Találatok a következő kifejezésre: Akkor a végig (2245 db)

Van összefüggés ha az elején sem akkor a végén sem vagy akkor jön amikor akar?

Gondolok ebben a kérdésben a hízásra, cukorbetegségre, vizesedésre stb.

Legjobb válasz: Bármi jöhet még, de ne legyen semmi bajod. A 20. hétig nem híztam semmit mégis +13 kiló lett a vége, pedig én cukorbeteg vagyok és végig szigorúan tartottam a diétét, mint ahogy egész életemben is. Vizesedni a 38. héten kezdtem. A cukorterhelést pedig éppen azért csinálják a 24. hét környékén, mert akkor kezd emelkedni az inzulinigény, tehát attól hogy most jó a cukrod, még lehet rossz terheléses eredményed. Ne gondolj ilyesmire, bízzunk benne, hogy semmi baj nem lesz.

Bármi jöhet még, de ne legyen semmi bajod. A 20. hétig nem híztam semmit mégis +13 kiló lett a vége, pedig én cukorbeteg vagyok és végig szigorúan tartottam a diétét, mint ahogy egész életemben is. Vizesedni a 38. héten kezdtem. A cukorterhelést pedig éppen azért csinálják a 24. hét környékén, mert akkor kezd emelkedni az inzulinigény, tehát attól hogy most jó a cukrod, még lehet rossz terheléses eredményed. Ne gondolj ilyesmire, bízzunk benne, hogy semmi baj nem lesz.
Szia! Nekem sem volt gond a cukrommal terheléses vizsgálatig ott viszont magas lett. De félned nem kell tõle ha véletlen nem lesz jó akkor diétázni kell ami nem vészes. A 26. hétig kb 3 kiló jött fel de utána megindult most 7kg-nál tartok bár szerencsére a hasamon kívül nem látszik:-)Boldog Babavárást:-)32hkm
ha kiszakad, akkor nem marad benne a G.ECI utóbbi is elõfordul
A kérdező hozzászólása: akkor most melyik?
Hacsak nincs piercinged "ott lent", akkor 100.1% esély, hogy nem fog kiszakadni.
mit melyik? lehet észrevehetõ szakadás is, meg pici lyuk, de az szerintem inkább ha amúgy is sérült volt. szex közben ha szétszakad, azt észre lehet venni, nyugi
A kérdező hozzászólása: azért írtam, h ha lyukas lett volna akkor csak kifolyt vna belõle..
de akkor marad még benne. láttál már gumit egyébként? nem úgy tûnik
hat en mindig amikor lehuzom csavarok rajta egyet es megszoritom h nem ereszt-e valahol, mert ha akkor derul ki h kilyukadt akkor meg van a 48oras... 22f


Akik a végén jártok, kismamák, ti is érzitek a végét, ti is álmodtok babátokról és ti is már nagyon várjátok? Érzitek azt a ½más½ érzést így a finishben?

Én már annyira várom picibabám, érzem, hogy vége ennek a terhességnek és érzem, hogy most minden más lesz és nagyon várom! Ma délután is a picivel álmodtam, mosolygott rám, olyan édes volt :) Hihetetlen új anyai érzés fogott el. pedig második babám és a els?t is nagyon imádom :) Már kiírt napom van és nagyon érzem,hogy közel az id?, olyan furcsa..

Legjobb válasz: Még csak 32 hetes vagyok, de kavarognak bennem is hasonló gondolatok. :) Sokszor álmodom a babával, szoptatni szoktam, illetve ahhoz készülünk. Sokszor úgy érzem, még nagyon-nagyon messze van a vége, máskor pedig, hogy egy pillanat és itt a babám.

