékenyebb, és hiába találkoznak minden nap, mégis vele van kevesebbet, õ a „játékos” szülõ számára, te meg az vagy, aki folyton instruálja, hogy mit csináljon. Most egyszerûsítettem, ne úgy értsd, hogy azt gondolom, te nem játszol vele, csak egyszerûen az anyaszerep más, ahogy a „nagy könyvben” meg van írva, az apák azok, akik az „érdekes” dolgokat csinálják, akik a kapcsolatot jelentik a külvilág ismeretlenebb részével. Azt nem értem, téged zavar, hogy az apjával akar lenni ilyenkor, vagy az apját? Szerintem ezt az apának kellene kezelnie, nem neked. De nem úgy, hogy „eridj innen, fárasztasz”, hanem úgy, hogy megadja neki az igényelt törõdést, rászán egy bizonyos idõt a lányára mindig, amikor csak vele foglalkozik. Akár pl. kimennek a mûhelybe, és kitalál neki valamit, amiben segíthet valamiben, bármiben, vagy bevezetitek, hogy együtt ágyazzanak minden nap, és közben beszélgetnek, vagy apa is mesél neki, nem tudom, a lényeg, hogy legyen olyan idõ, amikor a kislány úgy érzi, ott van vele, tényleg rá figyel. Ha van ilyen, akkor a többi idõben meg lehet mondani, hogy most apának dolga van, újságot olvas, nem tudom, de amíg nem érzi a gyerek, hogy foglalkozik vele, akkor folyon „kuncsorogni fog a figyelméért”. Azért mondom, hogy ezt viszont az apjának kell megoldania, mert ha te szólsz rá folyton azért, hogy hagyja már békén az apját, akkor joggal lesz rád dühös emiatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, sok hasznosat írtál benne. Talán ez lehet a probléma, mert konkrétan bizonyos idõt se õ, sem én nem szánunk rá hogy most "csak õvele foglalkozunk". Ez nem azt jelenti hogy nem törõdünk vele , csak nincs kinevezve idõszak a játékra. Jön spontán ha eszünkbe jut valami bohóckodás, vagy játék akkor játszunk természetesen. Viszont itt két szálat fûztem össze úgy látom, az egyik az hogy miért csak apával, a másik hogy engem ilyenkor miért hagy figyelmen kívül és minden döntésem jóváhagyatja apával.Az érdekes a dologban hogy - mint írtam- ha ketten vagyunk akkor szótfogad -(nagyjából ) :)
Mintha én írtam volna. :) Nekem már idõsebb 6 éves a lányom, de köztük is ez van. :) Ugyanígy én szigorúbb vagyok, az apja engedékenyebb. Ha kettesben vagyunk a lányommal, nagyon jól kijövünk, szót fogad. Ha az apja is otthon van, akkor nekem nem fogad szót, felesel. Az apját nyúzza, õ olvas neki este mesét, vele akar játszani stb. Én úgy gondolom ez azért van, mert õ engedékenyebb, ezért ha én valamit nem engednék, akkor menne hozzá. Most már fejlõdünk, mert próbáljuk közösen engedni vagy nem engedni a dolgokat. Nektek is ezt javaslom, hogy mindig legyen egyezés közöttetek, ne csináljon olyat a férjed, ha te valamire nemet mondasz, akkor õ igent! Ezzel a te tekintélyed ássa alá és a gyerek azt tanulja meg, hogy az apához kell menni. Ezt beszéljétek meg a férjeddel, hogy egyformán, közösen neveljétek a gyereket, ne az egyik így, a másik úgy! Sok sikert!
Jaj bocs, most nézem, hogy 8 éves a lányod, én meg azt írtam, az enyém idõsebb.... Valahogy kisebb gyerekre asszociáltam!
(az 1. vagyok újra) Örülök, hogy nem értettél félre, mert fel sem merült bennem, hogy ne foglalkoznátok a kislányotokkal. :) Azért jó szerintem, ha van egy „kinevezett idõ” (persze nem kell azért annyira konkrétan, pl. minden nap este pontban 6-kor lennie) az együttlétre, mert akkor õ a gyerek is tudja, hogy lesz olyan, amikor vele foglalkoztok (és nem kell folyton rohangálnia az apja után, hogy egy kis figyelmet csikarjon ki tõle), és ti is tudtok hivatkozni arra, hogy „várj kérlek még fél órát, utána ráérek”. Persze magamról tudom, hogy nem könnyû ilyesmit bevezetni, és be is tartani, de érdemes. Hasonló korú fiam van, és mivel itthon dolgozom, gyakran van olyan, hogy a suliban szünet van, õ itthon, viszont nekem dolgoznom kell. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy megmondom neki, hogy sajnálom, de dolgoznom kell, viszont 10-kor megyek, és játszhatunk valamit (vagy elmegyünk együtt valahová egy kicsit), addig legyen türelemmel. Nem könnyû abbahagyni a munkát, ha épp valaminek a közepén vagyok, és van, hogy nem is tudok ilyen „felnõtt módon” idõbeosztást csinálni magunknak, ám azt látom, megéri, sokkal könnyebben elfoglalja magát addig, mint ha csak azért érzi, hogy egész nap „le akarom pattintani”. Egyébként is jellemzõ a gyerekekre, hogy minél inkább érzik az elutasítást, annál jobban jönnek – nem rosszindulatból, ez tök normális náluk. Az hogy a döntéseidet jóváhagyatja az apjával is szintén nem egyedi probléma, tapasztalom itthon is, és a közeli rokonságban más gyerekeknél is. Egyszerûen az van, hogy tudják, a szülõk néha nem ugyanazt gondolják a dolgokról (még ha alapvetõen nyilván minden szülõpár próbál is egybehangzó elvek szerint nevelni), és bepróbálkozik, hátha apa mást mond, és esetleg meggyõz téged is az igazáról. Ezt sem kell rossz néven venni tõle, egyszerûen gyerek, amit szeretne, azt nagyon szeretné. Viszont meg kell egyeznetek abban az apjával szerintem, hogy ne írjátok fölül egymás döntéseit, mert úgy állandósulni fog az az állapot, hogy azt érzi a kislány, hogy mindig lehet kibúvó egy-egy szabály alól. Ha nem ismeritek épp egymás álláspontját, simán lehet azt mondani, hogy „megbeszélem apával”, és utána mondani a közös döntést. Mert nem tesz jót, ha pl. te már aludni küldöd, de apa engedélyez még egy kis fennmaradást neki. Kitartás, átérzem a problémád, én néha rászólok a fiamra, hogy ne legyen már kamasz, van még addig pár éve! :)
(Bocs a sok elírásért, remélem, érthetõ azért, amit írtam.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ válaszokat :) ) Igyekszünk hasznosítani belõle .....

