Találatok a következő kifejezésre: Akkor is a (24294 db)

Ti megértitek azokat az embereket akiket, ha megcsalnak még akkor is a másik érdekét nézik mert szeretik? -. -

Sokszor látok olyan dolgokat amiket nem tudok feldolgozni, lehet ehhez én vagyok buta vagy régimódi, de pl ilyet nem tudok feldolgozni egy fórumon olvastam: " ne kezdj el lázadozni,inkább nyugodj MEG <-hangsúlyozom és gondolkozz el azon, hogy TE MIT VÉTETTÉL !!! és ne ítéld el őt , mert ő csak boldog akar lenni és nincs jogod ebben megakadályozni. Ez igaz is!..lenne, de ha boldog akarna lenni miért nem szakít előtte ? ezzel akarja bebizonyítani, hogy ő milyen jó csaj vagy pasi?:DD Komolyan mondom pár embert nem tudom milyen anya vagy apa nevelt, de tuti, hogy a legtöbb nem 100-as. Engem még soha nem csalt meg egy barátnőm se, de ha megtenné minimum olyat rávernék, hogy pattogna a falon..és a nők helyében is az ilyen pasikat is kegyetlenül megbüntetném. Amúgy nem vagyok féltékeny típus, de elég furcsa,hogy az emberek így hozzá vannak szokva ahhoz, hogy alázva vannak:/ ""SZERINTEM""! <-vélemény!

Legjobb válasz: Ha te megütnél egy nõt,akkor nem is lenél ember :D Az olyan férfi/pasi aki kezet emel egy nõre,az nem ember :D Meg aztán,neked is vannak olyan hibáid,amiktõl mások biztos agyfaszt kapnának :D

Ha te megütnél egy nõt, akkor nem is lenél ember :D Az olyan férfi/pasi aki kezet emel egy nõre, az nem ember :D Meg aztán, neked is vannak olyan hibáid, amiktõl mások biztos agyfaszt kapnának :D
Tipukus Senecai idezet, "nem hasznalt ki senki, csak hagytad, hogy kihasznaljanak" vagy "elvesztettel valakit? megnyugtatlak, soha nem volt a tied" Belekotni nem igazan lehet, csak osszetorni. A megalaztatas primitivebb allapotokban agressziot szul, emelkedett hangulatokban pedig gondolkodasra kesztet.
A kérdező hozzászólása: 9/10 ;) neked ment egy pipa, mert tényleg így van. Nem hiszem el , hogy ma ilyen férfiak vannak :)
A kérdező hozzászólása: 6/9 na neked már majdnem igazat adtam:) De az rettenetes sajnálás nem tudom mit keres ott:D
A nõk mindig meg tudják magyarázni, h miért nem az õ hibájuk, ami az õ hibájuk. A megcsalásról is mindig a férfi tehet.
Kb. két évig tartott mire rájött, hogy nem fogok megenyhülni.
Nagyon önzõ és maradi, vagy inkább primitív a gondolkozásod e téren. Egyrészt, ha valakit megcsalnak, az mindig visszavezethetõ a kapcsolat hibáira. Tehát elõször is magamban keresem az okokat. Másrészt egy nõ megütése, bántalmazása nem csak a törvény szerint bûn.Emberileg is az.Nem tartozik az értelmes véleménynyilvánítás kategóriájába.
Hidd el sokkal jobban fáj neki az, ha levegõnek nézed és soha de soha nem állsz szóba vele egy életen keresztül. A köszönését sem fogadod. Késõbb úgy hozta az élet, hogy egy buszon utaztunk minden héten legalább egyszer. Átszálláskor kb. 40 perc várakozás, néma csendben. Rettenetesen bántotta. Én pedig rettenetesen sajnáltam.
Máshogy is meglehet védeni az önbecsülésed, nem csak õstulok módjára bunkósbottal. Kicsit gondolkodj el.
A kérdező hozzászólása: Primitív dolog sok ember szemében. De büntetlenül biztos, hogy nem hagynám, hogy az a személy akit keféltem , boldoggá tettem , meg adtam neki amit csak tudtam csak úgy belemásszon az önbecsülésembe. Simán megtenném, az nem ember aki nem is akarja megvédeni és inkább lelki nyomorék lesz...
miért az normális, hogy olyat rávernél, hogy pattogna a falon?
Ez egy tipikus nyálas facebook szöveg... ezeket nem kell komolyan venni. De te sem vagy túl normális, hogy megvernéd a barátnõd, szóval ugyan úgy eláshatod magad.
Es vannak ilyen ferfiak

Minecraftban, ha széttöröm az ágyam, akkor ismét a kezdőpontra rak vissza?

