Találatok a következő kifejezésre: Akkor minden ha nagyon (465 db)

Mindig mindenhova viszitek magatokkal a gyereket? Még akkor is ha nagyihoz belehetne vinni egy fél órára amíg elszaladnál boltba?

Legjobb válasz: Nem, idõnként jó érzés kiszellõztetni a fejem. És szerintem a gyereknek is jobb, ha nem mindig csak az anyukával van.

Nem, idõnként jó érzés kiszellõztetni a fejem. És szerintem a gyereknek is jobb, ha nem mindig csak az anyukával van.
Igen, mert a nagyszülõkre nem számíthatunk se baba se más segítségben.
Hát általában rám van ragadva mindkét gyermekem!Azért természetesen ha jönnek a nagyik akkor intézem a dolgaimat egyedül:)
Szia!Azt gondolom, hogy a babócáknak sem jó mindig mindenütt az anyukájával lenni.Mi faluban lakunk, így szinte minden elintézni valót autó segítségével bonyolítok és emiatt általában a közeli városba utazom. már kitapasztaltam, hogy minden gyorsabban megy, nem kell aggódnom a baba épségét illetõen, biztonságosabb otthon a nagyival.
A kérdező hozzászólása: Ugyanis ma történt velem az, ami még soha másfél év alatt. ennyi idõs a kisfiam. gyors leraktam nagyinál, mert a kánikulába elég volt hozzá elvinni, mert mentem postára, gyógyszertárba és boltba is. megyek haza, biciklivel, erre látom a szembe jövõ csaj nagyon bámulja a gyerekülést. persze õ babakocsival volt :S és ebbõl gondolom hogy meglehetett a véleménye, mert nem volt benne a gyerekülésbe a fiam. Ezért volt ez a kérdés :-)
Szerintem csak irigykedett. :) Néha én is vinném a mamához, csak kicsit messzi lakik.
Tudom melyik részre gondolsz! :) Most így pontosan nem tudom hanyadik rész, de ha jól emlékszem akkor a 6. évadban kell keresned.
A kérdező hozzászólása: igen, azt énis gondoltam h 5-6.évadban van valamelyik rész, mert a Lilynek emlékeim szerint akk már másmilyen a haja, ilyen melíros de köszi szépen, akk keresgélek! :)
Egy hálaadásos rész, amikor az apja meglátogatja. És pofon is lesz a végén Barneynak
Megtaláltam: 5. évad 9. rész
A kérdező hozzászólása: Úristen:O tényleg egy hálaadásos rész, mikor nem látja szívesen az apját..hát csak beugrott! :D Köszönöm a válaszokat

Minden gyerek életében van olyan szakasz, mikor nem akarnak aludni? Még akkor sem, ha nagyon álmosak?

Legjobb válasz: igen! a fiam most 5 éves de soha nem volt jó alvó, mai napig hajnalok hajnalán kel, este késõn alszik. én úgy gondolom azt hiszi valamirõl lemarad,elmulaszt ha elalszik.

igen! a fiam most 5 éves de soha nem volt jó alvó, mai napig hajnalok hajnalán kel, este késõn alszik. én úgy gondolom azt hiszi valamirõl lemarad, elmulaszt ha elalszik.
A kérdező hozzászólása: Enyém émg csak 21 hós, de nem és nem akar elaludni :(

Akinek sikerült fejéssel serkentenie a tejét, mert nagyon-nagyon kevés volt, az minden szopi után fejt, akkor is, ha nem jött semmi? Mikor állt vissza a tej?

Legjobb válasz: Igen, én az elsõ pár napban minden szopi után fejtem, akkor is, ha csak pár csepp jött. Aztán ahogy szaporodott, úgy lustultam el :) Egybõl szopi után fejsz? Ha igen, akkor várj fél órát, utána már lesz mit kifejni, és a szervezeted is tudni fogja, többre van igény.

