Találatok a következő kifejezésre: Akkor is rizst (18 db)

Rizs, vagy rizsa? Szted? Tudom, hogy rizs de akkor miért rizsa is?

Legjobb válasz: Gondolom tájnyelvi jellegû a probléma.

Gondolom tájnyelvi jellegû a probléma.
Rizs. A rizsa az a túl sok beszédre utal manapság xDDD meg a "rizs", így sokkal szebb is a szó.
nem rég kérdeztem a magyar tanáromat és azt mondta a rizsa gyerek nyelvi kifejezés.szal inkább a sima rizs kifejezést használd.Bár mind2 használatos.
A rizsa parasztosabb :)
helló! én szlovák vok, és szlovákul a rizs ryza, azaz rizsa, tehát lehet hogy valami keveredés van :)
rizs. a rizsa egyrészt mást jelent, másrészt sztem elég prosztó kifejezés.
Ez olyan mint ezt vagy eztet. Mindketto hasznalatban van, de a rizs a kulturaltabb.
Ahogy a második mondja.
Nem keveredes, hanem atvettuk a szlav nyelvekbol. Mint kasa, stb.
Rizs! Rizsa az a Parlamentben van.

A kínaiak annyi rizst megesznek, hogy hogy nem híznak el? Hisz csak egy üres szénhidrát, semmi jó nincs benne, tudom esznek hozzá fehérjét (halat) de akkor is, ott van a rizs ami értéktelen, miért nem rakódik le rajtuk zsírként?

az egyik osztálytársam is kínai, és ő is rizst eszik állandóan, ebédre mivel suliba vagyunk 4ig ő szokott hozni csak rizst egy ételhordóba és azt eszi, semmi mást mellé, fiú és nagyon jó alakja van, tiszta izmos, igaz alacsony de jól néz ki, és én fogyózok teljesen elhagytam a szénhidátot, néha olyan ideges és levert vagyok, meg alig bírok koncetrálni, tudom hogy a szénhidrát maitt de akkor meg nem fogyok le, pedig 50kg szeretnék lenni, most 54vagyok, és ő pedig boldog, jó tanuló, állandóan tud figyelni, jelentkezni, én meg amiko hazaérek már szédülök és az a legelső, hogy muszáj lefeküdnöm mert semmi erőm és fáj is fejem most akkor ha én is ennék egy kis rizst akkor én nekem se lennének ilyen problémáim eddig tökre vidám voltam, meg rengetek energiám volt, de amióta elkezdtem ezt a fogyókúrát estére már erőm sincs tornázni, eddig volt ez a szénhidrát miatt van, mert ha igen én nem akarok így élni, hogy állandóan levert, fáradékony vagyok, már itthon is megjegyezték, hogy mi van velem, tiszta rossz kedvű vagyok, nem segítek itthon, állandóan alszok, és eddig hogy szerettem tornázni, már azt se csinálom, és már 7kor ágyba vagyok, most mi legyen, mikor múlik ez el

Legjobb válasz: Kérdezd meg a kínait.Amúgy hülyeség amit írsz, olvass utánna jobban.Egy embernek szénhidrátra és fehérjére valamint zsírra is szüksége van.Tudod mikor fogyóznék szénhidrátok nélkül, hogy rosszul legyek.Butaság, azonnal hagyd abba mert megjárod.

