Találatok a következő kifejezésre: Akkor is terhes, ha megjött (19 db)

igen, lehetsz.
Szia!Igen, elvileg lehetséges ez, sõt, ismerek 2 olyan embert is, aki terhes volt és mensizett.
Van rá esély, nem egy embertõl hallottam már, hogy terhesen is megjött a vérzése párszor. Persze erre kicsi az esély, de benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Jaj ez nagyon vicces volt!Ennyi erõvel te is!!!!
de elvileg más a vérzés mennyisége és állaga szine
igen, lehetsz terhes.. ez még nem garancia. védekezz, és akkor nem lesz ilyen kérdésed..

Lehetek így terhes? 7 napig véreztem, nagyon erősen. De azt tudni kell. hogy előtte kb.1 hónappal esemény utánit vettem be. De azóta is csak megszakítással védekeztünk. Így lehetek terhes? Ha megjött akkor 100%, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára,és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..

Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára, és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..
Elõször is az esemény utána nagyon sok hormont tartalmaz oylan annyira sokat hogy féléven belül nem szabad bevenni csak egyet, rendesen felborítja az ember hormonrendszerét, ha megjött azért nem 100%, javaslom amúgy hogy másképp védekezzetek, mert a 72órás tönkreteszed a szervezeted, a megszakítással meg teherbe eshetsz és ha nagyon fiatal vagy akkor elõbb utób abortusz lehet belõle, sztem menj el dokihoz hogy megtudd mi a helyzet, az a biztos amúgy a többi válaszolónak, mindig nagyon könnyû ítélkezni mások felett, nem is értem mindek válaszol az aki csak rossz indulatú megjegyzéseket képes írni, egyik kérdezõnek sem arra van szüksége, attól hogy leordítjátok nem oldotok meg semmit,
igen így lehetsz terhes. több esély van rá, hogy igen, mint hogy nem.
igen akkor is
Ha megjött nem vagy terhes, de én a helyedben mást is alkalmaznék. A 72 órás belekavarhatott a menstruációdba, így akár még ez is okozhatja, így nem feltétlenül zárja ki a terhességet, bár én azt mondom ez nem terhesség.
A kérdező hozzászólása: de most meg volt normálisan a menzeszem, akkor is?
Szerintem a többi válaszolót, aki "ítélkezik" az emberi hülyeség akasztja ki.Ha már egyszer be kellett vennie azt a 72 órás tabit (amirõl hamarosan megtudjuk, hogy kiszakadt a gumi, mindig ezt mondják), akkor könyörgöm legyen már annyi esze, hogy utána soha ebben az életben többet nem fekszik le a barátjával védekezés nélkül!Az okos más hibájából tanul, a hülye csak a sajátjából.De hogy valaki a sajátjából se tanuljon, az ritka!A megszakítás semmi, azt nem nevezhetjük egyáltalán védekezésnek és a 72 órást sem lehet havonta ellöni!Ha most meg is úsztad a terhességet, az nem jelenti azt, hogy ezután is meg fogod. Csinálj tesztet mindenképp!
Utána meg írass fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

Akkor is lehetek terhes, ha megjött a havi vérzésem?

Múlt hónapban próbálkoztunk ezerrel, a harmadik baba ügyében. (Eddig mindig els?re összejött.) Most megjött normálisan, valószín? nem vagyok terhes. Viszont néhány napja egy olyan egészségügyi problémát állapítottak meg nálam, ami miatt hónapokig gyógyszert kell szednem, mégpedig olyat, ami nagyon ártalmas lenne egy magzatra. Nyilván nem próbálkozunk tovább, de azért mégis aggódok, mert hébe-hóba hallani olyat, hogy "jé nem is tudtam, hogy már 3 hós terhes vagyok, hisz megjött minden hónapban eddig"....stb. Ez csak mende-mond, vagy tényleg történhet ilyen. Vegyek egy tesztet, az a biztos, vagy tutira kidobott pénz lenne?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes biztosra tudom mivel nekem a kislanyomal 6 honapos terhesegemig meg volt rendesen es pontosan jott meg 28 napra

