Találatok a következő kifejezésre: Akkor is sót és (71 db)

Volt már valakinek olyan, hogy az első megvonásos vérzésnél csak 1 napig volt meg a vérzése, és akkor is sötét barnás lett a vége?

Fogamzásgátlót szedek Gestomixet és tegnap csak 1 napig volt vérzésem azóta nincs csak kiváncsi vagyok más is járt -e igy!

Legjobb válasz: Soha nem volt ilyenem, es ez nem is normalis. En a helyedben vennek egy tesztet, van mikor ilyesmi van menzesz helyett, mert a testednek mar berogzult, de egyebkent menstruacio ilyen szintu elvaltozasat nem okozza fogamzasgatlo tabletta. Amennyiben nem szexeltel az elso level alatt, fordulj nogyogyaszhoz.:)

Soha nem volt ilyenem, es ez nem is normalis. En a helyedben vennek egy tesztet, van mikor ilyesmi van menzesz helyett, mert a testednek mar berogzult, de egyebkent menstruacio ilyen szintu elvaltozasat nem okozza fogamzasgatlo tabletta. Amennyiben nem szexeltel az elso level alatt, fordulj nogyogyaszhoz.:)
A kérdező hozzászólása: De csak egyszer szexeltem de csináltam terhességi tesztet is negativ lett! És mindig rendesen szedtem be a gyógyszert is ...
A kérdező hozzászólása: Vagy ovulációs tesztet vegyek?

Akkor is kell sót és öblítőt tennem a mosogatógépbe, ha a Calgonittól és Somattól a "sok az 1-ben" tablettát használok?

Csak azért kérdem mert ezeknek a dobozán az áll, hogy nem kell, még ha ki is jelzi a gép. Vagy biztos ami biztos tegyek bele?

Legjobb válasz: Sót nem árt beletenni, mégha azt írja a dobozon, hogy nem is kell. Én is ilyet használok + sót.

Sót nem árt beletenni, mégha azt írja a dobozon, hogy nem is kell. Én is ilyet használok + sót.

Mennyi sót tesztek az édesvízi akváriumba? És ilyenkor kiveszitek a halakat vagy mehet a só akkor is, amikor bent vannak?

Legjobb válasz: én 10 literenként teszek 1 teáskanál /csapott/ feloldott jodmentes sot.a halak benn vannak a vizbe,amikor öntöm akkor bele usznak a halak.olyan mintha örülnének neki.

én 10 literenként teszek 1 teáskanál /csapott/ feloldott jodmentes sot.a halak benn vannak a vizbe, amikor öntöm akkor bele usznak a halak.olyan mintha örülnének neki.
10 literenként (víz, nem akváriumméret) szokás egy enyhén púpos kávéskanál jódmentes sót rakni. Egyes baktériumokat képes elnyomni, de ha valami már beütött baj ellen szándékozol használni, akkor nem biztos, hogy a legjobb úton jársz. Mi a szándékod a sózással?
A kérdező hozzászólása: most indítom az új akváriumomat, már 5 napja mûködik, halak még a régiben vannak. (nagyobbat vettem). Eddig még nem használtam sót, de most utánaolvastam pár dolognak, többek között a só javasolt használatáról, de a mikéntjét nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: szóval csak simán a zacsiból kanállal átmerem a megfelelõ jódozatlan sómennyiséget az akváriumba?
A só közel sem minden esetben jó! Sok elevenszülõ faj szereti, ha van egy kevés a vízben, de a tipikus, lágy vízbõl származó fajoknak kifejezetten káros. A fõ haszna hogy enyhíti a nitritmérgezés tüneteit, na de ezt inkább meg illene elõzni a megfelelõ szûréssel.
Normális, problémamentes körülmények között ne használd. Felesleges plusz idõtöltés. Egyébként egy bögre forró vízben szokás feloldani, és úgy az akváriumhoz önteni.
Én nem teszek sót az édesvizibe. Csak a brakkvizibe, meg a tengeribe szoktam, ott a vödörbe öntöm a sót és kézzel megkeverem, várok amíg feloldódik, aztán öntöm a fejükre.