Kérdezd meg a kínait.Amúgy hülyeség amit írsz, olvass utánna jobban.Egy embernek szénhidrátra és fehérjére valamint zsírra is szüksége van.Tudod mikor fogyóznék szénhidrátok nélkül, hogy rosszul legyek.Butaság, azonnal hagyd abba mert megjárod.
Egyrészt a szénhidrát mint üres élelmiszer igencsak hülyeség, minden emberi kultúra a gabonafélék fogyasztására alapult a történelem során. Ettöl a legtöbben nem voltak kövérek - mert ugye az a lényeg, hogy amit eszik, abban mennyi energia van, meg mennyit hasnál fel a szervezete, és az embereknek régebben is voltak izmai (mivel gyakorlatilag mindenkinek fizikai munkát kellett végeznie) és ezt a gabonafélékböl igen kevés fehérje fogyasztása mellett is fel tudta épiteni. (Azért régen egy favágónak igencsak komoly izmai voltak, és nagyrészt kenyeret ettek némi szalonnával, ha volt). A másik, hogy a kinaiak ugyan nagyrészt rizst esznek, de egy nap max. 300-400 g-ot, ami kalória szempontjából nem sok: 100 g rizs kb 350 kcal, a 300-400 g össesen 1050-1400 kcal, és ez igencsak fogyókúrás mennyiségnek számit. Sokkal okosabban tennéd, ha nem ilyen hülye fogyókúrákat tartanál, hanem változatosan étkeznél, akkor sokkal kevesebb bajod lenne, és jobban tudnál tanulni is. NEm irtad, hogy milyen magas vagy (gondolom, lány), meg mennyi idös, de lehetséges, hogy a mostani súlyod nem sok, csak te gondolod.
"teljesen elhagytam a szénhidátot" Most szólok, hogy ez nem fogyókúra, hanem meggondolatlan, torz táplálkozás.
rossz az elméleted
Ha a rizstõl leszel vidám, akkor nosza! Edd nyugodtan.:) )
Szénhidrát van valamennyi zöldségben is. Tehát azzal, hogy valaki nem lisztes ételekkel vagy rizzsel veszi magához semmiféle hiánybetegségben nem fog szenvedni, csak egészségesebben élni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ma pl reggeli ettem egy kis zabkását, mert már nem bírtam ideges, legyengült és nagyon éhes voltam. de utána már csak húst, tojást, uborkát, répát és almát ettem
A kínaiak amúgy a rizst csak simán vízben megfõzik, a magyaros elkészítésre nem az jellemzõ.

Akkor is egyek rizst a keményítőnapon, ha a dobozra rá van írva: 79, 53 g szénhidrátot tartalmaz?

Legjobb válasz: Nos, a rizsben keményítõ típusú szénhidrát van, ugyhogy keményítõnapon ehetsz. Az, hogy szénhidrát egy gyûjtõnév, bele tartoznak a keményítõk és a cukrok is. Nem minden szénhidrát keményítõ, de minden keményítõ szénhidrát :))))

Nos, a rizsben keményítõ típusú szénhidrát van, ugyhogy keményítõnapon ehetsz. Az, hogy szénhidrát egy gyûjtõnév, bele tartoznak a keményítõk és a cukrok is. Nem minden szénhidrát keményítõ, de minden keményítõ szénhidrát :) )))
igen, nyugodtan ehetsz!


Ha jobbkezes vagy, akkor igen.
Ha balkezes vagy bal kézzel, ha jobb akkor jobb kézzel értelemszerûen. Ugyanis nagyobb illetlenség bénázni közben az ételt kitúrni a tányérról, disznóólat csinálni az asztalra.
igen (mulattrságos lenne, ha minden falat hús és rizs között evõeszközt váltanál)
Ètkezéskor a kés mindig a jobb kézben van, a kanál szintén, a villa normál esetben bal kézben, kivéve ha fött tésztát eszel, akkor jobb kézben. Balkezeseknél az egész értelemszerüen forditva van.
A késsel-villával evés a jobb kezesnek is "kétkezes" tevékenység, hiszen balkézzel teszed a szádba, ballal szúrsz fel valamit a villára...tehát ezt jobbkezes módjára csinálni a balkezesnek is nem gond. Ezért szoktak a balkezesek ugyanúgy enni késsel villával mint a jobbkezesek
Ha neked igy kényelmes, akkor nyugodtan, a balkezeseknek nem kötelezö forditva használni, csak megengedett. De sokkal jobb, ha forditva használják az evöeszközöket, mintha nehezen tudnának vele boldogulni, mert nem eszik kézre nekik. Van egyébként olyan balkezes imserösöm is, aki a levest - csak kanál - balkézzel eszi, a többit - kés-villa - meg jobbkezes módon.
Én is bal kezes vagyok, és a kést-villát úgy fogom mint a jobb kezesek. Villa bal kézben, kés jobban.
Azért a legtöbb balkezes is a jobbkezében tartja a kést. Nálunk a fél család az, mindent bal kézzel csinálnak, de evésnél a kés a jobb kézben van.
Valóban, amióta elfogadott, hogy vannak jobb kezesek és vannak balkezesek, azóta elfogadott az is, hogy akár a tollat, akár az evõeszközt valaki fordítva használja, mint a többség. Tehát aki jobb kezes, az valóban tartsa a kést és a kanalat a jobb kezében, a bal kezeseknek engedélyezett a fordítottja.
ha balkezes, akkor is a jobb kezében illik a kést fogni
Én is balkezes vagyok, a villát és a kanalat a bal kezemben tartom, használom. A kést pedig a jobban, mert a bal kezemmel amiben a villát tartom azzal szúrom fel az ételt és teszem a számba és a késsel meg vágom fel az ételt. Így kényelmes nekem. :)

