Találatok a következő kifejezésre: Akkor is izgatott (3 db)

Akkor is ha izgatott vagyok, nem nedvesedek be úgy mint régen. Mi történt velem?

18éves lány vagyok és 7hónapja van egy komoly kapcsolatom. Idáig mindig olyan hamar benedvesedtem,a szex is nagyon jó volt.

Legjobb válasz: Hûha... Nyilván azért választottad a tablettát, mert úgy gondoltad, bõ a váladékod. Igazából nekem is az, mégis a gyógyszerész tanácsára a kúpot vettem, mert az jobban eloszlik, könnyebb a használata stb. És nem okozott enyhe, kb. 1 perces csípõ érzésnél nagyobb irritációt. Lehet, hogy a tabletta forma nem megfelelõ neked sem. Egy jó tanács: ha valami irritációt okoz, ne használd tovább! Más ötletem nincs, próbáld ki a kúpot vagy a krémet, de mindenképp várj még néhány napot. Esetleg allergiás vagy a hatóanyagra; akkor ott a Patentex Oval. Egyéb tüneted: viszketés, fájdalom nincs/nem volt?

Hûha... Nyilván azért választottad a tablettát, mert úgy gondoltad, bõ a váladékod. Igazából nekem is az, mégis a gyógyszerész tanácsára a kúpot vettem, mert az jobban eloszlik, könnyebb a használata stb. És nem okozott enyhe, kb. 1 perces csípõ érzésnél nagyobb irritációt. Lehet, hogy a tabletta forma nem megfelelõ neked sem. Egy jó tanács: ha valami irritációt okoz, ne használd tovább! Más ötletem nincs, próbáld ki a kúpot vagy a krémet, de mindenképp várj még néhány napot. Esetleg allergiás vagy a hatóanyagra; akkor ott a Patentex Oval. Egyéb tüneted: viszketés, fájdalom nincs/nem volt?
Szerintem ez a globális felmelegedés mellékhatása. Kiszáradtál.
A kérdező hozzászólása: nem, csak kissé égetett, de az sem volt olyan vészes. uh..tényleg nemtom h mi van velem :s
Hajjaj. Ha meglátja a macskát, még sikít is hozzá. :)

Más babája is sokat csapkod-legyez? 6 hónapos lányom újabban sokat csapkod, vagy ha izgatott-örül, vagy akkor ha hisztizik és nem tetszik Neki valami.

Legjobb válasz: Kisfiam is 6 hónapos, és újabban az a mániája, hogy amikor eszik, a bal kezével ütögeti a pihenõszékének oldalát. Büfizés közben meg az én vállamat, karomat. Hogy mi ez??? Fogalmam sincs. De akkorákat tud csapni, hogy csak na! B.

Kisfiam is 6 hónapos, és újabban az a mániája, hogy amikor eszik, a bal kezével ütögeti a pihenõszékének oldalát. Büfizés közben meg az én vállamat, karomat. Hogy mi ez??? Fogalmam sincs. De akkorákat tud csapni, hogy csak na! B.
Ja, és van egy tupperes óriási nyeles csörgõje, amivel állandóan fejbe somja magát. De azt sem tudom, hogy miért csinálja. Tök mindegy, hogy a nyelét fogja, vagy a csörgõ végét, eltartja magától, megnézi magának összevont szemöldökkel, majd egy jól irányzott mozdulattal a saját fejének üti. Megint eltartja magától, megint fejbe verés. És ezt addig játssza, amíg el nem veszem tõle. :) B.
Örülök, hogy nem vagyunk egyedül. :D Etetés közben egyébként rendszerint nagyon megy kisfiamnak a tüsszentés is. És természetesen olyankor a legnagyobbakat, amikor spenótot, vagy valamilyen paradicsomosat, esetleg sütõtököset adok neki. Párszor már voltam óvatlan, és a szemüvegem szépen nézett ki utána. Most már erre is figyelnem kell, és gyorsan odatartom a szája elé a tenyeremet. :) B.
A kérdező hozzászólása: hihi :) Hát igen, az etetés nem egyszerû, 2 csapkodás között bekanalazni a szájába, de olykor ügyesen belecsap a kanálba. Tegnap örültem nagyon mikor céklát evett és hát a ruhára is került...hiába ilyenkor az elõke... :-D És mellé meg nagyokat vigyorog és még néha fújkál is...na akkor aztán még én is kapok a menübõl! :D
Akartam írni, édes (nem édesek), mert csak 1 kisfiam van :) )))))
Sziasztok Anyucik! Akkor csatlakozunk hozzátok :) )) Már azt hittem, h az én kisfiamnak van valami baja :) ))) Õ is állandóan csapkod és átlalában õ is a bal kezével (mondjuk lehet h azért mert ha az etetõszékben ül pont a bal kezénél van az asztal). Két falat hami és két csapkodás, mi így eszünk. Valószínû akkor rájöhettek, h ilyet is tudnak. :) ))) De amúgy szinte mindenhol csapkod, aztán meg örül magának, olyan édesek! Ja, majdnem 7 hónapos:) ))) *Sz*
az én 7 hós fiam is már jó ideje imád csapkodni. De mindennel, mindent és magát is természetesen. Néha nekem fáj ahogy a mûanyag csörgõvel fejbeveri magát :(.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hihi, jót vigyorogtam a fejbeverésen! Igen, a lányom is fog egy játékot és vagy a földet, vagy egy másik játékot ütlegel, de néha meg csak úgy mind két kezével, ha örül, vagy ha hisztis, de akkor olyan gyorsan, hogy azt várom mikor emelkedik fel. :D Akkor nem az én babám csinálja csak-ez megnyugtató! Köszi mégegyszer! (L)
Szia! A fiam 7 hónapos, de egy ideje õ is csapkod.Sajnos saját magát is néha, aminek nagyon nem örülök.De ez természetes.Pár napja azt csinálja, hogy a jobb kezében lévõ tárgyat csapkodja a bal tenyerébe. /Z/
Az én fiam 6 hónapos és õ is csapkod, közben mindkét lába jár, múltkor majdnem rám borította az egész tál kaját, mert belerúgott a kezembe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!