Találatok a következő kifejezésre: Akkor ha ugyan (5678 db)

Nemár akkor ha úgy úgy döntök, hogy én most kint akarok élni egy ideig vagy munkát vállalni, akkor nem is fogadnak szívesen a britek, és a törvény is szigorúbb lesz? Akkor munkát is nehezebb lesz találni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: ha nem vagy romániai magyar, nem érint. ha nem anglia, németország.

ha nem vagy romániai magyar, nem érint. ha nem anglia, németország.

Ha egy fiu beáll a szoliba, akkor a kukija is le tud égni? És mi van akkor, ha ugy áll, hogy a fitymája hátra van huzva?

Legjobb válasz: Le tud égni persze...már az oldalon is volt kérdés hogy leégett neki és szex jött kilátásba mit tegyen...amúgy ki áll be úgy szoliba hogy még a makkját is meg akarja napoztatni???

Le tud égni persze...már az oldalon is volt kérdés hogy leégett neki és szex jött kilátásba mit tegyen...amúgy ki áll be úgy szoliba hogy még a makkját is meg akarja napoztatni???
és mi a helyzet a körülmetélt péniszû férfiakkal? õk hogy szoliznak? nem lesz bajuk tõle?
Van ismerõsöm, akinek volt, kivette, neki egy picit látni a heget, de nem feltûnõ.
Úgy dönts h jó legyen. Most minek 3évre beszúratni ha utána direkt kiveszed. Ha tolerálja a munkahelyed miért knée kivenned. 1 kis kõ olyanszinten nem zavaró h arról is elfelejtkezel h ottvan. A másik részére válaszolva pedig ha nemvagy elég fehérbõrû akk kis heg marad ott, akinek fehér a bõre csak sima lyuk marad ott tudtommal.
rokonomnak kb olyan mintha lenne ott egy mitesszere de nekem fel se tûnt amíg nem mondta:D
ha olyan helyen csinálod, bekékülhet.(elég durván is)
naa én megcsináltattam, kivettem amikor meg voltam fázva, de beforrt úgy, h sötétebb lett a bõröm azon a részen. azóta újra átfúrattam, h takarjon. azóta hozzám nõtt, szeretem.
nyugi beforr a lyuk nekem is orrpircingem van és sokat szenvedtem vele mert már kb.4éve megvan és kétszer is ki kellett lyukasztani mert este kiesett és reggelre befort
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat :)

Lenne egy olyan kérdésem, h mi van akkor, ha úgy érzem folyamatosan pisilnem kell, tényleg, percenként! Folyamatosan érzem, és csíp, ha jön, meg alapban is. Mi lehet ez? Komoly? Vagy csak valami kellemetlen fertőzés?

Segítsetek...volt már valaki hasonló helyzetben? És hogy oldotta meg? Nagyon kellemetlen..

Legjobb válasz: Húgyúti fertõzésre utal a tünet. De az is lehet, hogy nem iszol elegendõ folyadékot ebben a melegben. Nálam hasonló tünetek voltak, mikor egy áruházban dolgoztam és nem lehetett vizet bevinnünk magunkkal az eladótérbe. Igyál sok folyadékot (szigorúan cukormenteset), ha nem javulna 2 napon belül, akkor orvoshoz fordulj!

Húgyúti fertõzésre utal a tünet. De az is lehet, hogy nem iszol elegendõ folyadékot ebben a melegben. Nálam hasonló tünetek voltak, mikor egy áruházban dolgoztam és nem lehetett vizet bevinnünk magunkkal az eladótérbe. Igyál sok folyadékot (szigorúan cukormenteset), ha nem javulna 2 napon belül, akkor orvoshoz fordulj!
Próbálj meg sokat inni tényleg, sok mentes vizet vagy rendes teát, de ihatsz gyógyteát is, cickafark jó ilyenkor azt hiszem. Ha szerencséd van ki tudod pisilni a bacit, de ha sok folyadékra nem enyhül, akkor menj el urológiára, mert ez bizony hólyaghurutnak tûnik. Semmi extra, pisilni kell egy üvegbe, azt ott gyorsteszttel megnézik, többnyire genny és vér tud lenni egy gyulladt pisiben, a gyulladás mértékétõl függõen adnak rá antibiotikumot. (Ami szépen gombásíthatja a hüvelyt, szóval okozhat máshol problémát, de legalább a pisi nem szokott csípni utána)

Miért van az, hogyha pisilnem kell, akkor ha úgy mozgok, mintha dugnék egy csajt, jobb lesz, és ideiglenesen nem kell pisilnem?