Van itt olyan, aki együtt volt valakivel, szakítottak, majd később (évek múlva) ismét találkoztak, és újra összejöttek, sőt akár házasság lett belőle? Van olyan ismerősöd, akivel történt hasonló?

Azért kérek ilyesmit, mert pár hónapja szakítottam az akkori Párommal. 10 csodaszép hónapot töltöttünk együtt, de szakítottunk, miattam, mert nekem ő volt az első, és mivel a házasság gondolata is felmerült, bepánikoltam, féltem, hogyha nem élem ki magam, akkor a házasságunk csúnya véget érne, elunnánk egymást, stb. Tudom magamról, hogy kíváncsi természet vagyok, nem bírtam volna úgy leélni az életemet, hogy rajta kívül nem is volt igazi, normális, igaz szerelemre épülő kapcsolatom. Egyébként neki is én voltam az első, ami szintén aggodalomra adott okot, nem sok férfiról hallottam, aki egész életében kibírta az első barátnője/felesége mellett! Sokáig megpróbált visszahódítani, de nem akartam. Most látom, hogy randevúzik más lánnyal, és ugyan jelét nem adom, de összefacsarodik a szívem, ha belegondolok. Mielőtt összejöttek, azt mondta, még mindig szeret, de nem akar örökké utánam sóvárogni, amit teljesen megértek! Több hónapig szenvedett miattam a szakítás után. A kapcsolatunkban amúgy is voltak sajnos néha konfliktusok, mivel életem egy eléggé labilis, stresszes időszakában jöttünk össze, és első normális kapcsolatunk révén sok konfliktust nem is tudtam helyén kezelni. Néha arról ábrándozom, hogy 3-6 év múlva véletlenül, vagy direkt, összetalálkozunk, és össze tudjuk kötni az életünket, miután mindketten kiéltük magunkat, és érettebbé váltunk. Nagyon boldoggá tettük egymást, és egy elképzelhetetlenül erős kötelék szövődött köztünk. Én is randizom, ő is randizik másokkal, de nekem valahol mélyen még mindig ott van ő a szívemben, hiába érzem jól magam más férfival, azt a hajdani boldogságot ez meg sem közelíti. Remélem, hogy ez a legbensőbb vágyam valóra válik, és a messzi jövőben tényleg folytathatjuk a történetet, ahol abbahagytuk, felnőttebb fejjel. Szívesen olvasnék ehhez hasonló, valóban megtörtént sztorit! Köszönöm annak, aki válaszol! 20 L

Legjobb válasz: Hát, velem nem történt ilyesmi (még, sajnos), de mivel a téma engem is érdekelt (és érdekel), írtak már fórumokon olyanok, akikkel ez így alakult. Viszont nem egészen értem... "nem bírtam volna úgy leélni az életemet, hogy rajta kívül nem is volt igazi, normális, igaz szerelemre épülõ kapcsolatom." Ezek szerint õ nem igazi szerelem? Mert akkor minek is kellene késõbb újra kezdenetek? Ha pedig az, akkor nem menekülnél. Szerintem. Illetve ha mással találod meg az igaz szerelmet, akkor nem fogod az illetõt otthagyni, hogy összejöhess a volt pátoddal. Gondolom. Mi is szakítottunk, és bár a helyzet más, mert nem az elsõ férfi az életemben, szóval nem tudom milyen ettõl bepánikolni, de az biztos, hogy fel sem merült bennem, hogy engem érdekelhet bárki más. Visszatérve a kérdésed lényegére: Igen, van ilyen.

