Találatok a következő kifejezésre: Akkor ez baboca (8 db)

Akkor ez most baboca lesz? ugyérzem..

Sziasztok..eddig napra és szinte orára pontosan megjött...10-re vártam de nem jött meg...hál istennek..

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj amint tudsz venni tesztet! nekem már mensi elmaradása elõtt egy nappal kimutatta!A halvány csíknak is nyugodtan hihetsz! ha pozitív lesz, vár még egy-két hetet és utána menj orvoshoz. De ha nem sikerülne, akkor se keseredj el, ami késik nem múlik! Sok szerencsét kíván egy 18 hetes kismama

Szerintem tesztelj amint tudsz venni tesztet! nekem már mensi elmaradása elõtt egy nappal kimutatta!A halvány csíknak is nyugodtan hihetsz! ha pozitív lesz, vár még egy-két hetet és utána menj orvoshoz. De ha nem sikerülne, akkor se keseredj el, ami késik nem múlik! Sok szerencsét kíván egy 18 hetes kismama
En tuti nem varnek holnapig, irany egy brvasarlokouponz DM-je vagy egy ugyeletes patika, ami kozelebb van! Mar tesztelhetsz, mert a nem vart mensi napja elmult. (Nekem 3 nappal mensi elott kimutatta a Qupido)
Én voltam az 1. válaszadó, még annyit hozzá tennék, hogy a DM-ben kapható olcsó Lilly volt ami kimutatta.
Már nyudodtan tesztelhetsz, biztos, hogy kimutatja, ha babás vagy.Nekem is úgy volt, hogy nemcsak a petetérésnél, hanem utána is sokáig folyásom volt, amit furcsáltam, de nem mertem már semmibe bízni. Aztán pedig pozitív lett a teszt.Drukkolok neked!

Most csináltam one step tesztet! Két csík, de a második nagyon halvány! Ez babóca? Volt aki ezzel tesztelt hasonló eredménnyel?

Legjobb válasz: Hány napja késik? Lehet, hogy korán teszteltél. Amúgy a halvány csík is csík, szerintem baba lesz... Gratulálok!

Hány napja késik? Lehet, hogy korán teszteltél. Amúgy a halvány csík is csík, szerintem baba lesz... Gratulálok!
WOW!!! Gratula!!! :) ) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Most múlt 8 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszke! A leírás alapján 5 percet kell várni az eredményre, tényleg késõbb sötétebb lett. Az elején meg nagyon halványka volt. Most határozott 2 csík van rajta.
Szerintem baba lesz a dologban! De biztos ami biztos szerintem várj pár napot, tesztelj újra és véleményem szerint az a halvány csík sötét lesz! Gratulálok, bár még azért ne éld bele magad! Írj majd hogy mi lett! Szorítok!
szerintem baba! gratula neked!!!!!!4
Én is két tesztet csináltam, mindkettõn halvány volt a csík, de ott volt! Drukkolok!
A kérdezötöl kérdezném:Milyen volt a halvány 2.csikod?Olyan mintha sötétebb lenne a háttér és világosabb a csik??Majdnem fehéres?Mert nekem ilyen volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!
Nekem is Így mutatta ki a one step
Elõször is gratulálok!:) biztos baba van a dologban mert nekem is halvány volt elsõnek , másnap reggeli vizeletbõl csináltam mégegyet és az már erõsen két csikos volt!17 hetes kismami!:)
A kérdező hozzászólása: Én is neked. Mindenképpen pár nap múlva mégegyet csinálok.
Nekem is van egy halvány második csíkom, de én nem one step-pel csináltam. Viszont a mindenképp várj még 5-6-7 napot, hogy sötétebben látszódjon! Én legalábbis ezt teszem, nem merem beleélni magam! Sokan vannak, akik tényleg hihetnek a halvány csíknak, de vannak akik mégsem babásak, pedig ott volt a halvány csík! Szóval, várj még egy hetet, szerintem! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap kellene megjönnie, de már kiváncsi voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy!

Aggodom a baba miatt! Nem érzékeny már a mellem, ha meg nyomom akkor sem. Miért van ez? Lehet baj van a babócával? Nagyon félek!

Er?s görcs nincs,sem vérzés.Meg is vagyok fázva,ugye nem lesz baja?Semmit nem vettem be,csak tea,negro.15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!

Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek csütörtök este.Neked is jo babavárást!
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem, viszont vérzéstõl kezdve minden elõvett engem. Nem hiszem hogy emiatt gond lenne a babával, vannak tünetek amik elmúlnak, aztán elõjönnek mások... 35 hetes kismama
Ne aggódj, nekem amikor nõlni kezdett a cicim csak akkor fájt.Utána nem.Most néha, ha fázik, vagy amikor meg kellene jönnie akkor érzékenyebb.Amúgy nem.Én is fel vagyok fázva mindig.Alulról szoktam meleg párnát(zselét)berakni.Az segít.A barátnõm végig fel volt, neki adtak késõbb kúpot.16hetes kismama.