Legjobb válasz: Hát ez nem véletlen van .A természet úgy rendezte a dolgokat,hogy sexnél,illetve ilyen irányú szexuális ingerek hatására ne lehessen pisilni .Hisz sexnél,egy csepp vizelet sem kerülhet a hüvelybe.

Hát ez nem véletlen van .A természet úgy rendezte a dolgokat, hogy sexnél, illetve ilyen irányú szexuális ingerek hatására ne lehessen pisilni .Hisz sexnél, egy csepp vizelet sem kerülhet a hüvelybe.

Van itt olyan? Aki ha úgy ünnepelnénk a halloweent mint amerikába hogy szinte úgy várná mint pl a karácsonyt

Legjobb válasz: Nem. Magyarországon ne ünnepeljünk amerikai ünnepeket. Még a mi ünnepeinket sem ünnepeljük tisztességesen.

Nem. Magyarországon ne ünnepeljünk amerikai ünnepeket. Még a mi ünnepeinket sem ünnepeljük tisztességesen.
Kedves válaszolók! Nekem az a véleményem hogy el vagyunk zárkózva. Fogalmam sincs miért halott gyalázás egy kis játék ami leginkább a kisgyerekek öröme. Azt sem értem miért lettünk hirtelen keresztény ország. Vannak keresztény emberek, közösségek ezt megbecsülöm, de speciál mára az emberek 50% nem vallásos (én sem). ne állíts csak a magad nevében szabályokat. ne akarj egy egész országot korlátozni. a Haloween jó móka. egyszer még régebben egy gyerek-haloween bulin, fekete macskának öltözve (hol itt a halottgyalázás) barátaim körében becsengettünk az utca összes házában. össz egy kindercsokit kaptunk. mert az emberek elzárkóznak. nem azt mondom hogy kötelezõvé téve hirdessük ki mint új ünnepet, de fel nem foghatom miért kell itt lekicsinylõen köpködni más országok játékaira ünnepeire.
Én is nagyon örülnék neki! :) Egyébként pedig október 31-én nincs halottak napja. November 1-jén mindenszentek, 2-án pedig halottak napja van. Én tényleg örülnék neki, ha mi is ünnepelnénk, mert ezzel az ünneppel is azokra gondolunk akik már nem lehetnek közöttünk... A tökfaragás pedig hatalmas buli! :D
Jók az amcsi ünnepek sokkal jobbak mint a tanyasi magyarok kis komcsi utóízzel inkább sok amerikai mint az a kevés de "szar" magyar.....
Wáááááá*-*!! De jó is lenne! Járkálni este a sötét és félelmetes utcákon, bekopogtatni másokhoz, csokit vagy cukrot kérni*-*!! Nagyon imádnám, bár így is mindig feldíszítem a lakást hozzá!:)
Most komolyan ! Mit kell szórakozni ilyen agyatlan kérdésekkel?
ó ó één 6 éve folyamatosan üneplem a halloweENT >.< 11 /L VOK
Mi mindig tartunk bulit :) szerintem nagyon poenos es amugy is nem vagyunk teljesen magyarok ezert nem is bun :D
Norbbikának igaza van :) A magyar ünnepek 90%-a hülyeség.... Például vegyük a halloweent tök jóh tartassz 1 kisbulit hülyén kinézõ jelmezes emberekkel :D és elütitek az idõt. És amugy mi is szoktuk ünnepelni. :) Ha nem is mindig akkor 1 párszor. Tök jóh...
A családom nagyon is erre nevelt, nem gyerekek vagyunk mi mindannyian várjuk a halloweent a szüleim is. Igaz én kicsit kinõttem bár kit izgat hogy panelházban lakok az unokatestvéreimet és az öcsikémmel szivesen elmegyek cukorkázni..Egy fekete esõkabát és kész a jelmezem, és anyumé is.:)
Igen, én most így ugyanúgy várom. Attól, hogy más nem ünnepli, én még megtehetem. ;)
Én úgy ünneplem ahogy amerikába és ez eredetileg kelta ünnep és az írek vitték amerikába szóval nem is értem a sok embert aki az amerikaiakat szidja miatta.
A farsang is jelmezes mondjuk, de a halloween-nak meg van a hangulata, és bár nem magyar ünnep, de szerintem lehetne itt is tartani. Nem mondom, hogy nyilvánítsuk ünneppé, mert az felesleges. Mivel nem a Halottak Napján van (mint ahogyan hivatkoznak erre az ellenesek) így semmi kivetni valót nem találok benne, és a kisgyerekeknek, meg a fiataloknak szerintem igen jó szórakozás lenne, egy kis dekoráció, jelmezek, jó játékok.
Hát én adtam egy felfele mutató kezet mindenkinek aki szeretné az ünnepet, és mindenkinek egy nem hasznost aki szarozza ezt az igen méltányos szokást!
A kérdező hozzászólása: 13-as igazad van
