Találatok a következő kifejezésre: Akkor is terhes, ha (347 db)

igen, lehetsz.
Szia!Igen, elvileg lehetséges ez, sõt, ismerek 2 olyan embert is, aki terhes volt és mensizett.
Van rá esély, nem egy embertõl hallottam már, hogy terhesen is megjött a vérzése párszor. Persze erre kicsi az esély, de benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Jaj ez nagyon vicces volt!Ennyi erõvel te is!!!!
de elvileg más a vérzés mennyisége és állaga szine
igen, lehetsz terhes.. ez még nem garancia. védekezz, és akkor nem lesz ilyen kérdésed..
a mensi utolsó napja volt 7-e?
A kérdező hozzászólása: igen, 7-e volt az utolsó nap
óóó ez még nagyon korai, még van egy-másfél heted a nemvártig nem?Bár nem tudom hány naposak a ciklusaid, de szerintem akkor is korai a tünet...Majd a nemvárt napján, ha nincs mensi, és pozi lesz a teszt, akkor lehetsz benne bizonyos.Mibõl gondolod, hogy a tüneteid babásak???
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim átlagosan 27-28 naposak.de eléggé " érzékeny " vagyok, és kissé feszült.de néha úgy érzem mintha meg akarna jönni.ebbõl nem tudok kiigazodni:(((
Majd jövõhéten a nemvárt napján tesztelj az biztos, addíg semmi.Ezek mensis tünetek is.

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

Ha a baratom csak az nemiszervemre elvezett es nm belem. Akkor is terhes maradhatok?

kerlek segitsetek :-s...ketsegbe vagyopk esve:(

Legjobb válasz: Ha bejuthatott sperma, akkor igen, terhes maradhatsz. Legközelebb elõbb használjátok a fejetek, és csak aztán a nemi szervetek. Attól függetlenül kicsi rá az esély. Tehát ez nem azt jelenti, hogy csináljátok bátran, ha most nem történt baj, akkor soha nem is fog! Hanem ez azt jelenti, hogy jó úton jártok egy nem kívánt terhesség felé. Inkább gyakorold az írást! Több szükséged van rá.

Ha bejuthatott sperma, akkor igen, terhes maradhatsz. Legközelebb elõbb használjátok a fejetek, és csak aztán a nemi szervetek. Attól függetlenül kicsi rá az esély. Tehát ez nem azt jelenti, hogy csináljátok bátran, ha most nem történt baj, akkor soha nem is fog! Hanem ez azt jelenti, hogy jó úton jártok egy nem kívánt terhesség felé. Inkább gyakorold az írást! Több szükséged van rá.
Mindig van itt pár jóakaró észkombány!!!
ne félj , szinte 0 az esélye hogy terhes legyél!!!!1:1.000.000 hoz.Spermáknak meleg kell, hamar elpusztulnak.
A kérdező hozzászólása: varom a valszokat:(
A kérdező hozzászólása: valaszokat*
Nem.Ha nincs óvszeretek akkor ne kísérletezzetek, az óvszer olcsóbb mint egy baba.A másik legközelebb ne a nemi szervedre élvezzen a barátod, és akkor nincs mitõl félni.
A kérdező hozzászólása: haha...koszi a valaszt..amugy siettem...:) ...es nm volt ovszer, azert nm vedekeztunk nm, mert nm akartunk.
Kedves utolsó, és ha pont a kérdezõ az 1.000.000-ik személy? Védekezzetek! Én inkább jobban izgulnék az elõváladék miatt , mert gyanítom hogy védekezés nélkül is bedugta, csak "idõben"(reméljük) kihúzta...
A kérdező hozzászólása: :(...jajx_X...meg is halok:((....remelem h nem egy baba lesz a kovetkezmenye:((:-ss
Ja úgy persze már más a dolog ha gumi nélkül is csináltátok, csak idõben kihúzta.Akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.
Elõvadék is létezik ám!!szóval ha betette akkor lehetsz terhes!!nem értem mért nem lehet védekezni!!!!!
Attól, hogy a combodra élvezet még nem elég a terhességhez. A hátad közepére élvezett volna, na akkor aggódhatnál! Komolyan, viccet félretéve.. Te nem jártál biológia órára?? Szerinted bõrön keresztül esünk teherbe???
Ha a combodra is jutott vagina, a térdkalács felett 1cm-vel található a méhed, akkor lehetsz terhes! Lehet, mint a testápoló beszívódik a bõrõdbe, majd utat tör a véráramba és a megfelelõ állomásnál kiszáll és megtermékenyül. Fejezzük már be! Következõ kérdésedre is válaszolok: nem, az orális/anális szextõl sem lehetsz terhes! Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Nem tette be. Stresszelek emiatt, habár lehet nem kellene :(
Akkor stresszeljél! tudod, hogy csökkentheted a stresszt? Ha VÉDEKEZEL! pl. gumi, tabletta...stb. huh, most lehet új dolgot mondtam neked. Ha nem tette be, csak ráverte a combodra(???), nem vagy terhes!
Komolyan, nem tudsz ALAPVETÕ dolgokat, de kefélni azt tudsz!? Nem láthattalak a Mónika-showban?
Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak rákontrázol???
Csak akkor nem eshetsz teherbe, ha nem szexelsz.... védekezzetek, és akkor nem stresszelsz rá. Valószínûleg a stressz miatt is késhet a mensid...

