Találatok a következő kifejezésre: Akkor ő a (2341 db)

igen :)
Kamu!
Ez beteg, inkább keressetek magatokhoz illõ lányt.
A kérdező hozzászólása: én 19 vagyok, a haverom 17 XD
Hú errõl most egy vicces történet jutott eszembe, neten kering:)
ha nincs meg a 16 év akkor csan neveletlen fiai vagytok egymásnak.
Hahaha, az elet a legnagyobb rendezo... Mennyi beteg joszag van. :D
Kérlek mondd, hogy ez meg is történt! :D
Csak ha te még 18 alatti vagy, mikor összeköltözik anyukád a barátoddal. És ha ez a barátod, és közted van min. 16 év, akkor lehet nevelõapádnak hívni. Az örökbefogadáshoz is kell min. 16 év korkülönbség szülõ és gyerek közt.
Ennél rosszabb a helyzet mert a nõk is egymás anyjaik. de a pasiké is...

Ha valakinek eladok valamit külföldön itthonról, akkor ő a magyarországi számlámra tud utalni pénzt?

Ha OTP-s, CIB-es, K&H-s, tök mindegy milyen bankos vagyok, elég megadnom ugyanúgy a számlaszámom az én és a bankom nevét? Tehát, mint itthon?

Legjobb válasz: tud utalni, de az iban és swift kód kell amúgy google: nigériai csalás

tud utalni, de az iban és swift kód kell amúgy google: nigériai csalás
tud utalni, de esze ágában sem lesz

És róla vélemények? : D Ha már az előzőt eladták előlem akkor ő a másik kiszemelt : )

http://www.lovasok.hu/eladolovak/index.php?page=hirdreszlete..

Legjobb válasz: Szèp ló. Nekem tetszik.:)

Szèp ló. Nekem tetszik.:)
Nekem is tetszik, de azért kiváncsi lennék hogy mennyit kérnek érte.
A kérdező hozzászólása: 500.000 az irányára :)
Az nem is rossz, mondjuk attól függ milyen képességû és hogy mire kell.Apai ágon a nagyapja Cor de la Bryere amirõl jókat hallotam. :)
Csak 2010es eredményei vannak fenn dijugratas.hu-n, 8ból 3x ment hibátlant, B0ban, a többi alkalommal ingadozó volt a teljesítménye - de ez lehet lovashiba is, ki tudja? Kompakt, sportos, és jó a származása, Cannonball 5 európai országban elfogadott fedezõmén. Furcsa, hogy 2004-es de csak 2010es eredményei vannak. Nekem spec nem tetszik a mozgása, nem elég térölelõ, és ugrás felett a mellsõ lábtechnikája sem oké nekem, mert nem elõre felfelé emeli, hanem a hasa alá, amibõl baromi nagyokat lehet bukni magasabb akadályokon. Nem írtak árat sem, szóval, lehet hogy orbitálisan sokat kérnek érte, de ha tényleg 500 az irányára, akkor szerintem okés, mert képekrõl jól idomítottnak tûnik, és lovas alatt is jól dolgozik - képrõl - látszik, hogy van kedve ugrani és van benne képesség - az ugróstílus nem minden. Ha tetszik, menj és feltétlen próbáld ki. Támogatom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!:)
A kérdező hozzászólása: hol tudom megnézni az eredményeit??:)
dijugratas.hu ott eredmények, lovak, és név vagy startszám alapján tudsz keresni :)
A kérdező hozzászólása: köszi(:
Nekem is tetszik, egy próbát megér!
Próbáld ki, ha megfelelõ az igényeidnek és árban is megfelel, akkor vedd meg :) jó kis lónak tûnik
Nem találok benne kifogást, nagyon szép ló :)
Szép ló, akár versenyezhetnél is vele! :D (Amilyen gebe, még le is gyõznéd...)
A kérdező hozzászólása: ??
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=KqE508XvvqE 1:20-tól ugrik :)
Szép ló, megérné szerintem. Ugrótechnikája és mozgása gyönyörû. Nekem is cannonball apaságú lovam van, és nagyon megérte az árát. Az anyjáról is hallottam jókat. Szerintem megérné elmenni és kipróbálni :) Csak vigyázz nehogy megvegyem elõled xD (nem tervezem :P)
A kérdező hozzászólása: 3-an jókat mondtak róla, 1 valaki rosszat... : D köszönöm a válaszokat! :)
Csak vicceltem :)
A kérdező hozzászólása: jaa, akkor jó :D
Nagyon szép, szépen ugrik, nekem a színe tetszik :) )