Rém unalmas a saját kultúránk? Tudod ha valaki hozzám be merne csöngetni halottak napján azzal, hogy õ egy zombi és adjak neki csokit 100% hogy a 2 kutyát ráereszteném. Egyáltalán nem a vallás körül forog az egész életünk, ahogy te fogalmaztál, ez abból is látszik, hogy le van szarva minden ünnep, többek között a karácsony is. Egyre több magyar gyerek fogalomzavarban szenved, azt hiszik, hogy karácsonykor a santa claus jön hozzánk. Pedig nagyon nem. Így veszíti el minden egyes ünnepnap a jelentõsségét. Mert majmolunk más kultúrákat. Aztán majd csodálkozunk, ha 50 év múlva télapók meg télanyók hozzák a gyerekeknek az ajándékot, hogy teljesen elfogadott lesz függetlenség napját ünnepeli és pulykát zabálni hálaadáskor. Tudod az ilyen emberek inkább menjenek is az országból, akik megbecsülni nem, csak ajnározni tudják azt.
Minek amerikai ünnepet itt megtartani? Sosem értettem az ilyeneket...
Én én!!! :D Nekem még így is a kedvenc ünnepem, hogy nincs akkora kúltusza mint Amerikában. Én azért minden okt.31.ére szépen feldíszítem a lakást Halloween-re és tököt is faragok :D
ÉN NEM !
énnnnn
ÉÉÉÉÉÉN TUTTIIII!!! Be lehetne öltzni és kopogtaatni :D :D :D Csokit vagy csííííííny :P
jaj, én nagyon szeretném! Nem értem, mi a baj azzal, ha az ember nyit a világ felé és más ünnepeket, kultúrákat is megismer. Attól még nem fog Magyarország eltûnni a süllyesztõben, hogy átveszünk pár dolgot más országtól. Sõt, annál színesebbek leszünk.
egyetértek az elõttem válaszolóval. szerintem is nagyon jó dolog más ünnepeket is megismerni :) sõt a halloween-t mindig is nagyon szerettem volna úgy ünnepelni, mint amerikában, édességgyûjtéssel és ijesztõ dekorációkkal, meg persze tökökkel. :D :) imádom <3
Most komolyan: miért fáj egy-két magyarkodó egyénnek az, ha az ember kíváncsi más kultúrákra? Attól nem leszünk jobbak, hogy bezárkózunk! Mindig ez a "hülye amcsi szokásozás" megy. De nekem felfoghatatlan, hogy mi a baj vele. Egyszerûen engem untatnak a béna magyar ünnepek és örülnék a Halloweennak.
Te milyen "magyarkodó egyénekrõl" beszélsz? A halottak napja eszetekbe se jut? Igen most hú de nagyon menõ lett zombisat meg vámpírosat játszani, de fogadni mernék, hogy 5 év múlva már ez is el lesz felejtve. Minek nyissunk mi más kultúrák felé? Van nekünk saját kultúránk. Ünnepeljék nyugodtan Amerikában, gyalázzák a saját halottaikat, de egy keresztény országban szerintem ez elfogadhatatlan. És ha te így nyilatkozol más emberek véleményérõl, hogy "a magyarkodó egyének" miatt nem lehet, akkor ne várd el azt, hogy más tiszteletben fogja tartani a tiédet.
"Minek nyissunk mi más kultúrák felé? Van nekünk saját kultúránk. Ünnepeljék nyugodtan Amerikában, gyalázzák a saját halottaikat, de egy keresztény országban szerintem ez elfogadhatatlan." Tudom, le leszek pontozva, de leírom a véleményemet. Azért nyissunk más kultúrák felé, mert azáltal leszünk színesebbek. Tessék elfogadni, hogy nem ezer évvel ezelõtt élünk, hanem a 21. században. Minek tíz körömmel kapaszkodni a múltba? Különben egyáltalán nem a halottgyalázásról szól az ünnep és engem nem érdekel, hogy keresztény, vagy nem keresztény ország – ne forogjon már az egész életünk a vallás körül. És szerintem a saját kultúránk rém unalmas. Inkább csokiért mennék, mint a temetõbe. És el is fogok menni ebbõl az országból.
Emberek!Értsétek már meg, NEM AMERIKAI ÜNNEP, ÉS NEM HALOTTAK NAPJA HELYETTESÍTÉSÉRE TALÁLTÁK KI!Ez egy kelta, angolszász, és keresztény ünnep!Igen barátocskáim(bocsánat hogy így nevezem a lusta részét, akik nem képesek egy rövidke szót beírni gugliba)ezt az ünnepet a pápaság alakította a mai formájába.És az angolszász alatt Angliát értem.Nem csak Amerikában ünneplik, hanem Európa nagy részén!Még a Prériken is(magyarul Északon). Ha valamihez hozzá akartok szólni, akkor legyetek jártasak a témában!Mellesleg, én várom a Halloweent.Aki nem tervezett akkorra semmilyen programot, és várja mindenszentek elõestéjét, annak ajánlom a Vörösmarty téri halloween partit.

