Találatok a következő kifejezésre: Akkor is terhes, (624 db)

Ha a baratom csak az nemiszervemre elvezett es nm belem. Akkor is terhes maradhatok?

kerlek segitsetek :-s...ketsegbe vagyopk esve:(

Legjobb válasz: Ha bejuthatott sperma, akkor igen, terhes maradhatsz. Legközelebb elõbb használjátok a fejetek, és csak aztán a nemi szervetek. Attól függetlenül kicsi rá az esély. Tehát ez nem azt jelenti, hogy csináljátok bátran, ha most nem történt baj, akkor soha nem is fog! Hanem ez azt jelenti, hogy jó úton jártok egy nem kívánt terhesség felé. Inkább gyakorold az írást! Több szükséged van rá.

Ha bejuthatott sperma, akkor igen, terhes maradhatsz. Legközelebb elõbb használjátok a fejetek, és csak aztán a nemi szervetek. Attól függetlenül kicsi rá az esély. Tehát ez nem azt jelenti, hogy csináljátok bátran, ha most nem történt baj, akkor soha nem is fog! Hanem ez azt jelenti, hogy jó úton jártok egy nem kívánt terhesség felé. Inkább gyakorold az írást! Több szükséged van rá.
Mindig van itt pár jóakaró észkombány!!!
ne félj , szinte 0 az esélye hogy terhes legyél!!!!1:1.000.000 hoz.Spermáknak meleg kell, hamar elpusztulnak.
A kérdező hozzászólása: varom a valszokat:(
A kérdező hozzászólása: valaszokat*
Nem.Ha nincs óvszeretek akkor ne kísérletezzetek, az óvszer olcsóbb mint egy baba.A másik legközelebb ne a nemi szervedre élvezzen a barátod, és akkor nincs mitõl félni.
A kérdező hozzászólása: haha...koszi a valaszt..amugy siettem...:) ...es nm volt ovszer, azert nm vedekeztunk nm, mert nm akartunk.
Kedves utolsó, és ha pont a kérdezõ az 1.000.000-ik személy? Védekezzetek! Én inkább jobban izgulnék az elõváladék miatt , mert gyanítom hogy védekezés nélkül is bedugta, csak "idõben"(reméljük) kihúzta...
A kérdező hozzászólása: :(...jajx_X...meg is halok:((....remelem h nem egy baba lesz a kovetkezmenye:((:-ss
Ja úgy persze már más a dolog ha gumi nélkül is csináltátok, csak idõben kihúzta.Akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.

Az utolsó menstruációm kimaradt csináltam tesztet pozitív lett! De az előtte lévő menstruációm nagyon erős volt és közben is voltak tünetek pl állandó éhség puffadás lehettem akár már akkor is terhes?

Legjobb válasz: Nem hinném...fõleg mert erõs volt az elõzõ.Szerintem most eshettél teherbe, de ezt a doki biztosabban meg tudja mondani. De szerintem szinte kizárt, hogy már az elõzõnél terhes voltál.

Nem hinném...fõleg mert erõs volt az elõzõ.Szerintem most eshettél teherbe, de ezt a doki biztosabban meg tudja mondani. De szerintem szinte kizárt, hogy már az elõzõnél terhes voltál.
Kizárt, ezek PMS tünetek lehettek.

Jan 3-án volt meg a menszeszem, párommal együttvoltunk ciklusom 7, 10, 14 napján de szerintem a peteérésem tegnap volt mert éreztem hogy fáj a hasam, ha ma együtt leszünk akkor is terhes lehetek?

ezekszerint nem eshettem teherbe a ciklusom 7,10 napján, mert tegnap volt peteérésem és állítólag akkor nem kéne megéreznem ha összejött volna a baba.Vagy akkor hogy is van ez?A ciklusom a ciklus.hu szerint 25naposak

Legjobb válasz: Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Ha halvány csík lett a teszten akkor is terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem értem az elsõ válaszadó elfojtott dühét, de biztosan nem miattad van. Ez egy teljesen normális kérdés. Akármilyen halvány is a csík, ha színes, és idõn belül jött ki, akkor igen, várandósságra utal. Erõsödnie kell a következõ napokban. KB. 2-3 naponta ugrás figyelhetõ meg a hormonszintben, ilyen idõközönként érdemes ismételni, míg meg nem gyõz az eredmény. Hányadik ciklusnapon vagy?