Miért hiszi sok tini, hogyha mocskosul beszél, hétvégente más pasival van, minden bulin lerészegedik akkor ő a menő csaj?

Nem általánosítok így senki ne írja ezt. Épp az el?bb olvastam egy közösségi oldalon ezt "A g.éccié van ennyi szúnyog?!!:@" írta egy 15 éves lány Nem értem én az ilyen viselkedést, semmire sem ó, saját magukat járatják le. Ha meg szól nekik valaki, hogy ezt nem igazán kéne, akkor pedig fellázadnak.

Legjobb válasz: Lelehet tiltani az emberkéket, hogy ne mutassák az üzijüket. Én is szelektáltam elég rendesen..

Lelehet tiltani az emberkéket, hogy ne mutassák az üzijüket. Én is szelektáltam elég rendesen..
Sajnos ez elég nagy baj, hogy a fiatal lányok így gondolkodnak, de ebben a világban az is nagy baj, hogy a pasik nem tudják értékelni a kedves, intelligens lányokat!!!!
Mert vannak fiúk, akik bizonyos szükségleteiket, ezekkel a lányokkal elégítik ki, és ezért úgy tûnik, mintha népszerûek lennének.Így pedig a cigányok beszélnek.
Ez a kérdés teljesen felesleges. Ugyanis, olyan válaszokat fogsz kapni, amiket te is pontosan tudsz. Azért, mert erre különösebb bonyolult pszichikai indokot nem lehetne mondani. Csupán feltûnési viszketegség.
Elsõnél a pont.
Így van utolsó. Ez off, de valaki meg tudná nekem mondani, hogy az ilyen stílusú emberkék beszólásait el lehet tüntetni az üzenõfalról? Azokról akikrõl szívesen megtudnék 1-2 dolgot nem lehet, mert tele vagyok feltûnési viszketegséggel rendelkezõ emberekkel. 18/L
mert azon az alacsony értelmi szinten vannak, ahol mással nem tudnak kitûnni. értelmes ember mondjuk az intelligenciájával akar kitûnni, vagy jó sporteredményekkel. nekik ez marad. én már fel sem húzom magam rajta.
A kérdező hozzászólása: ez a lány nem cigány, a szülei is normálisak, egy teljesen átlagos családból származik. Csak ez a lány valahogy selejt lett. Második neked lehet hogy felesleges ez a kérdés, nekem nem az.
Nah és utolsó az, hogy lehetséges, bocsi, hogy ilyenekkel beleugatok. Angol a facebookom és azt se tudom, mi merre hány m.
Talán az is közre játszik, hogy szinte "elférfiasodik" a világ. A nõi egyenjogúság egyik hátulütõje. Átestek a ló túloldalára, ergo: "Ha egy férfi megteheti, sõt dicsõség neki, akkor én miért ne? Nekem is dicsõség...(egyenjogúság van, bla-bla)" Ezek az utolsó, idézõjelbe írt sor természetesen nem saját vélemény.
Mert idióták. Tulajdonképpen, ez a legértelmesebb válasz, amit erre a kérdésre lehet adni.
Én pl. jól tanulok, mégis népszerû vagyok. Nem beszélek rondán, csak szlengül. Általában tetszem a fiúknak, de csak haverként tekintek rájuk. 14/l
Nem, nem leszel olyan mint akitõl a vért kaptad.
Mit értesz valakinek a természete alatt? A viselkedését, a jellemét? Ez esetben nyugodj meg, ezekhez semmi köze az ember vérének :) És nem, ettõl nem lesz a rokonod.
5.: a hízékonyság esetleg inkább a mûtétnek köszönhetõ, nem a vérnek... A gombát meg 50 évesen vérátömlesztés nélkül is megszeretheti. Kérdezõ: ekkora banális hülyeséget rég hallottam. Nem, nem leszel olyan, és rokonok sem.