Mi van akkor ha ugy érzem hogy csak egy baba mentheti meg a házasságomat? Minden elveszett vagy van még remény?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy gyerek megmenthet egy házasságot mint ahogyan egy házasság sem egy kapcsolatot. Azt is vedd figyelembe, hogy egy férfiank idõ kell ahhoz, hogy beleszeresen a gyerekbe, és a 9 hónap, ami addig eltelik nem feltétlenül harmóniában fog telni. Ugyanakkor merül fel bennem egy kérdés, ha a házasság romokban hever, akkor hogy jön össze a gyerek, mert az ismereteim szerint ahhoz azért kell koprodukció férfi-nõ között? Én azt mondanám, inkább beszéljétek meg a gondokat, és ha minden rendben, jöhet a gyerek. Ez olyan felfogás, mint a romáknál, ahol a gyerek a megélhetés eszköze. Mégiscsak egy élet létrehozásáról van szó.

Nem hiszem, hogy egy gyerek megmenthet egy házasságot mint ahogyan egy házasság sem egy kapcsolatot. Azt is vedd figyelembe, hogy egy férfiank idõ kell ahhoz, hogy beleszeresen a gyerekbe, és a 9 hónap, ami addig eltelik nem feltétlenül harmóniában fog telni. Ugyanakkor merül fel bennem egy kérdés, ha a házasság romokban hever, akkor hogy jön össze a gyerek, mert az ismereteim szerint ahhoz azért kell koprodukció férfi-nõ között? Én azt mondanám, inkább beszéljétek meg a gondokat, és ha minden rendben, jöhet a gyerek. Ez olyan felfogás, mint a romáknál, ahol a gyerek a megélhetés eszköze. Mégiscsak egy élet létrehozásáról van szó.
Semmiképp ne vállalj gyereket. Szegény pici baba nem tud hõst játszani. Én is ezért születtem meg.
Nem szép a gyerekkel szemben, ha nem azért születik, mert akarják, hanem eszközként egy haldokló házasság fenntartásához. Általában nem lehet ezt a célt elérni e módon. Sokszor a férfi, ha már nem kötõdik a (volt) feleségéhez, a gyerekéhez sem fog - velem sem törõdött apám. Ez alapján nem hiszem, hogy egy férfi tekintettel lenne a gyerekre, ha a házaság fenntartásáról van szó. Persze kivételek lehetnek, de mielõtt teherbe ejteted magad, gyõzõdj meg a hozzállásáról. (Az elõzõ válaszadónak: azért a gyerekcsináláshoz szükséges tevékenységet elõfordul, hogy olyanok is folytatják, akik közt nem felhõtlen minden.) Hogy minden elveszett-e, erre akkor lehetne megpróbálni válaszolni, ha tudnánk, miért került ilyen helyzetbe a házasság. Szerintem elõbb a problémát kell megbeszélni, rendbehozni a kapcsolatot, és utána jöjjön a baba.
99%, hogy egy baba nem fog megjavítani egy rossz házasságot. De rontani tud rajta.
Szia.Kérj segitséget, Jehova Tanuitól õk szívesen segitenek bibliából, hogy helyre tud hozni a házasságodat.nincs minden elveszve.Jehova Tanui királyság termében ott megtalálod õket.ingyen amikor neked a legjobb idõpontba. segitenek.remélem minden rendbe fog jönni.

Gyedről elmennék dolgozni a lejárta előtt, akkor ha úgy alakul visszamehetnék esetleg?

