Találatok a következő kifejezésre: Akkor is szedjem a tabit (2 db)

Akkor is tovább szedjem a tabit (Belarat) ha megjött?

Ebbe a hónapba kedtem el el?ször szedni fog.gátlot-Belarat!

Legjobb válasz: Nehogy abban hagyd. Ez a tabi mellékhatása, de el fog múlni. Majd rendesen meg fog jönni a 7 napos szünet valamelyik napján. Addig lehet, hogy ilyen pecsételõ vérzésed lesz. Ha nem múlik el a következõ levél egy hét szeme után, akkor nézed meg magad a dokival.

Nehogy abban hagyd. Ez a tabi mellékhatása, de el fog múlni. Majd rendesen meg fog jönni a 7 napos szünet valamelyik napján. Addig lehet, hogy ilyen pecsételõ vérzésed lesz. Ha nem múlik el a következõ levél egy hét szeme után, akkor nézed meg magad a dokival.
Én is belarát szedek, 21 naponta jön meg, 5.levél és még mindig elõfordul hogy ingadozok a vérzésem, doki is azt mondta hogy elõfordulhat, nem kell abbahagynom. ha az elsõ levél után tovább tart mint a megszokott, akkor se ess kétségbe, mert elõfordulhat(doki mondta).

Ha fáj, akkor is szedjem tovább a tabit?

Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót (jangee 0,02) de szinte az elejét?l kezdve sötétbarna, szinte már fekete folyásom van és fáj jobb oldalt a petefészkemnél (olyan belenyilaló, mozdulatokra f?leg), és a derekam is. A betegtájékoztató írja h lehet pecsétel? vérzés, de fájdalomról nincs szó. Karácsony el?tt felkeresem a dokit, csak nem akarom, h elküldjön, mert természetes ha vérzek az els? 3 levélnél, de én már egy hónapja lassan és fáj! Lányok, nektek is ilyen volt az elején, megszokja a szervezetetek és elmúlik? A másik , hogy a nyakamnál azóta tele vagyok fájdalmas pattanásokkal, mindez meg nagyon hasonlít arra , amikor szedtem egy másik tabit, csak attól petefészekcisztáim lettek, azért fájt ott lent. 21l

Legjobb válasz: szerintem sürgõsen keress fel egy dokid és hagyd abba a gyógyszert, ez nem normális dolog.

szerintem sürgõsen keress fel egy dokid és hagyd abba a gyógyszert, ez nem normális dolog.
Nekem is az elsõ hónapban végig volt vérzésem. Na nem olyan durván, de ahhoz épp elég volt, hogy kellemetlen legyen. Fájdalom nem volt sehol nálam. Szerintem az elsõ levelet szedd be, és a 7 napos szünetben menj el a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ez már a második levél, az elsõvel semmi bajom nem volt, max akkor kezdtek kijönni a pattik. A mensim is rendesen megjött, aztán ez dolog csak most a 2. jött elõ...
Lehet hogy nem a megfelelo tablettat kaptad avagy alapbol nem kene szedned, vannak ilyen emberek. Ha ujra cisztad ujult ki en nem tabit valtanek hanem orokre elfelejtenem! Nekem az elso harom honapban iszonyatos hanyingerem volt, de doki szerint ez termeszetes. Meg akar verzes is lehet az, de a fajdalom ketlem hogy normalis.
általában, ha tabi cisztát vált akkor ott a tabletta felejtõs. Minden komoly nõgyógyász nem teszi ki felesleges kockázatnak a pácienst. Szerintem válts orvost. És azonnal menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Pár éve szedtem már olyan bogyit amitõl nem lettem cisztás, de attól meg depis lettem :(
Nem végzett a doki vérvizsgálatot , májfunkciót tabi felírása elõtt ? Abból sok minden kiderül, az is, hogy szedhetsz e vagy sem tabit ! Szerintem is keress fel másik orvost !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!