Mostmár egy ideje kondizok az elején reggel délbe este és ezek között is csirke rizs volt . Ha ránézek a sima csirkére és a rizsre akkor hányok . Mit ajánlatok amibe marad a csirke rizs de mégse ugyan ez? Lejeb írom mire gondolok

Úgy értem ,hogyha példáúl edzés után benyomok 1 nagy adak chilis babot amit csirkehússal csinálok meg és a köret pedig úgyan úgy rizs?? Vagy példáúl Vadas csirkehúsbol?? Olyan ötleteket szeretnék,hogy maradhat nyugodtan a rizs csirke csak ne így simán

Legjobb válasz: Nem csak csirke-rizs lehet kaja: Tömegnövelõ étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekbõl az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg. ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiõrlésû tészta, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség zsír: omega3, lenmagolaj.

Nem csak csirke-rizs lehet kaja: Tömegnövelõ étrend: legyen napi 2-2, 5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekbõl az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg. ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiõrlésû tészta, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség zsír: omega3, lenmagolaj.
A kérdező hozzászólása: Ch az inkább reggel kéne pl a zabpehely meg edzés után ?
Nem, ch is kell egész nap, kivéve az esti utolsó kajához, akkor csak zöldség pl túróval!
Zabpehely reggel, illetve mehet éppen napközben is. Edzés után protein + gyors ch (pl dextróz). Este pedig a túró, ahhoz nem kell már ch.
A kérdező hozzászólása: És ha elfogy a túrom és gyökér vagyok és elfelejtettem venni mint pl ma akkor van valami amit egyek este kb 9 felé túró helyet vagy valami?:DD
akkor sovány hús vagy tojás zöldséggel, no para.
A kérdező hozzászólása: okés kösz szépen:)
Csirke - hagymásan, citromosvajasan, teszel rá amilyen zöldséget szeretsz és teszel rá sajtot és betszed a sütõbe, petrezselyem + minimális vaj + zsemlemorzsa... ezek mind nagyon finomak, rizsbe tegyél mindig más zöldséget, néha vegetát az is fel tudja dobni. Ezek csak az én kedvenceim, érdemes nézelkõdni a neten receptes oldalakat mert amúgy ezer féle lehetõség van fõleg ha nem diétázol.

"Csirke-rizs kondizashoz mert maskepp nem fejlodsz" akkor a börtönökbe hogy van annyi kigyurt ember? + régen még volt feherjepor sem . Mégis mennyi ember volt izmos mar az ókorban is. Nem hiszem, hogy ők is csak csirke- rizst ettek.