Igen, én az elsõ pár napban minden szopi után fejtem, akkor is, ha csak pár csepp jött. Aztán ahogy szaporodott, úgy lustultam el :) Egybõl szopi után fejsz? Ha igen, akkor várj fél órát, utána már lesz mit kifejni, és a szervezeted is tudni fogja, többre van igény.
Igen, minden szoptatás után kell fejni, ha nem jön semmi akkor is, mert ezzel ingerled a melled több tej termelésére. Viszont nekem eléggé fájt az üres mellemet nyüstölni. Kitartás, nekem 10 napig tartott, már majdnem feladtam, mert azt írják, hogy 1-2 nap, de sajnos ez nem igaz.
Elõzõ vagyok. Még annyit, ha nagyon kellemetlen, akkor az is megoldás lehet, hogy 1, 5 óránként szoptatsz mindkét mellbõl. Ez kevésbé fájdalmas, és állítólag sokkal jobban stimulálja a mellet. Nem lesz a babának semmi baja, ne aggódj, sokan szentírásnak veszik a 3 órát, de másfél óra alatt átmegy a tej a gyomrán.
A kérdező hozzászólása: köszi.

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )

Legjobb válasz: mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármirõl. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenõ egy kapcsolatban.
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettõtöknek
bocsi nem zabi, szabi.
Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond. Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal. Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek. Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?
ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke. inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár errõl, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.

Lányok! Ha nagyon miniben vagytok, vagy nagyon kirakjátok a ciciket és megbámúlnak a pasik, akkor miért kell grimaszokat vágni?

Nem azért csináljátok, hogy megnézzenek benneteket?

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem tetszik nekik a bámuló személy. De ez van, ha valaki kipakolja mindenét akkor elég sokan megbámulják, és nem csak a 20-35 év közötti tökéletes külsejû hímnemû egyedek. Ha hasonlóan öltözök, csak akkor zavar a bámulás ha az nagyon látványos és szemeket meresztõ egyén tekintetében látom a fejében lezajló dolgokat.

Lehet, hogy nem tetszik nekik a bámuló személy. De ez van, ha valaki kipakolja mindenét akkor elég sokan megbámulják, és nem csak a 20-35 év közötti tökéletes külsejû hímnemû egyedek. Ha hasonlóan öltözök, csak akkor zavar a bámulás ha az nagyon látványos és szemeket meresztõ egyén tekintetében látom a fejében lezajló dolgokat.
Én a napokban farmerban meg zárt felsõben voltam, és egy pasi olyan nyálcsorgatva nézett, meg még utánam is fordult, hogy már én szégyelltem.
Nem szoktam nagyon minibe lenni, és a mellem se szokott ki lenni, de hogyha valami oknál fogva mégis 16 éves létemre egy über 40-es pasi bámul, olyan szarul érzem magamat, hogy még grimaszokat se merek vágni. Különben meg DISZKRÉTEN kell nézni.
érdekes én szeretem ha megnéznek a pasik és nem vágok grimaszokat a pasim az aki ezt nem szereti.
Nem, nem azért! Én személy szerint ha miniruhát veszek fel, vagy valami szép kivágott felsõt, nem azért veszem fel, mert azt akarom, hogy engem megbámuljanak. Egyszerûen csak jól esik nõnek lenni, és nõiesen öltözködni, szépen ízlésesen. :)
Szerintem sok nõ elfelejti a "mindig csak egy dolgot emelünk ki" szabályt. Ha miniszoknyában vagy, akkor nem rakod ki a melled, mert közönséges hatása lesz. (Ugyanez igaz a sminkre is, erõs, fekete, füstös szemek mellé nem szabad élénk rúzst felvinni.)
"Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?" A szép ruhával semmi gond nincs, de ha úgy nézel ki, mint egy ringyó, akkor ne csodálkozz. 18/f
hatos: a szép ruhák és a mellkirakás/túl rövid szoknya nem ugyanaz szerintem, mondom ezt férfi létemre. egy igazán dögös csaj nyakig becipzározva is dögös.
(az 5-ös vagyok:) Még annyit hozzátennék, hogy lehet azért is felvenni valamit, mert azt akarom, hogy az ismerõseim azt gondolják, hogy hû milyen csinos, vagy hogy esetleg ismeretlenek is. De a bámulás irritáló. Nézzen rám maximum és könyvelje el magának.
Miért hiszik sokan, hogy azért veszünk fel szép ruhákat hogy bámuljanak?? Utálom, ha bámulnak, de nekem tetszenek a miniszoknyák meg mindenféle hasonló cuccok. Azért hordom mert jól áll, de ha bámulnak az zavaró.
10-es válaszolóval egyetértek. Én is szeretek csinosan öltözködni, nõiesen, de miniszoknyához nem húzok kivágott felsõt, és fordítva. Aki meg utcaszélinek öltözik, az ne vágjon pofákat, ha bámulják.