Hát, velem nem történt ilyesmi (még, sajnos), de mivel a téma engem is érdekelt (és érdekel), írtak már fórumokon olyanok, akikkel ez így alakult. Viszont nem egészen értem... "nem bírtam volna úgy leélni az életemet, hogy rajta kívül nem is volt igazi, normális, igaz szerelemre épülõ kapcsolatom." Ezek szerint õ nem igazi szerelem? Mert akkor minek is kellene késõbb újra kezdenetek? Ha pedig az, akkor nem menekülnél. Szerintem. Illetve ha mással találod meg az igaz szerelmet, akkor nem fogod az illetõt otthagyni, hogy összejöhess a volt pátoddal. Gondolom. Mi is szakítottunk, és bár a helyzet más, mert nem az elsõ férfi az életemben, szóval nem tudom milyen ettõl bepánikolni, de az biztos, hogy fel sem merült bennem, hogy engem érdekelhet bárki más. Visszatérve a kérdésed lényegére: Igen, van ilyen.
Én is így gondoltam 20 évesen. Mi is azért szakítottunk, mert sok volt a konfliktus és mind2en elsõk voltunk egymásnak. Én is ebben reménykedtem és majd belehaltam amikor megtudtam, hogy mással randizik, pedig én szakítottam. Õ sokáig próbálkozott. Következõ 2 kapcsolatomban nem tudtam szeretni, õszintén szólva nem is akartam. Nem akartam beengedni új szerelmet, mert úgy éreztem nekem a "régi" kell, most csak élek egy "kicsit". De úgyis õ kell, senki más vele leélni egy életet... Aztán megismertem páromat. Gyakorlatilag egy filmbeli jelenet is lehetett volna. Teljesen véletlenül egy szórakozó helyen voltunk ex. elsõ nagy szerelem én, jelenlegi párom. Teljesen magam kívül voltam amikor megláttam ex. szerelmet, vadul kalimpált a szívem, láttam hogy ugyan úgy néz rám ahogy anno sok-sok évvel ezelõtt. Menekülni akartam onnan, nem tudom miért. Féltem. Aztán megláttam páromat. Hihetetlen érzés volt, egész életembe senkit nem akartam annyira mint õt. Azóta se felejtem el azt a pillanatot. Mintha ex.nagy szerelem megszûnt volna létezni, Párom is kiszúrt magának, egybõl megkörnyékezett én pedig csak vele foglalkoztam. Nem is érdekelt, hogy egy szórakozó helyen vagyok azzal a férfival aki után sóvárogtam. Párom azóta is a párom, együtt élünk. Boldog vagyok és az a szerelem amit ex. iránt éreztem meg sem közelíti azt, amit most érzek. (Pedig azt gondoltam azt nem lehet felül múlni) Tudod én úgy gondolom, hogy minden okkal történik. Ha valakiknek nincs közös utuk, azok az utak szétválnak, ha újra találkozniuk kell, találkozni fognak. Erre nincs recept, ezt senki sem tudhatja. Majd te is meglátod mit tartogat számodra a te életed. De ne töltsd a fiatalságodat azzal, hogy arra vársz majd egyszer újra az övé leszel. Élvezd ki minden percét és hidd el, nagyobb meglepetések várhatnak rád, mint amit el tudsz képzelni! :)