Ha orvosi bizonyíték nincs rá, akkor az városi legenda. Magyarán valami idétlen kitalálta és elkezdte terjeszteni, ti meg mindent elhisztek.
Párom világéletében csont és bõr tipus volt.(ÉRtsd 55kiló volt mikor megismertem.)s 185190 cm magas.(28 éves, életerõs fiatal ember..) Volt egy mûtéte amikor 3 liter vért kapott.Mûtét után úgy elhizott hogy csak na.. Most 85-90 kiló körül mozog. Gombát világ életében utálta most a kedvenc kajái közé tartozik. Szóval valami lehet benne. Nem lesz a rokonod:)
#13, na tessék, a tipikusnak mondható példa... a vértõl ilyen nem lesz soha, viszont egy súlyos betegség átélésére majdnem mindig így reagál az ember, leértékelõdik a hajtás, a birtoklás vágya, az önzés (az utolsó ingen nincsen zseb - mondja a svájci) és felértékelõdnek az emberi viszonyok, és az élet apró örömei.
Én az egyik ismerõsömtõl kaptam vért és a természetem olyan lett mint az övé. Sokkal önzetlenebb lettem, régebben nem szerettem a nagy családi összejöveteleket most pedig alig várom, hogy legyenek amíg a családom többi tagja teljesen az ellentétem.
De honnan tudod, kitõl kaptad a vért? Azt egy zacsiban hozzák... Bebeszélni meg mindent lehet.
nem is tudod kitõl kapsz vért akkor honnan tudod? :D csak bebeszéled magadnak... a személyiségben elõforduló változások (pl szerv csere) meg magának a beavatkozásnak köszönhetõ, mint ahogy akkor is megváltozik a személyiség, mikor kiderül a betegség... pl ismerösöm 24 éves férfi, az egyik vesélye teljesen leállt a másik épphogy müködik. a betegség eredménye: álladnó frusztráció, hiszen sok mindent nem tehet (nem tud ) megtenni mint az elõtt. ez a frusztráció állandó feszültséget kelt benne, így folyton morog a legkisebb apróság miatt is.. Nyilván ha meg kapja a vesét, újra viszonylag teljesebb életet tud majd élni, így a frusztrációja is eltûnik majd
Nem kell mindjárt lehülyézni a kérdezõt! Orvosi bizonyíték nincs rá, de én is hallottam már esetektõl, amikor szervátültetés/vérátömlesztés után valaki teljesen megváltozott. Nem tudom, van-e valós alapja, lehet, hogy komplett marhaság, de ha a kérdezõ észre vett magán valamilyen változást, normális dolog, hogy felmerül benne a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig olyan lettem! Ha valaki más szerveit kapja akkor is megváltozik.
ok! vedd úgy, hogy nem válaszoltam elõbb, mert úgysem lehet kiverni a fejedbõl
és nem lesz a rokonod
A kérdező hozzászólása: Egyszer már kaptam vért és a személyiségem teljesen megváltozott.
én nem kaptam vérátömlesztést mégis az utóbbi félévben folyamatosan halat eszek, pedig még a szagától is rosszul voltam eddig...

Ha galaxi mini-vel csatlakozok egy wifi hálózatra, és az internet ikonra rámegyek akkor ő a wifit fogja használni?

mármint arra lennék kíváncsi hogy az ? internetét használja els?nek vagy a wifit?

Legjobb válasz: Elõször a wifit... ha megszakad vagy valami, akkor már a hálózat netjét...

