Találatok a következő kifejezésre: Akkor is fog szokni a (2 db)

Akkor is le fog szokni a babám a ciciről, ha időnként adok neki cumisüvegből pótlást? / lefejt tejet /

Gyakran nem szopizza ki a megfelel? mennyiséget, ilyenkor a lefejt ill. a tejgy?jt? kagylóval összegy?jtött tejet adom neki cumisüvegb?l. Naponta 1-2x.Mindig cicivel kezd.

Legjobb válasz: Van aki leszokik, van aki nem. Ezb egyéni, én nem kockáztattam. Mi az, hogy nem szopizik eleget??? Ez olyan hülyeség. Kislányom 4 hónapos, gõzöm sincs mennyit eszik, mert sosem mérem. Pisi, kaki rendben, kiegyensúlyozott, akkor baj nem lehet.

Van aki leszokik, van aki nem. Ezb egyéni, én nem kockáztattam. Mi az, hogy nem szopizik eleget??? Ez olyan hülyeség. Kislányom 4 hónapos, gõzöm sincs mennyit eszik, mert sosem mérem. Pisi, kaki rendben, kiegyensúlyozott, akkor baj nem lehet.
én aventes babycumisüveget használok és nem szokott le a cicirõl
Igaza van az elöttem szólónak, nem szabad mérni a babát én még mértem teljesen rosszul voltam, ha kevesebbet evett, de azt tanácsolták napi átlagot kell nézni nem egyszeri evést 1hét után rádöbbentem tényleg tudja a kisfiam mennyi kell neki.
Aventnek is van ilyen cici formájú, nehéz szívású cumija.. Amúgy szerintem ne méregesd, h mennyit evett, mert csak bele fogsz bolondulni.Hidd el, hogy pont annyit szopizik, amiennyi kell.Ha nem elég neki az egyik cicid, akkor miért nem adod oda a másikat.A kh-ban nekem is méregették minden szopi után a gyereket, és volt, h csak 10 grammot evett volt, h 90et.Jobb, ha nem válsz mérlegfüggõvé.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és a tanácsot, mindenképpen kipróbálom. Most aventes cumisüveget használok, az nem jó?
én is ilyen cumisüveget használok, és még mindig cicizünk is pedig már egy hónapja mellépótolok
szerintem ha így csinálod mindenkeépp ruházz be egy tommee tippee cumisüvegre, mert annak olyan a cumija mint a cici..szelep is van rajta, hogy nehogy levegõt nyeljen . Brendonban meg tudod venni, meg egyéb boltokban ml-tõl függõen 1200-2000ft közt van. Figyelj, mert 0-3 hónapos cumit adnak hozzá, ha nem ilyen kell, külön kell megvenni. De ha lehet mégis próbáld csak cicin.
Muszáj, mert ez egyenes út a tápszerhet és ezáltal a tej csökkenéséhez. Én is parás vagyok, csak én másban:) Drukkolok!!! Dobd ki a mérleget, nem kell pótolni üvegbõl!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hülyeség, én teljesen beleestem ebbe a mély gödörbe. Mindent mérek, számolok..Sajnos. Mostmár nem is tudom, hogy le tudok-e róla szokni.Jó lenne.
Nekem van mind a kettõ, de össze sem lehet hasonlítani a Tommee Tippee vel.Az a baba szája melegétõl is lágyabb lesz-mármint a szilikon és tényleg élvezetes lehet , mert jobban szereti.A forma is másabb , nem beszélve arról, hogy nincs isolyan drága. LEgalább is mi a Brendonba vettük és ott néztük az aventes árát és drágább volt.Sztem próbáld ki, én mondjuk a sterilizálóját is használom , az is nagyon jó.Ezt a márkát csak ajánlani tudom mindenben:)

Meg fogja szokni őt? Van egy 8 éves szuka cicám. Kb 3 hét múlva kapok mégegyet, ő is lány, de nagyon pici. Akkor lesz 6 hetes. Szerintetek a felnőtt cicum megszokja majd? Szeretni fogja?

Legjobb válasz: lehet hogy idõbe telik,de megszokja csak arra vigyázz hogynehogy féltékeny legyen elég a kutyám elõtt kimondani hogy a másik kutya milyen ari ,õ már is azt hiszi h õ nem komolyan! ma is úgy nézett rám :( mostmeg durcizik :S :D

lehet hogy idõbe telik, de megszokja csak arra vigyázz hogynehogy féltékeny legyen elég a kutyám elõtt kimondani hogy a másik kutya milyen ari , õ már is azt hiszi h õ nem komolyan! ma is úgy nézett rám :( mostmeg durcizik :S :D
amúgy te Budapesti vagy?ésakk Rékának hívnak :O? (ha nem sorry, de neki is pont ez lesz :D ) :)
Én ugyan így voltam szeptemberbe. Soha nem gondoltam hogy két lány cica nemtudja elfogadni egymást..... A kicsi barátkozott, a nagy meg fújt, verekedett stb.... 5hónap után jutottak olyan szintre, hogy megültek egymástól 1m-re, aztán már egymás mellett ettek. Hát sok sikert és türelmet.
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok, de nem Réka. Semmi baj. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!