Találatok a következő kifejezésre: Akkor emelkedik a hőmérséklet (4 db)

Ha mensi alatt emelkedik a hőmérséklet, akkor lehet, hogy baba?

Vagy rendes mensinél biztos, hogy nem?

Legjobb válasz: hát nem valószínû a terhesség ha menstruálsz. szélsõséges esetben persze elõfordulhat.

hát nem valószínû a terhesség ha menstruálsz. szélsõséges esetben persze elõfordulhat.
Szia! Én is így voltam most, hogy megjött és a 3.napig fent volt a hõm 37-en és aztán leesett.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is tudom, hogy nem valószínû, csak hát a remény hal meg utoljára...

Akkor emelkedik meg a hőmérséklet mégjobban ha a beágyazódás is megtörtént?

most a h?m 36,8

Legjobb válasz: Szia! A hõmérséklet a peteérés után emelkedik meg a progeszteron termelésének hatására, és a mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Ha késik a mensid és 37 v afeletti a hõd akkor van rá esély hogy terhes vagy.

Szia! A hõmérséklet a peteérés után emelkedik meg a progeszteron termelésének hatására, és a mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Ha késik a mensid és 37 v afeletti a hõd akkor van rá esély hogy terhes vagy.

A hőmérséklet reggel felkelés után és napközben mennyit emelkedik? Még nem jött meg, de 37.1-ről 36.8-ra esett ma reggelre.11-kor újra megmértem, akkor pedig 37.5 volt. Már meg fog jönni?

Legjobb válasz: nekem ugyanilyen a hõm... és eddig mindig megjött, ha a reggeli leesett, akármennyi is volt napközben, pedig többször is volt, hogy visszamászott :((

nekem ugyanilyen a hõm... és eddig mindig megjött, ha a reggeli leesett, akármennyi is volt napközben, pedig többször is volt, hogy visszamászott :((
A kérdező hozzászólása: Köszi
Ez sok mindentol fugg. Mennyi az alaphod? Ebredes utan mered-e a hodet? Mikor kene mehjonnie(vagy mikorra nem varod)? Napkozben mindenkinek emelkedik a hoje, mert mozgasban vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Alaphõm 36.7. Szerda-csütörtök körül kellene megjönnie. És igen, reggel mérem, mielõtt kikelek az ágyból. Igaz ma 1 órával hamarabb mértem. Köszönöm a választ.
A reggeli mérésnél kb. 20 perc a tûréshatár ami még belefér az idõ eltérésébe. Ha délelõtt méred újra a hõdet "hogy fenn van-e" az nem mérvadó. Tudom ilyenkor már türelmetlen az ember, de csak a reggeli hõ számít sajnos. Ha már pár hete terhes vagy, akkor lesz a nappali hõ is magas, bár én azt már nem mértem. üdv.
Hat ha esetleg most van a beagyazodas, akkor elofordulhat , hogy leesik kicsit a hod, remeljuk vissza is fog menni es babas vagy:)

Ha a reggeli hőmérséklet emelkedik, akkor abban a hónapban biztosan volt peteérés?

Több hónapja mérem és a ciklus elején 36,0 - 36,5 között van, a végén 36,5-36,8 között van és marad is magasan a következ? mensiig. Ovu tesztet két napja használok, de eddig a 11. és 12. napon negativ lett. Egyébként 27-28 napos a ciklusom, csak nem vagyok benne biztos, h van peteérésem. Ugyanis minden mensi el?tt 4-5 napig barnázok és lehet, h emiatt nem m?ködök normálisan. A doki meg nem foglalkozik a barnázással, mert szerinte normális.

Legjobb válasz: errõl a hõrõl meg annyit hogy nekem nem emelkedett egycsöpet sem,és mégis volt peteérésem

errõl a hõrõl meg annyit hogy nekem nem emelkedett egycsöpet sem, és mégis volt peteérésem
A peteérésre kizárólag a megemelkedett ébredési hõmérséklet a bizonyíték, tehá sem az ovuteszt sem az esetleges nyálka nem jelezheti biztosan! a hõmérsékleti görbének "trifázisosnak" kell lennie ami azt jelenti, hogy PÉ elõtt alacsonyabb, PÉ-kor leesik, majd PÉ után fent marad 14 napig min. Szóval neked volt PÉ-ed!
A kérdező hozzászólása: Most már tudom, hogy biztos nem volt. A hõemelkedés ellenére az ovuteszt minden nap negativ volt. Irány a doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!