Legjobb válasz: Igen! Ki fog írni valami angol szöveget és oda rak le ahol kezdtél! Ha utána csinálsz egy új ágyat, akkor az csak akkor lesz spawnpoint(lerakóhely) ha már aludtál benne.

Igen! Ki fog írni valami angol szöveget és oda rak le ahol kezdtél! Ha utána csinálsz egy új ágyat, akkor az csak akkor lesz spawnpoint(lerakóhely) ha már aludtál benne.

Te még akkor is a kedvenc F1-es pilótádnak szurkolsz, ha már nem győz?

Meg ha átmegy egy általad kedvelt csapatból másikba, illetve, ha egy futam rosszul sül el, úgy értem nagyon hátul végez. Átpártolsz?

Legjobb válasz: én még akkor is szurkoltam a kedvenc pilótámnak, amikor a pontszerzés is jó teljesítménynek számított a csapattól (Button, Honda 2007-2008). aki mindig annak szurkol, aki nyer, az nem is igazi szurkoló, csak divatmajom.

én még akkor is szurkoltam a kedvenc pilótámnak, amikor a pontszerzés is jó teljesítménynek számított a csapattól (Button, Honda 2007-2008). aki mindig annak szurkol, aki nyer, az nem is igazi szurkoló, csak divatmajom.
Mindig olyannak szurkoltam, akiben bent volt a gyõzelem. Ha sokáig nem gyõzött, annak is láttam az okát, és nem pártoltam el tõle. De több pilótának is szurkolok. Régi kedvencem Raikkonen, és mindig annak a csapatnak szurkoltam, ahol õ volt. Azóta, hogy nem volt 2 évig, Vettelnek szurkoltam a legjobban. Most mindkettõnek. És ha egyik sem gyõzne, akkor sem pártolnék el tõlük, ugyanis nem csak a pilótákon múlik. Egyébként, ha nem õk vannak az élen, akkor is van más csapatoknál is sorrendem, hogy csapaton belül kinek szorítok a gyõzelemért, ha már az én kedvenceim nincsenek ott.
Szerintem az igazi szurkoló akkor méginkább a versenyzõ mellett áll ha nem megy neki.Ez nagyon sok erõt adhat nekik.Én pl Vettelnek drukkolok és most méginkább ki kell mellette állni mint valaha. Ha nem megy úgy nem megy. Majd legközelebb, hiszen ha mi nem állunk mellettük olyankor akkor nekik hogy legyen erejük küzdeni?
Pedig én így látom.. minden nyilatkozatában Rosberget védi és Schumacher ellen beszél.. bár lehet elfogult vagyok :D Egyébként igen, ebben a Barichello-s korszakban kissé egyetértek, de azért neki is meg lett volna a lehetõsége a gyõzelemre, de kihagyta. Ez ugyanolyan eset, mint most az Alonso-Massa páros. Felipe megkapta a lehetõséget, nem élt vele. Bár lehet, hogy nem érdemes ezt a két párost összehasonlítani, azért tényleg van egy kis különbség. Lényegtelen, egyébként szerintem Rosberg és Schumacher idei teljesítménye között nincs túl nagy külünbség. Shumachernek egyszerûen nincs szerencséje, ez akadályozza Õt abban, hogy bebizonyítsa, hogy igenis, ebben a korban is tud futamokat nyerni! Én drukkolok Neki, egyszer csak lesz már egy tiszta futama. Egyébként bocsi az offért, de mit gondolsz, hosszabbít év végén vagy végleg szögre akasztja a sisakot? :S
Utolsó ne viccelj már! Ross miért nyalná Rosberg s.ggét? Rosberg a fiatalabb, ezáltal jobb is, idõmérõn pláne, nagyobb jövõt látnak benne max. Ha nem tévedek, egyenlõre Scuminak van a legmagasabb fizetése is. Félre ne értsd, én is szurkolok neki, jó lenne ha még 1-2 futamgyõzelmet bezsebelne, meg azért ez így is iszonyat nagy teljesítmény 43 évesen. De ha már nyalásnál tartunk akkor én a helyedben nem felejteném el a Schumacher - Barichello korszakot a ferkánál, pláne az általad említett 5 évben...
