Találatok a következő kifejezésre: Akkor a most (9377 db)

Most majd megcsöcsörész.
Teljesen komolyan írtam.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszoknak örülnék :)
Persze! Ha már eljutottatok a csókig, onnantól ne lépjetek vissza :)
Valószínûleg igen.
A szádat meg a muffodat is mosd meg, mert lehet, hogy mindkettõre szükség lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Ha többen közös wifit használunk, de egy felhasználót már letiltottak innen, akkor a most regisztrált új tag (nem én) miért nem tud hozzászólni a saját kérdéséhez?

Ezt lehet, hogy GYIK-be kéne tenni, de végülis ide is való, mert a közös wifihasználat az közös IP címet is ad?

Legjobb válasz: nem lesz közös ip-tek

nem lesz közös ip-tek
Persze. A wifi hálózat az egynek látszik az internet felõl, tehát ha ezer gép van rajta, akkor is csak egy publikus IP-je lesz.

Mi lesz diákok tömegeivel, akik a most dúlt (dúló) járvány miatt nem tudtak leérettségizni? Hogyan cselekedne helyesen az Oktatási Minisztérium?

Adjunk ötleteket, engem nem érint hála a jó égnek, de szerintem ilyenkor, ha diákok tömegeir?l van szó, és indokoltan, akkor új érettségi tételsort kéne új id?ponttal kiírni, még ami id?ben belefér a felvételikbe, és nem kéne októberig csúsztatni... Szerintem...

Legjobb válasz: Mivel járvány még nincs, és nálunk októberig nem is várható, így nem áll fenn a probléma.

Mivel járvány még nincs, és nálunk októberig nem is várható, így nem áll fenn a probléma.
Nem a média mondja meg mikor van járvány, hanem az ÁNTSZ. Õk a kórházon belül/orvosoknál tapasztalt esetek száma alapján hirdetik ki, hogy mikor van járvány. Az õ szakmájuk, nehogy már felülbíráld õket.
A híradóban azt mondták, hogy õk duplán szóbeliznek, és ezzel kiváltják az írásbelit. Nem hiszem, hogy azt eljátszanák ennyi diákkal, hogy nem érettségizhetnek a felvételi eljárás befejezése elõtt. Ez nagyon nem lenne etikus szerintem, és nem is hagynák sem a diákok, sem a tanárok.
A kérdező hozzászólása: Én ritkán vagyok beteg, de én is bekerültem kórházba, 40 ágy, mind foglalt volt, és az orvost is rengetegen keresték fel ezen a héten hasonló panaszokkal, az érettségizõ korosztályból is. Nem igazán érdekel, mit mond a média arról, hogy van-e járvány, ha más a tapasztalat a kórházak és a rendelõintézetek falain belül. Öcsém is lázcsillapítóval ment érettségizni (és még nem gyógyult meg teljesen)...
Új idõpontokat kiírni... Nehéz lenne. Július 10. környékén van a dokumentumok pótlásának határideje, hogy az Oktatási Hivatalnak legyen ideje minden egyes új dokumentumot feldolgozni, hozzáírni a személyi anyaghoz. Az új érettségiknek tehát akkorra le kell zajlaniuk. Az írásbeli vizsgaidõszak idén 21 nap (május 5-tõl 25-ig, de ha jól tudom, a nemzetigési nyelvbõl tett vizsgák megint hamarabb voltak), utána kell lebonyolítani a szóbeli vizsgákat, amik még legalább 2-3 hétig húzódnak. Ha a mostani vizsgaidõszak befejezõdik június végén, nem lesz idõ egy újra. Egyébként pedig hogy járvány van-e vagy sem... A diákok betegsége már rég nem akadályozó tényezõ az érettségiken. Nekem is volt részem lázcsillapítós-gyulladáscsökkentõs írásbeliben (és még meg is kaptam, hogy indokolatlanul mentem be az ügyeletre, fizethettem 1000 Ft-ot), van a családban tanár, õ is találkozott már beteg érettségizõvel, de nincs mit tenni, sajnos ilyen ez a rendszer...
Eltévedtem a naptárban: 22 napos az írásbeli vizsgaidõszak (4-én volt a magyar).
A kérdező hozzászólása: Nem bírálok felül senkit, csak láttam, mi van az orvosnál. :-)


Mit mondanátok egy olyan anyukának aki a most 3 honapos babajat már egy pár hete kompba rakja?

merthogy az unokahugom nem hallgat rám és mármár meg is sértödik ha mondom neki.de szerintem butasagot csinal.mivel gy?zzem meg?