Akinek sikerült fejéssel serkentenie a tejét, mert nagyon-nagyon kevés volt, az minden szopi után fejt, akkor is, ha nem jött semmi? Mikor állt vissza a tej?

Legjobb válasz: Igen, én az elsõ pár napban minden szopi után fejtem, akkor is, ha csak pár csepp jött. Aztán ahogy szaporodott, úgy lustultam el :) Egybõl szopi után fejsz? Ha igen, akkor várj fél órát, utána már lesz mit kifejni, és a szervezeted is tudni fogja, többre van igény.

Igen, én az elsõ pár napban minden szopi után fejtem, akkor is, ha csak pár csepp jött. Aztán ahogy szaporodott, úgy lustultam el :) Egybõl szopi után fejsz? Ha igen, akkor várj fél órát, utána már lesz mit kifejni, és a szervezeted is tudni fogja, többre van igény.
Igen, minden szoptatás után kell fejni, ha nem jön semmi akkor is, mert ezzel ingerled a melled több tej termelésére. Viszont nekem eléggé fájt az üres mellemet nyüstölni. Kitartás, nekem 10 napig tartott, már majdnem feladtam, mert azt írják, hogy 1-2 nap, de sajnos ez nem igaz.
Elõzõ vagyok. Még annyit, ha nagyon kellemetlen, akkor az is megoldás lehet, hogy 1, 5 óránként szoptatsz mindkét mellbõl. Ez kevésbé fájdalmas, és állítólag sokkal jobban stimulálja a mellet. Nem lesz a babának semmi baja, ne aggódj, sokan szentírásnak veszik a 3 órát, de másfél óra alatt átmegy a tej a gyomrán.
A kérdező hozzászólása: köszi.