Ha tabletta mellett esetleg valaki terhes lesz (elfelejtett tabi), a 7 napos szünetben akkor is megjön? Ha megjön attól még lehet terhes?

Legjobb válasz: mondjuk amit az elõzõ válaszadó mondott azzal egy helyen nem értenék egyet,mert nekem mióta tablettát szedek, inkább barnás és rövidebb ideig tart a menstruáció. Inkább arról van szó, hogy észreveheted, ha más mint azelõtt, egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, csak jövõ héten kell megjönnie, de félek picit.

mondjuk amit az elõzõ válaszadó mondott azzal egy helyen nem értenék egyet, mert nekem mióta tablettát szedek, inkább barnás és rövidebb ideig tart a menstruáció. Inkább arról van szó, hogy észreveheted, ha más mint azelõtt, egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, csak jövõ héten kell megjönnie, de félek picit.
Ha megjön, nagy valószínüséggel nem vagy terhes. Ha a vérzés más, gyengébb, nem piros, inkább barna és rövid ideig tart, akkor lehet aggódni, mert az utalhat terhességre. Mensi idejében csinálhatsz tesztet, az már biztosat mond. De egy tabi még nem szokott gondot okozni, ne izgulj, mert ha félsz, attól is késhet a mensid.
Nekem az elsõ napon mikor megjön, barnás, és utána lesz sötétpirosas!
Hallotam már olyat hogy vkinek megjött és aztán kiderült hogy terhes.De ha csinálsz egy tesztet akkor kiderül.

Jan 3-án volt meg a menszeszem, párommal együttvoltunk ciklusom 7, 10, 14 napján de szerintem a peteérésem tegnap volt mert éreztem hogy fáj a hasam, ha ma együtt leszünk akkor is terhes lehetek?

ezekszerint nem eshettem teherbe a ciklusom 7,10 napján, mert tegnap volt peteérésem és állítólag akkor nem kéne megéreznem ha összejött volna a baba.Vagy akkor hogy is van ez?A ciklusom a ciklus.hu szerint 25naposak

Legjobb válasz: Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Ha halvány csík lett a teszten akkor is terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem értem az elsõ válaszadó elfojtott dühét, de biztosan nem miattad van. Ez egy teljesen normális kérdés. Akármilyen halvány is a csík, ha színes, és idõn belül jött ki, akkor igen, várandósságra utal. Erõsödnie kell a következõ napokban. KB. 2-3 naponta ugrás figyelhetõ meg a hormonszintben, ilyen idõközönként érdemes ismételni, míg meg nem gyõz az eredmény. Hányadik ciklusnapon vagy?