Én két év után szakítottam az akkori párommal, hat évig külön utakon jártunk.Ez alatt a hat év alatt kétszer, háromszor beszéltünk telefonon.aztán úgy alakult, hogy hat év után is felhívott egyszer, mind a ketten pár nélkül voltunk.Aztán mindennaposak lettek a telefonok, találkák, és igen a vége az lett hogy össze is házasodtunk.Szerettünk volna közös babát is, több mint egy évig próbálkoztunk, mire sikerült teherbe esnem.Nagy volt az öröm ám!!Kb.négy hónapig.Megijedt a felelõsségtõl, meg hogy nem õ lesz a középpontban.Két hónapos volt a kisfiam mikor elkötözött.Úgyhogy a mi kapcsolatunk nem úgy alakult, ahogy elterveztük, pedig nem huszonévesek voltunk mikor másodszor újra kezdtük.Igaz, azóta is tartjuk a kapcsolatot, valahogy nem tudunk egymástól elszakadni a történtek ellenére sem.Persze, nagyon haragudtam rá mikor elhagyott, de már túlléptem rajta.
Szia! Én is régebben álmodoztam ilyesmirõl, hogy egyszer még késõbb, a messzi jövõben összefutnak a sorsaink! De végül mindig akadt jobb. És feledésbe temeti a régit. Lehet, hogy csak most érzel így, elvégre csak pár hónapja szakítottatok. Itt egy elõzõ hozzászóló mondta, hogy minek akarja kiélni valaki magát?? és teljesen igaza van, ha valakit igazán szeretek és vele akarom leélni az életem, mindent mérlegre téve, akkor 100 másik pasas helyett is õt választom, és akkor, ha csak vele volt dolgom életemben. Valóban felesleges az összehasonlítás, ráadásul mennyi zsákutcába futhat az ember, miközben "kiéli" magát, és elfelejti, hogy már réges rég megtalálta az igazit, csak kíváncsibb volt, mint amennyire okos.
Nálunk is ez volt. 3 évet voltunk együtt, majd elég csúnyán kirúgtam (alapos indokom volt rá). Fél év kellett hozzá, hogy túllépjek rajta, akkor összejöttem egy lánnyal. Másfél évig együtt voltam vele, majd tavaly ilyenkor újra találkoztam az elõzõ lánnyal és összejöttem vele megint. Decemberben jegyeztem el, a nyár végén lesz az esküvõnk. 22F
Ezért baj, hogy ma mindenki azt hiszi, hogy ki kell élnie magát? Miért lenne erre szükség? Összehasonlítani a különbözõ pasasokat vagy nõket? Nem a partnerek váltogatása a döntõ, hanem az, hogy két ember szereti-e egymást, tud és akar-e alkalmazkodni a másikhoz? Ha igen, akkor az elsõ is eltarthat életük végéig! Nem kell ehhez szajhaként viselkedni!
én sajnos nem vagyok így, csak lehetett volna -talán - egy eshetõség. hét évvel a kezdet, öt évvel a vég után írt egy emailt, hogy találkozhatnánk, de sajnos nekem nem volt jó, messze voltam, és kapcsolatban. de ha nem vagyok, akkor megyek, és talán lett volna belõle egy új fejezet.