Legjobb válasz: pl: ezzel gyõzd meg! Ha szereti a gyerekét jót akar neki és a bébikomp nem tesz jót egy 3 hónapos babának fõleg akkor ha az a baba egészséges mert a bébikompot beteg/sérült/mozgásszervi rendellenességgel küzdõ gyerekeknek találták ki, nekik használ, de egy egészséges kisgyereknek csak árt. http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasfejlodes/47-mozgasfejl..

pl: ezzel gyõzd meg! Ha szereti a gyerekét jót akar neki és a bébikomp nem tesz jót egy 3 hónapos babának fõleg akkor ha az a baba egészséges mert a bébikompot beteg/sérült/mozgásszervi rendellenességgel küzdõ gyerekeknek találták ki, nekik használ, de egy egészséges kisgyereknek csak árt. http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasfejlodes/47-mozgasfejl..
Nevesd körbe, és kérdezd meg tõle, hogy "Hogy lehet valaki ekkora h..lye, hogy ilyen pici babát kompba rak?"
Ez így van nem segíti a fejlõdését ez inkább nekünk anyukáknak kényelmes addig is le van foglalva a gyerek és nem kell folyton figyelni.Amikor már nagyobb, önálóan mozog akkor jó elfoglaltság neki.
azt hogy vizsgáltassa ki magát. ez horror. vagy legalább kérdezze meg a gyerekorvost, védõnõt, ha mér neked nem hisz.

Van rajtam kívül még valaki akinek a most legújabb Google Chrome böngésző miatt nincs inernete?

Minden jel arra utal, hogy a jelenleg kiadott legfrisebb verziójú chrome miatt nincs internetelérésem. Van ezzel más is így?

Legjobb válasz: Nekem mûködik. A legújabb a 22.0.1129.94. Tegnap frissitett.

A kérdező hozzászólása: pedig a nod nem jelezte hogy nem fogadja el a windowst, látszólag mûködik, frissül stb..
Microsoft igen, NOD nem, sajnos van ilyen.
A kérdező hozzászólása: ncore ról leszedett windows, de el fogadja eredetinek, akkor most mivan?
A kérdező hozzászólása: de én ezt az eset honlapjáról tölttötem le és 30 napig ingyenes:O
A kérdező hozzászólása: Igen volt már olyan hogy 100% CPU használat volt akkoris, ha nem csináltam semmit, de van nod32 a gépemen (legális) és nem talált semmit! :(
XP-ben tudom: Tálca üres része, Feladatkezelõ, Folyamatok. Valami nagyon leterheli a memóriát, nézd meg mennyi a CPU? Ha az svchost eszik túl sokat, akkor valamilyen vírus (trójai, féreg stb.) megtámadta. Ha nincs Eset-NOd a gépeden, akkor ezt futtasd le:http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
Más böngészõvel megy?
Tûzfalon engedélyezve van? Az szokott blokkolni.
A kérdező hozzászólása: Verzió: 22.0.1229.94 m, akkor mi lehet a gond?
Nekem mûködik. A legújabb a 22.0.1129.94. Tegnap frissitett.
A kérdező hozzászólása: tûzfalon engedélyezve és vírusírtón is. Ha letörlök a chromeot, és nyomok egy gépresit akkor IE vel megy az internet, csak az meg egy rakás ***.. Chrome is bírja egy darabig a netet, de egy idõ után nem tölt be semmit.. Nem biztos h a chrome hibája, de nincs jobb ötletem.
Ha a NOD32-t nem valódi (vásárolt vagy újságkód) kóddal használod, hanem tört FIX-el, akkor fertõzött a géped. MORPH féreggel. A legjobb lenne újratelepíteni. http://biztonsagportal.hu/utalja-a-firefox-es-a-chrome-bonge..
Window valódi? Ha tört, azon nem mûködik a valódi kódos NOD.
22.0.1229.94 szintén, nincs gond.
Ha esetleg verziót is mondanál, talán többen magukra ismernek.

Akkor a most GYED-en lévők mehetnek vissza dolgozni júl.1-től?

Nekem a gyerekem most töltötte be az egy évet. Tehát egy évig kaptam a gyedet, most a családi következik vagy mi még kapjuk a gyerek 2 éves koráig a gyedet? Nekem ez nem tiszta.

Legjobb válasz: Még be se vezették a törvényt, hogy lecsökkentik a gyed idõtartamát, annak azért van átfutási ideje is, meg az sem biztos, hogy elfogadják a parlamentben. Mondták is a tévében, hogy a legtöbb megszorító intézkedést törvényesen csak a következõ naptári évtõl tudják bevezetni. Amúgy is az ilyesmit felmenõ rendszerben szokás csinálni, kizárt, hogy azt is érintse, aki már gyeden van. Szerintem te még biztosan kapni fogod a második évre is a gyedet. Jó babázást, használd ki, hogy a kicsivel lehetsz, amíg lehet!