Nem pártolok át! Button a favorit! :)
Ja, és Alonso akkor ment a Minardihoz. :D Szóval mióta itt van én neki szurkolok.
Mióta F1-et nézek Alonsos vagyok (7 évesen találomra választottam kedvencet, és õ lett az). Amíg Alonso az F1-ben lesz, én végig neki fogok szurkolni.
A kérdező hozzászólása: Webber nagyon jó, nagyon tehetséges pilótának tartom, és hiába Vettel a kedvencem, sajnáltam 2010-ben. Õ egy olyan ember, aki tényleg nyomás alatt kissé elrontja, de kívánom neki teljes szívembõl, hogy ha nem is a Red Bullban, de legyen egy tökéletes éve.
Hát én nekem Webber marad a kedvencem, rendkívül sok hiba ellenére, rajtokat folyamatosan elrontja, de én hiszem, hogy õ sokkal jobb versenyzõ és tudom is, csak sajnos nem bírja a nyomást. Amíg kisebb csapatokban versenyzett sokkal jobban ment, nem volt olyan csapattársa aki legyõzte volna õt, egyedül most, amikor nagy a nyomás rajta... Sajnálom de remélem látunk még tõle hasonlót mint 2 éve, de akkor is ahogy egyre nagyobb volt a teher, ahogy közeledett az év vége, egyre többet hibázott! sajnálom, hogy nem õ nyert akkor jobban megérdemelte volna min Vettel...
"Vettel fantasztikus, én már a McLarent kezdem félteni tõle, mert ha õ egyszer vérszemet kap, semmi sem állítja meg." Kaphat akármilyen vérszemet, most nem olyan ütõképes a RedBull és ez a tény már önmagában elég ahhoz, hogy megállítsa és eddig meg is állította... Élrõl indulva legjobb autóval könnyû volt nyerni... idén jött a pofáraesés. Kérdésre válaszolva: Igen mindig a kedvencemnek szurkolok. Egy kivétel van Schumi, mert õt régen utáltam, de most örülnék neki, ha be tudná bizonyítani, hogy 40 felett is lehet futamot, esetleg vb-t nyerni. Sokkal nagyobb szó lenne, mint legfiatalabb világbajnoknak lenni.
2 éve Nico Rosberg-nek szurkolok. Ha átmenne másik csapathoz, akkor is neki szurkolnék. (Mondjuk annak nem örülnék ha pár éven belül egy HRT szinû csapatnál látnám) Persze szokott sületlenségeket nyilatkozni, de õ tudja ( 2006 elõtt Schumi-nak szurkoltam, és még most is örülök neki ha nyer, vagy legalább pontot szerez). Hajrá Mercedes! :)
Én csapatoknak szurkolok williams és mclaren, ha szarul mennek a dolgok, ha nem.
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, történjen bármi, a kedvencem örökké a kedvencem marad. Vettel, Raikonnen, Webber, Schumacher és Alonso. Alonso ugye a Ferrarival most nincs jó pozícióba, Raikonnen visszatért, és még lehet vb. Vettel fantasztikus, én már a McLarent kezdem félteni tõle, mert ha õ egyszer vérszemet kap, semmi sem állítja meg. Schumacher már nem a régi, sajnos. De hiszem, hogy még lesz képes egy-két gyõzelmet aratni. Mark Webbert pedig féltem, hogy 2012 végén elmegy a Red Bulltól, mert hiába nem tud olyat autózni, mint Vettel, de ott nagyon jó helye van.
Azóta szurkolok Schuminak amióta visszatért. Rajta kívül Kobayashinak és Pereznek drukkolok:)
akkor is neki szurkolok ha nem gyõz, ha egy olyan csapatba megy át amit nem szeretek akkor lehet hogy elpártolnék
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van! Én is Vettel drukker vagyok, és "foggal-körömmel" védem. :) De tudom, hogy most is rátalál majd magára, talán látunk újra egy 2010-es szezont... :P
igen akkor is akkor szedd be..én akk is ugy szedtem
igen.

