Találatok a következő kifejezésre: Akkor ha ugyan de nem (602 db)

Van egy lány, aki tetszik ugyan, de nem jönnék vele össze. De ha látom mással beszélgetni, randizni rettentően féltékeny vagyok. Miért van ez?

Legjobb válasz: Hát ez nagyon jó kérdés.. :D Ha ti sem tudjátok mit akartok, tõlünk hogy várjátok el :) Amúgy lehet mégiscsak tetszik neked, csak valamiért nem akarod beismerni magadnak

Hát ez nagyon jó kérdés.. :D Ha ti sem tudjátok mit akartok, tõlünk hogy várjátok el :) Amúgy lehet mégiscsak tetszik neked, csak valamiért nem akarod beismerni magadnak
Birtoklási vágy.
A kérdező hozzászólása: Amúúgy tetszik nekem, de ezt írtam is csak talán mégsem úgy :D
Ez azért van mert önzö vagy, és ez nagyon messze vagy a "Like a Sir" kategóriától, úgyhogy hagyjad abba.
Mikor kicsi voltál, mindig az a játék kellett, amivel más játszott, viszont amikor végre megkaptad, egyszerûen eldobtad... :D Szórakozz a csajokkal! Tarts meg minden extõl valami emléket, amirõl tudod, hogy õ "megvolt", a TIÉD volt... Viszont NE menj vissza egyikhez sem, mert meg fogod bánni! Feleségnek pedig valaki olyat válassz, aki inkább a barátod, mintsem egy jó nõ, akit akarsz! Ha nem így teszel, elcseszett egy életed lessz! :D Sok szerencsét!

Tényleg a pasik képtelenek szakítani? Olyan nagy kérés, hogy ha úgy érzi nem megy tovább akkor kimondja? De még rábólintani sem tud ha felhozom ezt az opciót. Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Ezzel én is így vok, igen nehéz azt mondani!!! Én úgy vagyok vele, hogy van barátnõm és jó nekem, de hát nõk... mindegy...

Ezzel én is így vok, igen nehéz azt mondani!!! Én úgy vagyok vele, hogy van barátnõm és jó nekem, de hát nõk... mindegy...
Ezen most meglepõdtem. Azt hittem, hogy a pasik "szeretnek" szakítani, mert gyorsan elintézik azt kész. De ha nem mondja el, akkor minek kínozná magát, ha neki sem jó? :O Nemértem...
én se tudok szakítani a bnõmmel... még egyszer nem tettem meg, mindenkit elfogadtam, persze ha volt vmi gond azt megbeszéltem vele, de én kimondani nem tudom :S
Azt hiszem átérzem a helyzetedet. Velem is elég "fura" a pasim, amikor meg mondom neki, hogy "Figyelj nem kötelezõ ez az egész" akkor egybõl az a válasz, hogy "Tudom, hogy nem az, de miért mondod ezt?" Szóval nálunk is kb. ez van:S Én abban bízom, hogy ha nem akarná ezt az egészet, akkor megmondaná, mert õ sem gyerek már... Talán azért nem bólint rá neked sem, mert nem akarja, hogy vége legyen. Nem??
A kérdésedre egyszerû a válasz Gyávák! Azért nem mond semmit mert fél hogy ha elhagy egyedül marad és így inkább kitér a válasz elõl míg nem talál valakit akivel potolhat és ha talál akkor is úgy intézi te mond ki a "vége" szót nehogy õk legyenek a szemetek mert elhagynak.
Hány évesek vagytok? Lehet arra vár, hogy te zárd le, mert õ nem akar megbántani.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért nem mond se igent, se nemet. Szó szerint ha kérdezek hallgat. Majd valami egész másról kezd beszélni.
szerintem ez nem nemektõl függ, nekem több olyan csajom volt eddig akik nem merték megmondani hogy legyen vége...
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem értem, olyan, mintha szakítani akarna, minden jel erre mutat. De nem teszi meg. Rákérdezek, nem mond semmit. Kimondom helyette, rábólinthatna, azt sem teszi meg. Marad a nagy büdös semmi, mint válasz. Én meg nem tudom értelmezni. És nem egy kamaszsrácról van szó ráadásul.
A kérdező hozzászólása: Én 29, õ 50. A történet bonyult, a lényeg, hogy választás elõtt áll(t), de még nem tudja hogy döntsön?! Gyötrõdik, én is, én már "felajánlottam" neki, hogy menjünk szét, de mondom erre se képes rábólintani. Én meg nem értem...

Vki világosítson fel, én úgy tudom hogy az angolkáknak 14 (2 évad) letölthető része van (ha nem így lenne akkor javítsatok ki), de nem tudom hogy honnan lehetne letölteni mert csak fizetős oldalak vannak az ingyenes rész meg nagyon lassú?

