Találatok a következő kifejezésre: Akkor is tudom venni az (42 db)

Ha az üzletben veszem meg akkor meg tudom venni részletre is?

telenornál akarom megvenni a sony x z1 compactot smarttarifa 2es csomaggal és ott van az,hogy a készülék ára 99ezer az üzletben és csak az online-nál van olyan(ott nem tudom megvenni mert valamiért elutasítják) hogy 12x5666ft)..

Legjobb válasz: Ha üzletben veszed akkor is tudod részletre venni, az online rendelésnél általában kedvezményt szoktak adni, de nyugodtan bemehetsz és megveheted részletre is.

Ha üzletben veszed akkor is tudod részletre venni, az online rendelésnél általában kedvezményt szoktak adni, de nyugodtan bemehetsz és megveheted részletre is.
A kérdező hozzászólása: értem :) ahogy nézem online 2k-val olcsóbb :D:D:D
Minek ilyen telefon, ha nincs rá pénzed? Az a 2000 ft meg hatalmas spórolás...
A kérdező hozzászólása: neked biztos :) és hidd el, hogy bõven belefér a keretembe amúgy a másik meg az, hogy ha nem a kérdésre válaszolsz akkor pattanhatsz is a tudod hova :) nincs kedvem provokáló ...... szórakozni

Az Yves Rocher törzsvásárlói kártyával kedvezményeket is igénybe tudok venni? Azt tudom, hogy a pecséteket kell gyűjteni, de hogyan tovább? Ha pl. veszek egy ajándékcsomagot, akkor a kártyával kaphatok rá X % kedvezményt?

Legjobb válasz: Nem, hanem ha összegyûlt x pecsét, akkor egy összeg levásárolható. Három körben gyûjtheted a pecséteket. Elõször összegyûlik, levásárolhatsz asszem kétezer-valahányszáz forintot, vagy gyûjtöd tovább. Ha még egy kör összegyûlik, akkor egy nagyobb összeget, vagy gyûjtöd tovább, és a harmadik kör végén 5600Ft a levásárolható.

Nem, hanem ha összegyûlt x pecsét, akkor egy összeg levásárolható. Három körben gyûjtheted a pecséteket. Elõször összegyûlik, levásárolhatsz asszem kétezer-valahányszáz forintot, vagy gyûjtöd tovább. Ha még egy kör összegyûlik, akkor egy nagyobb összeget, vagy gyûjtöd tovább, és a harmadik kör végén 5600Ft a levásárolható.

Akkor is igenybe tudom venni az egyszeri anyasagi tamogatast ha kulfoldon szulok, de itt semmilyen tamogatast nem veszek fel?

Szules utan kb 2 honap mulva megyek haza es azert kerdezem,mert nem tudom,hogy az itteni terhesgondozasi orvosi pecsetet is elfogadjak otthon?Legyszi segitsetek!


Akkor is igenybe tudom venni az egyszeri anyasagi tamogatast ha kulfoldon szulok, de itt nem veszek fel semmifele tamogatast?

Szules utan 2 honap mulva mennek haza!Csak azert kerdezem mert kell hozza 4 db pecset,hogy voltam terhesgondozason.Az itteni is jo?Azt is elfogadjak!Legyszi segitsetek!Koszi

Legjobb válasz: Hívd fel a TBt és kérdezd meg tõlük.Vagy kezd el böngészni a magyaroszag.hu-t.

Hívd fel a TBt és kérdezd meg tõlük.Vagy kezd el böngészni a magyaroszag.hu-t.
Talán még nézegeted a kérdéseidet! Megkérdezhetem, hogy mit sikerült intézni?Énis hasonló hejzetben vagyok

Szerintetek a rossmannba vagy a dm-be lehet venni p57 hoodia kapszulát? Ha ott nem tudok ilyet venni, akkor vki ajánlana olyan kapszulát ami használ is és meg tudom venni vmelyik drogéria üzlet közül az egyikbe?