Szex a 7 napos szünet alatt? Véd akkor is a fogamzás gátló?

Triodena fog.gátlót szedek, és az a kérdésem lenne, hogy a 7 napos szünet alatt lehetünk-e együtt a párommal? Ugyan olyan védettséget nyújt a tabletta a szünet alatt is?

Legjobb válasz: Nem akarlak befolyásolni,de én Harmonetet szedek 10 éve és véd akkor is amikor "szünet van"menszi elött.Szóval elivleg ezek a gyogszerek védenek akkor is,sõt majdnem biztosra veszem.Olvastam olyat ami nem véd,de annál kell szedni a 7 nap alatt is valamit 21+7.De ha a tied is normál szemes akkor szerintem védenie kell.

Nem akarlak befolyásolni, de én Harmonetet szedek 10 éve és véd akkor is amikor "szünet van"menszi elött.Szóval elivleg ezek a gyogszerek védenek akkor is, sõt majdnem biztosra veszem.Olvastam olyat ami nem véd, de annál kell szedni a 7 nap alatt is valamit 21+7.De ha a tied is normál szemes akkor szerintem védenie kell.
véd, de ez le van írva a gyógyszer betegtájékoztatójában is
1. EZ BENNE VAN a betegtájékoztatóban is, ige, véd. 2. ez kb. a 500-ik ilyen kérdés, kicsit utána kereshettél volna, mielött kiirod a kérdésedet.
Na igen. Amíg ide bepötyögted, addig a betegtájékoztatót is elolvashattad volna... Természetesen véd a 7 nap alatt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak a választ. A többinek meg az "értelmes" és lekicsinyítõ hozzászólásokat. Csak annyit tennék még a dologhoz hogy átböngésztem a fog.gátlóm betegtájékoztatóját elõtte és egy betût sem ír a 7 napos szünet alatti védelemrõl. Gyakorikérdések meg tudtommal azért van, hogy akármilyen kérdést feltehessek az adott témában.
Lehet, hogy van olyan fogamzásgátló, aminek a tájékoztatójában írják, de nagy részükben nem. Amúgy eléggé megoszlanak a vélemények. A legtöbb orvos szerint véd akkor is, más orvos szerint meg olyankor csökken a hatása.
Kérdezõ!Az én betegtájékoztatómba sincs benne ilyen rész!Sõt jó pár dolog hiányzik még.A negatív válaszokat meg sz.rd le! A lényeg hogy mivel a 7 nap alatt megjön olyankor eleve nem eshetsz teherbe (ha nem szedsz semmit akkor sem) Mivel a peteérés lezajlott...leszakadt:) és már nem tud megtermékenyülni!Igaz én a 3 (gyógyszermentes) nap alatt parázok mindig így hát míg meg nem jön olyankor inkább kerülöm a szexet vagy használunk óvszert.Biztos ami biztos alapon.
"7 nap alatt megjön olyankor eleve nem eshetsz teherbe (ha nem szedsz semmit akkor sem)" Ilyet ne mondj, mert még vmi kis csitri komolyan veszi. Menzesz alatt is teherbe lehet esni, még ha kicsi is az esélye. Nem egy nõ van, aki menstruáció alatt esett teherbe. És igen, orvost kérdeztem és õ mondta, hogy nincs olyan nap, mikor a teherbeesés esélye 0!!!

Ha az 1 órás edzésem végéhez még hozzátartozik egy kb.10-15 perces hasazás is, akkor is a has után igyam a proteint?

Vagy edzés vége után és mire felszívódik a tejsavó, arra pont végzek is a hasazással? Az első edzés után szoktam nyújtani és has után is. Vagy elég csak a has után nyújtani mindkettőre?

Legjobb válasz: Az egész edzés után igyad a proteint. Ha tömeget növelsz, akkor kell mellé gyors ch is.

