Találatok a következő kifejezésre: Akkor is tudom venni (70 db)

Ha az üzletben veszem meg akkor meg tudom venni részletre is?

telenornál akarom megvenni a sony x z1 compactot smarttarifa 2es csomaggal és ott van az,hogy a készülék ára 99ezer az üzletben és csak az online-nál van olyan(ott nem tudom megvenni mert valamiért elutasítják) hogy 12x5666ft)..

Legjobb válasz: Ha üzletben veszed akkor is tudod részletre venni, az online rendelésnél általában kedvezményt szoktak adni, de nyugodtan bemehetsz és megveheted részletre is.

Ha üzletben veszed akkor is tudod részletre venni, az online rendelésnél általában kedvezményt szoktak adni, de nyugodtan bemehetsz és megveheted részletre is.
A kérdező hozzászólása: értem :) ahogy nézem online 2k-val olcsóbb :D:D:D
Minek ilyen telefon, ha nincs rá pénzed? Az a 2000 ft meg hatalmas spórolás...
A kérdező hozzászólása: neked biztos :) és hidd el, hogy bõven belefér a keretembe amúgy a másik meg az, hogy ha nem a kérdésre válaszolsz akkor pattanhatsz is a tudod hova :) nincs kedvem provokáló ...... szórakozni

Ha a PayPalomhoz hozzá van csatolva a számlaszámom is és a bankkártyám is, akkor le tudom venni a PayPal egyenlegemet ATM-rõl?

Legjobb válasz: Nem, mert az ATM a bankszámlához ad hozzáférést, nem az ahhoz kapcsolt pénzügyi szolgáltatásokról.

Nem, mert az ATM a bankszámlához ad hozzáférést, nem az ahhoz kapcsolt pénzügyi szolgáltatásokról.


Szerintetek a rossmannba vagy a dm-be lehet venni p57 hoodia kapszulát? Ha ott nem tudok ilyet venni, akkor vki ajánlana olyan kapszulát ami használ is és meg tudom venni vmelyik drogéria üzlet közül az egyikbe?

Nem érdekelnek az olyan vélemények h nem kapszulával kéne fogyózni, meg hogy többet kéne mozogni meg ilyenek, meg a kapszula egészségtelen stb... Aki ilyet akar írni az inkább ne is írjon semmit mert az úgysem érdekel!Csak értelmes emberek írjanak! :) Köszi :D

Legjobb válasz: nem tudom ezt a hoodia kapszulát lehet-e kapni drogériában, ezt nem patikában adják? Én a Rossmannban veszek L-karnitin kapszulát, 300mg-os, 60 dbos 1000ft-ért. Futás elõtt fél órával 3 dbot szedek belõle. Persze diétázok is, és valószínû a futás is segít, de szerintem ez is rátesz egy lapáttal a fogyásra. Fokozza a zsíranyagcserét és mozgással együtt ajánlják szedni.

nem tudom ezt a hoodia kapszulát lehet-e kapni drogériában, ezt nem patikában adják? Én a Rossmannban veszek L-karnitin kapszulát, 300mg-os, 60 dbos 1000ft-ért. Futás elõtt fél órával 3 dbot szedek belõle. Persze diétázok is, és valószínû a futás is segít, de szerintem ez is rátesz egy lapáttal a fogyásra. Fokozza a zsíranyagcserét és mozgással együtt ajánlják szedni.
szerintem is csak gyógyszertárban lehet venni Hoodiát, én legalábbis ott veszem (igaz, nem Magyarországon élek) és nekem ez bevált, miután beveszek két szemet délelôtt, egész nap nem vagyok éhes, nem kívánok édességet sem.
Én nem akarlak lebeszélni róla, mert nem vagyok ellene a kapszulának, csak ha használsz ilyet, attól, hogy nem vagy éhes egyáltalán, attól még egyél, mert ha nem eszel semmit (mert állítólag nem kívánja tõle a szervezet), akkor hazavágod az anyagcserédet, és utána ha elkezdesz enni, kevéstõl is hízni fogsz. Úgyhogy azért egyél:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Persze eszek mellete! :)

Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tengerimalackának, akik nem lesznek kiengedve a lakásba? (azaz hogy futkosni is tudjanak) Linket kérnék hol lehet venni használtan

Legjobb válasz: Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.

Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.
A kérdező hozzászólása: Ismerõseim is malackatartók és nekik sincsenek kiengedve a malakckák a lakásba, de ha tényleg ki kell õket, akkor csinálok nekik valami nagy beltéri futtatót.... Akkor átfogalmazom: Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tergerimalackának, akiknek a gazdija azt szeretné, hogy legyen akkor is helyük futkározni, ha éppen nincsenek kivéve.
Hát én olyan 140*70-eset mondanék, abban kényelmesen elférnének, de minél nagyobbat tudsz venni/csináltatni annál jobb! :) és persze nem árt ha emeletes :D
Én meg továbbra is azt mondom, hogy ilyen ketrec nincs. Akkor vegyél egy ilyet: http://img03.aprod.hu/images_aprodhu/14628259_1_644x461_kisa.. Ez eredetileg kutyáknak való karám, bármikor szétszedhetõ és összerakható. De miért nem akarod kiengedni szerencsétlen állatokat?
Amit 3. válaszoló mond méretet az a ketrec jó, de csak akkor, ha naponta kiengeded õket 1-2 órára futkározni.
Miért nem lesznek kiengedve? :(
A kérdező hozzászólása: Padlószõnyeges házban lakunk :( De nézelõdtem kicsit az oldalon és láttam, hogy lehet ilyen benti futtatót is csinálni, úgyhogy szabad az út. A gemon.ro-n is nézelõdtem és tényleg nem gondoltam végig eléggé ezt a nem engedem ki dolgot.
100-as a minimum, vagy nagyobb, a 120-as jobb, és 10 ezerért vettem (szállítással együtt, ami magában 2100...), de szerencse is kell, hogy jó ajánlatot fogj ki. Egy kis kifutó kellene nekik, illetve a ketrecbe tegyél egy kis emeletet (Darab bútorlap, akármi), nálunk azon van p. a kajájuk, tehát muszáj felmászni/ugrani. Van mellé egy kis bújó csövük, ezt mi Praktikerben vettük, Y alakú, tán szennyvíz csõ, hivatalosan...?