Nem érdekelnek az olyan vélemények h nem kapszulával kéne fogyózni, meg hogy többet kéne mozogni meg ilyenek, meg a kapszula egészségtelen stb... Aki ilyet akar írni az inkább ne is írjon semmit mert az úgysem érdekel!Csak értelmes emberek írjanak! :) Köszi :D

Legjobb válasz: nem tudom ezt a hoodia kapszulát lehet-e kapni drogériában, ezt nem patikában adják? Én a Rossmannban veszek L-karnitin kapszulát, 300mg-os, 60 dbos 1000ft-ért. Futás elõtt fél órával 3 dbot szedek belõle. Persze diétázok is, és valószínû a futás is segít, de szerintem ez is rátesz egy lapáttal a fogyásra. Fokozza a zsíranyagcserét és mozgással együtt ajánlják szedni.

nem tudom ezt a hoodia kapszulát lehet-e kapni drogériában, ezt nem patikában adják? Én a Rossmannban veszek L-karnitin kapszulát, 300mg-os, 60 dbos 1000ft-ért. Futás elõtt fél órával 3 dbot szedek belõle. Persze diétázok is, és valószínû a futás is segít, de szerintem ez is rátesz egy lapáttal a fogyásra. Fokozza a zsíranyagcserét és mozgással együtt ajánlják szedni.
szerintem is csak gyógyszertárban lehet venni Hoodiát, én legalábbis ott veszem (igaz, nem Magyarországon élek) és nekem ez bevált, miután beveszek két szemet délelôtt, egész nap nem vagyok éhes, nem kívánok édességet sem.
Én nem akarlak lebeszélni róla, mert nem vagyok ellene a kapszulának, csak ha használsz ilyet, attól, hogy nem vagy éhes egyáltalán, attól még egyél, mert ha nem eszel semmit (mert állítólag nem kívánja tõle a szervezet), akkor hazavágod az anyagcserédet, és utána ha elkezdesz enni, kevéstõl is hízni fogsz. Úgyhogy azért egyél:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Persze eszek mellete! :)

Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tengerimalackának, akik nem lesznek kiengedve a lakásba? (azaz hogy futkosni is tudjanak) Linket kérnék hol lehet venni használtan

Legjobb válasz: Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.

Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.
A kérdező hozzászólása: Ismerõseim is malackatartók és nekik sincsenek kiengedve a malakckák a lakásba, de ha tényleg ki kell õket, akkor csinálok nekik valami nagy beltéri futtatót.... Akkor átfogalmazom: Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tergerimalackának, akiknek a gazdija azt szeretné, hogy legyen akkor is helyük futkározni, ha éppen nincsenek kivéve.
Hát én olyan 140*70-eset mondanék, abban kényelmesen elférnének, de minél nagyobbat tudsz venni/csináltatni annál jobb! :) és persze nem árt ha emeletes :D
Én meg továbbra is azt mondom, hogy ilyen ketrec nincs. Akkor vegyél egy ilyet: http://img03.aprod.hu/images_aprodhu/14628259_1_644x461_kisa.. Ez eredetileg kutyáknak való karám, bármikor szétszedhetõ és összerakható. De miért nem akarod kiengedni szerencsétlen állatokat?
Amit 3. válaszoló mond méretet az a ketrec jó, de csak akkor, ha naponta kiengeded õket 1-2 órára futkározni.
Miért nem lesznek kiengedve? :(
A kérdező hozzászólása: Padlószõnyeges házban lakunk :( De nézelõdtem kicsit az oldalon és láttam, hogy lehet ilyen benti futtatót is csinálni, úgyhogy szabad az út. A gemon.ro-n is nézelõdtem és tényleg nem gondoltam végig eléggé ezt a nem engedem ki dolgot.
100-as a minimum, vagy nagyobb, a 120-as jobb, és 10 ezerért vettem (szállítással együtt, ami magában 2100...), de szerencse is kell, hogy jó ajánlatot fogj ki. Egy kis kifutó kellene nekik, illetve a ketrecbe tegyél egy kis emeletet (Darab bútorlap, akármi), nálunk azon van p. a kajájuk, tehát muszáj felmászni/ugrani. Van mellé egy kis bújó csövük, ezt mi Praktikerben vettük, Y alakú, tán szennyvíz csõ, hivatalosan...?