Az egész edzés után igyad a proteint. Ha tömeget növelsz, akkor kell mellé gyors ch is.
A kérdező hozzászólása: Akkor jól csináltam eddig, megnyugodtam :) Kösz Montez!
Úgy van ahogy Montez mondja, ám ezt nem nehéz megállapítani: csak gondolj bele, lemegy a turmix, egy kemény hasazás és a végére visszajön:D
Én meg inkább hasazással kezdeném az edzést, mert azzal már le is van tudva a bemelegítés. Kivételek persze vannak, guggolás elõtt például nem túl szerencsés hasazni, de egy mell-, váll- vagy karedzés elõtt mehet a hasazás!
Akkor nem, hisz a baba nem kap belõle
Nem, akkor azt eszel és iszol amit eddig, terhesség és szoptatás elõtt, hisz nincs testi kapcsolatod a gyerekkel.
Szerinted??????

Giraffe hordozóba sokáig lehet 3 hónapos kisfiam nem görnyed meg? Nagyon szeret benne lenni. Meg Giraffe clubos a ba ba kocsink is és akkor is a hordozóban van, nem korai még?

Legjobb válasz: Nem lehet benne sokáig, max. 1-1,5 óráig, és azt is csak akkor, ha nagyon muszáj (hosszabb autóút)! Gondolom azért tetszik neki, mert a vízszintes fekvés unalmas... Esetleg hordozókendõ/mei tai?

Nem lehet benne sokáig, max. 1-1, 5 óráig, és azt is csak akkor, ha nagyon muszáj (hosszabb autóút)! Gondolom azért tetszik neki, mert a vízszintes fekvés unalmas... Esetleg hordozókendõ/mei tai?

Heti 1 találkozás nagyon kevés? A pasimmal heti egyszer szoktunk találkozni és akkor is a sex az elsődleges neki. szerintetek csak "arra" kellek neki? vannak nagyon meghitt pillanataink is.

Legjobb válasz: Távkapcsolat vagy mi miatt találkoztok csak egyszer? Ha ez felmerül benned, akkor nincs teljes bizalmad felé, ami alap kellene, hogy legyen.

Távkapcsolat vagy mi miatt találkoztok csak egyszer? Ha ez felmerül benned, akkor nincs teljes bizalmad felé, ami alap kellene, hogy legyen.
1. mi a kérdés? 2. ha vannak meghitt pillanatok is --->1. 3. egyébként te nem élvezed a szexet? mert ha igen akkor ->1
lássuk csak... :) heti 1x találkoztok de heti 1x találkozni is akar, ergo ha csak szexre kellenél nem találkozna veled nem lenne veled mivel hetente 1x találkoztok abba mindennek bele kell férnie és akinek van párja és egészségesek azoknál azt mondom hogy minumu heti 1x szexeljenek is! mondjuk hagyjátok nap végére a szexet, elõtte beszélgettek kirándultok stb stb..
Az már régen rossz, ha nem barátod van hanem pasid.

Fiúk! Lekekszetek akkor is a csajotokkal ha már nem szeretitek õt?

A lényeg csak egy jó dugás?

Legjobb válasz: Lekekszeltek fiúk?:DD

Lekekszeltek fiúk?:DD
ha nem szeretitek, akkor már nem a csajotok, nem ?!
kettesnél a pont ám :)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem még együtt vagytok de nem szereted már.
Persze. Hiszen férfiak vagyunk. 2: Nem, attól még lehet a barátnõm, amíg nem találok valaki mást. Vagy most éppen nem is akarok és úgy kényelmes, hogy van kit dugni és nem akarok mást keresni.
Ja
Ha nem szeretem, nem a csajom. Kész. Ha dugni akarok, összeszedek valami parti-hercegnõcskét. Egy biztos lyukért kár elbszni egy olyan ember életének egy szakaszát, akivel akár éveket is eltöltöttem. Nekem az, hogy kúrogatok valakit, nem párkapcsolat, max. barátság extrákkal.
Persze, hogy lefekszünk amíg együtt vagyunk. Akár szeretjük, akár nem.
hamar nem szeretem, akkor mar nem vagyunk egy par, szoval nem... 28/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!