Keletiben tudok venni havi diák Budapest bérletet? Hol ha nem ott? Feltétlenül Bpi intézményben kell tanulnom, hogy jogosult legyek diák kedvezményre vagy akkor is igénybe vehetem ha Gyõrben tanulok?

Legjobb válasz: Keletiben a MÁV pénztárban is tudsz venni illetve onnan 30 méterre az új BKK ügyfélszolgálaton is. Nem kell feltétlen Bp-i intézményben tanulni. Igen gyõriként is igénybe vehetõ.

Keletiben a MÁV pénztárban is tudsz venni illetve onnan 30 méterre az új BKK ügyfélszolgálaton is. Nem kell feltétlen Bp-i intézményben tanulni. Igen gyõriként is igénybe vehetõ.
A Keketiben a MÁV-Start pénztàrban, a BKK pénztárban és a BKK Ügyfélponton is tudsz diákbérletet venni. Minden magyarországi település helyi közlekedésében jogodult vagy a diákkedvezményre, ha nappalis diákigazolványod van és érvényes.
Valamint bármely MÁV pénztárban, ahol elektronikus (gépi) jegykiadás van.
A kérdező hozzászólása: Huh, nagyon köszönöm!!!!! :)

Az egyik barátnőmnek 3 napja késik és nem tudja mit csináljon, mert még nincs 18 éves és a srácot nem ismeri, akivel kavart a buliba. Anyukája nélkül is tud venni tesztet?

Legjobb válasz: Tesztet tud venni nélküle is, de, ha ilyet nem tud, elõre sajnálom, ha esetleg nagyobb lesz a baj ... :/

Tesztet tud venni nélküle is, de, ha ilyet nem tud, elõre sajnálom, ha esetleg nagyobb lesz a baj ... :/
igen, anyukája nélkül is tud venni tesztet.
De hülye a barátnõd....
Na ez aztán valami! Ezt jól megkavarta! Nyílván annyira részeg volt, hogy nem emlékszik, ki dugta meg! Õrület! Nem vagyok híve a gyerekek bántalmazásának, de a szülei helyében most úgy felpofoznám, hogy megemlegetné, míg él! Ringyó lett a lányomból!
Ha az én lányom is ezt csinálta volna, én szégyellném magam. Nem ismeri, akivel kavart egy buliban és ráadásul nem is védekezett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megkaptam a választ a kérdésre, a többit hagyjuk. Nyilván fog szólni neki, ha úgy alakul.
izgatottn várjuk a következõ kérdést a témában!
igen vehet tesztet anyu nélkül is hová fajul ez a világ... nincs 18 éves és olyannak teszi szét a lábát akinek még a nevét se tudja.... öreg vagyok...mert szerintem ez gusztustalan...remélem azért a fizetését megkapta a menet után... 27/N

Az Yves Rocher törzsvásárlói kártyával kedvezményeket is igénybe tudok venni? Azt tudom, hogy a pecséteket kell gyűjteni, de hogyan tovább? Ha pl. veszek egy ajándékcsomagot, akkor a kártyával kaphatok rá X % kedvezményt?

Legjobb válasz: Nem, hanem ha összegyûlt x pecsét, akkor egy összeg levásárolható. Három körben gyûjtheted a pecséteket. Elõször összegyûlik, levásárolhatsz asszem kétezer-valahányszáz forintot, vagy gyûjtöd tovább. Ha még egy kör összegyûlik, akkor egy nagyobb összeget, vagy gyûjtöd tovább, és a harmadik kör végén 5600Ft a levásárolható.

Nem, hanem ha összegyûlt x pecsét, akkor egy összeg levásárolható. Három körben gyûjtheted a pecséteket. Elõször összegyûlik, levásárolhatsz asszem kétezer-valahányszáz forintot, vagy gyûjtöd tovább. Ha még egy kör összegyûlik, akkor egy nagyobb összeget, vagy gyûjtöd tovább, és a harmadik kör végén 5600Ft a levásárolható.

Szeretnék venni egy telefont külföldről ami ott kint független akkor azt itthon is tudom használni? Már mindt az itthon szolgáltatók kártyáival. Tengerentúli telefonról lenne szó. Ott olcsóbb

Legjobb válasz: Ha onnan rendeled, akkor vámot is kell fizess. Igen tudod használni, ha megvan benne az itteni frekvenciasáv is : 900/1800

Ha onnan rendeled, akkor vámot is kell fizess. Igen tudod használni, ha megvan benne az itteni frekvenciasáv is : 900/1800
Nekem kínai, független, dual SIM-es van. Gond nélkül mûködik. Arra figyelj, amit az elõzõ írt! (Az a biztos, ha nem két sávosat (900/1800), hanem 4-est veszel - majdnem mind tudja!)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) )
A kérdező hozzászólása: És ha kérdezhetnék valamit egy kb. 638-750 dollár körüli telefonra mennyi vámot számolnak fel? :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!