Legjobb válasz: Ja, régen gyalog meg lóháton is eljutottak egyik kontinensrõl a másikra, dobjuk ki az összes autót! Régen nem fürödtek minden nap, sõt, alig egyáltalán, egy edénybe kakáltak, aztán kiöntötték az ablakon, és jó volt nekik, pokolba a vécékkel! Régen nem volt valódi orvostudomány, nem voltak gyógyszerek meg vérnyomásmérõk, mégis életben maradtak az emberek, volt aki akár 80 éves koráig is, kukába hát velük! Sõt, régen számítógép sem volt, sem elektromosság, mégsem haltak meg, elvoltak jól, törjük össze az összes gonosz masinát! Akár kezdheted is. Remélem feltûnt, hogy a "régen" meg a "most" egy kicsit másféle világokat takar, sõt, a régen is maga sokféle volt, nem ugyanolyan volt az ókor, meg a középkor, de még a bolygó különbözõ részei sem voltak egyformák. Amilyen világ, olyan infrastruktúra, ahhoz kell alkalmazkodni, ami épp van, most éppen ilyen technikai-szellemi civilizációnk van, ostobaság hibáztatni az embereke, hogy mér nem azt csinálják, amit régen, miért tunyultak el, miért nem izmos mindenki. Persze ha nem tetszik, ki lehet költözni a mezõre, és elkezdeni mindent megtermelni magatoknak, de akkor természetesen a technikai civilizáció minden vívmányát mellõzzétek, ha már olyan rossznak tartjátok. Megnézzük, meddig juttok. Aztán: táplálkozás? A két híres varázsszó, a változatos étrend, és az egészséges gyümölcsök. De az, hogy ez valójában mit is takar, valahogy senkinek nem jut eszébe. A test letojja, hogy te most miféle ógörögalbán módra csinálod a csirkét, marhát, kutyát, kukoricát, õ azt lebontja azokra a molekulákra, amikkel már kezdeni is tud valamit, ezeket hívjuk makrotápanyagoknak, ugye a fehérje, a szénhidrát, és a zsírok. Vannak kisebb tételben szükséges anyagok, a különféle vitaminok és ásványi anyagok. Állítólag ezekkel vannak tele a gyümölcsök és zöldségek... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401416_3719499.. Ha megvan a szükséges tápanyagmennyiség, tökmindegy, mibõl viszed azt be, akár színtiszta lecsupaszított alapanyagként is eheted, a tested nem fogja érdekelni. A gasztronómia csak esztétika, meg már hozzászoktunk, hogy ételt eszünk, ezért lehet fura az étkezés funkcionálissá válása. De ó, mennyi mindennel történt már hasonló.. Amúgy gondolom azért szokták a változatosságra törekvést említeni, hogy széles spektrumot lefedve mindenbõl jusson a szervezetnek egy kevés, na de akkor minden nap úgy kéne enni, nem úgy van az, hogy hétfõn levesre van szükségem, kedden szénhidrátra, szerdán meg sütire. A híres gyümölcsösvitamin mítosznak is ez a gyenge pontja: én még soha senkit nem láttam, aki lerakott volna egy listát azokkal a gyümölcsökkel és mennyiségükkel, amit _minden egyes nap_ meg kéne enni a teljes vitaminellátáshoz. Csak szemléltetésként: egyszer kiszámoltam, hogy 3féle gyümölcsbõl (mint c-vitaminban dúsak) mennyit kéne enni, hogy meglegyen 1 gramm c-vitamin, és valami két kiló jött ki, majdnem 600 forintért. És ez MINDEN NAP! A testépítés profitorientált sport, ahol kiemelten fontos a táplálkozás. A sok ezer/millió ûzõje már rég kitapasztalta, hogy mit és mennyit érdemes enni, hogy a szervezete jól mûködjön, és ha úgy találták, hogy a híres csirkerizs kombó végülis fedezi a szükségleteket, akkor fedezi. Nyilván csak ez két kaja nem elég, õk sem mondták, a "csirkerizs kombó"t most a testépítõ étrend megnevezéseként használtam, nem kell belekötni. Az is ki szokott maradni, hogy amennyi húst, kábé annyi zöldséget is megesznek egy nap, fõleg a rostok miatt. A zsírok sem maradnak el. A forrásokat meg úgy váltogatják, hogy lefedje ami kell, ahogy már fentebb írtam. És ez kijött egész kevés ételbõl. Csak ez fura az átlagembernek, ezért bírálja, ahelyett, hogy utánaolvasna. És mivel a testépítés eredményességét nagyban befolyásolja a táplálkozás, észrevennék, ha valami nem stimmelne. Kicsit visszatérve a mai világhoz: az a sok gonosz vitaminkapszula meg azért érdemes, mert sokkal több stressznek van kitéve a szervezet, mint akár 100 éve, nemhogy ezer. Akkoriban nem volt ekkora környezetszennyezés: víz, szmog, elektromágneses sugárzás, zaj, karrierizmus, és tudásszomj. Igen, utóbbi is stressz, a régi mezei parasztoknak hótmindegy volt a világ, szántottak-vetettek, oszt jóvan, de egy mai érettségivel egy kisváros szellemi szintjét érjük el. Na, ha kicsit kusza volt, bocsesz így korán reggel, remélem mindent leírtam :D