Még csak 32 hetes vagyok, de kavarognak bennem is hasonló gondolatok. :) Sokszor álmodom a babával, szoptatni szoktam, illetve ahhoz készülünk. Sokszor úgy érzem, még nagyon-nagyon messze van a vége, máskor pedig, hogy egy pillanat és itt a babám.
Hihetetlen, de én mostanában nem álmodom4Párszor álmodtam a szülésrõl, de mostanában nem!Ez a második babám, az elsõnél sokat álmodtam!10 hetesen megálmodtam hogy lány. Aztán hogy szép göndör hajú kislányom totyog a szobában, , stb!Persze még véletlen sem hasonlít az álmomban szerelõ kislányhoz!És a szülésem is teljesen más volt mint az álmomba!Ezeknek az álmoknak nem szabad nagy figyelmet tulajdonítani, mert nincs alapja, csak a baba utáni vágy, félelmek, gondolatok jönnek vissza benne!
Szia, én még csak 30 hetes vagyok, de már álmodtam, hogy megszoptatom a babám, meg, hogy császárral szültem és bent vagyok a kórházban. Korábban azt is megálmodtam, hogy fiú lesz és ezt az UH-n is megerõsítették. Már én is várom a végét. Üdv
33 hetes vagyok és éjjel sokszor felébredek mostanság. Elkap az izgalom, és az izgatottság, hogy milyen lesz majd. De cseppet sincs bennem félsz, hanem nagyon de nagyon várom már a picimet!!! Hihetetlen jó érzés!!

Ha elkészültem egy szénrúddal készült rajzzal, akkor a végén le kell valamivel fújni?

Legjobb válasz: Hajlakkal fújd le, akkor nem maszatolódik el.

Hajlakkal fújd le, akkor nem maszatolódik el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha tudsz szerezni, inkább fixatívval, leglaábbis ha készülsz még rajzolni, jobban megéri. Egyszeri alkalomra megteszi a hajlakk is persze :D

Ha még csak egyszer láttuk egymást az első randevú előtt, de első látásra megkedveltük egymást, és az első randi is jól alakult, akkor a végén a lány is várhatja a csókot?

És a randi közben ha kedvel, akkor nem etikátlan, ha néha néha pl. vállon érintem? Vagy ne aggódjak ilyeneken, mert még az olyan barmok is, mint én, felismerik ha eljött az ideje?

Legjobb válasz: Etikátlan :D Erõs fogalomzavarban szenvedsz, olvass többet, az majd segít. Amúgy ha olyan a hangulat, nyugodtan csókold meg. Mi is csak kétszer találkoztunk elsõ randi elõtt, és csókolóztunk a végén. Mondjuk többször is a képében voltam már szinte a páromnak, mire leesett neki, hogy ja, megcsókolhat :D :D

Etikátlan :D Erõs fogalomzavarban szenvedsz, olvass többet, az majd segít. Amúgy ha olyan a hangulat, nyugodtan csókold meg. Mi is csak kétszer találkoztunk elsõ randi elõtt, és csókolóztunk a végén. Mondjuk többször is a képében voltam már szinte a páromnak, mire leesett neki, hogy ja, megcsókolhat :D :D
Elõször fogd meg a kezét, karold át, apró érintésekkel puhatold ki, milyen hangulatban van. Ha nem húzódik el, sõt, neked is dõl, vagy nyomja a lábát, karját, akkor jó eséllyel csók is jöhet késõbb.

Kismamák aki a vége felé járnak, izgultok?

Mit éreztek, hogy vagytok? Én 32 hetes vagyok els? babás, és lányom lesz. Nagyon izgulunk,apás szülésre készülünk. Attól is félek, hogy vajon meddig viszem, mikor és hogy indul be a szülés. Mindenki megvásárolt már mindent? Van kedvetek beszélgetni? :)

Legjobb válasz: Szia! Én 28 hetes vagyok, a másodikat várom, kisfiú lesz. Már van egy lányom. Ha segít, én ugyanúgy izgulok, mint az elsõnél, semmi se változott. :) Nagyjából minden megvan, apróságok hiányoznak, meg egy kis lakásátalakítás, de azt a végére tartogatjuk. (anyagi és érzelmi okokból) Az elsõvel császárra készültünk, mégis 16 órát vajúdtam elõtte, de nem bánom. :) Most is ez a terv, mert az oka még fennáll, de nem tudom, valójában megindul-e majd, vagy csak megoperálnak, mikor lesz...Amúgy minden rendben, jól vagyok, csak minden napra jut egy rémes történet a babavárással vagy szüléssel kapcsolatban, de próbálok pozitív maradni.