Lányok válaszát várom én még szűz vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Helló lányok válaszát várom én még sz?z vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Legjobb válasz: "elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O

"elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O
korod mennyi??
szted egy lány honnan tudja h baj e ha nedvasedik a faszod?én lány vagyok és nemtom, mert nincsen kukim...
Nem baj. Transzszexuális emberek léteznek.
Ez csak nekem magas? Ha fiú vagy, hogy kezdesz el nedvesedni?
Én asszem vágom, mit akar kinyögni.... Na figyuzz. Neeeem, nem baj, h nedvesedsz, ahogy te fogalmazol. Dehogy baj. Ha nagyon nem bírsz magaddal verd ki. Oksaaaa? ;P Ha ilyen furán fogalmazol max 16 vagy, de ilyen gondolkodásmóddal ne dugjál meg még senkit lehetõleg, mer annak csúnya vége lesz. Éééééértem? (Meki bácsi hangon xp) 20/F
Mikor volt baj az, hogy nagy a pénisz??? és kinek???

3 hónapos babának nem káros ha sokszor van tükör előtt? Naponta többször elmegyek vele tükör előtt, és akkor mindig nézi magát. Bocsi ha nagyon hülye a kérdés.

Legjobb válasz: Nem tudom, de még nem is gondolkodtam ilyesmin. Nem hinném, hogy káros lenne. Ez is valami régi babona lehet? Az én fiam 6,5 hónapos, de már régóta mutogatom neki saját magát a tükörben. Nagyon élvezi. Meglátja magát, és engem, és nagyokat vigyorog. Hol a saját, hol az én tükörképemet nézi. És ha adok az arcára egy puszit, akkor meg elbújik a nyakam mögé. :)

Nem tudom, de még nem is gondolkodtam ilyesmin. Nem hinném, hogy káros lenne. Ez is valami régi babona lehet? Az én fiam 6, 5 hónapos, de már régóta mutogatom neki saját magát a tükörben. Nagyon élvezi. Meglátja magát, és engem, és nagyokat vigyorog. Hol a saját, hol az én tükörképemet nézi. És ha adok az arcára egy puszit, akkor meg elbújik a nyakam mögé. :)
Ez babona. Ha nézegeti magát a tülörben, akkor néma lesz. A másik hiedelem, hogy a tükör átjáró a két világ között, és elrabolhatják a lelkét. De ha nem hiszel a babonákban és a hiedelmekben, akkor mutogasd nyugodtan a tükörben. És a többi válaszolónak írom, hogy az, aki babonás, nem kell lehülyézni. Sem a babonákat. Ha nekik van kedvük a tükörben mutogatni a gyereket, tegyék, de aki meg nem teszi, mert babonás, illetve ilyen kérdést tesz fel, mint a kérdezõ, nem kell lehülyézni.
Ez ilyen hülye babona...hogy 1 éves kor elõtt nem szabad tükörbe nézetni!Nálunk a tükörképéért nyúlt elõször!Imádta nézni a tükörben saját magát, majd engem, maga fölé nézett és ott is anya...Persze nem 3 hósan!De valamikor el kell kezdeni.... Semmi baja nem lesz, ne hallgass az öregekre, tudom pedig õk hány gyereket felneveltek, én mindig ezt kapom, mikor nme úgy csinálom ahogy õk!Nem véletlen hogy nincs is velük a lányom csak ha én is ott vagyok!
Csak annyi baja lesz tõle mint neked vagy nekem. SEMMI! Mire gondolsz mi baja lehetne tõle? :) a tükör nem olyan mint a tv vagy mire gondolsz?
Semmi baja nem lesz az ég világon.
Nem baj, de még nem hiszem, hogy érti a tükörképet. Nem tudom mi baja lehetne tõle mégis?
Nem káros...miért is lenne az? Sõt, késõbb minél többet lehet vinni tükör elé, hogy felfedezze magát. Fejlesztõ szerepe van a tükörnek abban is kialakuljon az öntudata. A kislányommal most azt a kis játékot játszottam, hogy ragasztottam az orrára egy kis papírt(nem vette észre szerencsére). Odavittem tükör elé és kiváncsi voltam, hogy felismeri-e magán, hogy valami nincs rendben, észreveszi-e a papírkát. Még nem tûnt fel neki. Ez azt jelentheti, hogy még nem alakult ki az éntudta teljesen. Játsszatok sokat tükör elõtt, fejlesztõ hatása van!
Nem káros. Tényleg lehet fejlesztõ játékokat játszani tükör elõtt, de az majd késõbb lesz jó. Amúgy valahol olvastam, talán pont itt a fórumon, hogy kb. 2 éves kor körül alakul ki teljesen az én a gyerekekben, és tudják azt, hogy akit a tükörben látnak, az saját maguk. Lehet, hogy 2010-et írunk, de ha megfigyelted volna, akkor azt látnád, hogy egyre inkább visszamennek az emberek a gyökerekhez. És nem csak az öregek. Nem kell lenézni azokat, akik hisznek az ilyesmiben. Neked nem kell hinni benne, és úgy mutogatod a gyermekedet a tükörben, ahogy akarod, mint ahogy írta is egy korábbi válaszoló.
hát szerintem nemcsak a kérdés hülye. Mégis mi baja lehetne egy 3 hónapos babának ha belenéz a tükörbe. Mégcsak fel sem ismeri magát, így azt sem mondhatjuk, megrémül ha meglátja magát milyen ronda, persze egy baba mégcsak rondának sem ronda, hanem gyönyörû. Úgyhogy elképzelésem nincs mi baja történhet.
hát azért ne is haragudj 2010-et írunk. Rég elmúlt az az idõszak, amikor a lakosság 70%-a írástudatlan parasztember volt, akiket ilyen hülyeségekkel elütötték az idõt kukoricamorzsolás közben.