Nem értem az elsõ válaszadó elfojtott dühét, de biztosan nem miattad van. Ez egy teljesen normális kérdés. Akármilyen halvány is a csík, ha színes, és idõn belül jött ki, akkor igen, várandósságra utal. Erõsödnie kell a következõ napokban. KB. 2-3 naponta ugrás figyelhetõ meg a hormonszintben, ilyen idõközönként érdemes ismételni, míg meg nem gyõz az eredmény. Hányadik ciklusnapon vagy?
Valószínû, de a halovány csíkra azért még alapozz. Lehet teszthiba, vagy száradási csík is (nekem például volt már úgy halvány csíkom, hogy nem voltam babás). 2-3 nap múlva csinálj egy új tesztet, akár ugyanilyet, és ha az is pozitív, akkor 99, 99%, hogy baba van. :)
sztem pozitív! Nekem eddig semmiféle halvány csík nem jött ki, és nem is voltam terhes. én sem értem az 1. válaszadó miért akadt ki ennyire...
Igen nekem is igy volt mikor a kislányommal terhes lettem szinte alig lehetett látni és a doki azt mondta, hogy azért mert korai terhességröl vanszó.Egy héttel késõbb csináltam mégeggyet és az már egyértelmüen kimutatta, hogy terhes vsgyok.Remélem nállatok is igy lessz.
Azért, mert tök egyértelmû, hogy a 2 csík, legyen halvány, vagy erõs, mindig terhességet jelent. Világosan le van írva.
Nekem is halvány csíkot mutatott és 19 hetes kismama vagyok :)
Majd megerõsödik az a csík, már lehet holnap!

Ha sperma van a kezemen (nem is kevés) és utána simogatom, dörzsölgetem a puncimat, de a hüvelyembe konkrétan nem nyúlok fel, akkor is terhes lehetek?

Ez épp már majdnem a p.éréses napokban van.

Legjobb válasz: lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan,de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.

lehetsz!de jóval kevesebb az esélye.a spermák oxigén hatására elpusztulnak ugyan, de mindig mindenhol ottmarad az az 1 százalék!csak óvatosan.
Igen lehetsz.A spermák arról híresek, hogy van egy farkincájuk, amivel remekül tudnak úszni.Ideális esetben a punci nedves, nem is kicsit.Nah most a kezedrõl ebbe a nedvbe kerülve ügyesen beevickélhetnek a petéhez.Tehát van esélye, de ne nem annyi mintha védekezés nélkül szexelnél.Petting után is moss kezet!
?
A kérdező hozzászólása: menstruál és lefekszünk ..
most akkor terhes is? vagy mi van?
igen terhes maradhat
Millióval kisebb eséllyel, mint ha nem menstruálna.
5. ezt ne állitsd, mert én is azt hittem, azt menzes vége felé terhes maradtam..a terhességnél a kis esély is nagy rizikó.
HA elõtte is terhes volt, akkor az maradhat. De igen, kis rizkóval lehet terhes, ha elõtte nem volt az.
Igen, lehet terhes, akkor is, ha ilyenkor kisebb rá az esély. Épp pár hete olvastam itt egy hasonló kérdés kapcsán, hogy valaki azt írta, hogy a nõvéréék már hosszú évek óta hiába vártak gyermekáldásra, nem találták semmi orvosi okát, és egyszer egy nõgyógyász tanácsolta nekik, hogy a menstruációja 2-3. napján is szeretkezzenek. Azt írta, hogy a nõvéréék megfogadták a tancsot, és a legelsõ ilyen hónapban megfogant a kislánya, aki azóta meg is született.
Kedves Kérdezõ! Szerintem van egy másik dolog is, amit lehet, hogy érdemes figyelembe vennetek ezzel a témával kapcsolatban. Az orvostudakozó nevû honlapon, Dr. Hamvas Ferenc szülész-nõgyógyász szakorvos válaszai között olvastam nemrég: Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet? Nem megengedett. A menzesz alatt a szülõcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levõ kórokozók a méhûrbe, szerencsétlen esetben a petevezetõkön át a hasûrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a késõbbi méhenkívüli terhességeknek is. Manapság egyre inkább bizonyossá válik, hogy a menzesz alatti szex magyarázza az egyre nagyobb számban diagnosztizált endometriózist is. Nagyon sok nõ fenyegetõ réme a meddõség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet. [link] (a 22-es számú a gyakori kérdések / válaszok között, onnan másoltam ide.) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a nõgyõgyászok nincsenek egységes állásponton ebben a kérdésben, mert nem mindegyik lát ennyire súlyos kockázatot ebben. Mindenesetre egy vélemény, amit talán érdemes fontolóra vennetek.
Nemrég kérdezted -.-
Tóljad neki jócókám ne spórolj a gumin told be neki rendesen és élvezz szájra azt szereti :D
ha a hüvelyét simogatod a dákóddal, akkor be vagy hatolva az ojjektumba
A kérdező hozzászólása: De ha nem tolom be hanem csak simogatom kint!akkor??
Akkor nem vagy behatolva és nem kap el semmilyen "gyerekbetegséget".
igen, lehetsz.
Szia!Igen, elvileg lehetséges ez, sõt, ismerek 2 olyan embert is, aki terhes volt és mensizett.
Van rá esély, nem egy embertõl hallottam már, hogy terhesen is megjött a vérzése párszor. Persze erre kicsi az esély, de benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Jaj ez nagyon vicces volt!Ennyi erõvel te is!!!!
de elvileg más a vérzés mennyisége és állaga szine
igen, lehetsz terhes.. ez még nem garancia. védekezz, és akkor nem lesz ilyen kérdésed..