Akik a SOTE 2-n szültek, és fogadtak szülésznőt! Meg voltatok vele elégedve? Ajánlanátok őt másnak is?

Mennyi pénzt kért/adtatok neki?

Legjobb válasz: Én most fogok szülni, én fogadtam, eddig hetente találkoztam vele, nagyon aranyos, majd szülésnél meglátjuk, eddig én ajánlanám másnak is! De úgy tudom, hogy szülésznõt csak akkor lehet fogadni, ha dokit is fogadsz. Minden dokinak megvan az a 2-3 szülésznõje, akivel együtt dolgozik és õ fog ajánlani közülük!

Én most fogok szülni, én fogadtam, eddig hetente találkoztam vele, nagyon aranyos, majd szülésnél meglátjuk, eddig én ajánlanám másnak is! De úgy tudom, hogy szülésznõt csak akkor lehet fogadni, ha dokit is fogadsz. Minden dokinak megvan az a 2-3 szülésznõje, akivel együtt dolgozik és õ fog ajánlani közülük!
Nekem Zsoldosné Eta volt, és maximálisan meg voltam vele elégedve! Nagyon profi!
Nekem a dokim ajánlotta Vaszil Editet, nagyon meg voltam vele elégedve. Igaz a végén császár lett, de a 16 órás vajúdás alatt végig ott volt velem a szabadsága idején. Én csak ajánlani tudom Õt!
sziasztok én a sote 2 õn fogok szülni júniusba a dokim nagyon aranyos sztk alapon vagyok ott de akkor is a legjobb orvos akivel eddig találkoztam :) Dr Tahy András üdv mindenkine könnyü szülést
Elsõ vagyok! Ha írsz privit megírom a nevét. A dokim annyit kér amennyit gondolok! Nem mondott összeget, ennek ellenére nagyon oda figyel rám.
Én is teljesen meg voltam elégedve a szülésznõmmel, jött azonnal, végig velem volt, normális szobába tett szülés után, én nagyon örültem, hogy velem volt, biztonságérzetem volt tõle. HA írsz privit, akkor szívesen megírom neked a nevét
Nekem két gyereknél uaz volt a szülésznõm, pedig a másodiknál (2010.06.hó) már kikerült a szülõszobából. Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár egyik gyereknél sem volt sok dolga velünk (dokinak még kevésbé), inkább csak a biztatás, ami szintén elég fontos! Azt vallom, igazából a szülésznõ a lényeg, nem az orvos. Mindkétszer 30 pénzt kapott és virág-csokit, de, mint mondtam, nekünk maximálisan bevált, és ajánlom szívesen, ha még szükséged van rá (priviben).
A kérdező hozzászólása: Köszi! Neked ki lesz a szülésznõd? A dokid mennyit kér, megkérdezhetem?
Ja nekem a dokim azt mondta, hogy a szülésznõnek 30 ezret szoktak adni.
Szia! Én 2010.06. hó végén szültem. Zsoldosné Etelka volt a szülésznõm. Végig mellettem volt, rengeteget segített! Igaz, a vége császár lett. Én aznap szültem, mikor 48!! baba született. A vajúdóba kerültem mûtét után, m az õrzõben nem volt hely. A teltház ellenére Etelka elintézte nekem az egy ágyas szobát, pedig akkor még egyetlen fillért sem kapott. Mindenképpen ajánlani tudom!

Hogy lehet az, hogy álmomban mindíg repülök, meg ember feletti erőm, és képességeim vannak, de ha sötét van, akkor egyből úgy is marad, és felébredek? Vagy ha esik az eső, nem látok semmit, vagy ha fúj a szél, akkor elfúj engem is?

Kicsit zavaró,szinte minden álmomban én vagyok a szuperlény,de ha esik,vagy sötét van,már anyi is volt a mókának.Meg nehéz irányítani a repülést,sokszor fejjel lefelé,vagy háttal el?re haladok.

Legjobb válasz: Szerintem túl sokat nézted kis korodban a cartoon networkot...vagy csak túl mély benyomást tett rád a LEGO Batman 2...:/

Szerintem túl sokat nézted kis korodban a cartoon networkot...vagy csak túl mély benyomást tett rád a LEGO Batman 2...:/
nem álmodsz olyankor, hanem asztrálutazol, csak még nem ismeri rendesen a tudomány mai állása ezt a dolgot és álomnak mondják, ilyenkor az öntudatod a testeden kívül van és akármit tusz csinálni, pillanatok alatt egyik helyrõl a másik helyre teremni, falakon átmenni, de a sötét miatt valószínû visszazökkensz a testedbe, a szél meg esõ pedig megakadályoz a folytatásban, ha legközelebb elkezdesz repülni, próbáld meg semmibe venni a sötétet, minta nem számítana semmit, meg az esõt is, ha szélbe keveredsz engedd el magad, vagy gondolj egy oylan helyre, ahol sokat szoktál lenni és esõ és szélvédett hely, .
A kérdező hozzászólása: Hát, pedig az álmok nagy részében ez folyik, ha nem épp valami háború kellõs közepén vagyok éppen, és valamelyik oldal katonájaként késsel, vagy karddal, vagy távcsöves puskával dolgozom...Egyszer biztos sikerült megálmodni a jövõt, még ha piti dologban is:Azt , hogy mondta ahugom, hogy most lesz a sorozat, amiben börtönbe raktak egy nõt, aki igazából ártatlan, és azt akarja bebizonyítani, hogy nem õ a bûnös.Rá kb 1-2 évvel jött is egy ilyen sorozat, a vad angyal fõszereplõjével.