Ja, régen gyalog meg lóháton is eljutottak egyik kontinensrõl a másikra, dobjuk ki az összes autót! Régen nem fürödtek minden nap, sõt, alig egyáltalán, egy edénybe kakáltak, aztán kiöntötték az ablakon, és jó volt nekik, pokolba a vécékkel! Régen nem volt valódi orvostudomány, nem voltak gyógyszerek meg vérnyomásmérõk, mégis életben maradtak az emberek, volt aki akár 80 éves koráig is, kukába hát velük! Sõt, régen számítógép sem volt, sem elektromosság, mégsem haltak meg, elvoltak jól, törjük össze az összes gonosz masinát! Akár kezdheted is. Remélem feltûnt, hogy a "régen" meg a "most" egy kicsit másféle világokat takar, sõt, a régen is maga sokféle volt, nem ugyanolyan volt az ókor, meg a középkor, de még a bolygó különbözõ részei sem voltak egyformák. Amilyen világ, olyan infrastruktúra, ahhoz kell alkalmazkodni, ami épp van, most éppen ilyen technikai-szellemi civilizációnk van, ostobaság hibáztatni az embereke, hogy mér nem azt csinálják, amit régen, miért tunyultak el, miért nem izmos mindenki. Persze ha nem tetszik, ki lehet költözni a mezõre, és elkezdeni mindent megtermelni magatoknak, de akkor természetesen a technikai civilizáció minden vívmányát mellõzzétek, ha már olyan rossznak tartjátok. Megnézzük, meddig juttok. Aztán: táplálkozás? A két híres varázsszó, a változatos étrend, és az egészséges gyümölcsök. De az, hogy ez valójában mit is takar, valahogy senkinek nem jut eszébe. A test letojja, hogy te most miféle ógörögalbán módra csinálod a csirkét, marhát, kutyát, kukoricát, õ azt lebontja azokra a molekulákra, amikkel már kezdeni is tud valamit, ezeket hívjuk makrotápanyagoknak, ugye a fehérje, a szénhidrát, és a zsírok. Vannak kisebb tételben szükséges anyagok, a különféle vitaminok és ásványi anyagok. Állítólag ezekkel vannak tele a gyümölcsök és zöldségek... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401416_3719499.. Ha megvan a szükséges tápanyagmennyiség, tökmindegy, mibõl viszed azt be, akár színtiszta lecsupaszított alapanyagként is eheted, a tested nem fogja érdekelni. A gasztronómia csak esztétika, meg már hozzászoktunk, hogy ételt eszünk, ezért lehet fura az étkezés funkcionálissá válása. De ó, mennyi mindennel történt már hasonló.. Amúgy gondolom azért szokták a változatosságra törekvést említeni, hogy széles spektrumot lefedve mindenbõl jusson a szervezetnek egy kevés, na de akkor minden nap úgy kéne enni, nem úgy van az, hogy hétfõn levesre van szükségem, kedden szénhidrátra, szerdán meg sütire. A híres gyümölcsösvitamin mítosznak is ez a gyenge pontja: én még soha senkit nem láttam, aki lerakott volna egy listát azokkal a gyümölcsökkel és mennyiségükkel, amit _minden egyes nap_ meg kéne enni a teljes vitaminellátáshoz. Csak szemléltetésként: egyszer kiszámoltam, hogy 3féle gyümölcsbõl (mint c-vitaminban dúsak) mennyit kéne enni, hogy meglegyen 1 gramm c-vitamin, és valami két kiló jött ki, majdnem 600 forintért. És ez MINDEN NAP! A testépítés profitorientált sport, ahol kiemelten fontos a táplálkozás. A sok ezer/millió ûzõje már rég kitapasztalta, hogy mit és mennyit érdemes enni, hogy a szervezete jól mûködjön, és ha úgy találták, hogy a híres csirkerizs kombó végülis fedezi a szükségleteket, akkor fedezi. Nyilván csak ez két kaja nem elég, õk sem mondták, a "csirkerizs kombó"t most a testépítõ étrend megnevezéseként használtam, nem kell belekötni. Az is ki szokott maradni, hogy amennyi húst, kábé annyi zöldséget is megesznek egy nap, fõleg a rostok miatt. A zsírok sem maradnak el. A forrásokat meg úgy váltogatják, hogy lefedje ami kell, ahogy már fentebb írtam. És ez kijött egész kevés ételbõl. Csak ez fura az átlagembernek, ezért bírálja, ahelyett, hogy utánaolvasna. És mivel a testépítés eredményességét nagyban befolyásolja a táplálkozás, észrevennék, ha valami nem stimmelne. Kicsit visszatérve a mai világhoz: az a sok gonosz vitaminkapszula meg azért érdemes, mert sokkal több stressznek van kitéve a szervezet, mint akár 100 éve, nemhogy ezer. Akkoriban nem volt ekkora környezetszennyezés: víz, szmog, elektromágneses sugárzás, zaj, karrierizmus, és tudásszomj. Igen, utóbbi is stressz, a régi mezei parasztoknak hótmindegy volt a világ, szántottak-vetettek, oszt jóvan, de egy mai érettségivel egy kisváros szellemi szintjét érjük el. Na, ha kicsit kusza volt, bocsesz így korán reggel, remélem mindent leírtam :D