Elõször a wifit... ha megszakad vagy valami, akkor már a hálózat netjét...
Tehát ha böngészel? Vagy mire gondolsz? Ha igen akkor elõször a wifit használja, mert ha van wifi akkor nincs internetkapcsolatod. Oké, van de õ számára nincsen mert nem látja értelmét, szóval akkor adatforgalmat nem használ, csak a wifit. Na az a gáz ha a wifi jel eltûnik...akkor van szívás mert nem szól, hanem használja tovább a saját adatforgalmadat. Itt megint 2 felé ágazik a dolog -Ha nincs alapból neted, semmi gond mert le fog dobni majd 404 errorral -Ha van neted akkor szívod mert használja az adatforgalmat rendesen. Ezt ki tudod küszöbölni az APNdroid nevû alkalmazással ami azonnal kiír egy üzenetet ha nincs wifi és kérdezi hogy használja-e az adatforgalmat vagy sem (ezesetben ki fog dobni az asztalra és bezárja a böngészõdet) Persze ingyenes oldalaknál mint pl 0.facebook.com nem fogja ezt írni mert ott miért is írná. Remélem erre gondoltál, max nem :D De ha van wifi akkor az az elsõdleges és a mobilinternet a másodlagos
A kérdező hozzászólása: igen, ha böngészek.... de felül van egy wifijel ha itthon vagyok, máshol(kint az utcán) meg egy ilyen 3g jel van. onnan látom hogy mit használ?

Most hogy is van ez? Egy fiu kinyal és lefekszik egy lánnyal akkor ő a király de ha a lány leszop egy fiut és le fekszik vele akkor meg ország qrvája

Legjobb válasz: Fiú vagyok, és nem szívesen mondom el, de: A fiú egy kulcs, a lány egy zár. Az a kulcs ami minden zárat ki tud nyitni az egy nagyon jó kulcs. Az a zár amit minden kulcs ki tud nyitni nem túl jó zár.

Fiú vagyok, és nem szívesen mondom el, de: A fiú egy kulcs, a lány egy zár. Az a kulcs ami minden zárat ki tud nyitni az egy nagyon jó kulcs. Az a zár amit minden kulcs ki tud nyitni nem túl jó zár.
Nagyon frappáns volt ez a válasz. Igen, ez tényleg így van bár nem tartom túl igazságosnak...
A kérdező hozzászólása: Aha.. Köszi a válaszokat!
hát ha 1 fiúról van szó akkor nem qrva... ha szeretik egymást miért ne? de ha egynél több fiúról van szó akk meg a kulcsos-záras hasonlat a találó

3 éves fiam mikor játszik elképzeli, hogy pl: kutya, csiga stb. és akkor ugy viselkedik. Kitalálják a testvérével hogy akkor ő (a nagytesó) az anyukája. Ez szerepjáték igaz?

Illetve mostanában nagyon sok a láthatatlan "tárgy" a kezében amivel játszik Pl: kalapács vagy kanál . Ilyenkor ugytesz mindha azzal dolgozna. Sajnos megkésett beszédfejlődéső a gyermekem és felmerült nála az autizmus is. de a játékát annyira színesnek és válltozatosnak látom,hogy a fantáziája szerintem hatalmas. egy éve szobatiszta. köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Oh ez még csak a kezdet. Majd lesznek még láthatatlan emberek, manók meg mindenféle dolgok is. Pont ilyen egy 3 éves gyerek. Pont ilyen fantáziájának is kell lenni. Lányom kb 2 évesen kezdte, nem sokára 3 éves lesz és már teljesen bele éli magát. A legjobb mikor eljátsza az eseményeket a kedvenc tv-s szereplöivel. De majd az lesz ám jó mikor az oviban a családi szennyest játsza el, ahogy ti veszekedtek mondjuk vagy szidtok valakit, valamit. De ugyan ezt teszi otthon is, eljátsza az ovis dolgokat.

