Találatok a következő kifejezésre: Akkor a most atalussza az ejszakat (3 db)

Akkor a lanyom most atalussza az ejszakat vagy nem?

4,5 honapos a lanyunk, es mint elsogyermekes "kezdo" szulo nem tudok valaszolni erre a gyakran feltett kerdesre. Este 8-kor furdes, aztan kaja, be az agyaba. Hajnali 1 fele megebred mert kiesik a cumi, vagy egyeb nyügi van, de 10 perc alatt visszalszik.. enni nem eszik. Legkozelebb 4:30 korul eszik.. ez sztem mar a "reggelije", mert utana mar csak 9-kor, aztan meg del korul. Szoval eves nelkul tulajdonkeppen 7,5-8 orat alszik.. Koszi!!!

Legjobb válasz: Én azt válaszolnám, hogy este 8-tól reggel fél5-ig alszik. Ebbõl pedig mindenki szûrje le a választ. De szerintem ez már azért mondható úgy, hogy átalussza az éjszakát.:-)

Én azt válaszolnám, hogy este 8-tól reggel fél5-ig alszik. Ebbõl pedig mindenki szûrje le a választ. De szerintem ez már azért mondható úgy, hogy átalussza az éjszakát.:-)
Szerintem nem, a 4.30 még éjszakához tartozik. Az én 7 hetes kislányom reggel 6-7 között ébred, egyfolytában alszik kb. 8-9 órát, õ átalussza az éjszakát.
Sajnos én nem tudom túllicitálni az elõttem szólót, pedig a mostani már a harmadik csemetém...irigyellek Titeket, egyébként a sajátjaimhoz képest átalussza az éjszakát!!! Minden relatív...
Még szerintem sem, akkor alussza át az éjszakát, ha az ébredés kitolódik olyan reggel 6-ra. Az én fiam 1 hónapos kora óta este 10-tõl reggel hatig aludt egyfolytábam, 3 hónapos kora óta pedig este 8-tól reggel 7-ig. Áldott jó gyerek :)
Az én kisfiam 19hónapos, és még mindig így "alussza" át az éjszakát mint a tiéd. Egy-egy pillanatra felébred, aztán alszik tovább. Én személy szerint lassan 2 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, és most várom a következõt, vagyis bespajzoltam még 4évet nemalvásból! :) )))

Ha most már napok óta átalussza az éjszakát-és csak 4körül eszik, akkor azt a kimaradó étkezést pótolni kell napközben?

idáig 1-2 között evett a babám-most próbálkozunk -és 4kor eszik csak hajnalban-igy kimarad egy étkezés.ilyenkor csökkenteni kell az idõpontok között eltelt idõt-sûrûbben etetni,vagy marad minden a régiben?3-és fél-4óránként eszik,3 hónapos múlt.

Legjobb válasz: Akkor adj neki, amikor kér, és amennyit kér.

Akkor adj neki, amikor kér, és amennyit kér.
nem kell idõt csökkenteni a szopik közt. Ha elhagyta azt az étkezést, akkor már nincs igénye rá. Be fogja õ azt pótolni, neked nem kell semmit tenned. Többet fog enni napközben, de nem úgy hogy többször szopizik, hanem többet. nálunk legalábbis így volt.
az a legjobb ha nem te találod ki, hogy mikor és mennyit eszik, hanem amikor õ megéhezik akkor megeteted pontosan annyi tejjel amennyit kér. ilyen egyszerû, ne aggód túl :)
Nem irtad mennyi idos, de elvileg mar 4 honapos kortol mehet a sinlac.
Igen, mi is így csináltuk, fürdés elõtt sinlac, fürdés után kicsivel szopi és alvás. Van akinél bejön. De a mozgás fejlõdése miatt ébredhet fel, az én kisfiam is épp itt tart.
ha olyan korban van, hogy már ehet fõzeléket, akkor én azt javasolom estére is.
Estére én is tejpépet adtam neki és akkor átaludta az éjszakát. Volt, hogy 1 évesen is felkelt, éhes volt. Estére valami laktatobbat adok neki és így kihuzza reggelig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!