Az egyik barátnőmnek 3 napja késik és nem tudja mit csináljon, mert még nincs 18 éves és a srácot nem ismeri, akivel kavart a buliba. Anyukája nélkül is tud venni tesztet?

Legjobb válasz: Tesztet tud venni nélküle is, de, ha ilyet nem tud, elõre sajnálom, ha esetleg nagyobb lesz a baj ... :/

Tesztet tud venni nélküle is, de, ha ilyet nem tud, elõre sajnálom, ha esetleg nagyobb lesz a baj ... :/
igen, anyukája nélkül is tud venni tesztet.
De hülye a barátnõd....
Na ez aztán valami! Ezt jól megkavarta! Nyílván annyira részeg volt, hogy nem emlékszik, ki dugta meg! Õrület! Nem vagyok híve a gyerekek bántalmazásának, de a szülei helyében most úgy felpofoznám, hogy megemlegetné, míg él! Ringyó lett a lányomból!
Ha az én lányom is ezt csinálta volna, én szégyellném magam. Nem ismeri, akivel kavart egy buliban és ráadásul nem is védekezett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megkaptam a választ a kérdésre, a többit hagyjuk. Nyilván fog szólni neki, ha úgy alakul.
izgatottn várjuk a következõ kérdést a témában!
igen vehet tesztet anyu nélkül is hová fajul ez a világ... nincs 18 éves és olyannak teszi szét a lábát akinek még a nevét se tudja.... öreg vagyok...mert szerintem ez gusztustalan...remélem azért a fizetését megkapta a menet után... 27/N

Szeretnék venni egy telefont külföldről ami ott kint független akkor azt itthon is tudom használni? Már mindt az itthon szolgáltatók kártyáival. Tengerentúli telefonról lenne szó. Ott olcsóbb

Legjobb válasz: Ha onnan rendeled, akkor vámot is kell fizess. Igen tudod használni, ha megvan benne az itteni frekvenciasáv is : 900/1800

Ha onnan rendeled, akkor vámot is kell fizess. Igen tudod használni, ha megvan benne az itteni frekvenciasáv is : 900/1800
Nekem kínai, független, dual SIM-es van. Gond nélkül mûködik. Arra figyelj, amit az elõzõ írt! (Az a biztos, ha nem két sávosat (900/1800), hanem 4-est veszel - majdnem mind tudja!)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) )
A kérdező hozzászólása: És ha kérdezhetnék valamit egy kb. 638-750 dollár körüli telefonra mennyi vámot számolnak fel? :/

Azt a csajt is le tudom venni a lábáról jó humorral akinek nem jövök be?

Mert van olyan barátom, akit egyáltalán nem tartanak jó pasinak a csajok, de ha odmegy hozzájuk, akkor olyan dumát nyom, hogy pár nap múlva azok a csajok is fullra beleesnek, akiknek eszükbe sem jutott volna összejönni egy ilyen ronda sráccal. Mi ezeknek a srácoknak a titkuk?:

Legjobb válasz: Ez nem minden csajjal van igy. Sõt, mostanában egyre ritkább az olyan akik nem a külsõt nézik. A titkot te is tudod ott van benned;)