Igen lehetsz terhes biztosra tudom mivel nekem a kislanyomal 6 honapos terhesegemig meg volt rendesen es pontosan jott meg 28 napra
Igen ilyen elõfordulhat. De az a vérzés már másmilyen szokott lenni, mint a megszokott. Ha gondolod vegyél egy tesztet és menj el a nõgyógyászodhoz és õ neked tutira kitudja zárni, hogy babás vagy e.
Ez nagyon ritka hogy megjön minden hónapban! Ha megjött rendesen, és normális menses volt, szerintem felesleges tesztelni!
Szerintem inkább egy teszt. Úgy megnyugodhatsz :) . Ha meg mégis +, mennyire fogsz örülni, hogy megcsináltad, és nem okoztál bajt a kisbabádnál! :) Az az eü. ok, amit írsz, az nem veszélyes, ha várandós vagy?

Akkor is lehetek terhes, ha megjött?

Legjobb válasz: Sajnos igen,mert letezik mehen kivuli terhesseg is!De szerintem egy teszt elvegzese nem artana!

Sajnos igen, mert letezik mehen kivuli terhesseg is!De szerintem egy teszt elvegzese nem artana!
nem kell mindjárt a frászt hozni az emberre, én most 9 hónapos terhes vagyok, és a 17ik hétig megvolt a mensi, és méhen belül van.ugyhogy nem csak méhen kivül van menstruáció.egyébként olyanról is hallottam, hogy ikerterhesség alatt végig megjött. szóval lehet hogy terhes vagy, és szerintem méhen belül. az orvs seperc alatt megmondja

Ha megjött a menzeszem, akkor is terhes lehetek?

Március 10.-én volt meg a menzeszem,27.-én nem védekeztem a barátommal,de nem engedte belém.Aprilis 5.-én megjött a menzeszem,de ma reggel annyira szédültem,hányingerem volt.Egész nap álmos vagyok és nem tudom mi lehet ez.Még igy soha nem éreztem magam.De terhességnek korai lenne ez a sok "tünet"...Nem?Van itt olyan valaki,akinek megvolt az els? mensije,de terhes volt?

Legjobb válasz: Én pl pont így voltam a fiammal! :D De állítólag ritka.