Még be se vezették a törvényt, hogy lecsökkentik a gyed idõtartamát, annak azért van átfutási ideje is, meg az sem biztos, hogy elfogadják a parlamentben. Mondták is a tévében, hogy a legtöbb megszorító intézkedést törvényesen csak a következõ naptári évtõl tudják bevezetni. Amúgy is az ilyesmit felmenõ rendszerben szokás csinálni, kizárt, hogy azt is érintse, aki már gyeden van. Szerintem te még biztosan kapni fogod a második évre is a gyedet. Jó babázást, használd ki, hogy a kicsivel lehetsz, amíg lehet!
Ha még be is vezetik, rád valószínûleg nem fog vonatkozni, csak azokra, akik még nem szültek. Ahogy már mondták, lesz átfutási idõ.
Gyes és gyed idõtartamának 2 évben történõ maximálása átmeneti idõszak biztosítását követõen -Ez a tervezett szöveg. Majd ha törvénybe kerül derül ki. Lehet 1 év GYED és 1 év GYES is. Szerintem még õk se tudják pontosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is igy gondoltam csak már kezdek beparázni. Egyébként a lányomat már beirattam a bölcsibe, de csak jövöre van hely. Biztos ami biztos alapon, de szerintem januártól muszály lesz visszamenni dolgozni.
Nekem a kicsi 2 éves volt márciusban, szeretnék még egy babát, nálunk viszont az a gond, és kérdésem az ahol kissebb falukban nincsen bölcsöde a szülõ hova teszi a gyermekét?
Sehova. Felmond és otthon marad.

Ha tavaly a Corvinus kommunikáció szakán 368 volt a ponthatár költségtérítéses formában, akkor - a most már 500 pontos rendszerben - mennyi lesz várhatón?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet már csak a keretszámok változása miatt sem megbecsülni. Én is Corvinusra akarok menni (csak K karra), és tippem sincs, hogy mennyivel fognak nõni a pontok. Abban volt változás, hogy idén hány embert vesznek föl? Egyébbként én a helyedben azt a szakot nem választanám, nemhiába csúfolják KoMédiának...

Ezt nem lehet már csak a keretszámok változása miatt sem megbecsülni. Én is Corvinusra akarok menni (csak K karra), és tippem sincs, hogy mennyivel fognak nõni a pontok. Abban volt változás, hogy idén hány embert vesznek föl? Egyébbként én a helyedben azt a szakot nem választanám, nemhiába csúfolják KoMédiának...
A kérdező hozzászólása: Értelek, csak jó volna tudni, úgy mégis..persze félig-meddig éreztem, hogy meddõ kérdés. Szerintem a kommunikáció szak csak akkor büfészak, vagy Ko.Média, ha valaki nem szerez gyakorlatot, és csak elvan ott. Akár ingyen is, de el kell csípni egy jó gyakorlati helyet. Diplomásból minden területen (szinte) sok van, igazán jó szakember viszont kevés.
Igen, biztos igazad van, csak azért írtam, mert nagyon sok rosszat hallani onnan. De remélem te kivétel leszel és sikerül karriert csinálnod belõle! Azt viszont nem tudod esetleg, hogy a felvehetõek keretszáma hogy változott? Abból talán többet lehtne megállapítani... Egyébbként második, harmadik, stb helyre mit írtál be? Vagy mi szeretnél lenni konkrétan? :)
A kérdező hozzászólása: Szerepel még a listán jog, illetve pszichológia. Mindegyik rizikós :) A megyei újságban jelent már meg pár cikkem, és ha újságíró nem is leszek, akkor is a kommunikáció világa vonz. Utóbb kiderült, hogy maximum 85 embert vesznek fel Corvinusra erre a szakra. :) Reménykedem. K-karon te mit jelöltél?

Mi van most köztünk? Van egy fiú akivel nagyon jóba vagyok én szeretem õt de most nem tudom õ mit érez. Akibe szerelmes vagy arra vagy aki a legjobb barátnõd fiú esetében hogy olyan vagy mint egy testvér?