Ha nincs választott orvosom és a SOTE II-ön fogok szülni, ügyeletesnél akkor is kérhetek EDA-t?

Egyáltalán bármelyik kórházban, bármikor lehet kérni? Vagy ez hogyan működik?

Legjobb válasz: Kérhetsz, de ne remélj sokat. Én választott orvosnál, választott szülésznõnél szültem, elõtte voltam már az altató orvosnál, hogy ne akkor kelljen még ezzel is foglalkozni. De mivel az orvosom nem szerette az EDA-t, így a szülésznõ sem akarta nagyon hívni az altatóst, hogy adja be... Húzta az idõt, mígnem már nem lehetett, mert már jött a baba, és olyankor már nem adják be.

Kérhetsz, de ne remélj sokat. Én választott orvosnál, választott szülésznõnél szültem, elõtte voltam már az altató orvosnál, hogy ne akkor kelljen még ezzel is foglalkozni. De mivel az orvosom nem szerette az EDA-t, így a szülésznõ sem akarta nagyon hívni az altatóst, hogy adja be... Húzta az idõt, mígnem már nem lehetett, mert már jött a baba, és olyankor már nem adják be.
A kérdező hozzászólása: Miért nem szokták szeretni?

Ha gyanús, hogy 3 ismerős, akik kifigyelik, hogy mit netezek (mobiltelefonon és számítógépen is), sőt lehallgatnak, akkor hova fordulhatok segítségért?

Legjobb válasz: Ha nem vagy kém, sem fontos ember, akkor elsõ körben egy terapeutát vagy pszichiátert keres fel. Ha azok közé tartozol aki azért paranoid mert üldözik, akkor zárj le mindent jelszóval, titkosítással, tûzfallal, akármivel, amihez hozzáérsz.

Ha nem vagy kém, sem fontos ember, akkor elsõ körben egy terapeutát vagy pszichiátert keres fel. Ha azok közé tartozol aki azért paranoid mert üldözik, akkor zárj le mindent jelszóval, titkosítással, tûzfallal, akármivel, amihez hozzáérsz.
Ha nem akarod õket feljelenteni (amire minden alapod meglenne, ha igaz, amit írsz), akkor számítástechnikai szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: hát ha azért üldöznek, mert a zenekaruk rajongója voltam, de elõnytelen külsõm meg bizonyos betegségeim miatt valamint mert megosztottam negatív véleményemet is, ez nem tetszett nekik, az szerintem nem engem minõsít. Sajnos nem beképzelem magamnak ezeket, hanem eléggé bántanak, megaláznak ahogy csak tudnak, visszaélnek a személyes adataimmal. Én igyekeztem velük mindig rendes, kedves lenni, és csak azért voltam bunkó, mert õk is azok voltak velem, de ez valahogy senkit sem érdekel. Szerintem durva hogy még le is hallgatnak, sajnos vannak erre utaló jelek. Én nem akarom feljelenteni õket, mert nem akarom, hogy miattam börtönbe kerüljön bárki is. Csak hiába írom, hogy hagyjanak békén, nem teszik meg. Van jobb dolgom is mint hogy ezen aggódjak folyton. Nagyon fáj, hogy más tud netezni, személyes dolgokat kiírni, kényesebb dolgokra rákérdezni anonim módon anélkül hogy bármi baja származna belõle, csak én nem, mert kinevetnek, kigúnyolnak, megaláznak, visszaélnek vele.
Telefonszámcsere, szg újratelepítése, és nulla kapcsolattartás velük.

Miért esik le annak a vércukorszintje, aki nem cukorbeteg és rendszeresen eszik, sőt még édességet is sokat fogyaszt?

Legjobb válasz: A vércukor szint az étkezét követõ 2 órában magasabb.Ha az étkezések között több mint 2 óra telik el elõfordulhat,hogy leesik.Nehéz ezt ennyi infóból megmondani.De ha rendszeresen elõfordul,bár nincs igazolt cukorbetegség,de a családban van cukorbeteg akkor lehet ezt cukorbetegségre utaló hajlamnak venni! Figyelj oda a jövõben is a vc szintre!