Ha sikerül a sok kis szerencsétlent rávenni az egyoldalú, ostoba táplálkozásra, majd sikerül nekik hatalmas adag vitaminokat is eladni. Meg aztán az ókor izmos emberei nem úgy lettek izmosak, hogy heti 160 órában punnyadtak, a maradék nyolcban meg kondiztak. ;)
A gyúrósoknak beleverik a csicskák a cuccost valamibe a zokni helyet és azt isszák protein gyanánt.
Lehet, hogy nem erõemelés a sport neve... Tudjátok, az amikor sok FeketeLaci köveket hajigál. :D
Igen, tudom, csak leírtam, hogy az ókorban a munkások nem feltétlen akartak izmosak lenni, csak erõsek. Nyilván a kettõnek (elég sok) köze van egymáshoz, de nonszensz összehasonlítani egy testépítõt, és egy erõemelõt. A két sportnak más a célja, a testépítõt kinézet alapján pontozzák, az erõemelõt meg az ereje alapján.
Igen, de a kérdezõ nem az erõrõl kérdezett, hanem a kigyúrtságról, ami izomtömeget is jelent.:)
Az ókorban az emberek nem úgy voltak izmosak, mint a testépítõk. A testépítõk célja a szálkás, ámde minél nagyobb izomtömeg elérése, ami mutat is valahogy (szerintem csúnya a nagyon nagy izom, de ez egyéni vélemény). Az ókori, de akár a mai fizikai munkásoknak nem célja az 55-ös kar, nekik az erõ volt a lényeg, és az erõ nem feltétlen van egyenes arányosságban az izmok méretével.
Annyira szeretem amikor az ostoba hozzá nem értõ emberek osztják az észt... Montez leírta ami elõször fölmerült bennem a kérdést látván. Honnan tudod, hogy mennyi izmos ember volt az ókorban? Elsõtõl meg megkérném hogy mutassa már meg magát, hogy õ milyen izmos lett a szarok bele táplálkozástól és regenerálódás nélkül. Vegyétek már észre, hogy a biológiát próbáljátok megcáfolni. Lehet, hogy régen is voltak izmos emberek de azok nem 4-5év alatt lettek kétszer akkorák mint az ókori esetleges izmos ember aki 10-20év bárkán evezés után lett egész izmos. Nyilván szarok bele módon is lehet fejlõdni valamennyit DE sokkal lassabban és sokkal kevesebbet. Ezek amiket ma a testépítésben csinálnak arra valók, hogy a maximumot hozzák, a lehetõ legnagyobb fejlõdést a legrövidebb idõ alatt. Aki hülye az meg maradjon csöndbe.
Eleve nem csak csirke-rizst kell enni.Sõt ki is lehet hagyni az étrendbõl, lehet helyette mást, de ha belegondolsz, vannak sikeres vega testépítõk is.A fehérjepor meg csak biznisz nagyrészt, azért ezt ne felejtsük el.Ha valaki kitartóan edz, akkor fog fejlõdni, ez a kulcs, persze a kajára oda kell figyelni, amennyire csak lehetséges, és eleget pihenni.
1. Ki mondta, hogy csak csirke-rizs mehet? 2. Honnan tudod, hogy hogy néztek ki az ókorban? Ott voltál? Mert a filmekben izmosak? :) 3. Azt is honnan veszed, hogy a börtönökben [email protected] kaja van? Bevisznek nekik csomagban plusz kajákat és nyelik a kokszot rendesen, elhiheted.
Kérdezõ, és kedves 1. válaszoló, ki a jó isten mondta valaha is (profi testépítõk közül), hogy csak csirkét és rizset egyél? Kicsoda? Mert akkor rossz embertõl kérdeztél. Olvass bodybuilder.hu-t. Fel is hívják rá a figyelmet, hogy ne egyoldalúan táplálkozz. A börtönben szteroidok segítségével gyúrják ki magukat, vagy pedig fegyencedzéssel, ami teljesen más edzésnem mint a gyúrás. Keress rá, ha érdekel. Az ókorban pedig dolgoztak nehéz súlyokkal az emberek, mivel nem voltak gépek még, amik elvégezték volna helyettük. De ígyis hosszú évek kellettek hozzá.
bármilyen varázslatos a börtönökben nem kenyéren és vizen tengõdnek, hanem dietetikus állítja nekik össze az étrendet. elárulom h sokkal egészségesebben táplálkoznak mint az átlag ember, megfelelõ fehérje szénhídrát etc bevitellel.
Tudjuk, de tévedsz, ha azt hiszed, hogy a testépítõk gyengék. Nézd meg Coleman-t, Cutler-t, vagy akár Kathi Bélát, hogy 300 kg körüli súlyokkal nyomnak, guggolnak.