Ha megjött a menzeszem, akkor is terhes lehetek?

Március 10.-én volt meg a menzeszem,27.-én nem védekeztem a barátommal,de nem engedte belém.Aprilis 5.-én megjött a menzeszem,de ma reggel annyira szédültem,hányingerem volt.Egész nap álmos vagyok és nem tudom mi lehet ez.Még igy soha nem éreztem magam.De terhességnek korai lenne ez a sok "tünet"...Nem?Van itt olyan valaki,akinek megvolt az els? mensije,de terhes volt?

Legjobb válasz: Én pl pont így voltam a fiammal! :D De állítólag ritka.

Én pl pont így voltam a fiammal! :D De állítólag ritka.
Szia!! 2. vagyok! Na mi a helyzet?? Teszteltél?? Írd meg mi van:)
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sem a várt idõpontra jött meg.És nekem mindig nagyon szokott fájni a hasam, annyira erõsen, hogy fájdalomcsillapitót kellett bevennem.És most meg semmi erõs fájás.És nem is véreztem erõsen.Ma is 3kor keltem fel, soha nem szoktam ilyen sokáig aludni.
Szerintem a te helyzetedben elég kicsi a valószínûsége, hogy terhes legyél. A szédülés, hányinger akár az idõjárástól is lehet, vagy ha fáradt vagy. Nálam simán elõfordul. Viszont elsõ terhességemnél nekem is megjött az elsõ 2 hónapban, de a szokásos 7 napig tartó erõs vérzés helyett csak 2-3 napig tartó, inkább csak pecsételgetés volt. A megnyugtatásodra megéri egy teszt.
17.04-es vagyok. Hétfõn ha tesztelsz, írd majd meg az eredményt. Drukkolok akkor, hogy ne legyen most baba. Ráérsz még késõbb, azt írtad, fiatal vagy :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat :) Hétfõn reggel egy teszttel kezdem a napomat...
lehet, hogy csak valami vírust szedtél össze, ettõl van a hányinger meg a fáradékonyság, a kívánósságot meg lehet, hogy már ijedtedben magyararáztad be magadnak tudat alatt. remélem, így van. vegyél egy tesztet mielõbb, mert ha tényeg az utolsó mensid elõtt teherbe estél, akkor már nagy bizonyossággal kimutatja a teszt.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is hogy nem vagyok az, túl fiatal vagyok.De persze nem vetetném el, bármi is lenne :)
Elvileg elképzelhetõ az, hogy terhesség esetén is megjön, én is hallottam már ilyet. Viszont az ellene szól a Te terhességednek, hogy a Párod nem benned élvezett el. Jó, ettõl még kerülhetett spermium oda is. De nem jellemzõ. És utolsó mensi alapján lennél elvileg 4 hetes terhes, ilyenkor még nincs sem hányinger sem kívánósság. Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Állandóan éhségérzetem van, de van olyan kaja is, amitõl undorodok, közben pedig az egyik kedvencem...Példaul most éppen pudingot eszek piskótával, de viszont ennék valami savanyúságot is...
Szia! Igen van ilyen, de nem éppen ugyanúgy van meg , mint amikor nem vagy terhes. Van különbség. Van akinek végig megjön, van akinek csak elsõ vagy elsõ pár hónapban. Tünetek pedig már jelentkezhetnek simán.
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem, mert nem volt idõm bemenni gyógyszertárba, elkéstem volna a vonatot..De holnap után az lesz az elsõ, hogy veszek egy tesztet, mivel szabim van:) Majd okvetlen irok.
a mensi utolsó napja volt 7-e?
A kérdező hozzászólása: igen, 7-e volt az utolsó nap
óóó ez még nagyon korai, még van egy-másfél heted a nemvártig nem?Bár nem tudom hány naposak a ciklusaid, de szerintem akkor is korai a tünet...Majd a nemvárt napján, ha nincs mensi, és pozi lesz a teszt, akkor lehetsz benne bizonyos.Mibõl gondolod, hogy a tüneteid babásak???
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim átlagosan 27-28 naposak.de eléggé " érzékeny " vagyok, és kissé feszült.de néha úgy érzem mintha meg akarna jönni.ebbõl nem tudok kiigazodni:(((
Majd jövõhéten a nemvárt napján tesztelj az biztos, addíg semmi.Ezek mensis tünetek is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!