Legjobb válasz: Magyarul vagy angolul? Az egész (UK) sorozat 3 évad: 1. évad 8 rész 2. évad 10 rész 3. évad: 9 rész Ezenkivül van még egy amerikai Little Britain sorozat, de az ugy tûnik, elég gyorsan meghalt: összesen 6 rész Ha a kérdésed a magyar részek letöltésére vonatkozott, abban sajna nem tudok segiteni

Magyarul vagy angolul? Az egész (UK) sorozat 3 évad: 1. évad 8 rész 2. évad 10 rész 3. évad: 9 rész Ezenkivül van még egy amerikai Little Britain sorozat, de az ugy tûnik, elég gyorsan meghalt: összesen 6 rész Ha a kérdésed a magyar részek letöltésére vonatkozott, abban sajna nem tudok segiteni
A kérdező hozzászólása: A magyar szinkronosra vonatkozott a kérdés, de köszönöm szépen a választ. Eddig 14-et levadásztam.
Bocsi, hogy kérdezek, de honnan szerezted meg az elsõ 2 évadot?Én is csak fizetõs vagy torrent oldalt találok, de oda lehetetlen bekerülni!Nekem, mondjuk jobb lenne a torrent, mert a Modz...letöltõ füle folyton kilép!!!

Ha barátnőmmel lefekszek és úgy hogy a nemiszervem kicsit spermás akkor lehet terhes? De nem élvezek el benne, sokak szerint lehet terhes, de eddig akárhányszor csináltuk, sosem volt az, akkor most mégis mi van? Mégse lesz ilyenkor az ember terhes?

Legjobb válasz: Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.

Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.
Az van aranyapám, hogy marha nagy szerencsétek volt... Lehet terhes így is. De nyugodtan próbálkozzatok, játszatok a tûzzel amíg leég a ház. (értsd, az asszony tényleg 'megbabásodik'...)
Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)
Mázlitok van. Lehet h a spermáddal van a baj v õ nem túl termékeny. Csak így tovább. Egyszer csak összejön
"Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)" nem tudom mennyire vagy tisztában a férfi nemiszerv mûködésével de a magömlés elõtt is szokott ondó szivárogni az ember farkából... aztán az is elõfordul h egy este 15 dug az ember egész reggelig xD ilyenkor elõfordul... amúgy én is így csinálom mindig lehet én is magtalan vagyok : D

Mi van akkor, ha az orvosok nem engedik, hogy úgy szüljek, ahogy akarok, de én mégis engedelmeskedek nekik?

Legjobb válasz: Akkor végül úgy szülsz ahogy õk akarják. Nem értelek, most mit szeretnél?

Akkor végül úgy szülsz ahogy õk akarják. Nem értelek, most mit szeretnél?
A Szt.István kórház is ilyen.
A másodikat a Szent Imrében szültem, és ott hagynak úgy vajúdni, ahogy szeretnél. Még akkor is hagytak állni, guggolni, mikor rajtam volt az NST. Az elsõ szülésnél az NST-re hivatkozva nem engedtek fél napig felkelni az ágyról - rémálom volt.
Csak megsúgom neked, hogy valószínûleg olyan pokolian fog fájni, hogy bármit hajlandó leszel megtenni az orvosoknak, csak múljon el a fájdalom. Nem azon fogsz agyalni, hogy éppen állva vagy négykézláb akarsz lenni.
Akkor úgy fogsz szülni, ahogy õk akarják...?:)
Teljesen igazad van, hogy Te szeretnél választani. Akkor én az otthonszülést ajánlom, mert akkor biztosan nem parancsol Rád senki. (én négykézláb szültem, az volt a legkényelmesebb, úgy fájt a legkevésbé) Egyébként pedig úgy hallottam, a Szent Imre Kórház elég alternatív ilyen szempontból, ha a kórháznál maradsz - a többi még mindig erõlteti a hanyattfekvést, ami a lehetõ legrosszabb póz...
A kérdező hozzászólása: Ahogy nekem kényelmes... én választhassam meg a pozíciót...
Hogyhogy? Milyen szülést szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam a végét... mégis=mégsem
Van még kórház, ahol nem engedik? Vagy nagyon naiv vagyok? Nyilván fejen állni nem fognak hagyni, de én nem ismerek olyat, akit nem hagytak olyan pózban szülni, ahogy szeretett volna.
En volt amit megtagadtam szules kozben. Volt aki hulyenek nezett, de volt aki kapcsolt egybol es mas megoldast keresett.
Én úgy olvastam hogy kb. 9 hónaposan ülnek már stabilan. Szóval a kisfiad pont idõben van:) ))
Én is így csináltam le a földre ücsõrgött kúszott majd elkezdett hisztizni mert nem vettem tolatott a kezével és felült! 8 hónapos

Ha szeretkezunk egy ejjszaka a bnommel tobbszor ovszer nelkul, es en beleelvezek, es o masnap vesz be 72oras fogamzasgatlos tablettat, akkor nem lehet terhes ugye? De nem csak egyszer szeretkznenk.

Legjobb válasz: Akkor nem de sûrün ne jàtszàtok el mert àrtalmas lehet , meddõséget is okozhat egy idõ utàn...miért nem védekeztek inkàbb?