Ez nem minden csajjal van igy. Sõt, mostanában egyre ritkább az olyan akik nem a külsõt nézik. A titkot te is tudod ott van benned;)
Igen, ez igaz, azoknál a lányoknál, akik a nagy verdára meg a millára mennek. Egy normális lány nem így van vele (persze, ha nem vagy olyan ronda, hogy csontot kelljen kötni rád, hogy a kutya játsszon veled).
Az elõnytelen külsõt csak pénzzel tudod kompenzálni, humorral nem.
feelv :D Na igen, az is eléggé befolyásoló tényezõ...
aha, sõt még ha deák elvtárs is segít akkor tuti
Ugyan így vagyok mint a második hozzászóló.
A kérdező hozzászólása: humorommal.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom ahogyan a 2. válaszadó. Ha egy lány okos, akkor túllép a külsõn és ha egy kicsit is szimpatikus vagyok neki, akkor jobb esélyeim lesznek a humorram mitn a bunkó kigyúrtnak. Persze a felszínes lányok másak, de õk egyedül is maradnak majd, mert senki sem tudja elviselni õket.
Én nem mondanám magam rondának. Átlagos emberke vagyok. Nem igazán tûnök ki a tömegbõl (mondjuk ez a tömegtõl is függ, mert nem vagyok ilyen emo meg "páwa" fiúcska), Ugyan úgy vagyok a lányokkal, mint a haverod. irigykednek rám a nálam jóképûbbnek titulált barátaim, mert a szövegemmel durván felülmúlom az õ jóképûségüket...
Mondjuk én tényleg olyan ronda vagyok kb :D

Ha nőgyógyászhoz és csak ultrahangot csinál, akkor is le kell vennem a bugyimat? És le kell előtte borotválni, tudom mindenki az mondja, hogy mindegy, de szerintetek?

Legjobb válasz: attól függ hány éves vagy?:) az 1. vizsgálaton le kell venned a bugyid. és borotválod-e rendszeren?

attól függ hány éves vagy?:) az 1. vizsgálaton le kell venned a bugyid. és borotválod-e rendszeren?
Attól függ, hogy hüvelyi vagy hasi ultrahangot csinál. De valószínûleg ilyen esetben hüvelyit fog. Hüvelyinél le kell venni a bugyit, bedug egy vékony ultrahang készüléket aa hóüvelyedbe és megnézi vele a dolgokat. Nem fájdalmas, ne aggódj:) Hasi ultrahangnál pedig csak kicsit le kell tolni a bugyit, mivel a nõi nemiszervek a kismedencében vannak ugye:) Teljesen mindegy, hogy borotválod-e vagy sem. Nem fogja érdekelni:) Ha nem szoktad borotválni, akkor a nõgyógyász miatt eszedbe se jusson:)
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert 18 éves vagyok, és egy kicsit félek...
A kérdező hozzászólása: hát, már két éve találtak egy petefészek cisztát, és azt mondták csak akkor kell visszamennem, ha valami baj van... mostanában egyfolytában begörcsöl..és most a rendes ultrahangos nõ azt mondta, hogy nõgyógyászhoz menjek
Nem kell borotválni. Az elsö vizsgálaton nemem a doki megkérdezte, hogy szeretném-e hogy megvizsgáljon, és és nem akartam, az ultrahanghoz meg nem kellett levenni, sose.
Tényleg mindegy. Még akkor is, ha mindenki azt mondja. :)
nem kell borotválni
Szerintem mindegy, hogy borotválod-e. Az orvos már biztosan több ezer szõröset meg több ezer borotváltat is látott már. Nem hiszem, hogy a doki azon aggódna, hogy "hú, vajon szõrös-e?" amikor nap mint nap több nõét látja.
Valószínüleg hüvelyi ultrahangot fog csinálni, úgyhogy le kell venned a bugyidat. Borotválkozni nem kötelezõ, a nõgyógyászt marhára nem érdekli, hogy szõrös vagy-e vagy sem.
hüvelyi ultrahanghoz leveszed, hasi ultrahanghoz nem (látott õ már olyat, a vizsgálatban pedig nem zavarja)
Praktizáló nõgyógyászként mondom, hogy nem érdekli az orvostársadalmat, hogy Ön borotválja -e vagy sem, a másik pedig hogy ha a petefészekciszta obszervációja (megfigyelése-követése) miatt megy UH-ra akkor ott nagy valószínûséggel hasi UH-ot fognak csinálni, tehát nem kell levenni a bugyit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!