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )

Legjobb válasz: mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármirõl. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenõ egy kapcsolatban.
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettõtöknek
bocsi nem zabi, szabi.
Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond. Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal. Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek. Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?
ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke. inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár errõl, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.

Lányok! Ha nagyon miniben vagytok, vagy nagyon kirakjátok a ciciket és megbámúlnak a pasik, akkor miért kell grimaszokat vágni?

Nem azért csináljátok, hogy megnézzenek benneteket?

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem tetszik nekik a bámuló személy. De ez van, ha valaki kipakolja mindenét akkor elég sokan megbámulják, és nem csak a 20-35 év közötti tökéletes külsejû hímnemû egyedek. Ha hasonlóan öltözök, csak akkor zavar a bámulás ha az nagyon látványos és szemeket meresztõ egyén tekintetében látom a fejében lezajló dolgokat.

Lehet, hogy nem tetszik nekik a bámuló személy. De ez van, ha valaki kipakolja mindenét akkor elég sokan megbámulják, és nem csak a 20-35 év közötti tökéletes külsejû hímnemû egyedek. Ha hasonlóan öltözök, csak akkor zavar a bámulás ha az nagyon látványos és szemeket meresztõ egyén tekintetében látom a fejében lezajló dolgokat.
Én a napokban farmerban meg zárt felsõben voltam, és egy pasi olyan nyálcsorgatva nézett, meg még utánam is fordult, hogy már én szégyelltem.
Nem szoktam nagyon minibe lenni, és a mellem se szokott ki lenni, de hogyha valami oknál fogva mégis 16 éves létemre egy über 40-es pasi bámul, olyan szarul érzem magamat, hogy még grimaszokat se merek vágni. Különben meg DISZKRÉTEN kell nézni.
érdekes én szeretem ha megnéznek a pasik és nem vágok grimaszokat a pasim az aki ezt nem szereti.
Nem, nem azért! Én személy szerint ha miniruhát veszek fel, vagy valami szép kivágott felsõt, nem azért veszem fel, mert azt akarom, hogy engem megbámuljanak. Egyszerûen csak jól esik nõnek lenni, és nõiesen öltözködni, szépen ízlésesen. :)
Szerintem sok nõ elfelejti a "mindig csak egy dolgot emelünk ki" szabályt. Ha miniszoknyában vagy, akkor nem rakod ki a melled, mert közönséges hatása lesz. (Ugyanez igaz a sminkre is, erõs, fekete, füstös szemek mellé nem szabad élénk rúzst felvinni.)
"Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?" A szép ruhával semmi gond nincs, de ha úgy nézel ki, mint egy ringyó, akkor ne csodálkozz. 18/f
hatos: a szép ruhák és a mellkirakás/túl rövid szoknya nem ugyanaz szerintem, mondom ezt férfi létemre. egy igazán dögös csaj nyakig becipzározva is dögös.
(az 5-ös vagyok:) Még annyit hozzátennék, hogy lehet azért is felvenni valamit, mert azt akarom, hogy az ismerõseim azt gondolják, hogy hû milyen csinos, vagy hogy esetleg ismeretlenek is. De a bámulás irritáló. Nézzen rám maximum és könyvelje el magának.
Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?? Utálom, ha bámulnak, de nekem tetszenek a miniszoknyák meg mindenféle hasonló cuccok. Azért hordom mert jól áll, de ha bámulnak az zavaró.
10-es válaszolóval egyetértek. Én is szeretek csinosan öltözködni, nõiesen, de miniszoknyához nem húzok kivágott felsõt, és fordítva. Aki meg utcaszélinek öltözik, az ne vágjon pofákat, ha bámulják.