Oh ez még csak a kezdet. Majd lesznek még láthatatlan emberek, manók meg mindenféle dolgok is. Pont ilyen egy 3 éves gyerek. Pont ilyen fantáziájának is kell lenni. Lányom kb 2 évesen kezdte, nem sokára 3 éves lesz és már teljesen bele éli magát. A legjobb mikor eljátsza az eseményeket a kedvenc tv-s szereplöivel. De majd az lesz ám jó mikor az oviban a családi szennyest játsza el, ahogy ti veszekedtek mondjuk vagy szidtok valakit, valamit. De ugyan ezt teszi otthon is, eljátsza az ovis dolgokat.
Az en fiam mrg nem ragoz... A tsmt treninget elkezdtetek akkor ti is vagy nem is ajanlottak a bhrg-nel?
A kérdező hozzászólása: :) ez aranyos :) igen mikor szólok neki, hogy jöjjön elõ a kisfiam akkor mindig visszaválltozik õ is :) ) Nálatok is vannak láthatatlan dolgok?
Az én kisfiam is 3 éves, õ vagy kutya szokott lenni és jön lihegve és játssza, hogy megharap valakit vagy lefetyeli a vizet stb. Vagy krokodil és hason csúszva közlekedik a nappaliban és kitátogatja a száját, hogy "hamm bekaplak téged" :) Aztán jön a krokodil és segít a háztartásban meg ilyenek. Szerintem ez normális, aranyosak, kreatívak és nem mindig ugyanazt játssza az a krokodil sem, volt olyan az elején, hogy szerette volna megenni a lábamat vacsorára :) Ha szólok és a nevét mondom, akkor még ki is javít, hogy "nem anya, én most krokodil vagyok" :) Akkor szólnom kell a krokodilnak, hogy üzenem, hogy a kisfiamat várom vacsorázni, jöjjön elõ. Szép napot
A kérdező hozzászólása: edukidben voltunk és ugy kerültünk a BHRG-hez ott volt az AIT hallásébresztés és azóta indult be jobban a beszéd. Most 3-4-5 szavas mondatai is vannak már. Gyönyörûen ragoz és sokat kérdez. A játéka is azóta sokkal színesebb. Õ 3 múlt juniusban.
3 mult marciusban :)
Szia! Akkor Ti tul vagytok a hallasebreszton? Hol es ki csinalta? En meg keresem a helyet hogy ki a legjobb... Meg egyenlire a pataki laszlo dokin gondolkozom... Tsmt tornaztok ti is? Hat a Fiam cirka 8-10 honapja beszel 90 szavas szokincse lehet (mindenki masnak halandzsa pl vizipok bibipo meg ilyenek) A 34 alkalmas tornabol ma lesz a hatodik... Mi 3 hete kerultunk el egy gyogytornaszhoz aki mint kiderult ott a bhrg alapitvannyal van kapcsolatban... O javasolta a fuleszetet is (edukid) mert eddig barhova vittem a Fiam en voltam a para-mami meg hogy nem vagyok normali a fiam lusta en meg kitalalom mit akar stb.. Ti miota csinaljatok? En annyi valtozast latok hogy stabilabban all a gyerekem. Es probal mostmar sok mindent kimondani (eddig nem is probalkozott)... Most amit olvasunk vagy nez meset igyekszik mondani egyik este mar o meselt nekem:) ossze vissza halandzsa volt semmit nem ertettem en se belole... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó váalszoló! a fiamnak is van túlhallása már megcsináltuk a terápiát is. És járunk tornára is. Remélem hamar behozzák a lemaradást. Akkor a játékuk rendben van :) )) Neked mennyi idõs és mennyit beszél? köszönöm
Nekem is megkesett beszedfejlodesu volt a diagnozis de most egy magan fuleszeten kiderult hogy tulhallo es ha az ezt koveto terapian tul vagyunk (+ tsmt trening amit a megkesett beszedfejlodes miatt kezdtunk) fel even belul kepes lesz behozni a lemaradast. Nalunk is 3 a Fiam es o mindig dinot vagy varazslot jatszik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat! akkor ezügyben megnyugodhatok, hogy rendben zajlik nála :) igen a tv mesét illetve az olvasott mesét is beleviszi a játékaiba. Bölcsibe jár pár hónapja. Sajnos mivel a beszéde még nem tökéletes sõt, ezért még inkább így fejezi ki magát. De nagyon édesek mikor így játszanak.
Lányom 2, 5 éves és nem rék kezdte ugyan ezeket a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: igen a hallásterápia után el is kezdtük