Babocám ragaszkodik a játszócumihoz. Viszont már fél éves és még mindig 1-es méretű a cumi. Okoz majd ez a késöbbiekben gondot, ha esetleg nem szokja meg a 2-es méretűt és akkor is ezt használjuk?

Legjobb válasz: ez annyira fontos neked, hogy egy órán belül másodszor teszed fel ... miért nem hagyod azt az apróságot, hogy azt rágcsálja amit megszokott??

ez annyira fontos neked, hogy egy órán belül másodszor teszed fel ... miért nem hagyod azt az apróságot, hogy azt rágcsálja amit megszokott??
Nem tudom elképzelni, hogy mi gondot okozhatna.
A kérdező hozzászólása: hogy kisebb a feje, mint a 2-nek, és nem illeszkedik annyira a szájába.erre gondoltam
És ha nem illeszkedik a szájába akkor mi van? Ha neki ez jó, akkor mi a probléma?
Az én babámnak több cumija is van, 1-es 2-es vegyesen, felváltva használgatja õket, mikor melyik kerül a kezébe. Szerintem te is rendszeresíts neki többet, hogy ne csak egyet szokjon meg.
Szia! Kislányom 1 éves és az 1-est használja. Olyan, mint én voltam. Õ is ragaszkodik ahhoz az egy cumijához. Próbáltam már több cumit is, nem tetszett neki egyik sem. Egyet elfogadott még, de az is 1-es volt. 2-est meg csak dobálta ki a szájából :) Semmi baja nem lesz a babádnak attól, mert nem 2-es méretût használ.
Majd ha az egész cumit próbálod a szájából kibányászni, akkor többet fel sem merül majd, hogy ne a korának megfelelõ cumit adj. Én is így jártam. Alig tudtam kivenni.

Este elkezdődött és egész éjjel szúrt a méhem. Akkor is amikor a babócám mozgolódott. Mitől lehet ez?

34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 34 hetes vagyok és tegnap nekem is szurkált. Én még görcsölgettem is hozzá,és a baba mozgása is fájdalmat okozott. Szerintem azért nincs baj, de ma délelõtt a biztonság kedvéért felhívom az orvosomat. Lehet, hogy csak nagyot nõnek a kicsikéink és a méh tágulása okozza ezeket a tüneteket.

Szia! Én is 34 hetes vagyok és tegnap nekem is szurkált. Én még görcsölgettem is hozzá, és a baba mozgása is fájdalmat okozott. Szerintem azért nincs baj, de ma délelõtt a biztonság kedvéért felhívom az orvosomat. Lehet, hogy csak nagyot nõnek a kicsikéink és a méh tágulása okozza ezeket a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: azzal még kiegészíteném a problémám hogy tegnap úgy izzadtam mint a ló.szabályossan folyt rólam a víz
A kérdező hozzászólása: írd majd légyszi hogy mit mondanak akár privibe is.egy kicsit aggódom.
Szia! Felhívtam a dokit. (egyébként az izzadás nekem is szinte minden éjszakás) Azt mondta ezek jóslófájások voltak, a szurkálás is ennek tudható be. Kérdezte, hogy nem csináltam-e valami megerõltetõt, akár a tüneteket megelõzõ napon. Mondtam, hogy vásárolni voltunk, sokat mászkáltam. Azt mondta, az is kihozhatta. Hozzátette, hogy ez ebben a terhességi korban a jóslófájás már normális és, ha elmúlt akkor nincs semmi gond, így nem is kell hozzá mennem, ráérek a legközelebbi megbeszélt idõpontban. ( remélem Neked is elmúlt már, de a szavaidból úgy vettem ki, hogy igen) Akkor viszont, ha visszatérne és rossszabbúl lennék, hívjam fel és megnéz. A baba mozgását is ajánlotta, hogy figyeljem. Nahát abban nincs hiány! :) Tehát lényegében, ha most jobban lettünk, és a baba is aktív akkor nincs gond, de, ha rosszabbodna a helyzet, akkor doki!
Ja, és azt mondta még, hogy 3x2 MagneB6!
A kérdező hozzászólása: igaza lehet a dokinak.tegnap egész nap talpon voltam.fõztem, ajtókat mostam(talán a sok hajulgatás tett be)a baba rendessen aktív(nyomja magát kifele)csak fura volt ez szúrkálás.az elsõ bébinél ilyen nem volt, pedig akkor sem pihiztem.most azért visszaveszek a tempóból mert nem szeretnék most megszülni.köszi hogy írtál és boldog babázást kívánok
Az enyém 10 hónapos, és végig ordítja a Dévény-féle tornát. :(
Sajnos, tény ami tény, a Dévény-torna fáj (bár egyes gyógytornászok ezt a világért sem vallanák be...) De ennél sokkal kellemetlenebb, fájdalmasabb dolgok megelõzésében/gyógyításában segít. Nézni szörnyû, de a jövõt kell szem elõtt tartani. Kitartás!
Teljesen megértelek. Az én kislányom is végigordítja, de aztán gyorsan el is felejti. Tény, hogy az õ érdeke. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, azzal viszont vitatkoznék, hogy azért mert fáj neki. Egyszerûen azért is sírhat, mert ez egyfajta kényszer helyezet neki, nem teheti azt amihez kedve van, és ellenállást tanusít. Legalábbis én ezt veszem észre.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez ezzel jár. Egyébként sztem is nem azért sírnak mert annyira fáj, inkább az, hogy idegen nyúl a bébihez, meg egyébként sem azt csinálhatja amihez éppen kedve van :( Reméljük minél hamarabb rendbe jövünk és nem kell sokáig járnunk.
A Dévény a feszes gyereknek fájhat, a lazának szinte kizárt. Inkább az a baja, hogy valaki lefogja, nem csinálhat, amit akar stb. Sajnos ez ilyen. Az én fiam nagyon hipotón volt, mi egy évig jártunk. Az utolsó pár alkalomnál már annyira besokalltam, hogy minden foglalkozás után sírtam otthon. De az is igaz, hogy inkább most sírjunk, mint késõbb gond legyen a mozgásával!
nálunk az elején ordított szinte végig, most már jobban bírja, inkább a végén sír, mert fáradt. de fájdalmat nem okoznak, max. kellemetlen, ha le vannak tapadva az izmok.