Én pl pont így voltam a fiammal! :D De állítólag ritka.
Szia!! 2. vagyok! Na mi a helyzet?? Teszteltél?? Írd meg mi van:)
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sem a várt idõpontra jött meg.És nekem mindig nagyon szokott fájni a hasam, annyira erõsen, hogy fájdalomcsillapitót kellett bevennem.És most meg semmi erõs fájás.És nem is véreztem erõsen.Ma is 3kor keltem fel, soha nem szoktam ilyen sokáig aludni.
Szerintem a te helyzetedben elég kicsi a valószínûsége, hogy terhes legyél. A szédülés, hányinger akár az idõjárástól is lehet, vagy ha fáradt vagy. Nálam simán elõfordul. Viszont elsõ terhességemnél nekem is megjött az elsõ 2 hónapban, de a szokásos 7 napig tartó erõs vérzés helyett csak 2-3 napig tartó, inkább csak pecsételgetés volt. A megnyugtatásodra megéri egy teszt.
17.04-es vagyok. Hétfõn ha tesztelsz, írd majd meg az eredményt. Drukkolok akkor, hogy ne legyen most baba. Ráérsz még késõbb, azt írtad, fiatal vagy :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat :) Hétfõn reggel egy teszttel kezdem a napomat...
lehet, hogy csak valami vírust szedtél össze, ettõl van a hányinger meg a fáradékonyság, a kívánósságot meg lehet, hogy már ijedtedben magyararáztad be magadnak tudat alatt. remélem, így van. vegyél egy tesztet mielõbb, mert ha tényeg az utolsó mensid elõtt teherbe estél, akkor már nagy bizonyossággal kimutatja a teszt.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is hogy nem vagyok az, túl fiatal vagyok.De persze nem vetetném el, bármi is lenne :)
Elvileg elképzelhetõ az, hogy terhesség esetén is megjön, én is hallottam már ilyet. Viszont az ellene szól a Te terhességednek, hogy a Párod nem benned élvezett el. Jó, ettõl még kerülhetett spermium oda is. De nem jellemzõ. És utolsó mensi alapján lennél elvileg 4 hetes terhes, ilyenkor még nincs sem hányinger sem kívánósság. Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Állandóan éhségérzetem van, de van olyan kaja is, amitõl undorodok, közben pedig az egyik kedvencem...Példaul most éppen pudingot eszek piskótával, de viszont ennék valami savanyúságot is...
Szia! Igen van ilyen, de nem éppen ugyanúgy van meg , mint amikor nem vagy terhes. Van különbség. Van akinek végig megjön, van akinek csak elsõ vagy elsõ pár hónapban. Tünetek pedig már jelentkezhetnek simán.
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem, mert nem volt idõm bemenni gyógyszertárba, elkéstem volna a vonatot..De holnap után az lesz az elsõ, hogy veszek egy tesztet, mivel szabim van:) Majd okvetlen irok.
tuti terhes vagy ha késett 2 hónapot, nõgyógyász de gyorsan!!!
6-os 20 éve menstruálok, de még soha nem volt darabos (kicsit sem). Emlékszem, középsuliban volt egy lány, akinek rendesen rögök jöttek. Mindenki nézett rá nagy boci szemekkel, amikor elmesélte, mert semelyikünk nem tapasztalt még hasonlót sem. Biztos, hogy olyan gyakori, hogy darabos legyen egy vérzés?
csinálj egy tesztet
ha darabos, akkor az nem sima vérzés, így nem igen lehetnél terhes, de menjél el orvoshoz, mert ez nem jó, ha terhes voltál és így jön meg, akkor annak vége , mindenképpen menjél el orvoshoz N
A kérdező hozzászólása: nekem is darabos volt.
5! ilyenhez én most szóltam elõször amúgy az mi jön belõlem, ha megvan rendesen és nem szedek semmit akkor darabok is jönnek, ekkor nem lehetsz már terhes, mert annak akkor vége is van, erre gondoltam nem másra N
4-es! Folyton ezzel jössz, hogy meg lehet különböztetni. Hát, nem minden esetben. 3 hónapig véreztem a terhességem alatt. Pont úgy, és pont akkor, amikor egyébként is kellett volna. Semmi különbség nem volt a két vérzés között. Egyébként is mindig nagyon kevés volt a vérzésem. 1 nap gyenge vérzés, majd két-három nap barnázás. Ugyanilyen volt a terhességem alatt is. Persze ettõl függetlenül tudtam, hogy terhes vagyok, de nem ebbõl.
Te szedtél gyógyszert? mert gyógyszer szedés alatt a vérzés az teljesen más, mint a rendes, Te nem látod mi az ami jön belõled? hát abból pontosan lehet tudni ettõl függetlenül el kell menni orvoshoz N
elõször tesztelj... legalább irányvonalat ad. ha bizonytalan vagy, akkor nõgyógyász, de egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. nekem olyan is volt, hogy egy év alatt 3-szor jött csak meg, és egyszer sem voltam terhes, csak sokat stresszeltem..
A kérdező hozzászólása: De 2 hónap után megjött. így is az lehetek?
A kérdező hozzászólása: Nekem se mindig darabos csak ritkán. rendesen megvolt véreztem de voltak darabok is benne nem egyfolytába de 1-2 cserénél észeltem
Azóta menstruálsz rendesen, minde szövõdvény nélkül, akkor ez teljesen egyértelmû. Nem vagy terhes.
Lehet hogy most nem lettél terhes, de ha továbbra is védekezés nélkül szexelsz, akkor hamar megeshet a baj!
A kérdező hozzászólása: nem szexeltünk védekezés nélkül hanem csak sima petting volt. csak féltem hogy rákerült esetleg elõváladék az ujjára...de akkor nincs erre sok esél yigaz?fõleg h mivel menstruáció elõtt voltam még tampon is volt bent nálam
Bocs! Nálam az "együtt voltam a barátommal" azt jelenti, hogy szexeltünk. Félreértettem! Ha nem került a kezére sperma, és utána ujjazott, akkor nem lehet baj! De ellenkezõ esetben lehetett volna!