Az normális, hogy mikor én odamegyek barátnőmhöz, és nem beszélek vele mert nem tudok miről, akkor ő a többiekkel foglalkozik?

Szóval én legalább odamegyek hozzá, ? sosem jön oda hozzám. Ott ültem mellette, és 20 percen keresztül hallgattam/néztem, hogy hogyan szórakozik a többiekkel.

Legjobb válasz: Nem! Üljön õ is mint a sült hal?

Nem! Üljön õ is mint a sült hal?
Szerintem meg tök nagy bunkóság volt tõle.Én is voltam hasonló helyzetben és mondhatni rettentõ kínos egy szituáció volt.
A kérdező hozzászólása: Nem... de kérdezhetett volna tõlem valamit, vagy akármi... Hogyha én megtisztelem azzal hogy odamegyek hozzá ha már õ nem jön oda hozzám sosem...akkor beszélhetne hozzám õ is
nem bántani akarlak, de az már régen rossz, ha a barátnõddel nincs témátok... Valószínûleg azért foglalkozik a többiekkel, mert te csak ülsz ott és nem mondasz semmit. Ha kettesben vagytok, akkor is csak csendben üldögéltek, vagy mi? L/24
A kérdező hozzászólása: Nem, akkor beszélgetünk valamirõl. De általában csak komolytalan dolgokról kb. 8 éves színvonalon. Ezért nem igazán tudok vele beszélgetni normálisan. Hiszen én ilyen óvodás színvonalon nem szoktam beszélgetni.

Miért van az, hogy a szülő verheti a gyerekét, de ha a gyerek meg szólal akkor ő a szemtelen?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy mennyit veri a szülõ a gyerekét! Ha a gyerek szemtelen, és akkor kap egy pofont, az nem verés. A mai gyerekek legtöbbje valóban nagyon szemtelen a szülõkkel és a tanárokkal is.

Kérdés, hogy mennyit veri a szülõ a gyerekét! Ha a gyerek szemtelen, és akkor kap egy pofont, az nem verés. A mai gyerekek legtöbbje valóban nagyon szemtelen a szülõkkel és a tanárokkal is.
A szülõ neveli a gyereket, és nem fordítva. Õt vonják felelõsségre, õ gondoskodik róla. Amelyik gyereknek nem tetszik, az próbálja meg eltartani magát, saját lakásban, saját keresetbõl fizetni mindent, rezsit, étkezést, ruhát, netet, telefont, szórakozást, stb, aztán akkor majd azt csinál amit jól esik.
Azért mert mostanában a szülõk azt hiszik hogy ezzel jobb nevelésben részesítik a gyereket.
A kérdező hozzászólása: 2: Hát én nem. 4 magatartásom van. Miden apróságért felkapják a vizet. 3: Attól még nem verheti. És nem egy-két pofonra gondolok.
Igen. Megint más kérdés a verés meg a pofon. A pofont néha megérdemli a gyerek, de ettõl függetlenül én még azzal sem értek egyet. A verés meg az, amikor a szülõ addig veri a gyereket, amíg az ki nem nyögi magából azt, hogy k*rvára sajnálja, meg, hogy soha többé nem fordul elõ, és, hogy a szülõnek van igaza. (még akkor is, ha ez nem igaz) De ez csak a pszichológiailag beteg embereknél van. És megint más a neveléses elvárás. Ha a szülõnek vannak elvárásai a gyerek részérõl, és ezt bele is "kalkulálták" akkor a szülõnek van igaza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!