Van amikor olyan jól el vagyunk egymással sokat beszélünk sokat vagyunk együtt. de van amikor szinte észre se vesz és nem is mondunk egymásnak egy szót sem.és ezt most nem értem mert én szerelmes vagyok belé meg azt is tudom hogy õ is szeret valakit csak nem tudom kit mert nekem azt szokta mondani hogy benned bízom a legjobban meg olyan vagy nekem mint egy testvér

Legjobb válasz: van esély rá hogy belédszeretett, de valami okból fél elmondani, szorítsd sarokba és ne adj neki más lehetõséget csak azt hogy megmondja

van esély rá hogy belédszeretett, de valami okból fél elmondani, szorítsd sarokba és ne adj neki más lehetõséget csak azt hogy megmondja
A kérdező hozzászólása: oké köszi:)
Köszönjük az újabb általánosítást...
Ne legyen túl sminkelve, de amúgy nem baj. Meg ez lány függõ is, van akinek enyhébbre sincs szüksége.
Smink és smink között hatalmas különbségek vannak. Van aki eltalálja azt a fokozatot amíg még szebb lesz tõle, de nem lendül át azon a ponton amin sokan sajnos igen és lesznek tõle rém rondák. Meg elvileg nem a külsõ a lényeg ne magatokból indulj ki ahol ha kicsit kócos a csávó, vagy nem elég szabályos a fogsora akkor máris "fúj" és lapát.
Attól, mert Te hülyékkel ismerkedsz, még nem mindenki hülye. Köszipuszi.
utálom a szájfényt az baj? viszont korrektort is használok. az ugy sok?:O
Szerintem hétköznapokra nem kell több korrektornál, púdernél(az is csak akkor, ha fénylõ a bõröd), spirálnál, esetleg egy kis szemceruzánál és ajakbalzsamnál vagy szájfénynél. Persze, néha-néha nekem is van olyan napom, hogy iszonyúan vágyom egy élénk rúzsra vagy cicás tusvonalra, de vagy az egyik vagy a másik, illetve tényleg nem mindennaposan, hanem ha erre van szüksége a lelkemnek, kb kéthavonta egyszer. :) 21l
Nem szabad sminkkel sem túlzásba esni. Én szempillaspirált használok, meg korrektort, mert kicsit karikás a szemem alatt, ill púdert, h ne legyen fényes a bõröm. Alkalmakra szemceruzát is. Általában nem is látszik igazán, hogy ki vagyok sminkelve, csak, amikor nincs idõm rá pl van, h kérdezik, hogy kevesebbet aludtam?:D szerintem hétköznapokra csak annyi kell, ami igazán fel sem tûnik..de ettõl még smink nélkül is meg lehet ismerni:D
Gondolom, nagy a mércéd. Ful jópasikat keresel. Csahogy nekik is (hozzád hasonlóan) nagyok az elvárásai. Csak õk nem azt mondogatják hogy -nem a kölsö a lényeg- mint ti nõk, hanem hogy -nem fontos a smink.
Sok nõ a smink miatt néz ki csúnyán smink nélkül. Persze, hogy akkor már inkább sminkelje magát.
A kérdező hozzászólása: Én szempillaspirált használok meg szájfnyt akkor ennyi elg?
Van, akin több tonna smink sem segít.
Hogy is énekelte a Charlie gyerek: "aki szép az reggel is szép" ennyi
látszik, hogy nem érted... olyan lány kell, aki smint nékül is szép. és mivel estére nem tesz fel, max szempillaspirált meg szájfényt, reggelre se lehet csalódás. mert AKI SZÉP, AZ SZÉP... bocsi
Egy kis smink feldobja a külsõt de nem kell túlzásba vinni Ennyi. Nekem is évekig tetszett olyan lány aki szinte semennyire nem sminkelte magát. 17/F
A kérdező hozzászólása: tisztelet az 1-2% kivételnek.
Mitõl lennél másabb, ha nincs rajtad szájfény meg spirál reggel?! Nem a vonalaid csúsznak el, meg orrod lesz görbébb ha nincs rajtad smink reggel, hanem csak nem lesz vmi ragadós természetellenes cucc a szádon meg 1 mm-rel rövidebb lesz a szempillád. De gondolom te azt hiszed, h õrületesen sokat változtat ez a 2 dolog rajtad, és szörnynek érzed magad nélküle.. pedig nem kell.

Esti tagozatos vagyok most érettségizek ha nem sikerül valamelyik tantárgyból akkor a Pót érettségi októberben fizetős?

Legjobb válasz: ez most neked fizetõs volt? ha nem, akkor továbbra sem. ha most fizettél érte, akkor októberben is fizetni kell (attól függ, a sulid állami-e, vagy alapítványi)

ez most neked fizetõs volt? ha nem, akkor továbbra sem. ha most fizettél érte, akkor októberben is fizetni kell (attól függ, a sulid állami-e, vagy alapítványi)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!