Találatok a következő kifejezésre: Akkor ez baboca lesz (3 db)

Akkor ez most baboca lesz? ugyérzem..

Sziasztok..eddig napra és szinte orára pontosan megjött...10-re vártam de nem jött meg...hál istennek..

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj amint tudsz venni tesztet! nekem már mensi elmaradása elõtt egy nappal kimutatta!A halvány csíknak is nyugodtan hihetsz! ha pozitív lesz, vár még egy-két hetet és utána menj orvoshoz. De ha nem sikerülne, akkor se keseredj el, ami késik nem múlik! Sok szerencsét kíván egy 18 hetes kismama

Szerintem tesztelj amint tudsz venni tesztet! nekem már mensi elmaradása elõtt egy nappal kimutatta!A halvány csíknak is nyugodtan hihetsz! ha pozitív lesz, vár még egy-két hetet és utána menj orvoshoz. De ha nem sikerülne, akkor se keseredj el, ami késik nem múlik! Sok szerencsét kíván egy 18 hetes kismama
En tuti nem varnek holnapig, irany egy brvasarlokouponz DM-je vagy egy ugyeletes patika, ami kozelebb van! Mar tesztelhetsz, mert a nem vart mensi napja elmult. (Nekem 3 nappal mensi elott kimutatta a Qupido)
Én voltam az 1. válaszadó, még annyit hozzá tennék, hogy a DM-ben kapható olcsó Lilly volt ami kimutatta.
Már nyudodtan tesztelhetsz, biztos, hogy kimutatja, ha babás vagy.Nekem is úgy volt, hogy nemcsak a petetérésnél, hanem utána is sokáig folyásom volt, amit furcsáltam, de nem mertem már semmibe bízni. Aztán pedig pozitív lett a teszt.Drukkolok neked!
Nem lesz baja, tud õ ott mozogni:)
nem lesz baja, ha nagyon nem jó neki felébreszt. boldog babavárást
Az enyém 10 hónapos, és végig ordítja a Dévény-féle tornát. :(
Sajnos, tény ami tény, a Dévény-torna fáj (bár egyes gyógytornászok ezt a világért sem vallanák be...) De ennél sokkal kellemetlenebb, fájdalmasabb dolgok megelõzésében/gyógyításában segít. Nézni szörnyû, de a jövõt kell szem elõtt tartani. Kitartás!
Teljesen megértelek. Az én kislányom is végigordítja, de aztán gyorsan el is felejti. Tény, hogy az õ érdeke. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, azzal viszont vitatkoznék, hogy azért mert fáj neki. Egyszerûen azért is sírhat, mert ez egyfajta kényszer helyezet neki, nem teheti azt amihez kedve van, és ellenállást tanusít. Legalábbis én ezt veszem észre.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez ezzel jár. Egyébként sztem is nem azért sírnak mert annyira fáj, inkább az, hogy idegen nyúl a bébihez, meg egyébként sem azt csinálhatja amihez éppen kedve van :( Reméljük minél hamarabb rendbe jövünk és nem kell sokáig járnunk.
A Dévény a feszes gyereknek fájhat, a lazának szinte kizárt. Inkább az a baja, hogy valaki lefogja, nem csinálhat, amit akar stb. Sajnos ez ilyen. Az én fiam nagyon hipotón volt, mi egy évig jártunk. Az utolsó pár alkalomnál már annyira besokalltam, hogy minden foglalkozás után sírtam otthon. De az is igaz, hogy inkább most sírjunk, mint késõbb gond legyen a mozgásával!
nálunk az elején ordított szinte végig, most már jobban bírja, inkább a végén sír, mert fáradt. de fájdalmat nem okoznak, max. kellemetlen, ha le vannak tapadva az izmok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!