Lányok válaszát várom én még szűz vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Helló lányok válaszát várom én még sz?z vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Legjobb válasz: "elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O

"elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O
korod mennyi??
szted egy lány honnan tudja h baj e ha nedvasedik a faszod?én lány vagyok és nemtom, mert nincsen kukim...
Nem baj. Transzszexuális emberek léteznek.
Ez csak nekem magas? Ha fiú vagy, hogy kezdesz el nedvesedni?
Én asszem vágom, mit akar kinyögni.... Na figyuzz. Neeeem, nem baj, h nedvesedsz, ahogy te fogalmazol. Dehogy baj. Ha nagyon nem bírsz magaddal verd ki. Oksaaaa? ;P Ha ilyen furán fogalmazol max 16 vagy, de ilyen gondolkodásmóddal ne dugjál meg még senkit lehetõleg, mer annak csúnya vége lesz. Éééééértem? (Meki bácsi hangon xp) 20/F
Mikor volt baj az, hogy nagy a pénisz??? és kinek???

3 hónapos babának nem káros ha sokszor van tükör előtt? Naponta többször elmegyek vele tükör előtt, és akkor mindig nézi magát. Bocsi ha nagyon hülye a kérdés.

Legjobb válasz: Nem tudom, de még nem is gondolkodtam ilyesmin. Nem hinném, hogy káros lenne. Ez is valami régi babona lehet? Az én fiam 6,5 hónapos, de már régóta mutogatom neki saját magát a tükörben. Nagyon élvezi. Meglátja magát, és engem, és nagyokat vigyorog. Hol a saját, hol az én tükörképemet nézi. És ha adok az arcára egy puszit, akkor meg elbújik a nyakam mögé. :)

Nem tudom, de még nem is gondolkodtam ilyesmin. Nem hinném, hogy káros lenne. Ez is valami régi babona lehet? Az én fiam 6, 5 hónapos, de már régóta mutogatom neki saját magát a tükörben. Nagyon élvezi. Meglátja magát, és engem, és nagyokat vigyorog. Hol a saját, hol az én tükörképemet nézi. És ha adok az arcára egy puszit, akkor meg elbújik a nyakam mögé. :)
Ez babona. Ha nézegeti magát a tülörben, akkor néma lesz. A másik hiedelem, hogy a tükör átjáró a két világ között, és elrabolhatják a lelkét. De ha nem hiszel a babonákban és a hiedelmekben, akkor mutogasd nyugodtan a tükörben. És a többi válaszolónak írom, hogy az, aki babonás, nem kell lehülyézni. Sem a babonákat. Ha nekik van kedvük a tükörben mutogatni a gyereket, tegyék, de aki meg nem teszi, mert babonás, illetve ilyen kérdést tesz fel, mint a kérdezõ, nem kell lehülyézni.
Ez ilyen hülye babona...hogy 1 éves kor elõtt nem szabad tükörbe nézetni!Nálunk a tükörképéért nyúlt elõször!Imádta nézni a tükörben saját magát, majd engem, maga fölé nézett és ott is anya...Persze nem 3 hósan!De valamikor el kell kezdeni.... Semmi baja nem lesz, ne hallgass az öregekre, tudom pedig õk hány gyereket felneveltek, én mindig ezt kapom, mikor nme úgy csinálom ahogy õk!Nem véletlen hogy nincs is velük a lányom csak ha én is ott vagyok!
Csak annyi baja lesz tõle mint neked vagy nekem. SEMMI! Mire gondolsz mi baja lehetne tõle? :) a tükör nem olyan mint a tv vagy mire gondolsz?
Semmi baja nem lesz az ég világon.
Nem baj, de még nem hiszem, hogy érti a tükörképet. Nem tudom mi baja lehetne tõle mégis?
Nem káros...miért is lenne az? Sõt, késõbb minél többet lehet vinni tükör elé, hogy felfedezze magát. Fejlesztõ szerepe van a tükörnek abban is kialakuljon az öntudata. A kislányommal most azt a kis játékot játszottam, hogy ragasztottam az orrára egy kis papírt(nem vette észre szerencsére). Odavittem tükör elé és kiváncsi voltam, hogy felismeri-e magán, hogy valami nincs rendben, észreveszi-e a papírkát. Még nem tûnt fel neki. Ez azt jelentheti, hogy még nem alakult ki az éntudta teljesen. Játsszatok sokat tükör elõtt, fejlesztõ hatása van!
Nem káros. Tényleg lehet fejlesztõ játékokat játszani tükör elõtt, de az majd késõbb lesz jó. Amúgy valahol olvastam, talán pont itt a fórumon, hogy kb. 2 éves kor körül alakul ki teljesen az én a gyerekekben, és tudják azt, hogy akit a tükörben látnak, az saját maguk. Lehet, hogy 2010-et írunk, de ha megfigyelted volna, akkor azt látnád, hogy egyre inkább visszamennek az emberek a gyökerekhez. És nem csak az öregek. Nem kell lenézni azokat, akik hisznek az ilyesmiben. Neked nem kell hinni benne, és úgy mutogatod a gyermekedet a tükörben, ahogy akarod, mint ahogy írta is egy korábbi válaszoló.
hát szerintem nemcsak a kérdés hülye. Mégis mi baja lehetne egy 3 hónapos babának ha belenéz a tükörbe. Mégcsak fel sem ismeri magát, így azt sem mondhatjuk, megrémül ha meglátja magát milyen ronda, persze egy baba mégcsak rondának sem ronda, hanem gyönyörû. Úgyhogy elképzelésem nincs mi baja történhet.
hát azért ne is haragudj 2010-et írunk. Rég elmúlt az az idõszak, amikor a lakosság 70%-a írástudatlan parasztember volt, akiket ilyen hülyeségekkel elütötték az idõt kukoricamorzsolás közben.