Akkor nem de sûrün ne jàtszàtok el mert àrtalmas lehet , meddõséget is okozhat egy idõ utàn...miért nem védekeztek inkàbb?
72 órás tablettát csakis orvos írhat föl, mivel vény nélkül nem fogják kiadni a gyógyszertárba. Ha meg gumi nélkül akartok szexelni, menjetek dokihoz és fel kell íratni fogamzásgátló tablettát.
jesszus, és ilyenek már szexelnek -.-" Ennél még a kis 13 éves uncsitesóm is érettebb és kultúráltabb, mint ez a féreg itt
A 72 órás tabletta VÉNYKÖTELES, csakis orvos írhatja fel. Ennyi ésszel inkább ne is dugjatok, ezeket a géneket nem érdemes továbbadni.
De lehet terhes. A 72-órás tabletta koránt sem 100%-os, ráadásul igen sok mellékhatása lehet. Csak végszükség esetére való. Ti meg igazi idióták vagytok, inkább megpróbálhatnátok elkerülni a szaporodást...
nem úgy van az, hogy bemész a boltba és veszel egy 72 órásit... dokihoz kell menni, aki megvizsgál, szülõkkel együtt.... és õ írja fel a tablettát. ha beleélveztél akkor nagyon sok eszed lehet... ratulálok ifjú apuka
ha szexeltetek, a méhét ököllek jó erõssen üssed meg 3x (ez fontos) . ez is jó fogamzásgátló módszer!. HATÁSOS!
A kérdező hozzászólása: meg nem elveztem bele. csak ki szeretnenk probalni...es amugy nem kell menni dokihoz 72oras tablettaert. tudtommal az csak egy fajta van es lehet kapni gyogyszertarba...
Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen beleélvezni akkor menjen el dokihoz írasson fogamzásgátlót. Egy hónapig után már lehet vele szeretkezni és az jóval biztonságosabb minden értelemben mint a 72 órás tabi (ráadásul az fogamzásgátló, míg a 72 órás tabletta gyakorlatilag vetélést okozó gyógyszer)
1. A tabletta nem 100%-os, csak kb. 86, így igen is teherbe eshet. 2. Magyarországon igen is vényköteles, orvosi recept nélkül nem adják ki. 3. Kb. 6000 forintba kerül 4. Baromi nagy hormonadag, ami szépen szétk.hatja egy nõ/lány ciklusát. Javaslom az óvszert, ha már mindenképp szexelni akartok. Gondolom 15-nél nem vagy több.
*alhasi fájdalmaim
Mert hulyeséget kérdeztél. A 72 órás tabletta a végso megoldás, csak akkor használjátok ha tényleg baleset torténik. Ez egy baromi nagy hormon-loket a barátnod szervezetének. Én egyszer vettem be, 1 hónapig alsi fájdalmaim voltak, és minimum fél évig nem is állt helyre a menzeszem. Ne csináljátok így, még ha reggel be is veszi akkor sem 100% hogy nem lesz terhes. Húzzál gumit.
A kérdező hozzászólása: komolyan mondom toletek hanyingerem van.probalok kerdezni valamit, erre a tarsasag nagyresze jon itt ilyen olyan dumaval...hat koszi a segitseget, rendesek vagytok es elegge hulyek, tisztelet a kivetel.
Csak doki írhatja fel... Kár ide mást írni, hányinger...
Akkor nem lehet terhes szerintem.
Te jó ég...
A kérdező hozzászólása: koszike az etelmes valaszokat
XMS-el vagy iStyle-val vedd fel a kapcsolatot.

Miert van az, hogy ha egy lanyal kedves vagy es bokolsz nem erdekled de ha ugy teszel nem erdekled akkor mar kellesz neki?

Legjobb válasz: Mindenkinek azt kell amit nem kaphat meg. Így mûködünk ez van és el kell fogadni aztán alkalmazkodni.

Mindenkinek azt kell amit nem kaphat meg. Így mûködünk ez van és el kell fogadni aztán alkalmazkodni.
Hát ez szerintem kb úgy van, mint a pasiknál. A pasik is az elérhetetlenebbekre buknak, akikre vadászhatnak. A lányok se szeretik, ha valaki nagyon megy utánuk. Ez ilyen macska-egér játék.....Aztán hogy a vége mi, az már kettõjükön múlik.
Ez baromság. Már unalmas kicsit a fiúk nyávogása, hogy a mai lányok ilyenek meg olyanok. Egy férfi legyen férfi, magabiztos és önálló. Azzal nincs semmi baj, ha kedves vagy, bókolhatsz is néha, de ne vidd túlzásba. Most képzelj el fordított helyzetben egy lányt, aki állandóan kedves veled, mindig megdicsér, minden nap írogat, mindent megtesz, amit kérsz... Õszintén, nem tartanád unalmasnak ? Legyen benned egy kis büszkeség is.
nem tartanám unalmasnak sõt rohadtul tetszene
Utolsóhoz is hozzászólva...igaz...mindenki máshogy áll hozzá az ilyen dolgokhoz. Van olyan csaj, akit idegesít, mert nem ilyen érzelgõs. DE van aki meg szereti.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!