Szia! Én 28 hetes vagyok, a másodikat várom, kisfiú lesz. Már van egy lányom. Ha segít, én ugyanúgy izgulok, mint az elsõnél, semmi se változott. :) Nagyjából minden megvan, apróságok hiányoznak, meg egy kis lakásátalakítás, de azt a végére tartogatjuk. (anyagi és érzelmi okokból) Az elsõvel császárra készültünk, mégis 16 órát vajúdtam elõtte, de nem bánom. :) Most is ez a terv, mert az oka még fennáll, de nem tudom, valójában megindul-e majd, vagy csak megoperálnak, mikor lesz...Amúgy minden rendben, jól vagyok, csak minden napra jut egy rémes történet a babavárással vagy szüléssel kapcsolatban, de próbálok pozitív maradni.
36 hetes vagyok, és nagyon izgulunk már, elsõ babánk lesz. A szülés miatt még nem félek, inkább várom. Megbeszéltem a kisasszonnyal, hogy 1 héttel elõbb jöjjön, és õ legyen a szülinapi ajándékom :) Remélem betartja az ígéretét :) Magát a terhességet elég jól bírom, csak mostanában sokat szurkál a hüvelyem, és elég gyakran kinyomja magát a babám. Nyitva vagyok 1 ujjnyira és a nyákdugóm egy része már elment. Nálunk is apás szülés lesz. Remélem amikor menni kell itthon lesz a párom és nem kell a munkahelyérõl elrángatnom, fõleg ha téves riasztás lesz :S Nagyon várjuk már!!! Minden készen áll a pici fogadására, egyedül a babakocsi és a hordozó nincs még itthon. Te hol fogsz szülni?
37 hetes vagyok, a második babát várjuk..Egy kicsit izgulok, de csak azért mert már tudom milyen a szülés, nem is fájdalomtól félek hanem attól hogy minden rendben legyen(az elsõnél volt egy kis komplikáció velem)!Én jobban izgulok attól h. mi lesz a kislányommal még mi a kórházban vagyunk(van segitségem meg van kire biznom a manóm, csak most lesz elõször igy több napot távol tõlem)
Sziasztok! Én 34+3 vagyok, második baba, az elsõ 2, 5 éve császáros volt, most sima szülésre készülök. Mindenünk megvan már pár apróság kivételével. Én még olyan távolinak érzem a szülést, el sem tudom képzelni, hogy pár hét és négyen leszünk.
Mi a 37hét 6 naposak, s mindennel megvagyunk. Tegnap fejeztem be az utolsó simításokat az érkezésére. Most már minden egyre nehezebben megy, sokat nyomja magát, ami mostanra elég kellemetlen. Csak a külsõ méhszájam van nyitva 1 únyira, s még nagyon fent van a pocakom is. Már nagyon várom én is a nagy találkozást, hiszen eddig vigyáztam rá. Tisztában vagyok én is a fájdalommal, de elképzelni nem tudom, mivel elsõ szülésem lesz. Nekem sem lesz könnyû, de tudom, hogy neki sem lesz egyszerû, azon a szûk kis résen kiférni, s együtt fogjuk megcsinálni. Ettõl tartom olyan csodásnak az egészet. Sokat gondolok rá, de igyekszem nem félelemmel, szorongással. Könnyû szülést mindenkinek
Igen rettenetes nagy a hasam. Alig bírok mozogni. 35 hetes, de a méretei állítólag 38 hetesnek felel meg. És nagyon izgulok, annak ellenére, hogy 6. baba :) Elsõ apás szülésem, emiatt külön izgulok. Az elsõ 5 másik apától van, de õ nem akart bejönni, nem is baj. Ráadásul mind korábban születtek, nem voltak túl nagyok, és nagyon könnyû szüléseim voltak :) Most parázok, mert már 92-es a BDP, ráadásul azt mondták, hamarabb meg fog születni, mert nem bírja majd a méhszájam. KB 3x hittem azt az elmúlt napokban, hogy indulni kell, és semmi. Cserébe rettenetesen fáj deréktól lefelé mindenem, hasam, derekam, lábam, kattognak az ízületeim, se aludni, se mozogni, se egy helybe lenni nem jó.Jó lenne még legalább egy hetet kibírni, csak ennyire még egyik gyerekem se kínozott meg. Már minden össze van készítve, mindenki tûkön ül miattunk :)
A kérdező hozzászólása: A fájdalomtól félek én is nagyon, és hogy minden rendben legyen. Én nagyon félek. Nektek kitartást, és könnyû szülést. Amúgy annak van valami különös oka ha a babát túl hordja egy anyuka? Egy ismerõsöm 12 nappal vitte túl, kapott injekciót hogy beinduljon a szülés, de két nap után se indult be. mi már minden megvettünk(sokat kaptunk). Nagy pocitok van?
Sziasztok hát én már tényleg nagyon végén járok legalábbis remélem 40+1 a babócám nagyon jól érzi bent magát és eddig semmi jele hogy ki akarna jönni semmi féle félelem nincs bennem és nem is izgulok max csak annyira hogy mikor lesz végre már meg :) tudom hogy nagyon fog fájni de azt is hogy kibírható és hogy a fájdalom után és 9 hónap várakozás után végre a kezembe tarthatom a kicsi lányom :) remélem már nem sok van hátra :)
"Pehelysúlyú" baba anyukájának: Szia! Elsõ vagyok. Semmit sem jelent, hogy kicsinek becsülték, a lányomat 2 nappal a szülés elõtt 2, 5 kg-ra becsülték, aztán 3, 35 lett.
Szintén 38+5nél járunk, és nagyon izgulok, mert 90%, hogy császár. Volt már egy, hát nem várom. Kedves utolsó, mennyi az a pehelysúly? Nekem szerdán (38+3)nál volt 95 bpd, 75 combi, 370 a pocak, és 4050g becsült súly...
Én már nagyon a végén járok (38+5). Azon aggodom, hogy babám rendes súllyal, egészségesen szülessen meg. Jelenleg pehelysúllyal bír és a BPDje is egy centivel kissebb az átlagnál. Amúgy minden meg van a bébinek, második baba. Már csak a szülés van hátra. Nem tudom fiam vagy lányom lesz, mert takarja magát. Szurkolj, hogy sima szülésem legyen, mert pillanatnyilag farfekvéses.
Szio! Én a Sote II- õn fogok szülni remélem már minél hamarabb az én kislányom nagyon kötekedõs tudni illik én is megbeszéltem vele hgy jöjjön egy héttel hamarabb de úgy látszik félre értette de remélem nem vár majd egy hetet :) Boldog születésnapot elõre is :)