A vércukor szint az étkezét követõ 2 órában magasabb.Ha az étkezések között több mint 2 óra telik el elõfordulhat, hogy leesik.Nehéz ezt ennyi infóból megmondani.De ha rendszeresen elõfordul, bár nincs igazolt cukorbetegség, de a családban van cukorbeteg akkor lehet ezt cukorbetegségre utaló hajlamnak venni! Figyelj oda a jövõben is a vc szintre!
Pont azért mert sok cukrot fogyaszt: 1, megeszi a cukrot 2, nagyon gyorsan felmegy a vércukorszintje 3, gyorsan és sok inzulin termelõdik 4, az inzulin gyorsan "benyomja" a cukrot a vérbõl a sejtekbe 5, a vércukor elfogy, de az inzulin még mindig a vérben van 6, a vércukor tovább fogy -> nagyon éhes lesz, pedig nemrég evett Ezért nem szabad gyorsan felszívódó szénhidrátokat enni, elõbb-utóbb elkerülhetetlen az elhízás.

16 hónapos a kisfiam és van úgy, sőt szinte mindig, hogy 3-4 naponként kakil csak. Akkor is nem kemény, nem erölködik. Mitől lehet ez? Mit csináljak?

Ez így megy már jó pár hónapja. Létezik ilyen, hogy neki csak ilyen ritkán kell kakilnia?

Legjobb válasz: nem hiszem. étrendet kéne változtatnod, sok rostosat kéne adnod neki és több folyadékot. semmi kuki, keksz, csoki, kakaó. sok joghurt, rozskenyér, gyümölcs, tej, fõzelék fiam 2 éves, 2 naponta kakil :S múltkor napokig nem tudott, véres kaki lett a vége, azóta is szenvedünk vele :( kapja a hashajtót, így is 2 naponta kakil. de szerintem ez belefér, 4 nap az már nagyon sok :S

nem hiszem. étrendet kéne változtatnod, sok rostosat kéne adnod neki és több folyadékot. semmi kuki, keksz, csoki, kakaó. sok joghurt, rozskenyér, gyümölcs, tej, fõzelék fiam 2 éves, 2 naponta kakil :S múltkor napokig nem tudott, véres kaki lett a vége, azóta is szenvedünk vele :( kapja a hashajtót, így is 2 naponta kakil. de szerintem ez belefér, 4 nap az már nagyon sok :S
Szerintem ez nem egy egészséges állapot. Naponta 2-szer, de legalább 1-szer kellene kakilnia, vagyis nem hiszem, hogy az õ szervezete lenne speciális. A táplálással tudsz ezen segíteni. Adj neki minden nap pépesített gyümölcsöt, de abból is olyat, ami hajt, pl. almát (banánt pl. ne adj neki, megfogja), illetve probiotikus joghurtot minden nap (az én kicsim nagyon szereti az 1 dl-es kiszerelésû joghurt italokat, szívószállal egy húzásra is képes meginni 17 hónaposan), kefírt és pudingot tízóraira. Az ételek közül is a hígabbakat add neki szerintem, mondjuk fõzeléket tejföllel habarva (nem rántással) legalább hetente 2-szer vagy 3-szor. Ezekkel sokat segíthetsz neki, biztosan nem érzi komfortosan magát a ritka ürítés miatt a kicsid.
Lehet, hogy ilyen alkat, fõleg ha semmi panaszt nem okoz neki... Az én kislányommal is így volt de mivel engem aggasztott kerestünk rá megoldást a gyerekorvossal. Nekünk a BioGaia csepp kúra vált be... kb 3-4 hét alatt nagyon szépen rendbe hozta picikém bélmûködését... azóta kétnaponta biztos hogy mindíg kakil.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!