Ha nem jön össze a babóca, hol kezdjük el a párommal a kivizsgálást? Mire számítsunk mennyit kell várni, hogy minden eredmény készen legyen, illetve ha magánúton tennénk mennyibe kerülne? Olyanok írjanak akik már átestek ezeken a procedúrákon.

Legjobb válasz: November közepén mentünk el a BMC-be, és jövõ hó közepén lesz az inszemináció. Nulla forintba került midnden vizsgálat és kezelés. Volt egy hiszteroszkópiás méhtükrözésem is... Pont emiatt nem mentünk a magánorvosom által ajánlott helíyekre, mert kezdõdött volna férjemmel, majd velem, aztán megint a férjem, aztán mengint én és hosszú-hosszú hónapokat várhattunk volna, plusz nem is biztos, hogy jól kezeltek volna...

November közepén mentünk el a BMC-be, és jövõ hó közepén lesz az inszemináció. Nulla forintba került midnden vizsgálat és kezelés. Volt egy hiszteroszkópiás méhtükrözésem is... Pont emiatt nem mentünk a magánorvosom által ajánlott helíyekre, mert kezdõdött volna férjemmel, majd velem, aztán megint a férjem, aztán mengint én és hosszú-hosszú hónapokat várhattunk volna, plusz nem is biztos, hogy jól kezeltek volna...
Szia! Én elõször a nõdokimnál kezdtem, aki az alapvizsgálatokat meg tudta csinálni.Hormonvizsgálat, petevzetékátjárhatóság, spermavizsgálat. De mivel nálam kiderült, hogy el van záródva mindkét petevezetõm, így õ egybõl meddõségi központot ajánlott.Oda el is mentünk, és attól a naptól számítva 6 hónapig tartottak a vizsgálatok, igaz nekem volt egy laporoszkópiás mûtétem is aminek segítségével sikerült átjárhatóvá tenni a petevezetékeimet.Ezért volt kicsit hosszadalmas.Majd utána jöhetett az inszemináció, szerencsére a második sikerült.Tehát nekünk a jelentkezésrõl számítva kb 9 hónap múlva sikerült a baba, aki most 9 hónapos! De mindenkinél más az idõvallum, attól függ hogy mi a probléma. Sok sikert kívánok nektek!
Elõzõ vagyok, magánúton nem tudom, hogy mennyibe kerülhet.Nekünk a gyógyszerek voltak 1 hónapra kb.30-35000ft.
Mi tavaly szeptemberben voltunk elõször meddõségi központban. Most hétfõn lesz az inszemináció. Rengetek vizsgálaton mentünk mindketten keresztül. És még ki tudja, mikor jön a várva várt baba....
Az elõzõ válaszoló vagyok. Mi most kb. 100-150 ezer forintnál tartunk szeptember óta.
Nem lesz baja, tud õ ott mozogni:)
nem lesz baja, ha nagyon nem jó neki felébreszt. boldog babavárást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!