Nem értem az elsõ válaszadó elfojtott dühét, de biztosan nem miattad van. Ez egy teljesen normális kérdés. Akármilyen halvány is a csík, ha színes, és idõn belül jött ki, akkor igen, várandósságra utal. Erõsödnie kell a következõ napokban. KB. 2-3 naponta ugrás figyelhetõ meg a hormonszintben, ilyen idõközönként érdemes ismételni, míg meg nem gyõz az eredmény. Hányadik ciklusnapon vagy?
Valószínû, de a halovány csíkra azért még alapozz. Lehet teszthiba, vagy száradási csík is (nekem például volt már úgy halvány csíkom, hogy nem voltam babás). 2-3 nap múlva csinálj egy új tesztet, akár ugyanilyet, és ha az is pozitív, akkor 99, 99%, hogy baba van. :)
sztem pozitív! Nekem eddig semmiféle halvány csík nem jött ki, és nem is voltam terhes. én sem értem az 1. válaszadó miért akadt ki ennyire...
Igen nekem is igy volt mikor a kislányommal terhes lettem szinte alig lehetett látni és a doki azt mondta, hogy azért mert korai terhességröl vanszó.Egy héttel késõbb csináltam mégeggyet és az már egyértelmüen kimutatta, hogy terhes vsgyok.Remélem nállatok is igy lessz.
Azért, mert tök egyértelmû, hogy a 2 csík, legyen halvány, vagy erõs, mindig terhességet jelent. Világosan le van írva.
Nekem is halvány csíkot mutatott és 19 hetes kismama vagyok :)
Majd megerõsödik az a csík, már lehet holnap!

Az esemény utáni tabletta mellékhatásai akkor is ugyanazok ha a lány nem is lett terhes?

Nem voltam biztos benne hogy id?ben kihuztam-e, így el?vigyázatosságból inkább vettünk tablettát, amit kb 5órával az aktus után be is vett a bn?m (jó, tudjuk hogy inkább gumit kellett volna használni,de hát, a hibáiból tanul az ember)

Legjobb válasz: Nem is biztos h lesz bármilyen mellékhatás. Egyén és tabi függõ a kérdés. De általában a ciklust borítja fel illetve barna/pecsételõ vérzés tapasztalható. De jól tettétek h bebiztosítottátok magatokat. Idõben bevette, nem valszeg akkor h az egész "patron" célba ért úh ha idegesek vtok 2 hét múlva teszteljetek.

Nem is biztos h lesz bármilyen mellékhatás. Egyén és tabi függõ a kérdés. De általában a ciklust borítja fel illetve barna/pecsételõ vérzés tapasztalható. De jól tettétek h bebiztosítottátok magatokat. Idõben bevette, nem valszeg akkor h az egész "patron" célba ért úh ha idegesek vtok 2 hét múlva teszteljetek.
Fel lehetne végre fogni, hogy a tabletta NEM szakítja meg a terhességet. Ha vki már terhes, akkor NEM hat. Akkor már abortusztabletta lenne.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem még odaírni, hogy amikor ez az "eset" történt a bnõmnek épp a "terméketlen napjai" voltak
Esemény utáni tabletta ki vót a néger a Machbetba'

Lehet egy lánynak akkor is teje ha nem terhes és nincs gyereke?

és ha igen például mitől

Legjobb válasz: Pl. ha magas a prolaktin szinted (ez egy hormon) akkor lehet. Más okot nem tudok.

Pl. ha magas a prolaktin szinted (ez egy hormon) akkor lehet. Más okot nem tudok.
Például vesz a boltban egy zacskóval.
Elõfordulhat, de elég ritka. Valahol már láttam róla dokumentum filmet, vagy olvastam róla valamit, de már nem emlékszem konkrétan mitõl...
Nézd, én nem vagyok sem lány, sem terhes, nincs gyerekem, de van egy zacskó tej a hûtõben. mert vettem Egyéb kérdés?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, én is úgy sejtettem hogy hormonok befolásolják
Imádnék egy olyan szeretõt, aki még szoptatós kismama... de ez csak álom marad

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!