Mit csináljunk, akkor ha nagyon utáljuk a sogornönket, és sajnos nap mint nap kell vele találkozunk? Rádásul mindig mindenbe beleüti az órát! A párommmal sikerült ugy összeugrasztani minket, hogy majdnem elváltunk miatta!

Legjobb válasz: Detto ugyanez a szitu nálunk, csak annyi külömbséggel, hogy õ a gyereknevelésbe szól bele. Van egy 2 hónapos kisfiunk, és már nagyon elegem lett az észosztásból, így közöltem vele (nem túl finoman) azért mert õ elszúrta a lánya nevelését, és nem éppen mintagyerek, ne az én fiamat akarja õ nevelni, mert ha majd legalább 3 gyereket felnevel akkor meghallgatom a tanácsait, addig nem vagyok rá kíváncsi. Persze beszakdt a feje, de nem izgat, szálljon le rólunk, semmi közünk hozzá! Külömben is ki õ nekem?! Senkim!

Detto ugyanez a szitu nálunk, csak annyi külömbséggel, hogy õ a gyereknevelésbe szól bele. Van egy 2 hónapos kisfiunk, és már nagyon elegem lett az észosztásból, így közöltem vele (nem túl finoman) azért mert õ elszúrta a lánya nevelését, és nem éppen mintagyerek, ne az én fiamat akarja õ nevelni, mert ha majd legalább 3 gyereket felnevel akkor meghallgatom a tanácsait, addig nem vagyok rá kíváncsi. Persze beszakdt a feje, de nem izgat, szálljon le rólunk, semmi közünk hozzá! Külömben is ki õ nekem?! Senkim!
A kérdező hozzászólása: A férjem testvére!De a sogornöm férje még rosszabb!A sogornöm mindenkit aki nem azt csinálja amit szeretne ö megakar veretni!Amugy mindenbe beleszól !A gyerekektöl elkezvel mindenbe!Mit csináljunk , hova menjünk4Mindig amit ö kitalál csak azt csinálhassuk!Még abba is beleszól, hogy oszuk be a pénzünket!Mért van a férjemnél csak apró pénz!Mindenbe!Rádásul a férjemet ugy betudja oltani!Azt is mondta az én páromnak , hogy én csak a pénzért vagyok vele!Holott nincs is pénze!Csak amit megkeres!Abból meg a csekkeket fizessük ki, meg kajára kell!Amugymeg nem is keres olyan nagyon sokat!
Semmit, belenyugszol hogy làtnod kell. Nem kell vele magàndolgokrol beszélned. Egyszerüen, szia hogy vagy, megvagyok, csào szituàciokat elövenni, és tovàbb sétàlni. Ha valamilyen magàn dologrol kördez; Mit csinàlsz este, hol a pàrod, stb stb. egyszerüen mondjad, hogy minden a régi semmi uj, amit megkellene osztanod vele. Sajnos màs megoldàst nem tudok, max ha elköltöztök egy màsik helyre, ahol nem kell vele talàlkoznotok.
Elõzõ vagyok: Mondd meg neki határozottan, hogy hagyjon békén, semmi köze a magánjellegû dolgaidhoz, mégha nap mint nap is találkoznotok kell! Ja és ne finomkodj, mert az ilyen midnen lében kanál típus nem ért a szép szóból! Legfeljebb nem fog hozzád szólni pár napig, de ugye ez nem baj? Csak határozottan, mert gondolom te sem szeretnéd ha tönkremenne a kapcsolatod a sógornõd miatt!