Miért édekel minden tizenévest hogy új-e a zene vagy nem? mindig ha vmelyik ismerősöm mondja tudok-e vmi jó zenét, mutatok vmit, aztán megkérdezik ez mikori, és ha 2007-es vagy vmi akkor már sz*r, nagyon idegesítő

Legjobb válasz: Azért mert sztem cikinek találják az ilyen régebbi dalokat. És mert menõnek hiszik magukat ha azt mondják rá hogy sz.r. Én 11 vok(én is szoktam régebbieket hallgatni)nekem azt szokták mondani hogy sz.r szó szerint ezért inkább meg se mutatom nekik az ilyen fájta daloat. de vannak olyan barátaim is akik azt mondják rá hogy jó. Akik pedig azt mondják hogy sz.r azok ilyen menõzõs fajtába sorolhatokak. gondolom érted mire gondolok. akik azt hiszik magukról hogy szépek meg(menõek)

Azért mert sztem cikinek találják az ilyen régebbi dalokat. És mert menõnek hiszik magukat ha azt mondják rá hogy sz.r. Én 11 vok(én is szoktam régebbieket hallgatni)nekem azt szokták mondani hogy sz.r szó szerint ezért inkább meg se mutatom nekik az ilyen fájta daloat. de vannak olyan barátaim is akik azt mondják rá hogy jó. Akik pedig azt mondják hogy sz.r azok ilyen menõzõs fajtába sorolhatokak. gondolom érted mire gondolok. akik azt hiszik magukról hogy szépek meg(menõek)
én 18 éves vagyok, és kivételesen(?) minden évtizedbõl hallgatok zenéket. Vannak ismerõseim akik meghallgatnak régieket, mostanába divat lett a "retro". Nem is ismerek olyat akit te leírtál kérdezõ, de ha tényleg van ilyen, szerintem azért h fél h nem marad trendi meg menõ vagy micsoda:)
A kérdező hozzászólása: javítás: *"érdekel" sorry

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!