Még bőven van időm a gyed lejártáig, de most van lehetőségem visszamenni.(most vagy soha) Attól tartok, (bár valószínű nem így lesz, de szeretnék mindenre felkészülni)esetleg átverés és visszahívnak, majd kirúgnak, mert akkor már nem leszek védett. Ezután újra visszamehetek gyedre?Vagy ha egyszer lemondtam, akkor vége, ha akarok esetleg gyesre mehetek?Vagy oda se?

Legjobb válasz: A kicsi 2. éves koráig mehetsz gyed-re utána gyes-re. Ha visszamész esetleg kirúgnak akkor munkanélküli hónap alatt simán igényheted megint a gyed-et.

A kicsi 2. éves koráig mehetsz gyed-re utána gyes-re. Ha visszamész esetleg kirúgnak akkor munkanélküli hónap alatt simán igényheted megint a gyed-et.

Csajok, nektek is van tokátok, ha lehajtjátok a fejeteket? Nem ilyen lógós, csak akkor ha úgy hajtom le a fejem. Pasik, nagyon zavar ez titeket?

Nem ez a durva féle, csak már azért ez is zavaró..én tornázok rá meg minden, próbálok fogyni(pedig nem vagyok egyáltalán dagi) de eddig nem sok változás történt.

Legjobb válasz: Szerintem tom mire gondolsz... nekem azt mindta az orvos aki suliban szokott lenni , h el fog tûnni 18 évesen már biztos

Szerintem tom mire gondolsz... nekem azt mindta az orvos aki suliban szokott lenni , h el fog tûnni 18 évesen már biztos
Attól függ hova hajtod a fejed! XD Viccet félre téve ha valakinek tetszel, nem fogja zavarni.

Ha középsuliban nem tanulok emelt szinten biológiát, akkor ha úgy alakulna hogy orvosira szeretnék menni, lenne rá esélyem?

Legjobb válasz: Elvégezni vagy bejutni? A bejutáshoz nem árt, ha emelt szinten tanulod, mert már kötelezõ az emelt szintû biosz érettségi, viszont az elvégzéséhez teljesen mindegy, bátran kimondom, ha valakinek sosem tanítanának bioszt se általánosban se középiskolában, az sem indulna semmilyen hátránnyal.

Elvégezni vagy bejutni? A bejutáshoz nem árt, ha emelt szinten tanulod, mert már kötelezõ az emelt szintû biosz érettségi, viszont az elvégzéséhez teljesen mindegy, bátran kimondom, ha valakinek sosem tanítanának bioszt se általánosban se középiskolában, az sem indulna semmilyen hátránnyal.
A kérdező hozzászólása: akkor kilõve az orvosi :D
"bátran kimondom, ha valakinek sosem tanítanának bioszt se általánosban se középiskolában, az sem indulna semmilyen hátránnyal." Akkor bátran állítasz hülyeséget. Igenis kellenek azok a középsulis alapok, fõleg a sejtbiosz, és az élettani alapok, amik már gimiben is ott vannak. Kedves kérdezõ orvosira emelt biosz és emelt kémia/fizika érettségi kell. Viszont lenne esélyed így is bekerülni, kemény tanulással valami normális tankönyvbõl, esetleg magántanár segítségével.
Tényleg, annak az 5-6 sejtalkotónak, amit kb csak megemlít a középsulis könyv, tényleg sok hasznát veheted :D Max ismerõsen fog csengeni a neve. Mondjmár csak 1 dolgot, amit középiskolásként tanultál meg, egyetemen pedig nem 5-10 perc alatt kell megtanulni. De legyen 20, az arányokon nem változtat. Ha neked ez nagy elõny, akkor sajnállak :D
Egy csomó dolgot azért tart 5-10 percbe megtanulni elsõ két évben, mert gimnáziumban normális alapokat adtak hozzá.
Szerintem itt most elbeszéltünk egymás mellett. Persze, kapsz alapot gimiben a gondolkodáshoz, tanuláshatékonysághoz, de nem nyilván nem biosz órán. Az 5-10 percet alapvetõen pedig az anyag mennyiségére értettem. Amilyen részletességgel tanítanak valamit gimiben, azzal kb annyit érsz, hogy átugorhatod a bevezetõt a fejezetek elején. Úgyis egy csomó új dolgot kell megtanulni, amirõl gimiben szó sem volt, ezeknek pedig a mérete jóval nagyobb, mint a bevezetõ 1-2 bekezdés. Így aztán annak a kis elvileg ismerõs anyag a megtanulása sem befolyásolja jelentõsen a ráfordítandó idõt. Anyag megértésében pedig megint ugyanott vagy, ha elolvasod a bevezetõt, ami mese habbal, de cakkpakk lefedi a középsulis ismeretet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!