Finoman de határozottan közöld vele hogy vannak dolgok amik nem rá tartoznak. Valamint az is nagyon jó amit elsõ mondott. Átmész, szia hogy van minden rendben c. kapcsolattartásba. Persze mindezt kedvesen, de ennyi, ez a határ. Magánéleti dolgokat ne mondj neki. Mit csinált amivel ennyire összeugrasztott benneteket? Õ most a férjed testvére, vagy annak felesége?
A kérdező hozzászólása: A sogornöm férje meg még rosszabb!Holott ö meg szeritem aztán végképp senki nekem!
Ismerem ezt a tipust, ha valami nem ugy van ahogy o elgondolja, jonak latja, akkor veszekedni kezd. Es mindenrol tudni akar, de az egatta vilagon mindenrol, es mindig!! Ha szolsz neki, vagy egy kicsit is nem normalisan valaszolsz neki, akkor pedig neki allj feljebb. Ezekkel a tipusu emberekkel nem lehet finoman banni, sajnos. Ugyanugy, ahogy ok sem bannak finoman a masikkal, ugyanugy ahogy ok is megmondjak a velemenyuket mindenrol. Legy kemeny, nem baj ha nem szol hozzad, ha veszekedtek, ha egy kicsit is ugy gondolod, hogy esetleg megbantod. Ne erdekeljen, mert tenyleg tonkreteszi az eleteteket. Mondd meg neki, hogy te ugy gondolod, hogy millio dologhoz egyaltalan semmi de semmi koze. Ti sem vagytok mar ovodasok a ferjeddel, hogy egyfolytaban mindenben ellenoriznie kellene benneteket. Kerd meg, hogy ne legyen ennyire kivancsi, foglalkozzon a sajat dolgaival, ha pedig unalombol teszi amit tesz, akkor keressen maganak foglalatossagot. Nem baj, ha megbantod, es egy kicsit bunkosan szolsz neki, nem baj, mert ezeket nem lehet leallitani szep szoval!

Hány óránként adhatom a Viburcol kúpot? Vagy ez is olyan mint a Nurofen meg a Panadol, hogy csak akkor ha nagyon muszály?

Legjobb válasz: Én is ezt a kúpot használom, de csak esténként adok egyet a kisfiamnak (5hós). Semmiképp ne adjál 6hós kor alatt 2nél többet / nap. Ha már több mint 6hósak vagytok akkor is max. 3at / nap. Én a nagyon muszáj mellett vagyok...

Én is ezt a kúpot használom, de csak esténként adok egyet a kisfiamnak (5hós). Semmiképp ne adjál 6hós kor alatt 2nél többet / nap. Ha már több mint 6hósak vagytok akkor is max. 3at / nap. Én a nagyon muszáj mellett vagyok...
6 hó felett is csak 2 a maximum. Reggel és este. Óránként ne add! Az is lehet, hogy a viburcol a te babádnak nem jó. Orvos vagy véédõnõ tanácsát kérd ebben!
A kérdező hozzászólása: Már használjuk. Úgy kérdem, hogy minden nap lehet neki adni, ha annyira nyûgi? vagy jobb inkább a fokozatosság? Hozzászokhat ugyanúgy a szervezete?
A kérdező hozzászólása: 13 hós a fiam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!