A Bosszúálókban a csaj aki a végén a niga pasival beszél az igaziból Cobie Smulders (HIMYM fanoknak Robin)?

Legjobb válasz: igen, de egyszerûbb lett volna megnézned IMDb-n, hisz tudod a nevét. sõt, még egyszerûbb lett volna várni 28 másodpercet a film vége után, hogy meglásd a nevét a szereplõk közt. :)

igen, de egyszerûbb lett volna megnézned IMDb-n, hisz tudod a nevét. sõt, még egyszerûbb lett volna várni 28 másodpercet a film vége után, hogy meglásd a nevét a szereplõk közt. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy most mérgesek lesztek, de én még NEM LÁTTAM a bosszúállókat, de nemsokára megnézem, csak egy "szakszerûen" youtube videót néztem és a végén láttam õt :/ Egyébként köszi a választ ;)
ja, értem, akkor bocsi :)
Emlékszem a youtube-os kommentedre...
A kérdező hozzászólása: #4-es MEMORÍÍÍZ, OOHH ZHE MEMORÍÍÍZ
olyan feadshot add h attól még én is elélvezek:D
bocs..headshot, ad*
Lehet. De az is benne van a pakliban, hogy a huza-vona miatt egyàltalàn nem tud majd elmenni végül. Èn jàrtam így.
Mivel ez kizökkenti a nõt, ezért nagy eséllyel benne van a pakliban, hogy utána már nem fog elmenni. Jártam már én is így, nem egyszer.
NYERTEM
Dehogy, kettõ órára kiütöttelek!
Én kisujjmozdítással 1 hónapra kórházba küldtem mindkettõtöket a többi versenyzõ meg inkább feladta így én nyertem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!