Ha aktus óta egyszer már megjött (rá egy hétre) és azóta negatívat is teszteltem (ha jól számoltam pont a 4. héten lennék) akkor biztos nem vagyok terhes, ugye?

Legjobb válasz: Kérdezõ, a biztos az ugye a halál meg a rendõr - ez a duma erre a kérdésre tökéletesen áll. Egy nõ akkor biztos, hogy nem terhes, ha nincs méhe, vagy ha nem él nemi életet. Fogalmazzunk úgy tehát, hogy nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes, vagy nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes vagy.

Kérdezõ, a biztos az ugye a halál meg a rendõr - ez a duma erre a kérdésre tökéletesen áll. Egy nõ akkor biztos, hogy nem terhes, ha nincs méhe, vagy ha nem él nemi életet. Fogalmazzunk úgy tehát, hogy nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes, vagy nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes vagy.

Hétvégén megjött. Ha mensi előtt estem esetleg teherbe, akkor is megjött volna? Más okból kellett vér-vizelet vételre mennem. Ha terhes lennék kimutatná?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, kimutatná -e bármelyik vér és vizeletvizsgálat. De azt igen, hogy mensi elõtt egyszerûen csaknem lehetetlen teherbe esni. Extra peteérése nyilván lehet ritkán bárkinek, és a megtapadásig eltelõ 8-12 nap is elég a babához. De ehhez extra peteérés kellene- és arra pici a sansz.

Azt nem tudom, kimutatná -e bármelyik vér és vizeletvizsgálat. De azt igen, hogy mensi elõtt egyszerûen csaknem lehetetlen teherbe esni. Extra peteérése nyilván lehet ritkán bárkinek, és a megtapadásig eltelõ 8-12 nap is elég a babához. De ehhez extra peteérés kellene- és arra pici a sansz.
Utolsónak- mert ez azért nem így van... tegyük fel, megfogan a petesejted a petevezetõdben mensi elõtt 1 nappal. Pl. Ekkor nyálkahártya a méhben már vékonyka ugyan, de ez nem baj: semmi szükség nincs rá még úgy 10-12 napig, mert ekkor történik csak a beágyazódás. Eddigre a méh rég regenerálódik...
Az egyik barátnõm most 4 hónapos és menszi elõtt egy héttel volt peteérése, akkor voltak együtt. Rá egy hétre megjött neki és csak a következõ menszi maradt el. Doki mondta neki, hogy még az elõzõ menszi elõtt fogant a baba. Nem tudom. Szerintem attól függ, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak a vérbõl és a vizeletbõl.
Kicsi a valószínûsége, hogy közvetlen mensi elõtt ess teherbe. Vérvételen csak azt nézik ami miatt beutalt a doki. De ha annyira érdekel, várd meg míg vége a mensidnek és csinálj egy tesztet. Bár szerintem felesleges. Inkább a peteérés környékére koncentráljatok, nagyobb a valószínûsége a fogantatásnak!
ha megjött biztosan nem vagy terhes. Egyéb vér és vizeletvizsgálat pedig csak azt mutatja ki amire az orvos a labort megkérte. Pl vér és vizelet cukor....stb Csak úgy nem csinál egyik labor sem plusz feladatot! A terhesség megmaradásának egyik legfontosabb feltétele, hogy legyen egy jó vastag nyálkahártya a méhed falán amiben meg tud "kapaszkodni" a baba. A mensivel ezt veszítjük el. Vagyis ha van is véletlenül megtermékenyült petesejt, nem fog tudni megtapadni és nem jön létre terhesség
ha néztek béta hcg-t akkor igen kimutatja, hogy babás vagy-e, de, ha nem, akkor nem.

Késett 1hetet a menstruációm. Már aggódtam, hogy terhes vagyok, de megnyugodtam, amikor megjött. A barátnőm azt mondta, hogy ha terhes vagyok, akkor is megjöhet. Lehetséges ez? :s

Legjobb válasz: nagyon ritka eset,de igen,megjöhet.vegyél tesztet,az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni,ha pozitív.

nagyon ritka eset, de igen, megjöhet.vegyél tesztet, az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni, ha pozitív.
Az, hogy megjön még sajnos nem jelent semmit, teszt a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!