Ha a rizs fogja a kakit, akkor a saját készítésű tejbe rizs is? Vagy a Milumil-es pl az másabb? !

Legjobb válasz: Igen, a hántolt rizs és a rizsliszt, sõt a rizskeményítõ is székletfogó. De ha adsz hozzá egy pl. kis gyümölcsöt (pl. barack, szilva, meggy), azzal tudod ellensúlyozni ezt a hatást.

Igen, a hántolt rizs és a rizsliszt, sõt a rizskeményítõ is székletfogó. De ha adsz hozzá egy pl. kis gyümölcsöt (pl. barack, szilva, meggy), azzal tudod ellensúlyozni ezt a hatást.

A rizs elvileg gabona. Mégis a keményítő naphoz sorolják, pedig ott a zöldségek vannak. Akkor most ez hogy is van?

Legjobb válasz: A rizs leginkább szénhidrát, bármit is mond a barom diétád.

A rizs leginkább szénhidrát, bármit is mond a barom diétád.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval továbbá a szénhidrát, és a keményítõ meg a gyümölcs(cukor) is végeredményben szénhidrát mivel a szervezet ugyanazzá bontja le. Szép dolog ez az elválasztódiéta csak értelmetlen, és káros is...
már én is kérdeztem, mert itt sokan azt írják, h keményito, de sztem inkább szénhidrát és a leírásban is az van írva, h szénhidrát.én amúg ynem szoktam rizst enni, de ha te szeretnél, a szénhidrát napon.
A rizs szénhidrát, nem pedig keményítõ.Ez biztos!

A babám ismeri az őszibarackot, almát. Ha olyan desszertet adok neki, ami őszibarack-alma teljes kiőrlésű rizzsel, akkor azt is kicsinként kell, ha a rizst így még nem ismeri?

Vagy az itt nem számít és mehet az egész egybe?

Legjobb válasz: szia én is így csináltam nagyon szerette babám ezt a rizseset én ebbõl elsõre annyit adtam amennyit kívánt.adhatod így egybe persze

szia én is így csináltam nagyon szerette babám ezt a rizseset én ebbõl elsõre annyit adtam amennyit kívánt.adhatod így egybe persze
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Akik minden nap fehérjén élnek (csirkemell, rizs stb. amit egy kemény sportoló eszik) el tudnák mondani mennyibe kerül egy hónapra kb? Idáig csak futottam, de most magamra akarok tenni egy kis izmot is.

(Nem akarok semmi gyúrós hülyeséget szedni mielőtt valaki azt tanácsolná.)

Legjobb válasz: Rizst ajánlom ,mert a húshoz képest olcsó. Amúgy az én példámból kiindulva naponta egykiló húst megeszem, szóval nálam csak a hús kb 30-40 000 forint körül lehet. De ez mindenkinél változó

Rizst ajánlom , mert a húshoz képest olcsó. Amúgy az én példámból kiindulva naponta egykiló húst megeszem, szóval nálam csak a hús kb 30-40 000 forint körül lehet. De ez mindenkinél változó
A rizs nem fehérjeforrás. Mi az, hogy gyúrós hülyeség? Miért azelõtt ítélkezel, hogy tudnád, mirõl van szó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!